Tisdag- 27 December

Skjut mig

Julafton

God jul alla glada!
Hoppas alla får en härlig jul, det ska iallafall jag ha!



Badat vovven

Har även hunnit med att bada våran badkruka! ;)
Jag kände att jag bara var tvungen att ta kort på henne. Hon står här med svansen mellan bena, hon vill gärna rymma!







Här blir det torkning på gång!

Fredag- 23 December

Innan jag skulle gå till Emma;
Jag: Jag går 10 över till Emma
Pappa: Nej du går kvart över
Jag: Nej 10 över går jag
Pappa: Nej du går kvart över.
Sedan går pappa fram till mig och håller fast mig och häller vatten på mitt hår!

Vafan xD






Nu har jag precis kommit hem, jag har varit hemma hos Emma och haft julmys. Vi har lyssnat på julmusik, druckit glögg, ätit pepparkakor, julgodis m .m :) Riktigt gott och bra julstämning innan julen! Bra dag säger jag bara. :)

Nu ska jag gå och kolla till julgranen, så den blir färdig! :)

Julmys!

Snart bär det av för att julmysa med Emma!


Imorgon är det julafton

Nu är jag vaken men väldigt trött dock. Jag har sovit som en prinsessa inatt, det har varit helt underbart. Jag skulle kunna somna om men då känner jag att dagen försvinner mer och mer. Så väljer att gå upp nu, ska ner och snacka med pappa och dricka kaffe. Jag har fått en dålig vana att jag dricker kaffe efter jag har vaknat. Kaffe är ju inget bra egentligen... Ska försöka sluta dricka det, men det är för gott!
Men eftersom det är julafton imorgon tar jag en kopp kaffe och njuter av att kunna säga "Imorgon är det julafton"

Leka med Julia snart



Julia och jag ska ha julmys snart och då blir det att laga mat och bara umgås innan julen. Ska bli massa trevligt!

Torsdag- 22 December

Hej!
Jag har varit vaken sen 09.00 imorse, då blev det julkalendern och bara vila i sängen. Sedan fick jag mina ryck.. jag har dammsugit och torkat golven på våran övervåning nu. Jag tycker om att städaa har jag upptäckt.. Kanske därför jag fick jobb på städ, ja förmodligen. Snart ska jag gå ut med det här trötta djuret:



Stackarn, som sover så gott, men först ska jag dricka upp mitt kaffe!

Beslutångest, hallå




jag älskar mitt långa hår!
& längre ska det bli för jag trivs så bra i det. Skulle aldrig få för mig att klippa av mig håret. Ska jag klippa av det ska jag bara klippa det som är slitet men inte mer än så.
Men som vanligt har jag problem med min hårfärg, antagligen lägga i mer blonda slingor för mitt under hår är mörkt eller om jag ska färga håret brunt! Jag saknar mitt gamla bruna hår faktiskt.
Tänk om man kunde vara blond en vecka och brunhårig den andra veckan, så går det runt sådär om och om igen..

Fyfan (a)


Fika och julklappar med goa vänner!

Dagen började med att jag tog en promenad hem till Linnea. Där borta träffa jag även Emelie, Denice, Ida. Vi blev bjudna på fika, det blev tårta, lussebullar och kakor. Sen får jag inte glömma julmusten ;)
Senare blev det julklappar. Vi hade köpt en julklapp var som vi senare lottade ut. Ska visa vad alla fick! Fast har inte så bra bilder, utan vissa bilder ser man inte julklappen,
Efter vi hade fikat och pratat lite så åkte alla hem och duktig som jag är, gick jag hem!



Självklart var jag tvungen att ta ego bilder innan jag drog till Linnea. (a)



Tårtan och lussebullarna










Spännandee! ;)



Bjuder på en söt bild!




Titta vad fint! :)









Söta! :)

saknad

Och det är just det.. jag vill inte förlora dig.


Tisdag- 20 December

Nu har jag varit ute med hunden, gjort rent hos fiskarna, bakat kladdkaka och diskat. Så nu förtjänar jag film till kladdkakan. Trevligt trevligt.

