BIO

 
Klänningen, solglasögonen på.Vill man ha sommar då får man även klä sig som sommarvädret.
Jag satt på en bänk här idag utanför bion och vändade på Sofie och hennes kille skulle komma. Vi hade bokat bio biljetter till filmen "Man of steel" En riktigt acton film men bra var den.
En bra dag med andra ord.
 

En av dom bästa filmerna!

 
- Pretty woman

Helgen

Hej bloggen.
Nu tänkte jag berätta vad jag har gjort för kul i helgen. Ifredags slutade jag jobba kl 16.00 och sprang hem och duscha och gjorde mig iordning för kl 18.00 blev vi bjudna på sallad hemma hos Emma. Riktigt gott och trevligt! Det tackar jag för. :) Det blev sedan cykeln ner till Djulö för att spela minigolf. Jag kan erkänna att jag kom sist i minigolfen, jag är ingen mästare i minigolf... 
Lördag vaknade jag rätt tidigt för att följa med mamma och pappa till Norrköping, jag var tvungen att försöka shoppa lite men jag kom endast hem med en deodorant och rakhyvlar. Storshopping på gång..
När vi kom hem i våran stad så tog jag det lugnt på kvällen och åt god mat och kollade på en sorglig film "Allt för min syster", absolut var filmen sorglig men jag har aldrig kunnat gråta när det gäller sorgsna filmer. Jag tror inte jag lever mig in i situationen som andra kan göra, eftersom jag vet att det är på film och att någon står och filmar, ja jag vet inte..
Idag tog jag mig en stor sovmorgon, nu har jag ringt några samtal och jag är sjukt nöjd. Det är skönt att man kan börja dagen med ett brett leende, det är inte varje dag som man kan göra det. Ikväll ska jag träffa Sofie och hennes karl, det ska bli trevligt! 
Ha en fortsatt bra dag!

Måndag- 24 Juni

Hundvakt hela dagen och Gyllende tider bokat. 
WOHOO!

Nu kan man inte sova...

Gud vad jag saknar och älskade mina två bästa vänner. So sick!
Om ni undrar varför det bara är bilder på den ena hunden, det är för att jag hade bara bilder på henne eftersom jag stod henne väldigt väldigt nära. Men jag älskade båda lika mycket för det.
Det blir en bildbomb...
 
 
Svårt när livet är orättvist,,,

Onsdag- 19 Juni

Godkväll!
Nu sitter jag här på sängkanten och tänkte berätta om min dag. Dagen började med att ta en lunch på stan med Sofie. Vi satte oss ute i solen och åt en jättegod "kyckling, pesto, mozzarella smörgås" Rekommenderar den på Hembagarns. Mums! Ja sen blev det en vända på stan och sen för min del åka till jobbet och jobba kvällen. Kvällen blev en lugn och skön kväll och vi hade kul på jobbet. Det är skönt att man har så bra arbetskamrater annars vet jag inte hur det skulle funka. När jag lämnade jobbet och skulle gå hem så kom jag på att jag hade cykeln på jobbet, så det blev ett varv runt huset. Det är härligt att man har bra minne, men ingen fara skedd. Nu är jag hemma och ska kolla datorn innan jag stänger av den och försöka sova, och det viktigaste av allt, jag ska inte ställa klockan imorgon, eftersom jag är så ledig från jobbet.
Ha det bra!
 
 

Måndag- 17 Juni

Jag står och spänner mig framför spegeln och visar upp musklerna och jag säger högt till mig själv:
- Åh, shit pommes frites.
 
En normal arm... 
 
Ja ni ser?!
Jag har för sjutton muskler. Det firar jag med glass, mmmmmh :)
 
 
 
 

Lördag- 15 Juni


Torsdag- 13 Juni

Godkväll!
Tänkte ge mig på att blogga igen, det var 2 dagar sen jag blogga. Jag är rätt duktig på att hålla bloggen aktiv. Dagen började med att jag tog mig ner på stan när det regna som mest. Mötte upp Linnea och vi tog oss en varsin sallad. Det satt bra i magen, jag hade inte ätit frukost så jag hade magen att fylla. Vi drog en vända på stan efter salladen och blev klara ganska snabbt eftersom staden inte är så stor (för er som inte vet det.) Jag cykla därefter hem när det regna som mest och mitt paraply gick lite halvt sönder på vägen hem så det var bara att hålla ut. Kom hem och vilade mig en stund för sedan blev det jobb. 
Efter jobbet gick jag och Cornelia och bada i sjön. Det var ganska skönt, tro det eller ej. Men när vi kom till bryggan så började jag ångra mig och känna hur kallt det kunde vara. Men sen när vi slängde i oss i sjön så var det inte så farligt. Nu har jag badat för första gången i år! Och bada, det ska jag fortsätta med.
 
