Lagar mat

Håller just nu på att göra chicken nuggets och ris. Det kommer smaka mycket bra i magen. Det blir en sen lunch idag känner jag, men det är det värt. Man måste äta för att må bra. Sen när jag tränar och håller kroppen i form är det viktigt att äta. Jag ska ju även sticka till friskis ikväll och köra ett tuff pass, en av dom tuffaste passen som dom har (tycker jag). Det kommer vara mycket kondition ikväll. Men det gillar jag! SKa nu kolla om mina efterlängtade chicken nuggets är klara. Hejhej

Färdig!

Nu ska jag snart dra iväg för att träffa Sofie, hon åker tillbaka till Örebro idag så vi ska hinna ta en fika innan hon åker. Jag är redan klar. Enda som fattas nu är att borsta tänderna. Intressant information, jag vet :)
Min kära dator ska jag stänga av, även den måste vila lite. Men ha en bra dag!



Tänk att vi har varit kompisar i 19 år. I 19 år! Vi har känt varandra i hela livet, jag förstår inte det. Det är så himla coolt! :)


Måndag- 31 Oktober

Nu är vaken och ganska pigg, skönt. När jag vakna imorse hade jag ingen hund i min säng (hunden brukar alltid ligga i min säng) tyckte att det var väldigt konstigt, jag tittar mig omkrng i rummet och upptäcker att min dörr var stängd. Jag hade tydligen stängt den igår kväll. Elak jag är! Aja.
Jag ska väl göra lite saker nu, orkar inte ligga kvar i en säng. Hörs senare.

Ps, jag ska lägga in Ullareds bilderna nån dag. Jag har glömt bort det hela tiden, men dom kommer.

Söndag- 30 Oktober

Nu blir det myspys med te framför tvn, det gillas skarpt!
Jag känner hur glad jag är just nu, men det kan vara för att jag har tränat och varit duktig. Jag känner mig så pigg. Fortsätt så nu! Det är en ny dag imorgon och det finns planer för imorgondagen med. Så det ska va.
Men ska inte skriva mer ikväll, tänkte glo på tvn, men ha en fin kväll!

Go Malin

Dags att göra sig klar till friskis passet, drar och tränar (y)


Brandsta City Släckers


Kom och ta mig långt härifrån, långt härifrån, långt härifrån

Graattis

Grattis min fina vän som blir 21 år idag. HURA HURA ;D

Hoppas du får en härlig dag!


Tackar

Godmorgon, någon som också är vaken? Själv har jag inte gått och lagt mig än, kom hem för en stund sen. Men ska väl gå och tvätta bort mitt smink för sedan blir det friends avsnitt.

Jag har haft en sån trevlig kväll ikväll, tackar Sofie och alla inblandade!


äkta

En vän är den som känner dig som du är,
förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit,
och ändå, varsamt låter dig växa.

Älskade Bella

Idag skulle du bli 11 år!
Tänker på dig


Hemma från Ullared

Nyss kommit hem från Ullared! Det har varit kanon kul. Vi har ätit gott, sovit trångt, shoppat mycket, Jag shoppade för 3700kr. Handlade grejer till familjen, hunden och självklart till mig själv. Alla blev skit glada, t om hunden som fick en rosa gris. :)
Jag tänkte lägga upp bilder imorgon på våran lilla Ullared resa, inte för att det är så mycket bilder.. men bättre det än ingenting! Nu ska jag sätta igång säsong 3 av friends, yeeey!

Ps.. tänkte sova läääänge imorgon.

Om min kväll

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så hände det inget speciellt idag. Jag tog det lugnt och det var riktigt skönt att sitta av dagen med spel på datorn. Blev lite olika spel och det var kul. Jag är ju ingen människa som brukar sitta och spela spel så ofta!
Vid ca 18.30 åkte mamma och jag till posten, vi hämta syrran där. Vi var säkert där i 30 minuter. Skulle inte förvåna mig om jag börjar på posten snart. Det har nu varit riktigt många som jobbar på posten som har frågat mig varför inte jag jobbar där. men det enda kravet dom har är körkort och det har ju jag om ett tag? Heheh, nyfikna? Nej men seriöst, tro inget. Jag driver.. :)
Fixade även med pengar så nu har jag pengar till resan imorgon. Det ska bli riktigt skojsigt! Men nu ser jag att klockan är mycket, tiden går fort när man har roligt. Jag tror att jag snart måste släcka lampan och försöka sova. Men innan jag släcker lampan ska jag packa ner en grej som jag garanterat kommer glömma imorgon. Ska avsluta nu tänkte jag.
Men ha det så bra nu, för det kommer jag ha! Skriver på torsdag kväll då när jag är hemma.
Puss Puss Puss

