Fortsättning- Torsdag

Godkväll! Nu har jag och min far precis ätit pizza. Vilket satt bra i magen men absolut onödigt.. eftersom jag är så snäll som jag är så blev min pappa bjuden på pizza. :) Ärligt talat så ska man turas om och inte låta sina föräldrar betala allt.
Nu ska jag däriemot planera morgondagen, vad jag ska hitta på för skoj :)
Ha det bra

Rekommenderar

Jag har precis sett en film som jag har velat se förlänge sedan och nu har jag äntligen sett den, jag kan inte förstå att det är sant. Jag är överlycklig, den var precis lika bra som jag trodde. En av dom bättre svenska filmerna. Filmen heter såklart Ego! 
Jag rekommenderar den till mina läsare!
 
 
För 25-årige Sebastian Silverberg handlar allt om yta och utseende. Han har fått sitt liv serverat på ett silverfat och han har gott om pengar, kompisar och tillfälliga tjejer. Han har aldrig vågat utmana sig själv, vare sig det gäller hans dröm om en musikkarriär eller kanske framförallt kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka, vilken leder till att han blir blind och hans liv förändras totalt.

Torsdag- 30 Maj

Hur ser era morgonrutiner ut? 
Om jag får sova ut, då tar jag en rejäl sovmorgon även fast jag vaknar tidigt så ligger jag kvar i sängen tills jag känner att det får vara nog! Då går jag upp och gör iordning kaffe och om det är fint väder sitter jag ute och dricker kaffet, annars så blir det att läsa tidningen inomhus. Jag låter som en gammal pensionär. 
Frukost brukar vara något som man äter på morgonen men eftersom jag har svårt att äta frukost så blir det att hoppa över den delen, men jag måste säga att det var inte så längesedan jag hade en frukostperiod, då jag bara ville äta frukost och ingen mat , men nu är jag tillbaka till samma Malin som inte gillar frukost. Welcome back!

Onsdag- 29 Maj

Nu sitter jag här och väntar på kaffet ska brygga färdigt, ibland känner man inte sig hel om man inte dricker kaffe. Så annars tittar jag på "The walking dead" och tittar ut på regnet. Något jag tycker om är att man är inomhus och det regnar, det är riktigt mysigt känsla, så jag hoppas det kan fortsätta regna ett litet tag till tills jag ska jobba ikväll, kl ,15.00 - 21.00. (då kan det vara slut på regnet ;))
 
Hoppas ni får en spännande dag! 

Fortsättning- Tisdag- 28 Maj

Godkväll! Idag har jag jobbat i några timmar och jag är nöjd över min dag på jobbet som har varit. När jag kom hem från jobbet så gjorde jag iordning filmjölk och blåbär och hallon. :) Riktigt gott och jag känner mig rätt nyttig. Ibland är det lagom att äta lite mellanmål när klockan är runt 20.00. Jag känner mig illamående att äta mat sent på kvällen just nu, och för några månader sen var det tvärtom. Det ändras sig fort med andra ord. 
Nu ska jag kolla på "The walking dead" och jag måste medge att det är spännande!
 

Godmorgon 28 Maj -


Måndag- 27 Maj

Måndag idag, dagen har erbjudat mig en lång och härlig sovmorgon med en ny serie som jag har börjat kollat på. Eftersom skilda världars nästa volym kommer dyka upp i Augusti så måste jag ha något annat att titta på fram till dess, så det fick bli "The walking dead" som en kompis tipsade mig om och det är en skräck serie. 
Annars har jag varit duktig och arbetat idag mellan kl, 15.45 - 20.45. Riktigt kul! 
 
Och nu sitter jag här och vilar mig lite och tänkte passa på och skriva och berätta om vad jag gjorde för äventyr i helgen. Det känns som jag gör något varje helg nu, men det är skönt att ha något att göra. Vissa är ju ensamma om dagarna och har bara sig själv att hitta på saker med om man inte räknar med mina underbara föräldrar förstås, som alltid ställer upp. Andra har ju sina sällskap. Men jag ska säga er att jag trivs med att bara ha mig att sköta om. Jag orkar inte ta hand om en till person just nu. 
I lördags jobbade jag från 07.00 - 19.00, det blev att fixa lite grejor efter jobbet och sen åka hem och duscha och äta litegrann för sedan skulle jag träffa en god vän, det blev att vi drog iväg till sanmarino och drack öl och lyssnade på karoken som va igång för fullt. Riktigt trevlig kväll och jag kom hem den natten kl 04.00. 
På söndagen vaknade jag upp ca 10.00 och gick upp och uppvaktade min kära mor, det var både hade morsdag och hennes födelsedag, så grattis mamma! 
 
