Torsdag- 31 Januari

Dagen började med att jag drack en hemmagjord smoothie. Riktigt gott!
 
 
 Sedan har jag ägnat mig åt att städa hela huset, både dammat, dammsugit och svabbat golven. Det tog ca 1 timme och 30 minuter och det är inget som görs utav sig själv,

Kvällen -fortsättning

Efter jag slutat arbeta så blev det titta på film med familjen, mys ju!
Det blev även ett glas vin  och kan man gissa vilket glas jag fick? ;)
Är man minst i familjen så är man faktiskt minst,
 
 
Nu tänkte jag stoppa om mig själv och säga godnatt, det blir att sova tidigt ikväll, så hoppas jag att jag vaknar tidigt imorgon. Ingen väckarklocka ställd, sköönt!

Onsdag- 30 Januari

Onsdag. Ja vad kan man säga om denna dag, Det första ska jag börja jobba 16.30 och bara jobba i 3 timmar, sedan är jag ledig i många dagar dvs, torsdag, fredag, lördag, söndag. Det förstjänar väl jag, va? Hehe.
Men ska gå och fixa lite grejer innan jag ska gå till jobbet.
 
Hejsvejs.
 
 
 

En mysig kväll.

Det blev en sen kväll igår för min del, vilket ni såg på mitt förra inlägg men jag hade en trevlig kväll hemma hos Linnea. Hon hämtade mig efter jobbet och då åkte vi direkt och köpte hämtmat och sedan hem till Linnea. Vi drack vin, åt god mat och prata massor. Jag älskar mysiga kvällar.
Det blev också Cheesecake till efterrätt som Linnea hade stått och bakat, riktigt gott! :)
 
• Huvudrätten
 
• Efterrätten
 

Godnatt

Jag tänkte bara säga godnatt till mina läsare och hoppas ni sover gott inatt.

Min iPhone5

Inatt gäller det, jag kan äntligen börja använda min nya mobil imorgon när jag vaknar. Jag har ju skaffat en iPhone 5. Orsaken till att jag inte har kunnat använda den tidigare är för att jag har gått och väntat på att mitt nummer ska flyttas över till den nya mobilen, jag bytte operatör helt så var tvungen att vänta ca en vecka på flytten av numren, eftersom jag vill behålla mitt nuvarande nummer för att jag trivs så bra med det. När jag vaknar imorgon ska det funka med den nya telefonen. Lite spänd är jag, det ska bli så kul!
Jag antar att ni vid det här lagret vet hur en iPhone 5 ser ut, så känns onödigt med en bild. 
 
Snart blir det att avsluta kvällen med en film.
Hejdå!

Måndag- 28 Jan

 
Måndag. Veckans tråkigaste dag, har hunnit att tvätta kläder såhär på dagen och har gått i mjukisar och slappat, hehe. Till och med hunnit kolla på två filmer, den ena hette "Försvunnen" från 2011 och den andra "Matte söker husse" från 2005.
Hoppas att dagen kan fortsätta vara skön och lugn även på jobbet sen. Den här månaden har jag jobbat så mycket, så jag förstår att jag är trött, men jobbar bara 3 timmar ikväll så det ska jag väl klara, aja.
 
Trevlig måndag 
 

Söndag- 27 Jan

Hej!
Idag har jag jobbat nästan i 10 timmar och efter jobbet stack jag därefter till gymmet och körde cross och löpbandet. Sedan blev det promenad i raskt takt hemåt i 20 minuter. Och nu är jag hemma och har precis besökt duschen och jag känner hur skönt det ska bli att få koppla av. Vilket jag har gjort mig förtjänt utav.
Behöver inte ens ställa klockan imorgonbitti eftersom jag inte börjar jobba förrän 16.30 då. Och imorgon är vilodagen, inte bra att träna varje dag, så bäst att ta det lugnt då. Sköönt! :)

Lördag- 26 Jan

 
Hej bloggen!
Nu försöker jag igen att skriva en liten rad, eller två.
Idag har min dag varit mysig. Dagen började med att jag tog tåget upp till Norrköping och träffa min Emma. Vi tog en sväng på stan för shopping. Vi kollade på lite allt möjligt. Sedan blev det lunch och vi gick och åt thai-mat. Riktigt mums! Efter maten blev beslutångest för mig att välja två tröjor men valde tillslut och det blev nog bra ändå. Vilka problem man kan ha... Vi gick sen hem till Emma och myste och drack te :)
Blev sedan dags för hemfärd för mig så begav mig till tågstationen. Efter en halvtimme på tåget så tog jag en skön promenad hem och nu sitter jag här ensam hemma framför tv och myser med filten.
Ska nu göra iordning te och fortsätta mysa och titta på tv. Hoppas ni har det lika bra som jag.
 
Det får bli en gammal, men fin bild på oss. ♥
 

Onsdag- 23 Jan

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från badhuset, jag var där och simmade på förmiddagen & riktigt skönt var det att simma. Jag känner mig så  duktig nu heheh. Blev även att besöka bastun. Men nu är jag hemma, ska börja kolla om det finns något att äta annars blir det en sväng till affären. Ikväll blir det jobba kl 16.30.
 
Igår kväll kom jag på att jag ville springa på löpbandet på gymmet, Blev spontant men gud vad skönt det var att springa. Det känns alltid så bra efteråt.
 

Söndag- 20 Jan

Äsch, drar och tränar
 
 
 

Har bestämt mig för att stå helt utanför

Det mesta som har hänt har varit skit. Jag har gått ner 3 kilo, ingen matlust, har svårt att sova, förlorat min bästa vän. Som person är jag stark och utsidan är glad.
 
"Gråter bara i regnet, blablabla"

Jag har nått den punkten då jag skiter i allt


Torsdag- 3 Januari


RSS 2.0