Mat tips

Igår gjorde jag iordning kycklinggryta med ris. I grytan hade jag lök, kyckling, championer, paprika, créme fracie, buljong, soja, salt, peppar och till det hade jag självklart ris till. En enkel rätt som tog ca 30 min att laga. 
 
Har ni något mat tips som ni kan tipsa om? 😁 

pizza söndag

Ikväll käkade vi hemmagjort pizza. Fuskade med att köpa hem pizza kit, där det ingår färdig deg och tomatsås. På pizzan började jag att ha på tomatsåsen sedan skinka, champinjoner och ost. En enkel pizza som tog ca 15 min i ugn. 
Hoppas ni får en trevlig söndagskväll! 

Helgens bravader

Sitter hemma och tar igen mig från helgen, jag har haft fullt upp med Stockholms besök, idol, shopping födelsedagsfirande, mm. 
Ifredags åkte vi till Stockholm och checkade in på ett hotell, därifrån gick vi till idol. Idolerna var jätteduktiga och vi är nöjda av kvällen. Jag har inte kollat om man var med i tv, det var direktsändning dock var de ganska mycket folk under kvällen det är inte säkert att man är med.
Idol 2015
 
Vi drog till centrum tidigt dagen efter för att kunna gå i affärerna och shoppa. Hittade höst skor och även lite annat smått och gott. 😁 Har ni sett vilka snygga byxor jag har köpt? Antar att dom flesta redan har mjukisar som denna,
150 kr på H&M
 
 När vi kände oss nöjda tog vi tåget till Katrineholm igen. Det blev även lördagsmys på kvällen med god mat och atleterna på tv. 
 
Söndagar brukar vara tråkiga men denna söndag åkte vi hem till M morfar och firade honom på sin födelsedag, där fick vi tårta och kaffe. Trevligt trevligt! Antar att jag avsluter den här söndagen ganska lugnt och laddar upp för jobb nästa vecka. 
 

Allt kommer bli bra

Håller på att packa väskan just nu, vi ska till Stockholm och sova kvar där inatt. Har bokat hotell och tro det eller ej?! Vi ska på idol 🎤 Hejja idol- Axel! 
Vi fick tag på biljetter igår förmiddag och vi tänkte att det är bara att ta chansen och åka. Jag har aldrig varit på idol så jag har höga förväntningar. Annars håller jag på att packa väskan, jag ska inte ha med mig så mycket, lite ombyte bara. Vad ska ni göra en fredag som denna? 😁 Inte för att någon brukar svara men gör ett försök 😂

RSS 2.0