Här är "The walking dead" trailern + handlingen. 
"Småstadspolisen Rick Grimes blir skjuten och hamnar i koma, en dryg månad senare vaknar han upp på ett övergivet sjukhus. Hans familj är borta, hans hemstad ser ut som en krigszon och verkar ha övergivits i all hast. Men det är inte det värsta, det går omkring halvruttna människor överallt, människor som borde vara döda men som ändå lever, de är "levande döda", de är hungriga och farliga. Snart får Rick reda på att något slags virus har spridit sig, ett virus som förvandlar människor till zombier. All media har upphört att sända och civilisationen har fallit samman. Rick måste nu försöka hitta sin familj och överleva i denna fasansfulla värld där döden lurar överallt. Men kanske är inte de levande döda det värsta hotet, utan rent av de människor som fortfarande leve"
 
 

Fredag- 24 Maj

Godmorgon och det är verkligen godmorgon för mig. Det är så att jag precis har kommit upp från sängen, inte likt mig att ligga och dra mig till 11.00 men det är inte hela världen. Idag blir det jobb, 15.15 - 21.00 , kulkul :)

Igår tog jag med mitt paraply och tog mig en rejäl långpromenad i regnet.. Mötte upp en vän och vi bara gick och prata. Jag börja redan gå vid 20.30 och kom hem från en långpromenad kl 00.30. Och mina ben känner av promenaden från igår.. stackars mina ben. 
 Men trevligt var det! :)

Onsdag- 22 Maj

Glädjen uppstår när man släpper ut sin undulat från sin bur och tror att man kommer få jaga häcken av sig för att han ska hitta hem igen till sin bur. Men istället så går han in automatiskt in till sin bur och känner att det är hans trygghet. 

Godnatt


Tisdag- 21 Maj

Godeftermiddag! Här sitter jag efter en skön dusch och jag känner mig riktig fräsch. :) Dagen har än så länge varit toppen, jag såg på några avsnitt av skilda världar och det är lika spännande som vanligt, dock får jag vänta i 2 - 3 dagar innan dom lägger upp mer avsnitt. Ni som inte tittar på skilda världar gör rätt i att inte göra det, det är en slags drog. Man fastnar alldeles för lätt för den serien. Men eftersom jag tycker om skilda världar ska ni få "trailern" för den. :)
(Jag är inte på volym 1 utan jag är långt, långt fram ;))

16 - 20 Maj

Halluu! Jag ligger liite efter med mitt skrivande som jag genast ska ta igen, jag är ju för bra!
Tänkte skriva om i torsdags till idag, om vad jag har sysslat med. 
Så allt började med en stor sovmorgon itorsdags, eftersom mina föräldrar åkte iväg på en minisemester så hade jag huset för mig själv i helgen och det var rätt skönt vill jag lova. Det var ju såklart kvällsjobb på torsdagen. 
Fredagen var ganska lik torsdagen, det var kvällsjobb och jag slutade 19.00, mötte en fin vän efter jobbet och vi drog hem till mig och gjorde iordning fläskfilé, pommes, sallad och bea. Självklart drack vi öl till det. Det var mycket trevligt så jag hade besök till 02.30. Det var verkligen raka vägen till sängen sedan för jag skulle upp 06.00 dagen därpå. Men tro det eller ej, jag råkade stänga av väckarklockan när jag sov, så helt plötsligt vakna jag av mig själv och tittade på klockan och den stod på 06.45... det blev panik! Skulle börja jobba 07.30. Kasta mig upp och gjorde mig iordning. Kom till jobbet vid 07.15. Så bråttom behövde jag inte ha, haha. 
På kvällen när jag kom hem så kollade jag på en skräckfilm, Hansel och Gretel. Men jag måste få säga att jag var sjukt besviken på att dom gör en skräckfilm av Hans och Greta. Det har ändå varit en barnberättelse, visst så har dem lagt till sjukt mycket så det liknar inte Hans och Greta på det sättet. Men att dom får insiperation av en barnberättelse, det är skamligt. Men iallafall, på kvällen tittade jag på Eurovision song contest. Jag tyckte inte ens om Robin eftersom jag tycker han sjunger falskt men jag tycker själva låten var fin. Haha, för er som gillar Robin, ta inte åt er vad jag skriver för alla tycker olika. Tacka fan för det. Vinnarlåten Danmark var ändå rätt okej. Tyvärr så såg jag inte på resultatet för jag somnade, vilket man kan förstå för jag fick inte så många timmar av sömn i fredags. 
Ja, söndagen då, det blev att gå upp tidigt för att jobba. Kom hem och umgickt med mor och far. Och idag, haft en ledig dag och det har varit awesome! 
 
Hansel and Gretel
OBS, titta inte på trailern om ni är rädda för skräckfilmer.
 