Tisdag- 25 Oktober

Idag har jag inte alls gjort mycket, var ute en sväng med hunden, ätit, städat, hjälpt syster, pratat med Linnea i telefonen, jag kände att jag behövde någon att prata med. Känner att jag måste börja små packa lite. Har redan tänkt ut i huvudet vad jag ska ha med mig för kläder så det känns tryggt att man är förberedd. Jag ska till ULLARED imorgon, tjooooho! Det blir Linnea, Denice, Ida, Emelie och jag som sticker dit över en natt, vi har hyrt en stuga där, det ska bli riktig myspys! Ska bli spännande att åka dit, jag har aldrig varit där så det ser man fram emot. Det är tänkt att vi ska dra någon gång efter 07.00 imorgon så det gäller att man somnar rätt tidigt ikväll så man ska orka med en hel dag med shopping, hihi.
Jaa annars då? Det är bra med mig, ibland går humöret upp och ibland ner. Men så är det för oss alla. Menmen, måste bara säga att imorse när jag vaknade, så vakna jag upp med 80-talfrilla.
Nu hör jag att tvättmaskinen är klar så bäst att slänga in tvätten i torktumlaren. Sen måste jag ut med hunden igen.

Hejhej

Måndag kväll

Sitter och och fördriver tiden med datorn, fast det händer inget roligt där idag.. Ska väl gå till tvn där ensam mamma söker snart ska börja! Äntligen lite bra grejer på tv.
Säger hejdå nu!


Vi kör ikväll igen

Har bytt om nu, för ikväll ska jag på friskis pass, den börjar kl 18. Har lite grejer att fixa innan friskis! Malin har blivit duktig. Yep.


Vampire Diaries

Nu är det inte långt kvar till körkortet, det börjar närma sig! Fast tro inget nu, snälla nån. Usch det känns så hemsk läskigt. Vad har jag gett mig in på? Är det ens värt att ha körkort?
JA så jävla värt! Kortet ska bli mitt nuuuu!


Bara för jag är glad idag tar jag fram en fanta och en kaka och sätter mig ner och kollar på VD. Bra dag!


Han till höger heheh

Snurr igen

Jag ville hålla din hand, visa att min kärlek var sann, vi skulle ju hålla ihop och älska varann. Det var det jag ville, det var det jag kämpade för. Hur gör man med kärlek som brister och känslor som dör? Det var dina känslor som försvann, inte mina. Mina känslor består, men det kommer alltid fattas bitar. Du ska gilla mig tillbaka, bara gör mig glad. Få mig att skina på det sättet som endast du klarar av. Bara titta på mig och kanske le lite grann. Det är du som jämt lyckas få mitt hjärta i brand. Hur ska jag göra för att lyckas glömma dig? Det gör så ont att blicka tillbaka till den tid då jag betytt något för dig. Det är över nu, jag måste fatta, bara förstå. Det var nog aldrig mening att det skulle bli vi två.
Men vad ser jag i dig, som ingen annan ser? Varför kan jag inte glömma även om jag inte vill mer... Jag ville släppa taget, bara låta allt flyga iväg. Men du sitter fast inom mig, du håller dig fast. Jag finner nått i dig, men jag kan inte fatta vad det är. Du är speciell på något sätt, jag vet det är så. Jag vet att jag kanske var fel, jag kanske inte var den rätta.
Jag tappade taget och jag saknar det vi hade. Jag saknar sättet vi såg på varandra. Ja allt som vi hade. Men som jag fatta så kändes det fel, felet var jag. Men stunderna med dig var underbara. Men jag ska ta nya steg, låta mig liv börja om. Jag måste glömma allt det där som jag fick uppleva en gång. Jag ska minnas det med glädje, men jag vill dela glädjen med dig. Hur ska jag göra för att du ska kunna börja gilla mig?
Jag trodde allt var borta, men tankar börja snurra runt. Då började jag förstå att jag inte hade glömt. Jag måste acceptera att slutet har nu varit. Men det har tagit ont och jag har gråtit mina tårar. Du var ju den jag såg upp till, den som jag ville vara med. Du var ju bara dig själv. Du gör mig lika glad idag, så som bara en person kan. Den personen är du, men jag nämner inga namn. Jag tror du vet vem du är, jag tror du känner igen dig. Känslor kan försvinna och känslor kan bestå. Kommer alltid vara något mellan oss som jag inte kan förstå. Kommer det bli så igen? Jag som blir dumförklarad. Jag blir lämnad vid sidan, men jag ska låta dig bestämma. Jag ska inte bli som förr, tiden måste få sin gång. Jag vill bara inte göra misstagen ännu en gång.


