Städning på G

Idag har jag hunnit med mycket på morgonen! Städat hela huset, då menar jag dammsugit och torkat golven överallt.  Jag har gått en sväng med hundarna, jag har käkat litegrann och jag har solat utomhus. Jag har till och med råkat somna i solen men det var bara skönt!
Tänkte plocka undan massor med kläder från stolen nu.
Hmmm inte så kul...    Jag som sa att jag skulle bli bättre, hihi.



Bara att komma igång nu!
Puss

Allt på samma gång

Jag är trött på vissa saker men jag vet inte vad jag är trött på. Jag är glad men ändå är jag förbannad? Det är svårt att få allt gå ihop eftersom jag är allt på samma gång?! Sen behöver jag sova.. men jag är inte trött.
Det blir bättre imorgon då jag tar långhelg. Får ju vara ledig imorgon, fantastiskt av skolan!
Ska fixa lite här hemma då med städ och plugg och det behövs! Och sen ska jag träffa min plutt. Plus poäng i kanten.

Nää om jag ska se en film nu.
Hade bäst!


Torsdag- 28 April

Nu är jag vaken och nu håller jag på att platta håret! Börjar inte förän 13.00 till 15.00. Men bäst att gå upp nu för jag kan inte sitta still längre, jag har redan tappat min plattång, borste och min mobiltelefon i golvet. Något som säger mig att jag inte får sitta kvar..
Hejdå

Studenklänning

Jag är så glad just nu. Jag är helt klar med min studentklänning. Det är så skönt att ha det fixat och klart. Jag köpte den igår :D Nu när jag provade den ikväll så sade en röst att jag skulle behålla klänningen och ha den på studenten. Jag var lite tveksam när jag köpte den men det behövdes bara smakråd från mamma och Sofia.
För nu ska jag snart ta studenten! ;D


Ingen passade bild på min text men min studentklänning kommer jag visa när det är några dagar kvar till studenten. Och nu fick det bli en fin bild på min fina vän Julia.

Onsdag- 27 April

Idag vaknade jag runt 09.00 och låg och drog mig jättelänge i sängen. Skönt att ta det lugnt på morgonen och slippa stressa. Jag åt frukost och titta på tv. Drog ut med hundarna och slängde i mig lite lunch och drog till skolan. Vi har nu psykiatri i 6 veckor så det blir inga vanliga lektioner alls :)
Började 12 idag och fick sluta 14.00. Bra men onödig dag!

Nu ska jag forsätta äta på mina 3 påskägg som jag har fått.
Pusshej

Helgen

Jag har haft en jättebra helg med min fina Daniel.
I lördags kom Daniel till Vingåker och mötte mig efter jobbet och vi drog en sväng till factory, jag hitta tyvärr ingeting men Daniel hitta ett par skor! Sedan drog vi hem och köpte grillat kött och tillbörigheter till och satt och njöt i solen. Det har verkligen varit underbart väder. Daniel fixade grillen och jag gjorde iordning en jättegod sallad och någon slags potatis/pommes/chips. Ja något var det iallafall. haha
Vi tittade på körslaget och sen gick vi och la oss efter det.
Söndag Kl 05.30 ringde min underbara klocka och sa att jag skulle upp. Åkte sen till vingåker och jobbade. Jättebra där, verkligen! Efter jobbet åkte jag hem igen och när jag kom fram till Katrineholm mötte Daniel mig och vi drog hem till mig och fixade till oss och sen drog vi på bio "Hur många lingon finns det i världen?"


En liten små rolig film faktiskt!

Måndag: Vaknade upp hemma hos Daniel och vi fixade till oss och drog iväg till Daniels mormor och morfar och åt god mat där. Det var väldigt trevligt. 
När vi åkte därifrån så tog vi en cykeltur tills körslaget skulle börja och när kl var 20.00 satt vi framför körslaget och hejjade på Katrineholm. Det slutade med att Katrineholm kom 2:a och det var jättebra gjort. :)
Åkte hem på kvällen/natten eftersom Daniel skulle jobba 00.00.

Jag tror ärligt talat att jag somna direkt i min säng då.

Tisdag: Jag tog en promenad till stan för att möta mamma. Vi gick och handlade lite grejer. Idag har det varit en lugn och skön dag.

