Måndag- 31 Maj

Idag i skolan började vi med en Cabaré veckan! Jag bestämde mig för att jobba med dokumäntationen. Vilket betyder att jag ska fotografera alla människor. :P Bättre det än att ha en stor roll, tycker jag.
Men det blir kanon med att fotografera!

Nu har jag övningskört i 3 dagar i rad och tycker det fortfarande är lika kul! I lördags körde jag med pappa i flera minuter. Man kunde tro att det skulle gå dåligt med tanke på att jag inte hade kört sen i höstas.. hehe. Idag åkte jag och lämnade Dannes plånbok eftersom han glömde den här hemma ;)
Det slutade med att jag fick en publik som tittade på. :P Vilket gjorde att jag blev nervös och körde på! xD
Men det vore inte fel med körkort just nu!

Att få åka lite vart man vill utan att någon säger åt mig vad jag ska göra. Jag tror det går som bäst när man sitter själv och får försöka.

PUSS

Lugg



Inte världens bästa bild.. men jag har klippt lugg! =)

Torsdag- 27 Maj

Skippade att skriva igår (onsdags). Om jag hade skrivit hade det bara blivit negativa saker. Kan inte vara ett bra tecken. Men en sak var bra. Min syster gav mig ett par solglasögon. Tack! :)

Idag var dagen mycket lättare! Jag tog beslutet att vara med på brännboll fast jag inte tycker om det. xD Men det var starkt gjort att vara med på den. Dagen slutade vi med ett prov och en film! Naturligtvis fick vi sluta tidigare :) Denise tyckte jag skulle hänga med henne en runda på stan, och de var trevligt!
Nu försöker jag plugga men det går inte... jag vet inte vad det är för fel men jag orkar inte plugga längre. Helt slut i kroppen. Jag orkar inte lägga mer energi på någonting.

Tisdag- 25 Maj

Just nu ligger jag i sängen och är nyduschad! Så skönt att ha duschat och fått kopplat av i sängen. Skulle inte skada att få sova litegranna. Men ska inte förstöra kvällen med att sova bort. Det är ju ändå 3 timmar kvar innan jag ska sova, man får stå ut :)
Idag iskolan hade jag utvecklingssamtal. Det gick ganska bra och min närvaro såg också bra ut. Nu har man haft utvecklingssamtal iallafall och det är skönt att veta att jag inte ligger efter i något.
Min lärare sa inte så mycket och fick därför dra från skolan tidigare än vad jag trodde!

Har glömt att säga att jag har problem med en sak
Det är att:
Jag är beroende av en dålig film?!


Lina Berglund, 15 år, är trött på att vara en hopplöst okysst medelmåtta. Hon är faktiskt det mesta som börjar på O, i alla fall om man ska tro henne själv.
Annat är det med kompisarna. Thea är snygg och irriterande populär och Carro, våpig och helt galen. Lina faller någonstans mittemellan, fast en bit nedanför. Hon gör Theas läxor och ärver hennes kläder, allt för vänskapens skull. Hon avundas också Carros vågade skämt och ljudliga rapar. Hierarkin är satt, och allt funkar så länge alla spelar sina roller.
Kanske är Lina det kitt som håller vänskapen samman, men hon känner sig mest som skit under deras skor. Den här terminen som är den sista i grundskolan ska det dock bli ändring på det. Nu ska Lina börja leva!¨






Etik, social omsorg

Har vart mer duktig nu! Har fått etiken och social omsorgs arbetet klart. Egentligen är det mer viktigt att ha Etiken blir klar eftersom den slutar den här terminen. Alla ämnen som slutar nu försöker jag lägga mer energi på eftersom jag känner press att jag ska ha höga betyg. Jag känner mig stressad eftersom allt som slutar den här terminen vill jag ha bra betyg i. För några år sedan vart jag nöjd över ett G, men nu när man har lagt ner ännu mer energi på skolan räcker inte allt med ett G. Jag vill ha mer!
Men ska dra iväg och möta Daniel nu (: han ska nämnligen sova hos mig :) och det ska bli skönt med frisk luft med tanke på att jag har suttit med läxorna sen 4 -5.
 
Puss!