friskis

Snart dras det iväg på ett friskis och svettis pass! Hejaheja!

:)

Födelsedagen

Först och främst vill jag tacka alla som tänkte på mig på min födelsedag! Jag blev otroligt glad över alla fina sms och facebooks meddelanderna! Tack så mycket!

Tänkte berätta om min födelsedag, redan när klockan slog över 12 på natten/morgonen, tills jag gick och la mig på natten. Min födelsedag började när jag var med Julia. Vi satt och skratta hela kvällen/natten. Vi satt och kollade på Julia när hon var liten och drack te. Väldigt trevligt! Fick sedan skjuts hem när kl var 02.00 - 03.00(?) på natten och jag fick låna hela första säsongen av serien Vampire Diaries. Valde att titta på ett avsnitt när jag kom hem men blev för trött för att se mer, så jag valde att släcka lampan och sova. Runt 09.00 - 10.00 kom mamma och pappa och gratta mig. Fick en klocka, smycken, kokbok, :)  Jag blev väldigt nöjd! Fick även bestämma vad vi skulle äta som lunch och det fick bli kina mat. Längesedan man åt det och måste säga det, det var riktigt gott!
Mamma och jag gjorde sedan några ärenden på stan och åkte o handla lite mat och lite gottgott. Sedan bar det hemåt. Syster dök upp vid 16 och firade mig, hon firade mig lite senare för att hon hade jobbat den dagen. Runt 18.00 åt vi mat och det fick bli tacopaj! Mums!
Släktningarna dök upp vid 18.30 - 19.00 och då blev det mera presenter till mig. Fick en Orkide (blomma) så nu har jag 3 blommor att sköta. Jag som älskar blommor, vill ha mera! Fick även flytta hemifrån saker,  pengar. Det bjöds på tårta och fika hemma, det var en riktigt trevlig kväll! Men det har flugit i mig något, någon som kan tala om? Jag ställde mig nämnligen och diska den kvällen.. När alla hade åkt hem satt hela familjen och titta på tv tillsammans, inte vanligt att det händer!
Jag avslutade iallafall min dag med några avsnitt från Vampire Diaries, och somna direkt när jag släckte lampan. Bra födelsedag, fortsätt så snälla!

Happy birthday to me!



Miiiin daaag idag! :D 
Kl 13.49 blir jag 19 år gammal. :)

Dead memories


Tidsfördriv

115 tonårsfrågor.

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel?
- Ja!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Vet ej
Hur många har du varit kär i? - 2 tror jag.
Är du kär just nu? - Nej, men intresserad, tyvärr.. 

- Tio frågor om dig själv
Namn?
- Malin Ljungberg
När fyller du år? - imorgon, 21 Oktober
Några piercingar? - Näsan, naveln och öronen
Vad har du på dig just nu? - Tjocktröja och jeans, fryser nämnligen
Vilken årstid är bäst? - Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Man får frukost på sängen och inte behöva stressa
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Vet inte, finns många saker jag tycker om hos mig själv
Vad är du bra på? - Att inte vara falsk!
Vem älskar du mest på denna jorden - Tycker om min familj och vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Om det finns någon man tycker om så sover jag helst med den.

