Min dag

Idag gjorde jag ingenting faktiskt, det var rätt skönt att bara vara hemma med min kära familj och hitta på något med dom. Imorgon måste jag fixa en massa grejer här hemma.
Det är ju nyår på fredag och övervåningen måste se fräsch ut. Tänker inte gå härifrån för den är fin. Som sagt, det är verkligen mycket att fixa. :/
Tänker ställa klockan väldigt tidigt så man kan ha kvällen framför sig iaf, som sagt.. det är mycket att göra.
Sen är jag sjuukt besviken på gina tricot, jag hade beställt kläder som jag tänkte ha på nyår. Min syster hade också beställt kläder och dom kom ju, men mina kläder hade tydligen tagit slut. Det är dåligt att man får veta det nu i efterhand att kläderna tog slut och att man inte fick reda på det när man skulle beställa? Jag är sjukt ledsen att det blev såhär. Mina nyårskläder försvann.
Får leta reda på nya imorgon, om jag nu hittar kläder...
Puss!


Onsdag- 29 December

Tja
Igår var jag hela dagen med Julia och vi var i Linköping för att shoppa, det är ju mellandagsrea. Men allt som jag ville köpa var antagligen inte rea på eller så fanns det inte min storlek. Det blev inge kläder för min del. Sedan åkte vi hem till staden och köpte lite kvällsmat och hyrde film, sen bar det hem till Julia.

Mysdag, med en fin vän. :)


Idag har jag har inget planerat. Får se vad man kan göra idag. Kanske ta en vinterpromenad lite senare och bara koppla av. Det är ju trots allt jullov, och man får vara hemma. Men som sagt, vi får se vad jag hittar på.
Kommer säkert blogga senare.

Puss!

 


Tisdag- 28 December

Godmorgon godmorgon! Sitter nu i min kära säng med min nya datorbänk. Älskar verkligen den här bänken, den passar in här så himla bra. Jag hade min dator på en liten bänk förut och jag var tvungen att dra ut lådor i bänken för att kunna ha ett glas på bänken! Datorn tog verkligen upp hela bänken. Men nu har jag min nya datorbänk här. Den är helt underbart! Nu kan jag äntligen ha ett glas på min bänk utan att det ser för stökigt ut.

Vad som händer idag?
Jo idag hade jag tänkt att duscha och fixa iordning mig, jag ska iväg sen.
och Sofie åkte iväg till tyskland imorse. Hon kommer hem om 4 månader.. hur ska detta gå? Jag tror att tiden kommer att gå riktigt fort. Gäller att ha saker att göra hela tiden så kommer tiden åka fort framåt.

Måndag- 27 December

Bäst att gå upp nu eftersom jag ska träffa Sofie idag.
Vi kommer se Harry Potter! Sen ska vi köpa kebab och dra hem till Sofie och se en bra film där. Dagen kommer alltså bestå av en bra dag! (y)

Hoppas ni också får en trevlig dag.
Pusshej

julafton

Nu har vi i familjen bytt julklappar på morgonen, och jag har än så länge fått av min syster datorbänk, pajform och koppar. Av mamma och pappa har jag fått trisslott, pengar, tröja. Det kommer komma ännu mer saker ikväll! :D
Ca 14.00 ska vi hem till farmor och farfar, och ikväll ska vi till mormor och morfar. Jag tror att det kommer bli en jättebra julafton, för än så länge har den varit riktigt mysig.
När vi kommer hem från mormor och morfar ska jag hem till älsklingen och vi ska även byta julklappar. :D Kommer stanna där till juldagen.
Jag känner hur lycklig jag är idag!



Söndag- 19 December

Tänkte berätta litegrann om min helg.
Har ägnat den med Daniel, och vi var och handla julklappar i lördags. Jag skulle köpa lite julklappar men då var dom slut såklart. Härligt att man måste planera om sina julklappar.
Nåväl så mötte vi Daniels mormor och morfar som gav oss lite tips vad Daniel kunde köpa till sin lillasyster. När vi väl var inne i affären och kollade på julklappar var det en tjej som svimmade flera gånger, riktigt otäckt... Ambulansen kom tillslut.
Sen bjöd min fina pojke mig på lunch!
När vi kom hem till Daniel gick vi promenad och tittade på film. När jag tillslut skulle gå hem så kände jag att jag inte orkade gå hem så jag sov kvar där.
Kl. 07.00 ringde min klocka och vi gick in och duschade och åt frukost, sen fick jag skjus hem till mig. Fixade mig snabbt hemma och åkte iväg till jobbet. När vi hade jobbat i några timmar kom våran chef och han hade med sig smörgåstårta, muuums! Sen efter det var det bara att stå och sortera och försortera julkorten fram till 18.00. Så jag har väldigt ont i mina ben nu, det känns att man har stått i över 7 timmar.
Blev tillfrågat att jobba imorgon med, så jag börjar 07.00 på posten, sen blir det skola och efter det blir det att träffa Sofie som äntligen är hemma i Sverige igen! :D

