Torsdag- 31 Maj

Jag ligger fortfarande i sängen och segar. Men ska väl hoppa in i duschen snart hade jag tänkt. Men det är svårt att bege sig dit.. Men ja, jag måste sätta igång snart. Jobba 12.00 - 21.00 ikväll.
Och innan jobb ska det hinnas med en skön dusch, lite käk och bara ta det lugnt. Jag är en sån person som gillar att ta det lugnt och ha god tid på mig.

Men nej, det här duger inte. Nu drar jag och duschar.

Älskar kortet

Bara för att jag älskar den här bilden,
försökte få bra kvalite men fick ju tyvärr inte det. Sen kunde jag inte välja mellan dom här 3 bilderna, livet är hårt!





brylling, syster och jag ♥

Onsdag- 30 Maj

Det konstiga med gårdagen var att jag gick och la mig i hyffsad tid och sov väldigt bra. Inga bekymmer alls. Imorse när jag vakna kolla jag på klockan och den stod på 04.00, skönt tänkte jag. Jag får ju sova i några timmar till. Jag vakna en till gång lite senare och kolla på klockan och då stod klockan på 06.20. Det här är inte sant tänkte jag, herreguuud! Flög upp från sängen, kasta på mig kläder, kasta i mig frukost och gjorde mig iordning. Kl 06.40 var jag helt klar, tack gode gud. Tackar gud att han väckte mig 06.20, om jag inte hade vaknat till hade jag kommit föersent förmodlingen.
Tror jag ska börja ha två klockor.. Men det roliga är att jag är en sån person som kollar min väckarklocka ca 4 gånger innan jag ska sova. Och jag vet att jag ställde den igår, men ja tydligen inte...

Tisdag- 29 Maj

Hej!
Idag har det varit en vilodag för mig, jag tog mig en stor sovmorgon imorse och har bara kopplat av idag. Vid lunch tiden blev det stan med mor min, för hon skulle byta ett par byxor. Blev ett snabbt ärende där för sedan åkte vi och hämtade mormor och åkte tillbaka hit. Eftersom morfar redan var här ;) Här blev det fika och promenad med hundarna.
Mer har jag faktiskt inte gjort.

Nu funderar jag på att gå och tvätta bort mitt smink, sedan ska jag göra iordning nudlar :)
Pusspuss


Måndag- 28 Maj

Nu får ni tro vad ni vill, men jag har inte ätit något onyttigt på en hel vecka! ;D och bara 3 veckor till..
Men jag ska vara ärlig, jag är inte godissugen. :) Helt otroligt ju!

Snacka om vad onödigt inlägg det här blev, men tyckte ni behövde veta det ;) NU = Film + vatten


Söndag- 27 Maj

Hej alla glada!
Nu har jag precis ätit grillat, mums på det. Dagen har verkligen varit suvären idag. Det har vart underbart väder, jag har haft klänning på mig. Jag känner att sommaren är här nu.
Idag har vi alltså firat morsdag sen var vi en sväng till vingåker på eftermiddagen, sedan har vi bara solat och haft mys. Jag somna till och med i solen, jag som aldrig kan sova utomhus på ljusa dagen, hehe. Men iallafall, perfekt dag!


Fredag- 25 Maj

Hej.
Kom hem för en stund sen från jobbet, sluta 16.00. Det hände lite jobbiga saker på jobbet så jag ställde upp för att jobba imorgon också, 07.00 - 16.00. Det är tur att dom har mig..
Men det är kul att jobba, så jag klagar inte. Nu har jag precis städat här hemma. Mitt golv har jag precis torkat så väntar lite tills det har torkat litegranna, ska plocka iordning kläder i mitt rum snart.

Imorgon fyller min kära mor år! Hipp hipp hurra för världens bästa mor. Skriver det här nu eftersom jag inte kommer hinna skriva imorgon. Slutar 16.00 imorgon och måste hinna duscha och fixa mig för kl 17.00 kommer gästerna!
Nu måste faktiskt jag fortsätta!