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig?
- Måste nog säga att jag vet mest

Vem är den roligaste av dina vänner? - Ja, alla är roliga på sitt sätt
Vem är mest partyprisse? - Vet ej
Vem är den du helst har filmkväll med? - Mina närmsta.
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Vet dom nog om själva
- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? -
Alla i familjen
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja det tycker jag

Vem är farligast i din familj? - Farligast? Ingen
Vem ser roligast ut i din familj? - Det blir nog jag
Vem är coolast? - Syster!

Har ni något husdjur? - En underbar hund
Vem har du mest gemensamt med? - Svår fråga...

Vem står för underhållningen? - Måste nog säga jag?!
Vem sover du oftast med? - Sover själv? haha
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Finns många roliga kvällar med familjen
- ANNAT
Hur mår du just nu? - Det funkar
Har du piercat dig? - Ja, men har inte gjort det själv, skulle aldrig falla mig in att göra heller
Är du hungrig nu? - Ja jag börjar bli hungrig faktiskt
Vad är klockan nu just nu? - 12:14

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook, youtube och blogg.se
- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Mamma

Vem ringde du senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Julia

Vem sms:a du till senast? - Julia

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Igår kväll
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - Igår kväll

- ÖVRIGT
Gillar du punk?
- Nej!
Har du sminkat dig idag? - Nej men ska gå och göra det strax


- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu?
- Ja det gör jag
Vilket är ditt favoritband? - Ingen aning?
Vad gillar du för musik? - Tycker om det mesta.

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen?
- Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej men som sagt intresserad
Har du ett förhållande? - Nej

Är du romantisk? - Ja det är jag
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Vad hette din första riktiga flickvän/pojkvän? - Min första riktiga pojkvän hette Daniel
Hur länge höll det? - I över 2 år.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Jag vill vara singel tills jag hittar den rätta? 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej?
Vem sov du senast bredvid? - Emelie, i lördags
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Hmmm...
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Nej
När fick du din första kyss? - Min första riktiga var nog i 8:an
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Mamma var väl 21 - 22? Och pappa var 28 - 29?
Någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej de skulle bara kännas fel.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej nej, möjligtvis om jag är 70 år!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Ingen punkare eller emo stil, tack. Jag gillar mode stilen


Torsdag- 20 Oktober

Godmorgon! Sitter här med varm choklad och rensar min garderob. Jag har upptäckt att jag har mycket kläder men hälften av kläderna använder jag inte. Men ska göra mig av med kläderna någon dag så jag kan köpa nya kläder snart. Har inte plats i min garderob annars heheh.

Idag har jag som uppgift:
Komma på vad vi ska äta imorgon, några förslag?
och
Komma på vad vi ska ha för tårta, några förslag?
Så är de!

Nej jag ska väl fortsätta med mitt jobb, att rensa garderoben + byrån. Hejs!

Onsdag- 19 Oktober

Jag har världens sötaste hund, har jag märkt. Så fort alla har åkt här hemma så brukar vovven komma till min säng för att sova med mig. Men imorse hade jag stängt dörren till mitt rum så hon inte kunde komma in. Smart som hon är började hon gnälla om att hon ville in i rummet och jag går upp, sakta men säkert och öppnar dörren. Kom sedan på att jag hade glömde en grej därnere och sprang för att hämta den, då hör jag att hon börjar gnälla igen över att hon inte vill sova ensam i min säng. Går sedan tillbaka till sängen och lägger mig, båda blir lika nöjda över att äntligen få sova!


2 dagar kvar!

Brb

Nu ska jag gå ut och ta en kvällspromenad! Mega mörkt ute men det ska väl gå ändå, måste röra på mig!

Ja man kan ju undra

Står och handdiskar när vi har diskmaskin... hmm, man kan undra vad som har hänt med mig eftersom handdisk är det tråkigaste som finns!

Tisdag- 18 Oktober

Står inne på Ica nära och funderar över vad jag ska äta till lunchen idag. Det stod mellan två maträtter. Självklart kan jag inte välja, så jag gör det smarta draget. Köpte båda två! Sparar den andra till imorgon. Smart som jag är. (Y)

Synd att jag inte kunde välja bort pepsi som konstigt nog fick följa med mig hem...


Emelies kväll ikväll!

