Mösspåtagning

Igår var det mösspåtagning i skolan, sen vidare hos magnus och sen på safiren! Riktigt kul måste jag säga, men jag blev lite besviken på vissa saker... men men nu är det 2 veckor kvar till studenten och nu ska jag ha kul dom sista veckorna! :D

¨
Denice och jag tog lite kort :)




Torsdag- 26 Maj

Idag var jag på praktiken från 08.00 - 12.00, sen stack jag till skolan och var med på sista lektionen på psykiatrin. Vi avslutade det hela med ett grupparbete. Kändes bra att lämna in min sista uppgift.
Allt känns bra nu, jag är klar med alla skolarbeten och det enda som saknas nu är studenten. Jag behöver aldrig mera öppna en bok igen, om jag inte bestämmer mig för att plugga vidare såklart.
Men jag känner att jag behöver en paus ifrån plugget och börja arbeta på riktigt. Jag kan inte förstå att allt är klart nu. Känns overkligt!
Det kändes extra bra när man kom hem eftersom jag fick brev om att min lön skulle dyka upp imorgon! Helt underbart. Nu har jag även städat mitt rum och det känns riktigt bra att ha det fint :)
och... Imorgon är det MÖSSPÅTAGNING! ;D

13 timmarspass

07.00 - 20.00 idag på praktiken. Snacka om att jag är trött. 13 timmarspass (Y)

Imorgon bär det av till skolan för att göra ett prov och kl ställd på 07.00. Skönt med sovmorgon! Äntligen!

Kvällen

Dagen blev som jag trodde tyvärr.. massa plugg! Har några uppgifter kvar nu och jag har påbörjat alltihop så det känns skönt att veta att man är påväg. Provet som jag ska ha på måndag är bokat.
Nu börjar min oro släppa. För jag vet att jag kommer hinna med allt. Så fort jag får mitt prov ur vägen så känns allt bra igen.
Jag tänkte avsluta min kväll med att se "She´s the man"



Puss

Onsdag- 18 Maj

Jag blir galen! Jag tänkte sova ut till 12 - 13 idag eftersom det var längesen jag sov ut så länge och jag tycker det är skönt att slippa ställa väckarklockan. Imorse när jag vakna var kl 07.30 utan väckarklockan. Kul!
Har även försökt somna om men har vart omöjligt.

Jag ska nog gå upp och göra lite nytta nu som t.ex. tvätta mina jeans så dom blir fräscha till dagen!
Sen blir det att plugga lite och njuta av min lediga dag! Så skönt.

Hörs senare!
Pöss

Tisdag- 17 Maj

Jag är verkligen jättetrött idag. Efter jag sluta praktiken åkte jag hem och plugga Psykiatri. Jag har suttit med uppgiften sen 18.00 och jag är fortfarande inte klar med den. Förstår inte... Jag fortsätter imorgon istället.
Jag som trodde det skulle vara slapp dom sista 6 veckorna, men där hade man fel.

Nu ska jag titta på en film och sen blir det sängen.

Söndag- 15 Maj

Ojoj dåligt skrivande här. Jag har som vanligt fullt upp och glömmer bort att skriva och berätta om min dag. Men ska berätta om min helg. Min helg har jag varit i Norrköping, jag och syster shoppade lite och hitta fina saker till sommaren! Efter Norrköping träffade jag Sofie och vi såg Eurovision song contest. Det var spännande att se och man blev lite nervös. Men duktigt av Sverige att komma trea iallafall.
Idag gick jag upp tidigt och åkte till vingåker. Sen har jag inte gjort så mycket mer än att plugga. Det kommer hela nästa vecka bestå utav..
Praktik och plugg.

Glömt att berätta om hur det är på praktiken ju...
Men det är bra på min praktik! Jag har jättebra handledare och jag känner att jag är välkommen därl. Hoppas det kan fortsätta så bra bara :)
Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och sätta mig och kolla på Hockey!
Heja Sverige.

..

jag är väldigt ensam just nu.

....



Behövs det ens ord?

Måndag- 9 Maj

Vaken men trött. Vi får se vad jag hittar på idag. Måste nog fortsätta med mitt pluggande, det tar ju aldrig slut. Men det är bara att kämpa på nu.


Jag la upp massor med bilder på balen igår. Vi får se när bilderna kommer upp! Blogg.se är försenade i 10 timmar...
Imorgen är det praktik på Karsudden! Coolt att det äntligen är dags att ha praktik där.