Onsdag- 15 Maj

Hej, då försöker jag ge mig på att skriva igen och idag har jag haft yttligare ett äventyr av mitt liv. Det började med att jag hoppa på tåget som gick till Norrköping 10:58 och där gick jag till pappas jobb och vi gick därefter och åt mat. Det blev snitzel, riktigt gott men dock så mätt man blev. Tack fina pappa för en trevlig lunch tillsammans. 
Jag drog därefter mot stan för att shoppa, ibland kan det vara skönt att gå själv på stan och kolla på alla möjliga saker. När klockan började närma sig 15.00 så drog jag tillbaka till tågstationen och fick vänta några minuter för därefter kom tåget som körde mig hem till Katrineholm. Gick till mor på hennes jobb och fick skjuts hem.
Nu tänkte jag ha en liten modevisning för er och visa vad jag har köpt,OBS! Ni får bara se några bilder från dagen :)

 
Den berömde grisen, man har mjölk i den! Grymt.
En trött tjej efter en tuff dag.
Godnatt!

Tisdag- 14 Maj

God eftermiddag, tisdag idag och det betyder att det bär snart av till mitt käraste, med andra ord jobbet! Jag har just tryckt i mig våfflor med sylt. Det satt bra i magen till filmen Notting hill. En film som jag kan se om, om och om igen. Nu ska jag snart börja göra mig iordning för arbetet.
 
Ha en bra dag!

Måndag- 13 Maj

 Godmorgon alla morgonpigga personer.
Jag vaknade av ett sms och det var en jobbarkompis som fråga om jag kunde hoppa in och jobba, då  flyger jag upp från sängen och kastar på mig byxor och tröjan och ringer jobbet för att säga att jag kan jobba. Tror ni inte att dom redan hade fått in en annan person. Nu har jag självfallet gått tillbaka till sängen men tror ni inte att jag är klarvaken... härligt, härligt!
 
 
 

Helgen

Hej, ja då är det söndag igen och jag tycker den här veckan bara har flygit iväg. Men det känns skönt!
Tänkte passa på att berätta lite om mina äventyr den här helgen för att min helg har varit så bra!
I fredags jobbade jag till kl 16.00 och sedan blev att duscha och göra mig iordning för att senare skulle jag träffa en god vän. Vi drog till Sanmarino! Helt underbart att sitta och prata och dricka öl och bara ha det så bra. Vi satt och lyssnade på karaoken och skratta åt dom som sjöng. Det va mig en mycket bra dag! Klockan 02.00 kom jag hem till min säng, somnade på en gång. 
Min klocka ringde kl 06.00 och sa att jag skulle gå upp för att jobba. Det var segt att komma upp med tanke på att jag bara hade sovit i 4 timmar. Men upp kom jag det gick suveränt att jobba delad tur. (07.00 - 13.00, hem och tillbaka till jobbet, 16.00 - 21.00.)  
Idag ska jag jobba igen och jag slutar kl 13.00 idag och sedan ledig hela dagen. Har lite planer efter jobbet och då ska jag träffa fine Sofie, det kommer bli lunch/fika på stan. Det ser jag framemot!
 
Hoppas ni också har haft en bra helg.
Kram


Lördag- 4 Maj

Hej hopp alla glada och nyktra personer.
Igår blev det jobba sen åka hem till Denice för att fira hennes födelsedag. Riktigt kul kväll hade jag! Jag kände att jag förtjänade verkligen att ha lite kul när jag jobbar så mycket. Det blev utgång på Harrys, men dock var det inte så mycket folk där och många var yngre, 18 år.. det är en stor skillnad på 18 och 20 år. Men jag hade kul ändå. Jag kom hem ca 03.00 och gick och la mig och kolla på skilda världar.. Äntligen har det kommit mer avsnitt så det är spännande just nu. 
Idag vakna jag upp vid en hyffsad tid och gjorde mig iordning eftersom vi som träffades igår skulle mötas vid stadsparken och äta lite bakismat. Det blev en calzone pizza för min del och det var riktigt mumma! 
Ja och nu är klockan bara 16.00 och jag tycker tiden går så sakta men det är min lediga dag idag så jag ska verkligen inte klaga och ta vara på den här dagen. Ikväll ska jag och familjen till mormor och morfar och grilla. Jag tycker det är så gott med grillat, jag får verkligen sommarkänslan. Sen ska jag umgås med min fine Emma! 
 
Men ska fixa lite nu, hoppas ni får en bra dag!
Trevligt helg!

Systemet

Jag hatar riktigt att gå på systemet själv, idag fick jag testa det och det sluta med att han som satt i kassan bara skratta åt mig. Jag vet själv om att jag ser yngre ut än vad jag är, jag är själv glad över att jag ser yngre ut. Men självfallet fick jag visa mitt leg, förstås. Kommer nog få visa det i många år framåt, haha!
Men aldrig mer gå in där själv, jag hatar´t.

RSS 2.0