Måndag- 24 Maj

Det här med att redovisa är inte min grej. Det är verkligen inte min grej när man blandar ihop en uppgift med en annan och sedan har man en timme på sig att ordna till den rätta uppgiften. Klantigt av mig att inte kunna ta ut mer fakta om etiska ställningstagande. Men jag orkar faktiskt inte bry mig om vad det betyder för nåt. Jag har vetat vad det ordet har betytt men orkar inte lägga mer kunskap om detta. Tur att vi i gruppen löste detta och jag kunde redovisa och hjälpa dom andra. Mitt humör var inte på topp på eftermiddan för att jag trodde jag skulle gå in i väggen pga, redovisningen. Med andra ord.. jag var nervös.
Men annars gick grupparbetet bra och jag tror att det blir ett VG för oss, annars blir jag besviken!

Nu ska jag sätta mig igång med en uppgift.
Social omsorg! (y)



Södertälje

Södertälje var en ganska stor stad, egentligen fanns det inga stora affärer där utan jag hittade inga affärer som jag gillar. Jag gillar t.ex. gina? Men ingen fara, klarade mig utan gina och men hittade ingenting. Ganska skönt att gå utan påsar som jag vanligtvis brukar göra. Pengar försvinner på en gång då. Men älsklingen hittade däremot massa kläder! Vi har bytt roller nu. Danne köpte kostym, finbyxor, skjorta och slips. En stilig pojke! Det måste vara skönt att ta studenten och börja vuxenlivet snart och få slippa gå i skolan gratis. Men ändå inte?
Maten som vi fick var kanon god. Kyckling, klyftpotatis och massor med såser som tillhörde maten. Jag åt så mycket mat att jag inte fick ner en enda bit till. :)  Såklart blev det efterätt efter maten och min mage var stor innan jag skulle sova, lovar det!

I vanligtvis är jag dålig på att uppdatera bloggen och kommer inte på något att skriva, men ska försöka ändra mig. Ska försöka skriva nåt intressant vad jag gör om dagarna.

Ska kolla på Wallander nu och sen sova.
Nattinatti!


Nya mobil och Södertälje planering

 

Pappa kom hem med min nya mobil idag.

Äntligen hehe. Väntat nästan en vecka på mobilen. '
För att använt mobilen i 1 - 2 timmar har det varit krångligt med att ha en touch mobil, jag vet inte hur alla funktioner funkar och det är svårt att skriva på skärmen. Vet inte heller hur man har mobilen på ljudlöst, men ska
försöka klura ut de. Att skriva sms var också krångel. Det tar hundra år och hittar inte knapparna. Enligt mig är det en stor skillnad på att ha vanlig och att ha en touch mobil.
Men som alla säger.. man vänjer sig =)




Jag har verkligen världen bästa pojkvän =) På lördag drar vi till södertälje och förmodligen stannar vi kvar där över natten. Äntligen säger jag! Saknar dig hjärtat

 


Allt är borta!

Har tagit bort allt på min blogg...
Har haft bloggen jättelänge, sen 2008 tror jag. Det är på tiden att rensa bloggen lite från allt. Menar då inte något negativ utan menar att ta nya tag i livet och det kommer säkert hända mycket mer roligare händelser. Minns mina gamla inlägg som barndomen, kommer jag göra iaf.

 Snart dags att börja 3:an. :) Då kommer vi ha mindre läxor i skolan, 2:an var den värsta tiden i mitt liv.
Sen är det snart dags att bli 18 år, om man tänker efter är det inte långt kvar. Maj är idag och i Oktober fyller jag. 5 månader kvar, låter mycket , as mycket om man ska vara ärlig. Men det säger ni inte när vi är inne i September ;) Bara knäppa med fingrarna så fyller jag snart.
Körkortet väntas på att bli taget. Har varit dålig på att kört bil men jag känner ändå ingen panik över att ta körkortet , men självfallet ska den tas så småningom.
Mitt rum har gjorts om. Har fondvägg nu. Rött och vitt syns det när man kommer in. Det gamla rummet är alltså borta med fula tapeterna och slipper skämmas över ha fult (som jag hade). Tänkte ha en myskväll här hemma så att ni får se mitt rum snart. Men tror den flyttas lite framåt eftersom vi har piss mycket i skolan!
Märks också att sommaren är på väg genom varmt och skönt väder.


Puss


RSS 2.0