Pusspuss

Svårt val

Nu sitter jag här, jag är klar med mina sysslor. Jag har fått lite färg på mig iallafall, kul det :)
Funderar på att gå ut och steka lite till eller om jag ska ta en skön dusch, svårt val, heheh.




Perfect for me


Torsdag- 24 Maj

Ledig idag, woohoo! JObbat 6 dagar i rad så nu känns det bra att ha en dag ledigt. Jag har saker att göra idag och dom roliga sakerna är att:
- Städa
- Ut med vovven
- Sola
- Sätta igång en tvättmaskin (måste ha rena kläder till lördag)
Och sen får jag inte glömma den viktigaste delen & den är att bara ta det lugnt på min lediga dag.
Sen ska jag meddela er att jag inte har ätit något onyttigt sen i måndags. woohoo!
Ha det bäst

Måndag- 21 Maj

En ny vecka och nya tag på mitt liv.
Jag är så trött på att jag sitter och stoppar i mig onyttiga saker hela tiden. Men nu ska jag ändra på mitt liv. Jag ska bli nyttig människa. Igår satt jag och finaste och proppa i oss jätteonyttiga saker, för liksom idag tar det verkligen stopp. Vi har sagt såhär, om vi blir bjudna på onyttigt är det okej, men man får absolut inte köpa. Vi ska vara nyttiga i en hel månad. Jag ser framemot det här för ingen tror att jag kommer klara det, men bara för det ska jag bevisa er att även jag kan ha godisförbud, samt cola förbud.

Nu vet ni om att jag ska vara nyttig i en hel månad, rensa min kropp på allt skit och stoppa i mig nyttiga saker, ja gud vad skönt det ska bli!:) Men nu hörreni ska jag städa mitt rum, det ser ut som en svinstia och det menar jag.. Haha, ska aldrig mera ha ett stökigt rum. Efter jag har städat ska jag ta en avokado. Som sagt, nu är det slut med onyttigheter!

Jobba kl 16.00 - 21.00.
Ha det bäst!

Fredag- 18 Maj

Hej!
Igår träffa jag Sofie och vi hade en mysig kväll med mycket prat och pizza ätande. Riktigt trevligt!
Så jag kom hem ca 02.30. Jag somnade direkt kan man säga, tills telefon ringde och det var jobbet som undra om jag kunde jobba imorgon, 07 - 16 tur. Härligt^^ Det är klart att man ställer upp fast man hade planerat andra saker. Jobb går ju i första hand!
Nu ska jag gå upp från sängen och ta det lugnt, kanske sätta igång en film. Det blir ju att även jobba ikväll, 16.00 - 21.00. Så nu har ni koll, hoppas jag :)

Om vi inte hörs mer, så ha en härlig fredag ♥

Hejdå

Nu har jag duschat och gjort mig iordning, nu ska jag bara väcka hunden som ligger och snarkar för en promenad. :)



Onsdag- 16 Maj

Hej!
Idag är jag ledig :) Känns lite sådär dunderskönt. Jag har faktiskt planer för dagen och dom består utav att bara ta det lugnt och sen ska jag umgås med den finaste. Vi ska gå och köpa soppa, så det blir romantiskt lunch idag. Jag hoppas att jag kan äta bara, jag har nämnligen haft problem med magen. Vågar inte äta så mycket eftersom jag får ont i magen och blir illamående efter jag har ätit..
Men jag funderar på att hoppa in i duschen och göra mig iordning nu. Ha det bäst!


En härlig dag för längesen!



Försökte få med min bästa vän på bild, men hon ville inte, men då bilden togs var det en härlig dag och solen titta ju fram och då var det helt enkelt utehäng hela dagen lång :)
Vill ha tillbaka solen nu, vädret är ju så tråkigt. Har väl regnat och varit molnigt i flera dagar i rad känns det som. Jag vill kunna gå i mina klänningar snart, hallå? Jag undrar när kan man få gå i sommarkläder egentligen.