En rolig nyhet. jag har fixat så jag har flera kanaler i mitt rum. Känns underbart skönt.
Annars har inget hänt, allt är som vanligt.

Pusspuss


Fredag- 22 April

Jag har inte skrivit på några dagar för att jag inte har orkat.
Det har hänt vissa saker som jag inte orkar tagit upp. Men det är löst och bestämt nu.

Jobbade igår och jag blev tillfrågad om att jobba, Lördag och Söndag 07 -12.
Absolut att man ställer upp när man får såna tider. Blir bara glad när jag får vara på Lövåsen!

Var förut idag och hälsade på Farmor och Farfar, det blev tårta och prat därborta.
Nu sitter jag i sängen och tar det lugnt bara, laddar upp tills imorgon.

Pöss
 

..

Jag behöver semester härifrån.. ingen som vill hänga med?


Jobbade natt

Igår testade jag att jobba natt, vilket jag tyckte gick väldigt bra. Fast vid 05.00 var jag väldigt trött och seg. Men jag klarade av natten iallafall. Det hurrar vi för.
Jag somnade i min sköna säng imorse runt 08.00 och vakna ungefär vid 13.00. Några timmar sömn har jag fått. Ska försöka gå och lägga mig skapligt ikväll eftersom min buss till vingåker går 05.50 imorgon. Låter inte fel va? Men det handlar bara om två dagar så det fixar jag!
 

Taggad!

Min dag har bestått mesta dels av solningen och det har tagit på kinderna, gulligt va? Sedan har jag sovit och besökt duschen. Nu har jag plattat håret och fått på mig "jobbarkläder" eller vad man kallar det. Jag jobbar ju natt ikväll från kl 21.00 till 07.00. :) Det ska bli jättekul att jobba natt, lite annorlunda än det jag är van vid! Men tror faktiskt att natten kommer gå riktigt fort! Taggad är jag ;)



Hörs imorgon! Sov gott


Måndag- 18 April

Jag vakna för en stund sedan. Jag känner mig jätteglad idag eftersom det är sol ute! Bäst att dra ut och sola och passa på när det är fint väder istället för att sitta vid datorn.



Hejs

Nattblogg

Ärligt talat vet jag inte varför jag är uppe nu, jag brukar alltid vara den som vill/brukar sova tidigt på kvällen eftersom jag tycker det är skönt. Men vänt lite på dygnet känner jag. Jag tolkar inte detta som negativt utan det är även positivt. Jag känner att jag har mer tid att hitta på saker på. Förut försvann dagen så fort eftersom jag gick och la mig tidigt. Menmen...
Jag håller även på att tagga tills imorgon, det är en stor dag då. Jag kommer fixa det galant! Det vet jag.
Det är nog dags att skriva godnatt!
Puss


bildboomb!

Tänkte lägga upp bilder från Studentfesten. 

  


Lyckad kväll säger jag bara!


Måndag- 11 April

Dagen börjades med en sovmorgon till kvart över 7, det är så skönt att man får sovmorgon när man har börjat cykla till skolan! Jag kan cykla kvart över 8 och kommer fram till skolan halv 9, och vi börjar 08.40. När jag åkte buss var jag tvungen att gå till bussen 07.50 eftersom det tar 6- 8 minuter att gå till bussen. Är skönt med sovmorgon. Sedan är det så himla skönt att cykla på morgonen! ;D

Skolan började med att vissa skulle redovisa, som inte hade gjort det. (jag redovisade när vi var i Julita) Vi som inte behövde redovisa fick läsa på till provet som vi ska ha på onsdag.



Jag satt med fina Ida och Denise ;D




OBS! Vad har hänt här..?
Vi hade blivit utmanade i skolan om att vända stolar och bord upp och ner av våran parallelklass och vi busa med våran andra klass klassrum och vända upp och ner på deras bord och stol. När dom kom tillbaka var alla skit sura. Utmana inte oss om ni ändå ska bli sura! För våran klass kommer ändå vinna! :)

Positivt och negativt.

En positiv sak och en negativ sak har hänt i mitt akvarium.. Vi börja med det dåliga så sparar vi det bästa till sist.

Idag dog en fisk för mig, den största fisken med det största svärdet, det var synd eftersom han var störst. Fast förstod det redan igår eftersom han knappt kunde simma.
 