Måndagen

Dagen blev genast mycket bättre när städ ringde och undrade om jag kunde jobba den 27, 28, 29 och 30 December. Det känns rätt skönt att slippa julen och nyår, fast jag ska inte säga för mycket nu, då kommer dom ju ringa och fråga mig om jag kan jobba dom dagarna bara för att..
Efter en halvtimme ringde städ igen och bjöd in mig på julfrukost på onsdag, det känns så härligt att dom ringde och fråga mig om jag ville komma, det är kul att dom tänkte på mig! Jag tror faktiskt att jag ska gå dit på Onsdag och träffa alla. När man blir bjuden tycker jag man ska ta chansen. Sen är det julafton på Lördag för vissa som kanske glömt det? En viktig påminnelse. 

Ska avsluta mitt inlägg här nu. Ha en bra kväll

Kollar film

Ligger i sängen och kollar på:



Riktigt mysig film! :)

Måndag- 19 December

Nu blir det att gå ut och skotta snö och sedan ta en sväng med världens bästaste flicka.


Ta mig härifrån

Jag är så himla förvirrad, usch!

åh

Fifan jag ryser verkligen när jag hör Jay Smiths röst!


Söndag- 18 December

Hejhej
Inatt hade jag värsta drömmen, usch. Det handlade om min gamle lärare Andreas på gymnasiet. Han ville tydligen sätta dit mig för jag mobba personer. Det var verkligen hemskt. Han gjorde allt han kunde för att han skulle sätta dit mig. Han pratade med mina föräldrar och övertalade alla om att jag var en mobbare och att jag inte skulle få gå kvar på en riktig skola utan att jag skulle bli avstängd från alla skolor. Sedan att jag skulle bli omyndigförklarad. Haha, vad drömmer kan vara jobbiga. Det var riktigt skönt att vakna upp sen kan jag lova.

Nu ska jag springa in i duschen, ska senare till vingåker för att kolla på gammelfarfars hus. Om det finns några saker som vi vill ha från hans hus. För han har ju flyttat till äldreboende nu. Så ser planerna ut, sen efter vi har kollat på gammelfarfars saker kanske jag ska sova hos ......  Så äre! Nu blir det en skön dusch.
Hejs!

Lördagen

Idag börjades dagen med att jag blev väckt av pappa för han ville ha skjuts till stan. Vi gjorde lite ärenden där och sen åkte vi hem och fixade iordning oss för sedan drog vi till faster som fyllde 60 år. Mysigt där med släktningar! Har inte gjort så mycket mer sen vi kom hem, kan ju vara skönt att ha en hemmakväll. Jag har tänkt att jag ska ta kvällsrundan med hunden, ska bli rätt skönt med luft.
Ska väl kanske gå och väcka vovven och dra ut i kalla vädret. Önska mig lycka till!

Lördag- 17 December

Det är kul att man har blivit pappas privata chaufför!

Fredag- 16 December

Hej!
Städar för fullt här hemma! Jag har precis blivit klar med att damma, och nu ska jag dammsuga riktigt noga fast bara där nere. Här uppe tog jag igår :) Ja så ser det ut. Vill göra familjen glada. Fast jag förstår inte varför jag satte mig här vid datorn? Jag håller ju på att städa, då går jag och sätter mig vid datorn och kollar facebook. Finns det någon som känner igen sig?
Bäst att fortsätta nu


..

"Vill du ha mig får du även kämpa för mig"


Städat och fixat

Har precis dammat och dammsugit hela övervåningen. Det har tagit ca 2 timmar men då har jag också varit noga med det! Imorgon ska jag köra på nedre.
Gjorde även en annan sak idag när jag ändå var igång och städade, jag möblerade om mitt rum. Nu står min säng på den andra väggen mot fönstret. Men vet inte om jag ska ha det såhär utan vi får se om jag kommer flytta tillbaka sängen. Familjen tycker det ser fint ut, men vi får liksom se hur jag gör.


Ut och gå

Nej nu drar jag ut på min dagliga lunch promenad!


Mysfrukost

Nu blir det kaffe, lussebulle + julkalendern!





Fick sällskap av världens bästa med!



