Fredag- 26 Okt

Idag har jag invigt systemet!
Jag kan erkänna att jag var jättenervös just om man skulle bli nekad även fast man har leg. Men allt gick suveränt! Jag kan fortfarande inte fatta att jag är system myndig ;o Tack Ida för att du var med mig. ♥

& ikväll blir det party! :)
 

Onsdag- 24 Okt

Godmorgon!
Jag har varit vaken ett tag nu, men det är nu jag tycker att det är dags att kliva upp från sängen. Kl är ju bara 10.00. Ska äta lite frukost snart. Jag har börjat dricka mycket te nu när det är höst, det smakar väldigt gott. Så det ser jag framemot. :) Idag händer det inte så mycket, ska hinna göra hunden glad med en långpromenad innan det bär av till jobbet.
Men annars då, jag har inte så mycket att berätta.:p Jag tänker bara på teet så jag ska gå och göra iordning det och läsa tidningen, vad gammal jag låter, hah.
Hej så länge!

Tisdag- 23 Okt

Hej!
Det är verkligen vackert väder ute idag, solen har tittat fram och jag tror att den här dagen kommer bli en strålande dag. Vi får ha den inställningen.
Just nu sitter jag på sängkanten medan hunden ligger här bredvid mig och sover så gott. Vi har precis varit ute en stund och båda är rätt trötta från promenaden. Så vi vilar upp oss nu innan det är dags att göra lite vettiga saker. Som t ex, jobba.
Ha det bra!

Min dag

Jag vill bara tacka alla som tänkte på mig igår då när jag fyllde 20 år! Jag är så glad över att jag har så fina vänner/släktingar. Så snälla ta åt er!
Dagen började med med att det kom släktingar hit 12.30, det var jättetrevligt att se alla. Det bjöds på mat och tårta, och det blev så mycket mat över så det räcker till matlådor idag och imorgon till familjen. Jag är verkligen glad över allt från igår. Men såklart ska jag berätta lite grann vad jag har fått.
Av min pojkvän fick jag en Tallin resa, då ska vi till Tallin och bo på ett hotell över natten och gå på SPA, så kul det ska bli!
Av familjen/släktingar fick jag ett par gympa skor, jag har haft samma gympa skor sedan jag gick i 5;an, så det var verkligen på tiden :) Mina favorit färger på skorna med! Fick ett halsband, flytta hemifrån saker, våffeljärn, presentkort och pengar.
Av min fina syster blir det en ladies night kväll med mor och syster redan nu på lördag.
Som sagt, jag är så sjukt nöjd över min kväll igår, tack snälla mamma och pappa att ni ställde upp så mycket igår och ordnade allt så det blev så lyckat. Och tack alla släktingar för att ni kom och firade mig och att jag fick så fina presenter.
Och tack mina vänner som tänkte på mig igår, som hörde av sig till mig, jag är så glad över att jag har fina vänner, ni är guld :) Så jag vill bara säga tack!
Men nu är jag 20 år, jag är ingen tonåring längre, utan nu är jag vuxen och jag ska ta tag i mitt liv nu, bli en bättre människa. Det här är bara början på mitt nya liv.

Min dag idag!

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag?
Det är ingen vanlig dag för det är Malins födelsedag, hurra hurra hurra!

Tisdag- 16 Okt

Godkväll!
Kom hem från jobbet vid 20.00 och har inte gjort ett skit efter det. Mest tänkt och tänkt på allt möjligt..
En sak hände när jag gick hem från jobbet idag och saken var den att jag såg en katt /hund i gräset när jag skulle varandra hemåt. Jag stannade till och gick lite nämre katt/hunden, för jag tyckte det var konstigt att en hund skulle ligga i gräset, var är husse och matte? Tillslut reste sig hunden/katten på sig och till min förvåning såg jag att det inte alls var en katt eller en hund, utan det var en räv som låg i gräset.
Jag stod en bra stund och tittade på räven, dom är ju riktigt fina och sen har jag aldrig sett en räv på så nära håll. Men tillslut kom det en gubbe som också upptäckte räven, då blev räven rädd och sprang iväg (Mot specce hållet.)
 
Tog en bild från google.

Fredag- 12 Okt

Hej ni!
Idag har jag hunnit med att inviga den nya vägen, bättre sent än aldrig höh. Jag har inte så bråttom som vissa andra har när det händer något nytt i Kholm. Jag är ingen sån människa som måste till saker när det händer något och jag klarar mig utmärkt! Jag har faktiskt inte ens varit på subway än och det öppnades väl i somras? Men jag hinner! Vad jag har hört verkar det krångligt att beställa där, och sen luktar det äckligt där, men så är det. Nu sitter jag här på sängkanten och funderar på allt möjligt. Ska äta om en liten stund, sen krypa ner i sängen och kolla på film. Jag är rätt trött (sjuk?) om man säger så. Det blir jobb imorgon, hela långa dagen... på den tyngsta avdelningen. Men det fixar vi.

Tisdag- 9 Okt

Hejhej!
Imorse när jag vakna trodde jag att det skulle bli en lugn dag för mig, men icke! Jobbet ringde mig och fråga om jag kunde hoppa in i 2 timmar, det är inte mycket men jag känner ändå att jag har gjort mitt idag även fast det bara handlade om 2 timmar. 
Det är nu jag börjar fundera på vad jag ska hitta på för något, jag vill åka och träna men jag orkar inte ta min cykel när det är så kallt ute. Burr. Men det lutar åt träning ändå. Helt ärligt så kan jag inte bara sitta hemma.
Men ska nog byta om till träningskläderna nu, passet börjar snart och tänkte köpa lite saker på åhléns innan det stänger för dagen.
Det var om min dag det. Hejdåå!

Måndag- 8 Okt

Hej!
Nu sittter jag här igen och försöker ge mig på att blogga. Är ni vakna och pigga? :) Själv har precis dammat, dammsugit och torkat golven på övervåningen, duktig flicka jag är! Jag ska bli mer noggrann med att dammsuga under sängen, haha. Jag vet inte när jag var där sist om man säger så. Men iallafall, nu är det fint hos mig :) Tänkte ta en sväng med våran vovve, det är verkligen fint väder ute.  Men måste först vänta på tvättmaskinen ska bli klar.
Ha det bäst.
 

Onsdag- 3 Oktober

- Jobbat klart för dagen, nyduschad, haft hårinpackning, nyrakade ben, väntar på att min pojkvän ska komma hit. Det kan nog inte bli bättre! :)

Måndag- 1 Oktober

Hej!
Jobbade 06.00 - 14.30 idag, drog en sväng på stan för att kolla på träningskläder men dom har inte det jag söker, det är ju så typiskt! Tänkte först träna efter jobbet men jag palla inte träna när jag fick ett sms från äldreboendet att jag ska jobba där imorgon mellan kl 14.00 - 21.00. Så då jag ska först vara på städ kl 06.00 - 13.30 och sen dra vidare till andra jobbet. Haha, ja, jag säger då det. Men det blir kalas!
Kom precis hem och nu ligger jag och vilar mig. Det förtjänar jag efter ett hårt arbetspass. Hungrig är jag också, och glädjen uppstod när jag såg att det fanns choklad kvar. Haha, tack finaste ;)
Annars är det som vanligt, jag mår bra.
 
 

RSS 2.0