Söndag- 30 Sept

Hej alla glada!
Idag är det söndag, lika tråkig söndag som alltid. Jag får alltid söndagsångest men har ingen aning om varför. Men idag är jag bjuden till svärmorföräldrarna så det blir trevligt med mat och prat, givetvis ska D med! Efter middagen hos dom ska jag åka och träna på Friskis&Svettis. Kör på baspasset idag med mor. Så det blir bra det :) Jag har inte tränat sen i torsdags och jag känner att jag är riktigt sugen på att träna.
Men nu ska jag ge mig på en fläta i håret.
 
Ha en bra söndag!
 

Fredag- 28 Sept

Åh, vad glad och ivrig jag blir när städ från Kullbergska ringde mig för en stund sen. Jag har inte jobbat där på väldigt länge och för ett ögonblick trodde jag att dom hade vikarier så att dom klara sig. Men nej, helt fel var det! Dom behöver mig på måndag, givetvis ställer jag upp. Kl 06.00 börjar jag jobba! Hurra hurra! Jag är så glad, haha!
Ska ta fram mina sjukhuskort som jag har kvar här hemma, med dom kommer jag in överallt på Sjukhuset! Så dom håller jag hårt i.
Ja, annars är jag ledig idag och det känns underbart! Jag har precis suttit och pluggat såhär på förmiddagen, men ska ta lite rast och göra te :) Det blir en lugn dag idag. Ingen träning för att jag har tränat tre dagar i rad och min kropp ska vila!
Ha de fint!

Onsdag- 26 Sept

Jobba 07.30 - 11.30 åkte sedan till Specce och köpte en grillad kycklingklubba och béarnaiseås, ska givetivs ha något till det, det får bli kroketter. Det verkligen vattnas i min mun, så god tycker jag att maten är, haha. Ikväll blir det en lugn dag för mig. På mitt schema står det träning med mamma, sen ska jag träffa min pojke :)
Ha en bra onsdag!

Tisdag, fortsättning

Det här är det tredje inlägget idag, jag säger ju det! När jag inte har något speciellt att göra blir det att jag uppdaterar. Men det är bra för er som läser ju.
Det gick bra att träna och nu har jag precis kommit ur duschen. Riktigt skönt! Nu väntar jag på att maten ska bli färdig, jag har det fortfarande lyxigt, jag som bor hemma. Mina föräldrar lagar maten åt mig ;)
Men efter maten kommer det bli plugg och tvtittande.
Har inte så mycket mera att säga er ikväll,  nu vet ni redan hur min kväll kommer se ut.
 
Hejdåå!
 

Drar och tränar om en stund

Jag är riktigt sugen på att dra och träna ikväll, på ett bas pass och det går ett pass vid 17 ikväll. Sen hade jag tänkt att vara duktig och cykla till stan, det tar ca 10 min att ta sig ner dit med cykeln. Då blir det 10 min dit, 1 timmes träning och 10 min hem. Då har jag varit duktig! Hah, man får inte köra slut på mig själv. Det är ändå min slappdag idag. Men jag kan inte gå hemma en heldag, jag måste ha något att göra. Kan vara därför jag är riktigt sugen på träning.
Men ska ta hand om min tvätt nu innan det blir träning :)

Tisdag- 25 Sept

Godmorgon!
Jag ligger fortfarande i sängen och slappar men skönt är det. Ska snart sätta igång en maskin så att man får rena kläder. Sen ska jag äta lite mat. Det blir en lugn dag idag och det tackar jag för! Vill inte göra något speciellt heller.
Jag vaknade förut kl 07.00 för att hunden stod och slickade mig i ansiktet. Tack för det! När man väl får sova liksom, men jag somnade om, det gick trögt men somnade iallafall tillslut.
 
Men ska nu resa mig upp från en skön säng och dra upp persienner och slå på tvättmaskinen. Kanske uppdaterar senare.
Hejdå :)

Söndag- 23 Sept

Jag är så trött så trött och nu sitter jag hemma på min delade tur, vet inte alls vad jag ska hitta på. Skulle vara skönt att sova i någon minut men då är jag rädd att jag kommer vara jättetrött när jag vaknar sen igen. Har inte sovit något i natt, jag sov i 3 timmar. Man orkar knappt jobba 10 timmar, det är för mycket för sån liten sömn. Imorgon är det ännu värre, ska jobba 13 timmar. Folk har frågat mig hur jag orkar jobba så mycket som jag gör men så länge man tycker det är kul så går det ju bra. Man är helt slut när man kommer hem på kvällen, men då får man iallafall ta igen sig.
 
Några trevliga nyheter finns också att berätta, jag har fått en kusin!! :D
 

Hagel?!

Jag förstår inte. När jag gick ut från jobbet och skulle ta en promenad hem (Det är ju väldigt långt :p). Hade det börjat regna och sedan övergick det till hagel.. och när det hagla som mest var jag ju såklart ute, och visst gjorde det ont att gå i hagel. Sen när jag kom innanför dörren slutade det plötsligt hagla. Jag har inte turen med mig om man säger så.
Aja, nu är jag inomhus iallafall!