Torsdag- 15 December

Godmorgon
Jag vakna precis av mig själv och nu ska jag väl gå upp och göra lite kaffe så man vaknar till. Idag vill jag inte göra nåt alls, vill bara ligga hemma och göra det som jag behöver. Som t ex städa. Få klart allting.

Föresten, lycka till pappa!
Min kära pappa är på Operation idag och jag vet att det kommer gå bra! Kom hem snart. 

Prisonbreak

Ska lägga mig ner och kolla på prisonbreak, det var så spännande sist så det är bäst att stoppa i nästa skiva.


Titta

Aaaw, kolla vad jag hitta i mina lådor









Städning, tack

Nu känner jag hur rastlös jag börjar bli, ska göra något som tiden flyger iväg av, gissa vad? Jag ska plocka lite i mitt rum.. bland mina lådor, kläder, mina prylar. Kanske damma lite? Är man rastlös så är man. Föresten är det kul att se skillnaden. Vi börjar med lådorna!
Hejhej


Gammal bild på mig, fast det kanske syns?

Grattis Linnea





Grattis min fina vän på din 19 årsdag! :)


Påhitt om kaffe?

Nu ni! Jag har drack kaffe ca 07.30 och titta på julkalendern och när den och kaffet var slut la jag mig i sängen för att försöka sova, jag tror att klockan va då runt 08.00. Jag kan säga en sak, jag somna. Gud så skönt det var att sova! Vissa kan inte sova när dom dricker kaffe men det är bevisat nu, jag har ju gjort testet, jag kan sova. Varför skulle det inte funka för mig men alla andra har svårt att sova efter dom har druckit kaffe? Någon som kan  svara? Skulle vara kul att få höra åsikter och hur speciell man är. (a)
Det är inte heller första gången jag har somnat av kaffe, så det är ingen engångsgrej

lunch nu

Håller på att laga lunch nu. Har tänt lite ljus så nu ska jag ha myslunch innan jag drar. Ska på stan med syster senare. Vi ska kolla på julklappar, det börjar bli dags att köpa det. Nästa vecka är det jul? Ja det stämmer. Panik över det! Men bäst att kolla till spisen så jag inte bränner något.
Pusssss

.:

"Jag skulle göra allt för dig men du är inte värd mig
Du fick mig att bli sårad, men helt seriöst du är inte värd mina tårar. Du är inte värd mig"

Tisdag- 13 December

Beställde precis hem kläder, fy Malin! Var nog inge bra att jag skaffade den här internetdosan heheh. Så det kan gå.
 

Annars har jag inte gjort så mycket idag, har inte ens gått upp från min säng än. Men ska gå in och duscha och göra mig iordning strax. Lite planer för dagen har jag allt!

Kvällen

En trött tjej ligger i sängen och väntar på kvällsmaten, börjar bli hungrig. Nu ikväll blir det mat sen blir det att prata med Sofie! Längesen man prata med henne nu "/ Jobbigt är det! Sen tar jag med hunden på en kvällsrunda. Luft har jag knappt fått idag ju, har bara legat hemma och kollat på friends. En skön dag med andra ord. Ska avsluta mitt onödiga inlägg nu. Hej


Över

Just nu gråter jag litegrann.. jag såg nyss klart friends. Känns lite sådär faktiskt. Nu har jag inget att se på. Det finns inge bra på tv,  jag har inga nya filmer. Det blir att skita i att titta på säsonger ett tag nu tills jag hittar något som jag gillar. Ja så får det tyvärr bli!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, haft sällskap med hunden hela dagen. Hon är så sööt! Min lillasyster ;)


Måndag- 12 December

Godmorgon! Idag vakna jag runt 7 och titta på julkalendern. Fast jag måste erkänna att jag halvsov då till nu. Men gud så skönt att få sova hur länge man vill idag! Nu gick jag upp från sängen och känner att jag måste städa lite. Så sätter på musiken nu. Hörs!

