Söndag- 29 Juli

När man vaknar kl 06.00 på morgonen och inser att man måste gå upp för att jobbet väntar, då tänker jag alltid "Jag tänker fan sova när jag kommer hem sen". Sen när man väl kommer hem efter jobb så tänker man "Klart jag inte ska sova nu, då kan jag inte sova nått inatt"
Snacka om att man kan ändra sig fort, men det roliga är att varje gång tänker jag så. Fast nu mina vänner och fiender ska jag kolla på OS och sen soovaaa!

Fredag- 27 Juli

Hej, dagen har varit okej, synd bara att tiden har gått så fort, jag hann inte riktigt tänka tills det blev dags att dra till jobbet 16.00 - 21.00. Men gud vad jag stormtrivs där!
Helgen som kommer ska jag jobba delad tur både lördag och söndag, men äsch, :)
 
Jag tog en bild precis innan jag skulle dra förut idag.
 

Äntligen sol!

Hur underbart är det inte att vakna upp i detta väder? Ni fattar vad jag har gjort nu på förmiddagen och vad jag ska fortsätta med?! Hihi, solaa! Fast får max sola till 15.00 eftersom jag ska arbeta kl 16.00. Så himla otur. Sen är det värsta att mamma och pappa är ute med båten, och jag kan inte följa med. Vi får hoppas att vädret är fint imorgon med, för då kan jag iallafall följa med.
PUSS
 

Måndag- 23 Juli

Tänkte berätta litegrann om min helg.
I fredags jobba jag 07.00 - 14.00. Riktigt skönt att sluta tidigt :) Åkte hem efter jobbet och bytte om, sedan åkte jag hem till Sofie och myste med henne. Vi gick och handlade fika och prata, underbart!
Sedan åkte jag hem och åt grillat med familjen:)
Lördag: Kom mamma och pappa och sa hejdå till mig, sedan åkte dom iväg på deras lilla semester. Så jag blev hundvakt. Stack och jobba 16.00 - 21.00, kom sen hem och gick ut med hunden.
Söndag: Vilodagen, inge jobb, kunde bara ta det lugnt, så det blev att fixa tvätten och bara njuta. Men såklart drabbades jag av sån vidrig migrän. Fyfan! Blev att ligga i sängen och tycka synd om mig själv.
 
Idag mår jag bättre, har inte ont i huvudet än..  Snart ska jag gå och väcka hunden som fortfarande ligger i sängen och snarkar. Det blir en promenad med henne.
Ikväll blir det att jobba, kl 14.00 - 21.00.

Lördag- 21 Juli

Den här sommmaren är nog den sämsta sommaren.. liksom, vart är värmen? Man känner att det är varmt men det blåser, och pga blåsen blir det kallt. och efter en timme har det börjat regna. Jag ser ingen sommar iår. Vi är redan inne på slutet av Juli.. När man går ut, då vet man aldrig vad man ska ha på sig, utan man måste ta med sig sin jacka ifall det skulle börja regna eller bli kallt, för det värsta som finns är att frysa. Och vad hände med badet, inte har jag varit och badat än, jag brukar alltid bada tidigt på sommaren, men det finns inget sug av att bada om det inte är varmt. Allt är så sorgligt, så himla tråkigt!
 
Vi får se om man kan gå i dessa kläder idag
Dagens outfit :
 

Så lycklig man kan bli

Att vara hundvakt lönar sig i längden tror jag. Pappa gav mig allt det här!
 
'
15 st burk cola
2 Chips påsar
1 påse Ahgrens bilar
2 Kex choklad
1 påse Toblerone
1 trisslott
 
Tack så mycket fina pappa!
 
 
Nu ska jag vila mig, äta god mat, dricka massor av cola, kolla på bra filmer och bara ha det så skönt!
Hej

Fredagen den 13:de

Idag har jag varit hundvakt hela dagen, stack och jobba kl 16.00 till 21.00. Nu har jag precis tagit kvällspromenaden med min fina hund. Det är även dags att ställa sig vid spisen och göra en matlåda till morgondagen. Det blir även jobb då.
En av dom ordinarie personalen tog även semester idag, och gissa vem som fick ta över hennes nycklar? ;) Jo lilla jag. Det är kul att dom tycker jag är som en ordinarie personal, vilket dom säger! :))
Kycklinggryta håller jag på och lagar. Det går suveränt!

Men har inte tid med er nu. Hejsvejs

Bild istället för text


Söndag- 1 Juli

Jag är så otroligt glad över att den här helgen är över, har varit en ren mardröm, usch! Jag känner hur arg jag egentligen är.. nej men fy, jag ska försöka lugna ner mig och göra iordning te. Mitt hjärta kommer snart och då får han trösta mig, vilket han är bäst på!
Nej nu drar jag.

RSS 2.0