sjuk

Anledning till att jag inte har skrivit på några dagar är för att jag har legat sjuk nu sedan i söndags.
Det började med att älsklingen kom hit på lördag och myste med mig. När vi sen skulle sova sa jag hela natten att jag hade ont i magen. För jag kunde verkligen inte sova. Sen vakna jag runt 8.00 på morgonen och kräktes ;/ Inge kul alls. Sen vart jag svimfärdig och var trött hela dagen. Så man kan säga att jag låg i sängen stort sätt hela dagen igår. Var uppe och åt mat , men hade ingen matlust alls. Så fort jag ställde mig upp kändes det som jag skulle svimma.
Nej usch!
Idag är det bättre, jag är mycket piggare men jag har tyvärr ingen matlust nu heller. Resultatet har visat att jag har gått ner 2 kilo. Det känns inge vidare att jag har gått ner i vikt. Vill inte bli smalare än vad jag är!
Det blir ingen praktik imorgon pga de här. Magen är inte bättre. Vill strypa magen så jag kan gå imorgon på praktiken. ÅH!
aja det är som det är. Nu vet ni vad jag gör om dagarna..

ligger i sängen och försöker bli frisk.

GAah arg!

Fredag- 28 Januari

Inatt testade jag att sova utan att ha tv eller datorn på. Jag brukar alltid ha ljud på innan jag somnar. Jag kopplar lättare av då. Jag har svårt att sova när det är tyst. Jag ligger bara och tänker på saker och ting. Menmen, jag somnade tillslut och klockan blev rätt mycket.
Det är därför jag är trött idag, tyvärr.
Men idag är det praktik 14.30 till 22.00. Kul!

Kommer inte skriva när jag kommer hem från praktiken eftersom jag ska hoppa i säng direkt.
Ha en bra dag!


Läsdags

Vad dagen har gått fort idag, jag förstår inte att den kan gå så fort. Det var ju nyss morgon och man skulle planera dagen? Men nu är dagen borta och jag ska snart förbereda mig för sängen.
Nu innan sängdags ska jag läsa! Vi har fått en bok från skolan som heter "Kirre". Sägs att den ska vara riktigt bra så sätter igång direkt med boken :)

Klockan är ställd på 09.30.

Torsdag- 27 Januari

Idag är jag ledig från praktiken, helt underbart att vila upp mig.
Fast jag har har faktiskt saker att göra idag, för idag är mitt körkort som gäller. Jag ska lägga kraft på körkortet. Läsa teorin. Och om jag orkar besöka körskolan.

Sen sköter ju jag tvätten på torsdagar så det måste göras med.
Men vi börjar med teorin nu!

Gud så skönt att vara ledig!

Onsdag- 26 Januari

Godmorgon! Idag börjar min praktik 14.30 och det betyder såklart sovmorgon ;D
Jag tycker det är skönt med undersköterska tiderna faktiskt, då det varierar med tiderna. Ibland slutar man tidigt och ibland börjar man senare och slutar sent. Det är skönt faktiskt! Nu har jag precis fönat mitt hår och nu ska jag bestämma vad jag ska ta med mig och äta för mat tills ikväll. Måste även få i mig något att äta innan jag åker till sjukhuset med. Ikväll slutar jag kl. 22.00, och vi får se hur jag kommer hem då.
Den sista bussen har tyvärr redan gått.. Menmen, det ordnar sig!

Saknar min Daniel!


Puss!

Tisdag- 25 Januari

Idag jobbade jag från 07.00 till 15.30. Det käns bra på min praktik, lite snurrigt nu dom första dagarna när man ska ta in all information. Men jag tror det kommer bli bättre med tiden!
Efter praktiken gick jag och Ida på stan. Vi kollade runt lite överallt. Sen bestämde vi oss för att fika!
Jag köpte;

- En semla och en cola! hehe


Efter fikat gick jag till friskis och svettis och gjorde ett friskispass. Det var skönt att röra på sig!
Nu ska jag bara ta det lugnt tills ikväll för då ska jag ta med hundarna ut! ;)

Måndag- 24 Januari

Godmorgon! :) Nu har jag precis varit inne och duschat och tänkte sätta mig här en liten stund. Det är nämnligen praktik idag och jag ska vara på stroke avdelningen. Det känns lite läskigt med tanke på att jag tycker det är läskigt att vara på sjukhus, att ta blodprover medmera. Det känns då inte så kul att vara på sjukhus. Men som dom andra säger till mig så kommer det nog gå bra ändå! Vem vet, jag kanske vill jobba på sjukhuset efter praktiken?
Idag börjar jag iaf på sjukhuset kl. 14.00 och jag vet inte när jag slutar så vi får se.
Innan jag börjar, ska jag ta det lugnt här hemma, jag ska städa lite och bara koppla av =D

Hörs!