På tal om ingenting..
 
Pappa och jag har roligt på facebook!

Tisdag- 11 Juni

Godkväll!
Nu sitter jag här och har ett leende på läpparna. Dagen har varit awesome. Det började med jobb, sedan fixade jag med saker, sedan mötte jag upp Emma och vi drog till stadsparken och körde Friskis&Svettis utomhus. Det var trevligt och bra pass, dock var det varmt att ha passet i solen. Jag höll nästan på att svettas ihjäl, pga solen.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen, det ska bli så skönt att lägga sig ner efter bra dag, och imorgon vankas det jobb och jag ska vara utvilad fast det bara handlar om att jobba i ca 2,5 timmar. 
Bara att köra på!
Hejs!

Söndag- 9 Juni

Lägger mig ner och ska titta på en film i sängen, självklart somnar jag för jag har jobbat hela dagen, Vaknar efter stund och ser att filmen är slut. Bra film med andra ord!

Fredag- Fortsättning

Godkväll!
Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan och försöka sova eftersom imorgon är det jobb, det är min jobbhelg. Men innan jag stänger ner allt så ska jag säga er att jag har haft en bra dag. Min fina syster kom över till oss förut och vi käka pizza ihop. våran gamla familj. Det kändes nästan som förr när vi alla fyra bodde under samma tak. Men det var iallafall trevligt!
 
Jag kolla på fotbollen förut, Sverige - Österrike. Och det gick ju inget vidare för Sverige. Men bättre lycka nästa gång! Förstå vilket press man måste känna. Men mina åsikter om matchen då, vilka klantar dem var ikväll!

Fredag- 7 Juni

Nu sitter jag i soffan och njuter, jag har precis varit inne i duschen efter en tuff springtur/powerwalk men vilket har varit jätteskönt. Jag har verkligen låtit svettet rinna och det är så så skönt! Jag är redan taggad på nästa omgång av min powewalk jag ska gå, dock gick jag inte långt för att inte trötta ut mig. Man ska inte köra på allt vad man har ibörjan för då kan det lätt bli att man tröttnar och inte orkar göra det igen. Så här sitter jag inomhus och ska snart gå ut och sätta mig i skuggan och dricka vatten och läsa lite. 
Ha en bra dag!
 

Torsdag natt

Godkväll! 
Här sitter jag och planerar saker i min kalender, det ska hända lite saker såsmåningom. Annars har jag jobbat hela dagen idag 07.00 - 19.00, och det hände mycket på jobbet idag och jag är så otroligt trött.. Inget jag säger här, tyvärr. Så jag ska njuta av min lediga dag imorgon och må prima. 
När jag kom hem från jobbet lagade jag mat och sedan tog jag en cykeltur, runt kvarteriet. Behövde friskluft och det är mitt bästa sätt att koppla av efter en häftig dag. Och nu har jag precis använt mig utav min nya rakhyvel som är så bra, så nu har jag fått så fina lena ben bortsätt från dom fina myggbetten som jag har. Jag kan lugnt säga att jag kommer använda den flitigt. 
Men nu ska jag nog säga godnatt och försöka sova, klockan är inte ställd imorgon - Check. 
Sovsött!
 

Tisdag- 4 Juni

Ligger just nu i sängen och drömmer mig bort lite grann med romantisk film.

Måndag- 3 Juni

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen och det blev en sväng in i duschen. Nu har jag precis fönat håret och ska välja kläder för dagen, eftersom jag inte har varit utomhus än så ska jag kika på SMHI och kolla vädret. Men jag hoppas på shorts väder, för nu vill jag ha sommar. Sommar och sol utan myggor! Tack.
Hörs senare!

RSS 2.0