Friends

Nu ska jag kolla på friends avsnitten, jag är uppe i säsong 10. Buuhu! Det får inte  vara slut


Min namnsdag


Kolla vad jag fick av mina kära föräldrar! :D




Tack så mycket!:)

Lördag- 10 December

Hallå där!
Nu har jag precis gjort några ärenden på stan så nu sitter jag här på sängkanten och kollar datorn. Men jössös vilken seg dag det är. Skulle vara skönt att sova en eller två timmar. Fast sova gör man väl på nätterna? Eller hur är det tänkt egentligen?
Nu på dagen har jag inga direkta planer, ska sega och ta det lugnt och jag tycker faktiskt att jag förtjänar att ha det skönt. Ska väl gå och välja ut lite kläder snart så man har det gjort. Och kvällens planer ser ut såhär, Linnea ska ha födelsedagsfest hemma hos henne, jag & dom andra flickorna ska komma dit :) Jag hoppas att det blir alla denna gång, det var längesen de var alla. "/ Men kvällen ser jag fram emot. :))


Min namnsdag

Ha den äran Malin på din namnsdag! :)

Fredag- 9 December

Godmorgon! Har precis gjort iordning mig, nu ska väl jag gå och äta gröt till frukost. Snart blir det att åka till jobbet och jobba i några timmar och tjäna lite pengar. Ja det låter som en trevlig idée. Ja annars då, jag är trött och trött på mitt hår. Men det får man va när man inte ens orkar borsta igenom sitt hår, nu är det så ruffsigt och jobbigt. Usch. Slänger ihop det i en toffs sen. Men nu börjar jag bli hungrig. Min gröt står och väntar.

Hörs efter 19.00 ikväll!
Ha en trevlig dag.


Godnatt

Jag ska väl kanske säga godnatt nu, det är en ny dag imorgon med. Jag funderar på att gå upp från min sköna säng efter julkalendern imorgon och göra något vettigt, känner inte för att ligga i en säng för att sova. Sova kan man väl göra när som helst (när man inte jobbar såklart) Men det verkar faktiskt inte bli jobb för mig nästa vecka :( Då kan jag väl sova?! Fast det här med jobbet, det vet man aldrig. Man kan ju bli inringt när som helst. Vilket man får hoppas på? Japp.
Det är som sagt en dag imorgon med, säger godnatt! Pussilipuss

Torsdag- 8 December

Imorse gott folk, fick jag först skjuts till folktandvården, jag var verkligen piss nervös inför jobbet imorse. Mådde inte alls bra. Jag skulle nämnligen vara själv på folktandvården.. Det som jag var mest nervös för, var att larma av. Tänk om jag skulle glömma bort koden? Tänk om jag skulle slå fel kod? Vad händer då? Vem skulle jag ringa om det blev knas? Usch, jag var verkligen rädd.
Men, jag kom ihåg koden & jag slog rätt kod. Allt löste sig. Väl inne på folktandvården börja jag med mitt städande. Det var verkligen stressigt. För jag ville helst vara klar med behandlingsrummen innan 07.00 eftersom alla tandläkare dyker upp runt den tiden.  Och jag hann med tiden! Jag känner mig så grym. Jag var helt klar med folktandvården kl 08.00, då gick jag till sjukhuset och hjälpte till där.
Jag har gått mycket själv idag & det är skönt det med. Men jag tror jag föredrar att ha någon att gå med. Ha någon att prata med. Slutade min dag på jobbet ca 15.00.
Efter jobbet gick jag till Nordéa och tog bort mitt bankkort, för jag har ju fått ett nytt bankkort och då klippte vi sönder mitt gamla kort. Nu slipper jag fundera på det. Sedan tog jag en promenad hemåt, fast inget nytt, gått hem varje dag efter jobbet.

Nu har jag precis sett julkalendern, jag tycker faktiskt den är bra! Den handlar om några tjuvar, imorgon får vi se vad som händer. Var liksom spännande idag^^ Menmen nu börjar jag tyvärr bli hungrig, tycker resten av min familj ska komma hem och ge mig mat.


Jo en sak till, igår invigdes min Internetdosa & den funka även. Yeey.

Tomten jag vill ha en riktig jul

Sitter och lyssnar på jullåtar! Mys på det.