Balen

Balen 2011


























Duktiga jag!

Gud vad skönt det känns nuu! Jag tog tag i 2 uppgifter imorse och jag blev klar med dom nu. Det känns skönt att lägga dom åt sidan. Jag blev klar med Kirre och Anhörig. Två jobbiga bokrecensioner som jag var tvungen att göra för att jag missa den muntliga delen. Nu ska jag strax skicka in dom!


Föresten så skicka jag precis in en uppgift som hade legat på datorn jättelänge (OBS! jag hade glömt den uppgiften) Men man kan ju faktiskt säga att jag blev klar med 3 uppgifter idag.

Jag kan om jag bara vill! :)


Jag tänkte sätta igång med min Intervju nu. Vi fick en uppgift i skolan om att intervjuva personer och jag valde den smarta vägen.. Mamma och pappa :) Jag är klar med själva intervjun, men ska analysera kring deras jobb och så. Så kul ska jag ha nu!
Men innan jag ska fortsätta med mina läxor ska jag göra iordning en kopp kaffe:)

Puss

Onsdag- 4 Maj

Den här bloggen har på senaste tiden varit negativ, men det beror faktiskt på mig själv. Har varit nere på sista tiden.. Men ska försöka skärpa mig.

Idag regna det när jag skulle gå till skolan så jag tog bussen till skolan. Där hade vi Psykiatri i 2 timmar och sen tog jag en promenad hemåt. Kändes riktigt skönt att gå en lång promenad och få rensa tankarna lite. När jag kom hem var det bara att vända om till stan för ett köpa lite saker till balen. Sedan gjorde jag och mamma iordning en paj och därefter fixade vi med balklänningen. Nu känns det som jag är klar med balklänningen.
Det kommer säkert bli bra på lördag. Hört att det ska bli fint väder så det är positivt!


Nu ligger jag i min säng och tittar jag på Avatar! Den är så himla bra. Längesen man såg den också.
Laddar upp till skolan imorgon. Börjar 11.30 och slutar 15.00, efter skolan ska jag äntligen träffa Sofie! ;D


Grattis till Anna och Malin på eran dag idag :)

Tekniskt

Jag känner mig så tekniskt och duktig. Jag fixade så jag kan se på mer kanaler i mitt rum och smart som jag är fann jag kanalinställningen och nu tittar jag på Canal +. Jag känner vilken lyx detta är. Jag har alltid varit tekniskt när det gäller tv apparater. Menar då inte att jag bara kan göra en kanalinställning utan jag är bättre än min familj på tv i helhet. Så fort inte tv:n inte går som den ska blir jag ropad att hjälpa till. Jag känner mig grym.

Måndag- 2 Maj

En riktigt bra dag har det varit i skolan. När man inte har några förväntningar blir dagarna bra.
Det började med att jag, Linnea och Ida satt 1 timme innan vi skulle börja för att vi egentligen skulle försöka hinna med att se två filmer innan våran lektion skulle börja. Och vi skulle börja 10.00.
Vi gick runt och letade efter filmerna men våran lärare hade inte lagt fram filmerna. Så smart! Då fick vi sitta i en timme och vänta på våran lektion. Så roligt att behöva vänta -.- Efter lunch fick vi avsluta dagen med ett grupparbete. Det flöt på bra och vi fick sluta runt 14.00.


Enda bilden jag hitta på er :)


Efter skolan somna jag i min ljuvliga säng och nu ska jag strax plugga. Låter som en rolig dag men det måste göras. Efter mitt plugg och slit ska jag åka hem till min älskling!
Imorgon är jag ledig från skolan, så underbart skönt. Då ska jag och Daniel dra en tripp på stan.
Blir mer blogg imorgon!

Puss


Tack min vän

Ska nu säga godnatt och vi hoppas på en lyckad dag imorgon i skolan!


Har hört rykten om att min fina vän kommer hem imorgon. Tack att du räddar min kväll! Och tack att du är hemma i Sverige imorgon!

Skrattretande

Den här världen är så skrattretande att det finns inte.
Jag är så otroligt trött på saker. Faska personer mest utav allt. Är så glad över att jag har dom vännerna som jag litar på. Ni är bäst.

Trevlig kväll!

RSS 2.0