Glad är jag iallafall


Cola

Innan natten tar över ska jag ta mig en cola nu på kvällskvisten!

tider

Jag hittade dom här gamla bilderna på datorn.
och nu tänker jag bara tillbaka!






Hittade även den här gamla bilden. Saknade tider!

..

...


Fredag- 21 Januari

Varit inne och duschat och fönat håret så nu sitter jag här och ska snart bestämma vad jag ska ha på mig. Som jag skrev i mina tidigare inlägg så har fina Ida fest idag, för att hon fyllde 19 år i onsdags! Så det blir en utgång ikväll! :D
Puss

header

Min header blir aldrig som jag har tänkt, det får se ut såhär ett tag nu!

Torsdag- 20 Januari

Idag i skolan hade vi först en lektion och sen hade vi håltimme i 3 långa timmar. Från halv 10 till 13.10. Så roligt! Så vi drog till lövåsen och sen åkte vi ner på stan. Vid 13.10 satt vi på nästa lektion och då läste läraren en berättelse för oss sen fick vi gå eftersom endel skulle göra ett prov, men jag har redan gjort provet så jag fick sluta. Då drog jag ner med Denice på stan och umgicks med henne. Mycket trevligt!
Sen gick jag enda hem till familjen och nu är jag jättehungrig.. borde äta något snart. Men ingen är hemma, det är ju typiskt.
Och,

Imorgon blir det utgång! =D

/

<3

Vill bara säga att jag är sjukt glad över att ha träffat fina vänner som alltid bryr sig. Dom som ser när det inte står rätt till. Dom som bryr sig,  Lika mycket som jag bryr mig över er. Är så glad över att ha er vid min sida och veta att jag alltid kommer ha er vad som än händer.


Onsdag- 19 Januari

Efter skolan väntade jag på mamma och vi åkte och köpte fiskar till mitt akvarium. Nu är det inte bara svarta fiskar i mitt akvarium utan det finns dammsugare och svärdfiskar med! ;D
Tycker om att ha ansvar, för nu när man har saker att sköta om känner jag att jag blir lycklig. Jag tror nog att jag börjar bli mogen.
Såhär ser mitt akvarium ut! ;D ... OBS! Jag måste köpa växter


Tog bilden nyss från min mobil, därför bilden suger.

Förändring har hänt

Kan ni tänka er hur mycket jag har förändrats? Då menar jag med mitt utseende.
Om jag får säga det själv har jag förändrats, fast mer till ett positivt sätt.
Tänkte lägga upp bilder på hur jag såg ut förut till hur jag ser ut idag.


Här började jag använde mycket smink och min hårfärg var blond.

Till att jag färgade håret brunt

Jag färgade tillslut till mörkt hår, vart tillslut mörk brun färg.

Till att färga håret ljusare

och jag la i blonda slingor i håret, plus att ha mindre smink

Färgade tillslut lite mörkare hårfärg.

Till att låta håret vara och att ha betydligt mindre med smink

Tisdag- 18 Januari

Idag vaknade jag upp bredvid älsklingen, han drog till jobbet rätt tidigt medans jag låg kvar i sängen tills klockan ringde på 07.00 men jag snooza till kvart över (A) Sen gick jag upp och gjorde mig iordning för att gå till skolan. Jag gick enda till skolan, det var bra gjort av mig.
I skolan redovisade jag och Emelie våra redovisningar. Vi hade två redovisningar tillsammans fast i olika ämnen då. Skönt att bli av med dom.
Sen när jag kom hem har jag bara gått och haft tråkigt. Har klagat rätt mycket här hemma om att det inte finns något att göra, ja jag är rätt uttråkad. Men mamma tyckte jag skulle vattna alla blommor, vilket jag också gjorde... Nu tänker jag röra mig. ;)

Slänger in en bild med



PUSS


bild


Måndag- 17 Januari

Idag i skolan hade vi friskvårdsdag. Det var rätt roligt, men jag var som sagt jättetrött och när jag blir trött så är jag inte på humör riktigt. Menmen, sån är jag.
Först hade vi bågskytte i 2 timmar och Linnea kom 3:a :D Vi hade nämnligen en tävling den sista halvtimmen. Jag kom vidare till finalen en gång men jag åkte ut lika snabbt xD Bra gjort ändå!
Sen gick vi till duveholm och käka smaklös mat, och efter det avslutade vi dagen med vollyboll. Det var inte min grej. Blev irriterad på slutet av lektionen för att det gick dåligt , haha. Så det kan va!
Sen slutade vi och jag kom hem och drack lite kaffe.