:)

Dagens planer ändra jag, besluta mig för att slinga mitt hår istället. Nu får ni gissa vad jag ska slinga, om ni kan såklart.




Hipp hipp hurra!



Grattis Denice på din 20 årsdag :)

Torsdag- 10 Maj

Idag har min dag varit en tvättdag, jag har hållt på hela dagen för att få rena kläder. Ska snart packa, ska åka bort över helgen och det kommer bli så skönt att komma iväg :) Ser fram emot det.
Imorgon ska jag jobba 07.00 - 14.00 sen är jag borta från stan heela helgen :)

Hörs kanske på måndag!
Pusss

Kanske har jag bestämt mig

Jag har alltid varit emot tatueringar, jag har alltid tyckt att det har varit onödigt att ha, liksom förstöra sin fina kropp.. Men jag har tänkt mer och mer på det och jag vet vad jag själv ska tatuera in på min kropp. Jag ska inte ha massa grejor, utan jag ska ha något som jag vet att jag alltid kommer att älska. Något som betyder för mig. Men det är svårt att veta vart på kroppen det ska sitta. Men visst har jag bestämt mig och jag är redan nöjd så det kan verkligen inte bli fel :)
Även dom som har varit emot tatueringar kan ändra sig, eller?

Godnatt

11 dagar i rad har jag arbetat.. nu vill jag bara krypa ner under täcket och bara ha det fint. Inatt ska jag stänga av telefonen, jag brukar aldrig stänga av den men imorgon tänker jag sova hur länge jag vill utan att någon ska störa mig. KOmmer inte ihåg när jag sist fick sova ut.
Så mina vänner, sov gott. För det ska jag verkligen göra!
puss

Lördag- 5 Maj

Hallå!
Idag börja jag jobbet kl 07.30 och var så glad över att jag skulle sluta 11.00, kortpass idag.. trodde jag ja. Det hände väldigt mycket otäcka saker på jobbet så jag var tvungen att stanna kvar till 16.00. Vad gör man inte för andra? Jag ställde såklart upp och jobba heltid idag. Blir även jobb imorgon 07.00 - 19.00, inga små pass där heller. Jag är så nervös inför imorgon :( Känns verkligen inget kul.. Kan berätta imorgon, fast kanske.. det beror helt enkelt på.
Men iallafall nu ska jag och pappa mysa framför tv;n, men vi hörs kanske imorgon.
Ha det bra alla!

Onsdag- 2 Maj

Det som jag tycker är helt underbart är när man träffar människor som gör som dom själva vill. Liksom starka personer som inte faller för grupptrycket. Jag är så trött på personer som inte har sin egna åsikt, som bara följer med i mängden..
Just nu tänker jag på tatueringar, jag träffa en person som hade funderingar på skriva in hennes sambos namn på hennes kropp & alla säger att man inte ska göra det, men om det känns rätt och så ska man göra det och följa sitt hjärta. JUST DO IT!
 Jag gillar såna människor som struntar i vad andra tycker och tänker. Såna personer kallar jag starka. Givetvis kan man vara stark på olika sätt.. Men ni fattar, tror inte mina läsare är tröga. :)

Nu måste jag fixa mig iordning, stack hem från jobbet 11.30 och snart börjar jag jobba igen. Kommer sluta kl 16.00 och då blir det norrköping:) Tack och hej leverpastej 

Valborg

Hej!
Sluta jobbet 11.00 idag och det kan jag säga att det var skönt att ha ett kortpass eftersom igår jobba jag i 11,5 timmar. Fick även veta igår att jag kommer få jobba veckan ut också + helgen. Hurra!
Jag bara jobbar och jobbar men.. jag tjänar på det ;)

RSS 2.0