God sen morgon ;) Nu har jag precis bytt sängkläder i min säng, men min kära säng får tyvärr stå tom för jag sover inte hemma inatt. Ska på kalas ikväll. Min fina vän Emelie har fyllt 19 år så vi ska dit och fira henne. Hon bor ju i skogen så finns ingen skjuts hem så jag sover över. :) Jag tror att kvällen kommer bli super! Det ska bli kul att umgås alla denna gång.
Men ska röra mig nu, har det bäst. Hörs imorgon!


Lägger in en snygg bild på Emelie och miig.


dagen

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv, det mesta är rätt kämpigt har jag kommit på. Har inte kunnat sova på flera dagar nu, som om något stör mig, någon som kan tala om för mig vad det kan vara? Själv har jag ingen aning...
Äsch, ska berätta om min dag:
Ca 13.00, gick jag ner på stan för att kolla vad jag önskar mig, fyller år om 7 dagar. Jag hittade bara dyra tröjor. Sedan vid 14.00 träffade jag Linnea, Denice och Victor, vi drog en vända på stan! När kl blev 17.00 gick jag till friskis och svettis och körde ett pass. Mycket skönt att röra sig. Mamma kom och hämta mig när passet var slut, vi åkte hem och åt god mat! Har nu myst framför tvn med godis under hela kvällen. Ganska nice fredag!

Jag har verkligen ont i min kropp, jag har träningsvärk som det skriker om det, både i armar och ben. Kroppen behöver vila och det kommer den få göra imorgon, för imorgon blir det party.

Är helt slut nu, så säger
Puss godnatt


Snurr i huvudet

Det var längesen du frågade hur jag mådde eller brydde dig. Du frågar inte ens om jag mår okej, har insett nu att drömmar inte blir till verklighet för mina har krossats av alla dina svek. Den önskan jag hade om ett värdigt liv, rasade samma när du dissa mig på heltid. Ibland så tänker jag på tiden det var vi, men det är inget som jag saknar längre så jag skiter i’t. Jag pallar inte vänta på att bättre tider kommer, för du leker bara med mig och skämtar om min ålder. Minns att lyckan kommer och går med min har fastnat i det gamla. Du var underbar och allt men efter ett tag jag såg dig förvandlas, för den du är idag det kan jag inte fatta. Du skiter i allt och går bara runt och snackar, du är FALSk när jag ser ditt rätta jag och jag har fattat att misstaget är du och inte jag. För varje gång jag ser dig så tittar du snett, jag under vad du är för nåt och vad som har hänt
Du var den där perfekta men nu är du sämst. Du har krossat mitt hjärta gång på gång igen så jag går vidare i livet men vänner vid min sida, jag orkar inte gråta mer jag orkar inte lida. Du har förstört så mycket för mig och tiden har gått åt och vill du bli min vän igen måste du säga förlåt.


7 dagar kvar till min dag

Idag är det en speciell dag för mig, det är ju den 14 Oktober. Datumet som jag egentligen var beräknat att komma till, men jag ville tydligen vara kvar i magen ett tag till, så jag blev försenad i en hel vecka. Nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller! Jag är så spänd inför nästa vecka. Nyfiken på vad jag kommer få, ser verkligen fram emot det här! (:

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan har jag några saker som jag måste hinna göra innan kl 14.
Ha det bäst!

Kvällen

Sitter och tittar på halv 8 hos mig och gjorde precis iordning varm choklad, mys! :) Jag fryser jättemycket, så att varm choklad sitter fint nu.

Fick i uppgift av familjen att göra mat igen, alltså trerätters, själva efterätten vet jag vad jag ska göra. Men dom andra är svåra.. så kom gärna med förslag? Vore schysst. Behöver alltså hjälp med förrätt och huvudrätten.
Kl blev för mycket nu såg jag, ser att robinsson började precis på tvn, ska slå om direkt. Tycker inte det är kul att titta på. Det var roligare förr men nu har det blivit för mycket.. inge kul längre.
Ska sitta och vänta på att Casanova ska börja, den är bra tycker jag! Lägger in en trailern på filmen



"Han var världens absolut mest notoriske förförare. En skrävlare, en mästare i förklädnad och slagfärdighet - ingen kvinna kunde motstå Casanovas amorösa charm. Förrän nu. För första gången i sitt liv, så kommer den legendariske Casanova att möta sin like. Den vackra och förtjusande venetianska skönheteten Francesca, gör det han aldrig trott var möjligt, hon nobbar honom! Genom en serie av smarta förklädnader och beräknande knep lyckas han ta sig allt närmare Francesca. Men han spelar sitt farligaste spel någonsin - ett spel där han inte bara riskerar sitt liv och sitt rykte, utan också sin enda chans till sann kärlek."