Jo nu ska jag berätta en rolig sak, jag fann ett till yngel! :)
Nu simmar det två yngel i yngelboet! ;D


herregud

Om jag ska vara ärlig.. jag orkar inte mera. Jag orkar inte med skolan just nu, vill hoppa av! Jag försöker bli av med alla läxor men det känns som ingenting händer. Är det jag som är dålig och för långsam eller är det skolan som ger alldeles för mycket?
När jag gick i 9:an och gick på öppet hus på skolan var jag nästan säker på att någon som sade att vi inte hade några läxor? Eller det var något i den stilen iallafall. Asså bullshit..

Kanske det är därför färre har sökt till Ellwynska? Kanske det var därför några hoppade av skolan, och endel bytte till en annan linje? Om jag fortsätter skriva om skolan nu kommer ni bara få höra negativa saker så bäst att jag lägger av.

Jaa juste, vi har prov på hela kursen Omvårdnad på onsdag. Bäst att sätta igång!


Lördag- 9 April

Ligger i renbäddade laken i sängen och kollar lite på tv, otroligt skönt! Jag tycker om när man känner att det är rent och fräscht, jag önska man kunde byta varje dag ;). Jag har varit så duktig idag med. Plockade undan grejer i mitt rum och dammsög. Nu ska jag försöka ha det såhär ett tag, eller alltid..   ja det brukar låta så. Tänkte nästan gå och lägga mig snart och försöka sova. Det blev inte så många timmar inatt, tror det var 4 timmar jag sov eftersom jag har fått en stor j*vla blåsa i munnen, den sitter på kinden och varje gång jag ska tugga eller öppna munnen gör det svin ont eftersom tänderna nuddar kinden. 
Hoppas på att den försvinner snart för jag lider. 
 
Ska försöka sova nu och hoppas på en lika bra dag som det har varit idag(förutom blåsan)!
Godnatt




Miss u


Syster fyller

Just nu städar jag mitt rum, och det behövs verkligen!
Det kommer massa släktingar hit vid 15.00 för att Min fina syster blir 21 år.

Hipp hipp HURA HURA!



Syskonkärlek!


Fredag- 8 April

Att plugga på en fredag? Ja jag säger då de!


Kryssningen

Tänkte ladda upp lite bilder från Studentkryssningen :D

Innan åt vi mat på stadsparken!




Bussresan till Stockholm!


Denise och jag hade kul!
;D


Studentkryssning!

Godmorgon! Nu har jag precis duschat och är nu redo för kryssningen som är för alla studenter! Det ska bli så kul. Umgås med människor som man tycker om, underbart! Ska verkligen ta vara på varje sekund av båten. Det är inte ofta man åker på kryssning för bara studenter.
Ska möta upp Linnea, Denise, Denice, Emelie, Ida vid stadsparken och äta lite gott med dom, sedan tar vi oss till bussen som går 16.30 och ca 19.00? Är vi framme och då ska vi vänta till 19.30 för då är det buffen!

Ni får alla ha en trevlig söndag för det ska jag ha!



Får bli en bild på min fina! <3



saknar dig massvis älskling

PussPussPuss!

Lördag- 2 April

Nu har jag packat klart allt som jag ska ha med mig på kryssningen och passet är nerpackat! Ordning på mig! 

Min dag började med att Sofia och jag åkte ner på stan och kolla på vad hon önska sig. Hon fyller år nästa helg! :O Därefter åkte vi och handla godis till kvällen. Idag vill jag bara vara hemma och umgås med min kära familj och det behövs!
Våran spis har tydligen lagt av här hemma så vi får se vad det blir för spännande mat. Ska nog gå och hjälpa till med något.

Slänger in en bild på mig



Pusshej

Sovgott

Har precis gjort iordning mig och lagt mig i sängen, jag tänkte att jag skulle få sova ut länge imorgon. Imorgon måste jag ju fixa massor inför söndagen. Jag ska skriva upp på en lista imorgon vad som ska ligga i min resväska.
En sak som jag måste påminna mig själv om, som jag verkligen inte får glömma:
- Pass !
Mitt ID kort har ju gått ut...

Nu tänkte jag säga godnatt
Nattinatti


Fredag- 1 April

Har precis ätit lite mat och nu ska jag dra hem till Emma för att umgås! :)
Jag skriver när jag är hemma igen.
Får bli en gammal bild på emma och mig


Ha en bra kväll!
Pusspuss

RSS 2.0