Fredag- 17 December

Sitter i skolan fast vi egentligen börjar kl 10.00. Känns inte så himla roligt..
Idag består min skola av svenska och idrott. Sen efter skolan ska jag till posten och jobba vidare. För er som inte vet har jag fått jobb på posten innan julen. Jag ska sortera julkorten.
Jag jobbade i onsdags och itorsdags, rätt kul. Det är trevligt folk som jag arbetar med! :)
Sen ikväll ska jag hem till min älskling, jag tror vi ska se en bra film och bara mysa!
Längtar faktiskt!

Puss

Måndag- 13 December

Ohja jag klippte lugg idag. Vi får se vad flickorna i skolan och Daniel tycker om det..
Men imorgon fyller min fina Linnea år!


Puss

Söndag- 12 December

Hej! Nu har jag suttit och läst igenom provet några gånger och jag känner att jag inte orkar ägna så mycket mer tid åt det här. Jag har 5 uppgifter kvar att göra och det är bara att köra på.
Det är bara att ta en sak i taget nu för jag ska hinna få in mina arbeten. Men ändå sitter jag och bloggar? Ja man kan ju undra varför jag gör det?
Nej det var plugg man skulle göra.

Puss.

vann

Är så glad att Jay vann! ÅH!
Första gången jag har hejjat på någon så mycket. Han är värd detta.

Torsdag- 9 December

Hallå! Idag har jag spenderat dagen i skolan, dagen började med ett litet prov och sen på eftermiddagen vart det studiebesök på Vårnäs som ligger i Vingåker, väldigt intressant att lyssna på.
När vi var hemma igen i staden så mötte jag upp Denice, vi drog en sväng på stan. Efter några timmar på stan tog jag bussen hem till Daniel och vi bakade lussebullar! =D
Det blev konstiga former på lussekatterna men utsidan är ju inte allt. Själva insidan var väldigt god!

Ärligt talat så borde jag gå och lägga mig nu, för jag är jättetrött.. Skönt att ha sovmorgon imorgon, ibland så behövs det med.
Nej nu så ska datorn stängas av.

Nattinatti


brb

Nu kommer mamma med pizza :D

Onsdag- 8 December

Idag var inte dagen speciellt på topp. Jag var rätt nere idag i skolan, men det har många orsaker. Känner mig inte iform. Jag har lust att lägga mig i min säng och sätta på någon bra film, men jag kan inte göra det eftersom vi har prov imorgon. Är så sjukt stressad så det det finns inte.
Men det är ändå bäst att fortsätta med läxhelvetet nu.
Hejdå


<3



Du är det finaste som finns! Finns ingen som dig.
Jag älskar dig Daniel <3

Idol Jay

Helt ärligt! Jay är så grym, han har sån grym röst.
Första gången jag hörde hans röst ville jag att han skulle vinna. Jag har följt programet sen det börjades. Han måste vinna!
Lägger in en låt


Måndag- 6 December

Hej
Idag har jag varit i skolan. Vi hade handledning och sen gick vi på ett studiebesök. Tycker om när det händer saker i skolan, man får något att längta till. Precis samma sak som händer på torsdag. Vi ska ju till vårnäs och kolla där. Ska bli spännande.
Sitter och läser igenom vårat prov som vi ska ha på torsdag. Personligen tycker jag det är jättesvårt. Förstår inte att våran samhällskunskapsläraren sa att det skulle vara lätt?!
Sen har jag även bokat tid för klipptid, jag har bestämt mig för att klippa lugg och jag tror att det är rätt beslut? Eller? Jag behöver så mycket råd som finns..
Lägger in lite bilder på mig när jag hade lugg. Jag hade blondt/ ljusbrunt hår där men tänk bort det håret.



och lägg till den här hårfärgen..


Onsdag- 1 December

Redan December? Kan inte tro det.. det var nyss min födelsedag?

Idag var jag i skolan igen, jag kom till skolan och satt av tiden på min första lektion.. sen hade vi ett prov. Därefter fick vi sluta. Onödig dag som vanligt, känns det som...

Nu ska jag faktiskt tänka på min säng!
06.00 är klockan ställd på!

RSS 2.0