Godmorgon

Godmorgon, vakna och pigga? :)
Det är jag iallafall. Imorse ca 09.00 var jag ute och sprang i spåret, så nu har jag precis kommit ut ur duschen. Känns väldigt skönt nu efteråt. Lite nytta har jag hunnit med nu på morgonkvisten. Just nu funderar jag faktiskt på att sätta igång en film och bara ligga under filten och njuta!

Hejs


Vi är inte såna som i slutet får varann

Det finns ingen som slår Håkan Hellström, hans låtar är underbara!



"Vad jag bryr mig om nu
Är att få ut dig ur skallen
Är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
Den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
Är att aldrig ge hjärtat rakt ut"



Nu tänkte jag sova eller försöka sova rättare sagt.
Soovsött :)

9 dagar

Gissa vem som fyller år nästa vecka?

JOOO, lilla jag!

Friskis och svettis


Hemma efter ett skönt pass från friskis, nu ska jag hoppa in i duschen.
Hejhej


Onsdag- 12 Oktober

Dagen började med att jag gick upp halv 8, tog det lugnt och fixade iordning mig. Gick enda ner till körskolan och satte mig vid datorn. Där satt jag i ca 2 timmar. Men det gav resultat. Fick en grön lampa. Hurra! Efter körskolan gick jag till friskis och skaffade månadskort. Nu ska jag träna aktivt i en hel månad!  Fixade även mina ögonbryn på hud och hår så nu är dom iallafall jämna och fina! Har haft tjocka och ojämna ögonbryn ett tag! Inte så snyggt precis... Det tog ca 5 minuter att fixa dom, när jag vart klar mötte jag Linnea och Anders. Vi gick till stadsparken och åt mat. Det blev en schnitzel. Gottgott :) Riktigt kul att träffas, får vi göra om snart!:) 
Nu har Nellie och jag precis kommit hem från en promenad, skönt väder, synd bara att det blåser. Ska väl börja plocka undan saker nu igen, börjar bli mycket kläder på min fåtölj heheh.
Puss



Säger godnatt

Nu har jag hoppat i sängen och ligger och tittar på fotboll, just nu står det 3 - 2 till Sverige! Duktiga dom är. :) Tänkte släcka lampan sen när fotbollen är slut, det är en ny dag imorgon och det är lite grejer som står på schemat. Det är bra om man är utvilad så att man orkar med dagen.  
Säger godnatt och sov gott!


Avslöjar maten

Dags att avslöja maträtterna!
Till Förrätt blev det: Laxmacka
Till Huvudrätt: Kyckling, korketter, sallad och bearnaisesås
Till Efterrätt: Chokladbollar!

och maten blev godkänd här hemma! Vilken sicken tur.



Nu ska jag sätta mig och titta på fotboll, Sverige mot Holland. Heja Sverige!


10

10 dagar kvar!

Tisdag- 11 Oktober

Nu har jag precis blivit klar med efterätten! Idag är det min tur att laga mat här hemma. Tänkte lyxa till det med förrätt, huvudrätt och efterätt. Jag nämnade det en annan gång här i bloggen, att jag ville göra som halv 8 hos mig. Men den här planeringen på matlagningen är inte riktigt som halv 8 hos mig. Utan den matlagning jag ska göra är lättlagad mat. Har varit sugen på maten länge nu. Det kommer bli bra! Vågar tyvärr inte avslöja vad det blir för mat om någon i familjen skulle läsa... annars skulle jag göra det :) 
Väntar på mor min ska komma hem så vi kan åka till affären och handla det allra sista. Men innan hon kommer hem ska jag hinna dricka upp mitt kaffe och gå och fixa till mig lite. Kanske ska duka med?
Liiite kul att jag tar det här på stort allvar! :) Men rooligt är det!