Dagen då vi bakade

Ska lägga upp lite bilder från igår, då jag och min systeryster bakade tillsammans. :))



Vi har just gjort klart smeten, enda som fattades nu var massa mjöl så det blir en deg.



Degen!





Vi delade upp degen i några högar



Nu står den äntligen degen & jäser



Klart att stoppa i ugnen ;D


Tisdag- 6 December

04.45 ringde min klocka och sa att jag skulle upp, fick skjuts idag av min kära mor så jag kom till folktandvården kl 06.00. Allt gick bra och vi blev klara i god tid. Då drog vi tillbaka till Sjukhuset och jag gick senare upp till en avdelning och gjorde mycket på avdelningen själv för sedan fick jag hjälp av en som annan och vi blev klara i god tid även då, eftersom det var ca 1 timme kvar till lunch hjälpte jag några andra innan lunchen. Sedan blev det lunch och vi laddade upp för nästa städning. Slutade jobbet kl 15.00 och då tog jag mig en promenad till backavallen då mor min hämtade upp mig där och då åkte vi till specce och handla mat.
Jag måste säga att allt gick bra idag, även fast jag var riktigt trött och tappade allt jag höll i så flöt allt på ändå!
Jobbet blir ju förtusan roligare för varje dag som går + att jag fick höra att jag var duktig och att det såg fint ut! Ja såna saker blir jag glad av. 

Ett minus bara.. jobba kväll på fredag igen 11.00 - 19.00.
Positivt med att jobba kväll, slippa gå upp så j*kla tidigt.
Negativt med att jobba kväll, sluta sent -.-

Nu fick ni veta ungefär vad jag har gjort idag. Intressant va? I know!

jag får en julkänsla

Var precis ute i snön! Vilken känsla det var. Jag tycker inte att det är kul med snön men vad glad jag blev när den kom! Åh, snart är det jul, jag får en julkänsla trots allt! :D

;)

Nu = Sibylla mat och håkan bråkan julkalendern!

Måndag- 5 December

Idag tog jag mig en sovmorgon, så skönt att kunna sova hur länge man vill tills man vaknar. Det har jag saknat länge. Fast jag ställde kl på 07.15 imorse för att se julkalendern. Men jag orka inte se den, jag kände att jag var för trött så jag somna om direkt. Och nu vakna jag. Ska se julkalendern nu tänkte jag, ska på läkarbesök senare och sedan blir det några ärenden på stan. Det ska vara en lugn dag för mig. Så ser planerna ut.

Hejhej

Myspys

.




natt?

Hemma nu från en trevlig kväll med Emma, Anna & Cornelia. Kvällen spenderades med trevligt sällskap, chips, cola och filmer. Kommer ej ihåg vad filmerna hette nu (Som vanligt) Jag och namn, det är problem.

Men nu när jag kom hem fick jag ångest, tror det kan vara för att jag är trött. Fast vet ej. Ska kolla några avsnitt av mina friends. Skratta lite innan jag släcker lampan.


Fredag- 2 December

Mina drömmar! Dom består nuförtiden av hissar.. Kan vara för att jag åker hiss jämt ¨på jobbet. Sen jag börja på städ har jag drömt på ett eller annat sätt om hissar. Herrejössös.

Är man konstig om man ställer kl på 07.15 och kollar på julkalendern? Och när julkalendern är slut ställer man om kl på 10.00?


Nu måste jag resa mig upp och göra mig iordning. Mycket som ska göras. Hadegott

En dag med Julia

Kom hem för en stund sen, har varit med Julia ikväll. Mycket trevligt! :)

Vi sökte lite på youtube och fick fram detta, så sjukt längesen haha. Farbror Frej (a)



Godnatt

Torsdag- 1 December

Skit, jag missa julkalendern.. det är ju liksom som en tradition att se, missar den t om ikväll, menmen jag ska jobba idag istället, 12 - 19. Nu blir det lite mera timmar, hurrar vi för. Ska bli så kul när pengarna dyker upp den 27;e. Föresten hörrni, jag är ett steg närmare in i det vuxna livet nu. Fick min internetdosa igår, äntligen säger jag (;

RSS 2.0