Onsdag- 19 Sept

Det är inte förrän nu jag börjar känna i mina armar och rumpa att jag har träningsvärk. Men jag tycker det är så underbart att ha träningsvärk, då känner man att man har gjort något bra! Så jag klagar inte alls. Jag kommer tyvärr inte hinna träna något mer den här veckan. Jag tar det lugnt ibörjan av träningen, som jag skrev i mitt förra inlägg men har faktiskt viktigare saker att göra. Men nästa vecka, då kör vi på. ;)
 
Slutade jobbet 14.00 och ska tillbaka kl 16.00 och jobba igen, höh. Men det blir bra, åt mat när jag kom hem och vilade mig lite. Tänkte ta en banan nu innan jag ska åka tillbaka.
Men kolla himmelen! Den är jättemörkt.. Kommer säkert regna då när jag ska ut, såklart
Paraply i väskan - Check

Tisdag- 18 Sept

Äntligen har jag skaffat mig ett liv! Har inte haft det förut, som ni säkert har läst i min blogg. Det enda som bestod utav mitt liv var jobba, jobba och jobba. & när jag inte jobba låg jag och sov, ja typ så var mina dagar. Men nu har jag fått energi, undra vem som gav mig den?! :)
Jag har nämnligen skaffat ett halvårskort på Friskis&Svettis. Så nu är jag igång igen med träningen och det känns strålande! Jag var och tränade förut på friskis&svettis och nu har jag hunnit att duscha och nu sitter jag här och berättar för er. Jag gick på ett baspass förut idag, jag tänkte det, att jag ska ta det lugnt ibörjan så man inte tar det värsta passet när man börjar med sin träning. Utan man tar det försiktigt. :)
Och nu känner att att det börjar lukta mat i huset och jag känner att magen börjar kurra. hehhe. Har bara ätit pyttelite idag och blev inte ens mätt på lunchen. Så, ska snart äta mat, sen blir det tv häng och plugg, härligt!

Tisdag- 11 Sep

Jag kommer vara helt död på söndag då det är min lediga dag, för nu har jag precis räknat ut mina timmar för bara den här veckan och enligt min miniräknare ska jag jobba 59 timmar och det stämmer vad jag skrev förut, det är bara den här veckan jag pratar om! Jag är grym!
Jaha, jag har precis slutat arbeta och ska tillbaka till jobbet kl 14.00 och köra kvällen. Ska väl hinnas med att äta lite mat och gå ut med hunden under mina timmar.
 
För övrigt mår jag bra. Finns inget att klaga på :)
 
Ha en fin tisdag!

Hjärtat

Idag fyller våran favorit 13 år! ♥
 
Bilden är tagen 110910
 
Vi tycker så mycket om dig!♥

Lördag- 8 Sept

Nästa vecka är redan planerad, då ska jag jobba 47 timmar och 45 minuter på jobbet. Det är lite mer än heltid, ja det kan man säga. Men jag tänker jobba på nästa vecka och veckan efter det har jag bestämt mig för att ha det lite lugnare! Jag gillar att jobba på mycket i en period för att senare kunna få ha det lite lugnare.
Nu ska jag snart göra mig iordnig och hinna med att äta lite mat. För snart ska jag gå till jobbet. Jag jobbar mellan 13.00 - 19.00 idag.
Hoppas ni får en trevlig lördag!
 

Aj, min fot har somnat, jobbigt jobbigt.
 
 

Onsdag- 5 Sept


Jag vet att jag skriver mycket om mitt jobb, men vafan, man skriver väl vad man gör om dagarna sen vill jag arbeta och jag få ihop timmar, det är bara bra för mig. Det är så jag vill ha mitt liv, så vad är problemet? :)
 
Jobbade 07.00 - 14.00 idag, och nu sitter jag på sängkanten och bara njuter utav att ha slutat jobbet. Jag är rätt trött om man säger så. Jag blir oftast trött efter en dag på jobbet. Det är mycket att hålla koll på och sen är det tungt. Jag är bara 20 år (Okej, jag är bara 19 år) och jag vill gärna kunna jobba i 50 år till utan att förstöra min rygg/kropp på vägen. Så jag behöver vila efter ett arbetspass. Ikväll blir det en lugn kväll. Jag ska inte ut på äventyr, det blir nog så att jag kommer lägga mig tidigt ikväll och ladda upp för morgondagen. Då kör vi igen.
 
Vilken storm vi har fått, fy så läskigt.
 

Tisdag- 4 Sept


Det är jobbigt när dem ska visa reklam från Nelly, inte blir man sugen på att klicka hem kläder.. dom gör det inte bättre för mig när det är REA! Jag måste försöka hålla mig borta..höh.
Men till er andra, shoppa loss!

Ensam mamma söker strax

Nu har jag laddat upp med te för snart börjar ensam mamma söker. Jag har följt alla ensam mamma söker avsnitt , så jag kan inte bara missa avsnitten i år heller.
Men inte har jag något att tugga på, är inte sugen på godis, det är inte ofta jag är det.. men jag vill ha något att knapra på.. Men jag antar att jag får nöja mig med te, det blir nog bra!
 
Onödigt inlägg, ja jag vet. Men ni behöver inte läsa!

Måndag- 3 September

Idag är jag ledig, ledig hela dagen, det känns verkligen skönt! Har liksom jobbat 7 dagar i rad.
 Jag vakna 07.00 imorse, kroppen är väl van vid den tiden.. antar ja. Blev att jag satte igång en film som jag somnade till. Senare när jag vaknade insåg jag att jag måste städa övervåningen, jag fick höra igår att det börjar bli dags för dammsuga.. hehe, pinsamt att höra sånt ju. Så jag tog mig i kragen på förmiddagen. Jag har redan hunnit damma, dammsuga och torkat golven. Håller även på med tvätten, den är i full igång i maskinen och har även hängt ut lite tvätt så det kan vädrats lite. Det känns rätt bra nu, det är nu man kan få koppla av. :)
Snart ska jag göra iordning lite lunch, ska fundera ut vad man är sugen på idag.




RSS 2.0