Hejsvejs!

Damn

Varför ska allt vara så förbannat svårt?!




Ska hoppa in i duschen och fundera på det!

Kvällen

Duktig jag har varit idag, började dagen med en lång promenad med mamma. Tog det sedan lugnt på eftermiddagen och läste teori och gjorde min läxa som jag fick av min lärare. Körde även bil ikväll, jag fick välja bil och då testade jag den stora bilen. Det gick väldigt bra fast jag bara har kört den en gång tidigare! När jag kom hem bytte jag snabbt om till träningskläder och gick ut och sprang i spåret. Det var dock lite mörkt, men det fanns lyktor som tur var. Efter springturen hoppade jag in i duschen och nu har jag hittat en burk i kylskåpet med blandning med massor av frukter. Frukt på burk.
Nu blev det en film "Natt på museum" den går på fyran. Ska väl se klart den, sen ska jag släcka lampan och äntligen sova!

Godnatt


Söndag- 9 Oktober

Idag blev det en lång promenad till Norr med mamma och Nellie. Skönt att röra sig, vi gick och hämtade bilen för vi lämnade kvar bilen där igår när mormor fyllde år. Vi tog bilen och åkte till maxi och handlade lite. Nu är jag hemma igen och ska planera vad jag ska hitta på idag.
Börjar med att titta på serien!

Wish You Were Here

I can be tough
I can be strong
But with you, It's not like that at all

Theres a girl who gives a shit
Behind this wall
You just walk through it

And I remember all those crazy thing you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, Here, Here
I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Near, Near, Near
I wish you were here.

I love the way you are
It's who I am don't have to try hard
We always say, Say like it is
And the truth is that I really miss

All those crazy thing you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go
Let go, Oh, Oh,

No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go
Let go, Let go, Let go...

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, Here, Here
I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Near, Near, Near
I wish you were here

So sick

Började dagen med att gå en runda på stan, nu sitter jag här och har precis valt ut kläder som jag ska ha ikväll. Mormor fyller år idag så vi ska dit och äta! Jag ska väl börja göra mig iordning.
Hejs.



¨

It it takes forever, then i´ll wait forever


5 - 10 minuter hade jag sett det

Om jag hade varit 5 - 10 minuter tidigare så skulle jag ha sett ett rån idag på Nordea banken. Jag var inne på Åhléns när rånet hände. Sedan när jag skulle gå till bussen för att åka hem hade poliserna redan spärrat av Nordea. Fatta om jag hade varit 5 - 10 minuter tidigare då skulle jag blivit ett vittne!
Det var fullt med poliser på stan som gick och pratade med vittnen. De pekade vart rånaren hade sprungit, mot järnvägen.



Finns mera på: http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.1211947

Nattinatti

Nu säger jag godnatt!

Men först ska jag dela med mig av mina funderingar!



Ibland saknar jag min lugg. Men varje gång jag klipper lugg så ångrar jag mig.. för när jag har klippt luggen inser jag att jag är passar bättre utan lugg, så som jag har nu! Vet icke om det stämmer, men jag antar det eftersom jag varje gång har fått den känslan. "Malin, varför har du klippt lugg för, jag hade ju fint hår innan du klippte dig". Visstligen är det kul med förändringar, men jag tror att jag passar bättre såhär som jag har idag. Grejen är, varför saknar jag något som jag i själva verket inte saknar?
Har ju luggbild på min profilbild här på bloggen, t om på facebooksbilden. Illa, illa, jag måste ju byta, såhär kan jag inte ha det. Frågan är: Vilken bild ska jag ha? Någon som har förslag?

Torsdagskvällen

Sitter och väntar på en efterlängtad pizza! Det var inte alls längesen jag åt pizza (förra lördagen) Men jag varit sugen på pizza sen dess. Pizza älskare? Nästan!
Annars har jag pluggat teori och satt upp ett mål med mitt liv. Nu ska det hända grejer, hihi! Sedan vill jag bara säga att jag mår bra och jag är glad!