Ikväll ska jag hem till Daniel och sova där :)

Trevlig dag


kaffesug

Jag har nyss druckit kaffe, börjat bli riktigt kaffesugen? Jaa om jag har blivit det.
Idag har jag varit riktigt trött. Fast synd att kaffe inte håller mig vaken som den brukar göra för alla andra, utan jag känner ingen direkt "effekt" av kaffet. Jag skulle kunna somna direkt efter ha druckit kaffe. Bara jag som är konstigt kanske...

Igårdagens

Tänkte berätta om min dag igår!
Jag började med skolan och hade några lektioner och när klockan slog 14.00 slutade alla lektioner och Emelie och jag drog ner på stan en sväng, hon skulle ladda på mobilen. Vi bestämde oss senare för att fika och sitta och prata en stund. Mycket trevligt! Sen tog vi bussen tillbaka till skolan och satt där med dom andra flickorna :)
Sen satt vi till kl 17.00 och då kom pizzan! Vi fick pizza i skolan, helt underbart! Sen bjöd dom på cola med, mums!
Sen vid 18.30 var vi rätt förberedda och hälsade alla välkomna till Ellwynska. Jag tror det kom runt 50 st. Ganska några människor än vad det var när jag skulle kolla på min skola. Vi var mer än 100 st då. Jag kommer ihåg att jag gick med Cornelia och Emma då :)
Men iaf var det 4 stationer på Ellwynska och min station var rundvandringen. Visa människorna hur skolan såg ut. Många tyckte det var stort och att det såg jättehem trevligt ut. 
När det var slut på öppet hus kom mamma och hämtade mig :)

Lägger in lite bilder. Dock saknas Linnea! :(






Emelie, Ida, Denice, Denise och jag.

Puss!

Kvällen

Nu ikväll har jag hjälpt mamma att färgat hennes hår och sen har jag även fyllt i fiskar i mitt akvarium. Ser lite mysigt ut nu när det är mörkt i rummet och akvariumet är tänt. =)
Tänkte sitta en stund vid datorn, sen måste jag sova innan 23.00, för det blir en lång skoldag imorgon! Läs mitt förra inlägg...
Jag ska bli bättre på att ta nya kort och lägga in dom på min blogg. Tycker själv att det är tråkigt utan bilder! Ska ladda min kamera inatt så att jag kan ta med mig den imorgon och ta kort på flickorna och våran öppekväll!

Saknar min Daniel! <3

Sov gott alla!


Tisdag- 11 Januari

Skola idag, det var roligare än vad jag trodde. Att komma tillbaka till vännerna. Saknat er!
Fast imorgon får jag träffa fina Emelie med! Hon var nämnligen inte i skolan idag.
Imorgon kommer vi även att gå en hel dag i skolan. Det är öppet hus för alla 9:or som ska välja skola. Vi som går i organisation och ledarskap ska hålla i öppet hus. Jag ska då vara där.
Från 8.30 till 20.30 ska jag vara i skolan, meen gud vad kul!

Sen är jag klar med min nya bloggdesign, får se om jag orkar lägga in den ikväll.
Puss!

Göra om

Hallå, tänkte göra om min blogg. Det har sett såhär hemskt alldeles för länge.

Sen vill jag påminna om skolan som börjar imorgon.. kul!

Lördag- 8 Januari

Började dagen med att städa och nu sitter jag framför tv:n. Tänkte titta förbi en affär sen och köpa något, har ingen aning om vad jag är sugen på men chokladbit skulle sitta fint. Fast egentligen orkar jag inte röra mig alls.
Ska avsluta nu. '

Onödig inlägg
kommer hem imorgon

ge mig

Ge mig Håkan Hellström och Jay Smiths album!

godnatt

du får min värld att snurra

Det var kärlek vid första ögonkastet. Du fick mig att känna så.
Det var stunder som fick mig att inse, att livet var menat för oss två.
Och om jag ska va ärlig, har jag inte känt den känslan. Förrän jag träffa dig.
Och om min dröm är riktig, så vill jag att vi tar de väldigt försiktigt.
Jag orkar inte med nåt svek, för jag klarar inte av det.
Har växt ifrån all lek. Ja, jag hoppas du förstår de!
Det som jag behöver är närhet, ja jag behöver din värme.
Och jag vill bara ha din kärlek.