Nu ska jag gå och ta fram en cola, för snart är pizzan här! :) Pöss

Föresten

Min favorit i idol var Andreas Larsson. Synd att han hoppade av! Jävla skit



Torsdag- 6 Oktober

Planerna gick inte så bra imorse, jag vakna av att det ringde vid 10.00. Jag som skulle upp halv 9? Skärpning. Just nu sitter jag vid köksbordet och dricker kaffe! Jag fryser jättemycket så måste ha något varmt i mig. Jag väntar på att vädret ska bli någonlunda bra! Det regnar ju ute... Trist. Jag måste ut en sväng med hunden.

Hejs.


säger godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska iallafall lägga mig ner och kolla på en bra film. Kl är ställd på 08.30 imorgon. Då ska jag även försöka komma upp! Puss godnatt!

Halv 8 hos mig

Tittar på halv 8 hos mig, tycker det är riktigt mysigt program. Man får så mycket tips om maträtter och det tycker jag är kul. Någon dag ska jag också ha halv 8 hos mig hemma. Ska bjuda på förrätt, huvudrätt och efterätt. Ska bara fundera ut vad man ska hitta på. Kanske halv 8 hos mig har tips? :) Jo får väl hoppas det.

Ska snart göra iordning popcorn, jag tycker verkligen om det, det är så himla gott. Fast det är inte så nyttigt? Nej tyvärr. Nu har jag inte tid att sitta här längre. Halv 8 hos mig är snart slut och bonde söker fru börjar snart. Om man ska göra iordning popcorn nu innan det börjar.

Puss

Onsdag- 5 Oktober

Jag är alldeles slut i huvudet. Suttit för länge. Nu ska jag ta en paus. Tänkte gå ner och ringa mamma, vart är hon? Jag hatar att vara själv.
Sen börjar jag bli hungrig. Ge mig mat!


CHokladkakan

Jag valde att baka förut och det fick bli CHOKLADKAKA!




Här har jag tagit fram allt som jag behöver.




Här smälte jag smöret i en kastrull och sedan fick smöret stå och svalna




Här har vi smeten, riktigt god kan jag säga.



Nu åker den in i ugnen



Så länge chokladkakan är i ugnen så valde jag att diska det som jag har använt mig utav



49 minuter kvar tills kakan är färdig!



Tiden går fort när man har roligt, nu är det 7 minuter och 51 sekunder kvar




TAAADAAA! En chokladkaka.
Inte den snyggaste jag har sett men den duger.

Nu ska jag ta en bit och ett stort glas saft, sedan ska jag sätta mig med teorin. :)
Hejs!

Tisdags kvällen

Oh nej! Panik, nu har klockan har dragit iväg igen. Den är snart 23.00 och jag måste sova! Men först måste jag gå upp, jag sitter nämnligen på en stol, problem där, jag kan knappt gå... Jag har ont i bena. Men ska försöka med ett försök iallafall. Sen ska jag äntligen sova. Klockan är ställd imorgon på 09.00! Hejja Malin!



Lägger in en bild på Nellie och tårtan. Snart är det min tur att blåsa ut ljusen! =)

Ute och gått



Var ute och gick med den här grabben i ca 5 timmar (?) Nu är jag väldigt trött i bena, så skönt att få sitta en stund nu. Bena värker och nu ska jag sluta klaga för motion har jag fått så det räcker! Tack för idag :)

Tisdag- 4 Oktober

Fyller 19 år om 17 dagar!
Jag har redan skrivit upp en önskelista, vad jag vill ha och vad jag behöver. Jag ser verkligen fram emot min födelsedag. Det kommer snart ett sms till er vänner :)

Om idag då, jag vakna ca 10.00 och har besökt duschen så nu känns det skönt igen. Jag tänkte fixa mig strax, ska ju iväg lite senare. Puss

Håkan Hellström



Kärlek!
Hans låtar får mig verkligen på bättre humör, han är bäst!


Nu ska jag alldeles strax fiixa popcorn till ensam mamma söker som börjar om 30 minuter. Sen måste jag tala om att min kära syster är hemma. Hon är brunare än mig... så typiskt! Dags att dra iväg igen, kanske? :)
Ska dra nu, skriver kanske senare.

PUSSPUSS

:)




Tack min fina vän för du räddade kvällen. Ängel!

Lördag- 1 Oktober

En ny dag idag och det är mycket som ska göras.

Jag börjar dagen med en skön dusch! Hejs

RSS 2.0