Förbannad?

Jag har lust och sitta och klaga nu. Men jag känner att jag inte orkar sitta och uttrycka mig dumt. Det här är min blogg, och jag vill inte sitta och skriva ner skit saker även fast jag känner att jag egentligen vill. Jag är förbannad?! Även jag kan bli förbannad. Jag tror det har gått över gränsen denna gång, tyvärr.

Skönt att komma bort imorgon.
Längtar!


Onsdag- 5 Januari

Hejhej, jag vaknade för en stund sen! Snart måste jag ut med hundar och sen ska jag äta något. Ikväll ska jag umgås med min fina syster. Vi ska hyra film och äta lite gott. Det blir syskonmys ikväll.
Under tiden hon  är och jobbar ska jag städa. Jag förstår inte att det alltid ska ligga kläder i fåtöljen... Men nej ni, nu ska jag upp och fixa.
Ha en bra dag!
Puss

:(

RIP


Pelle svanslös

jag sitter och kollar på gamla julkalendern - Pelle Svanslös.

Den och mysteriet på greveholm är nog mina favoriter. Ska försöka se alla julkalender.
Nej nu måste jag se vidare.

Puss!

2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Asså inte vad jag kommer på..

Har du några nyårslöften?
Ja jag har nyårslöfte. Det börjar bli dags att vara snål och börja spara pengar på allvar

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej inga av mina vänner

Vilka länder besökte du?
Åbo, om det räknas?

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Typ alla?

Största misstaget?
Jag har inte gjort några misstag, hoppas jag.

Bästa köpet?
Bästa köpet, jag kommer inte på mitt absoluta bästa köp, utan jag tycker jag har gjort bra köp på saker som jag har köpt.

Vad spenderade du mest pengar på?
jag antar att det är kläder

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja såklart. Familjen, vännerna och pojkvännen

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Waka Waka, love the way you lie

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog både två

Vad önskar du att du gjort mer?
jag kommer inte på något..

Favoritprogram på TV
Ensam mamma söker, bonde söker fru och idol.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Oj, jag var hemma med Daniel och sen cyklade jag iväg till praktiken och jobbade. Mina vänner firarde mig dagen efter ;)

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Jag har ingen direkt stil utan jag går i det jag tycker är snyggt. Leggings och jeans använder jag mig utav mest

Den bästa nya personen du träffade?
Jag kan helt enkelt inte favoritsera.

Vad önskar du ska hända 2011?
Jag kommer önska mig att få jobb tidigt, så att jag kan flytta hemifrån.


Söndag- 2 Januari

Hej, nu tänkte jag vara duktig att skriva igen.
Jag kom hem från Daniel vid 14.00 idag och sen har jag bara varit hemma, stack ut med hundarna en sväng men dom ville bara raka vägen hem, pga det smäller. Lust att anmäla alla som smäller fyrverkerier nu när nyårsafton är över. Tänk på alla djur som är livrädda? Man får smälla på nyårsafton mellan 17.00 - 01.00, tror jag. Det borde väl räcka? Tänk för guds skull på alla djur?
Jag har två hundar hemma och varje nyår brukar vi åka ut till skogen vid 12 slaget för att hundarna inte ska dö av rädsla. Vi brukar även ge dom lugnande. Och det hjälper inte ens.
Så tänk på de.

Just nu sitter jag och lyssnar på Jay Smith. Han är bara för bra.

Första Januari

Hej, nu sitter jag hemma hos Daniel och vi ska snart gå till affären och köpa lite mys. :) Jag kommer stanna här tills imorgon, och sen ska jag hem.
Jag har bestämt mig för att vara uppe hela natten idag, om jag orkar ;o jag kommer säkert ligga och sova redan vid 22 xD Men grejen är att jag måste njuta av mitt lov.
Sen har jag och Daniel bestämt oss för att se massor med filmer, eller okej.. jag har bestämt att vi ska se massor med filmer. hihi.
Nu tror jag att vi ska gå till affären, så att det inte blir försent. Hörs!
Puss!


RSS 2.0