Tisdag- 30 November

Har suttit nu med cancer- häftet och läst igenom det flera gånger och jag orkar inte läsa det mer, fast jag måste göra det.. Tycker inte om när man inte får en hel vecka att plugga. Vi fick mindre än en vecka på oss att läsa 30 sidor. Det känns inte så jättebra!  .. och imorgon är det prov?!
Har lite panik..

Gick till skolan idag och jag gjorde tillslut min muntliga redovisning, för jag sa först att jag skulle göra den på fredag. Men i sista sekund ångrade jag mig och redovisade ändå idag. Nu har jag även gjort den muntliga delen i nationella provet. Kändes helt okej.
Har även pratat med far min i telefonon =)

Tänkte göra iordning lite mat till mig och hundarna, är ju själv hemma...
Mamma kommer hem ikväll och min syster har åkt till Egypten...

Måndag- 29 November

Okej då jag måste tyvärr erkänna att jag inte gick upp kl 08.00, jag var för trött. Men hade tur att Sofia kom in och väckte mig kvart över 8. En kvart försenad bara! Skärpning malin.
Nu har jag precis ätit och sett filmen "dumpa honom" den var inte min favorit film men den gick att kolla på iaf. Idag känner jag att jag bara vill vara hemma.. och plugga till det lilla cancer provet, lilla och lilla .. okej då, det stora cancer provet! 

Hejdå 

Söndag- 28 November


Hemma från en sjuk bra helg från Norrköping. Har spenderat den med Daniel och vi har shoppat och lagat god mat! Myst riktigt, med glögg, julmust och tittat på filmer. :)
 
När jag kom hem från Norrköping hade jag, mamma och Sofia en myskväll med tv:n. Vi kollade på "ensam mamma söker " och jag måste erkänna att jag vart nervös, eftersom jag redan hade mina favoriter bland dom. Aja,  
Imorgon ska jag upp tidigt och gå ut och gå med hundarna, för resten i familjen jobbar och jag känner att jag måste hjälpa till nu, nu när det är som det är...
Min klocka är ställt på 08.00 och jag ska verkligen upp den tiden med!
Jag borde sova... men känner att jag borde vara uppe och njuta av söndagen. Vissa är ju lediga imorgon från plugget. ;) man ska kanske göra iordning te och se en bra film...?
PUSS


Torsdag- 25 November

Jag är så sjukt trött att jag inte orkar vara uppe längre.
Jag ska göra iordning mig till sängen nu och gå den sista dagen imorgon i skolan, för sen är det heelg! Kommer förmodligen spendera den i norrköping! Julklappar måste inhandlas ;D

Puss!

Onsdag- 24 November

Hej igen, jag har inte skrivit på ett par dagar för jag har sovit i min säng från måndag till idag. Jag har haft feber så vart hemma från skolan i några dagar.. När man är hemma så vill man till skolan och när man är i skolan vill man hem? Jag förstår inte varför det är så, men för mig är det så.
Var tvungen att avboka min körlektion som jag skulle haft idag med, så sorgligt är det.
Men under dom här dagarna jag var sjuk har jag pluggat och tittat på film i flera timmar.. meen!
Imorgon blir det skola för mig eftersom febern försvann idag. :)

Ikväll blir det pizza med min familj
Imorgon blir det skola
På fredag blir det skola och eventuellt norrköping

Fredag- 19 November

Lite tur hade man idag då. Vi fick sluta 13.00 och jag fick springa till bussen som gick 13.05 och precis när jag kom till bussen så stod den där och väntade in tiden, och jag hann precis med den!
När jag kom hem så har jag vart duktig och städat mitt rum, duschat och bytt lakan. Jag kommer få ett fint besök idag! Vi kommer nog se filmer, äta gott och bara mysa!
Men innan det ska jag kolla ut kläder till kvällen. Det känns underbart att det äntligen är fredag för en helg behöver jag verkligen! Ska ju vara hundvakt och det är så min helg kommer att se ut.


Kommer inte skriva mer ikväll utan ni får klara er utan mig!

Onsdag- 17 November

tja, idag var det nationella prov i svenska b. Jag vart inte nöjd men lämnade ändå in den till slut och hoppas på att få bra betyg nu då. En sak var bra iaf, jag höll mig till ämnet. Ibland brukar det bli så att jag helt plötsligt börjar prata om något annat, men på det sättet gick det bra!
Sitter och fördriver tiden med att blogga för snart börjar bonde söker fru och det går bara inte att missa.

Imorgon blir det äventyr i skolan, vi ska på en mässa i Stockholm och det längtar jag efter. Vi är hemma i våran stora stad vid ca 16.00? aja, det blir kalas bra.

I helgen ska jag träffa Daniel! Vi ska vara hundvakt till en nakenhund, tagga! 
thihi


pluggande

Idag var det en sådär- dag för mig, ska väl försöka göra kvällen till en bra kväll iaf, och sen ska jag sluta tänka på allt. Försöka att koppla bort saker som krånglar. Men jag tänkte börja dagen efter skolan med att sitta en timme vid datorn och äta choklad och ta en kopp kaffe!

Sen måste jag sitta med svenska bokanalysen, den tar verkligen kål på mig. Vore så skönt om den bara kunde försvinna.
Senare ska jag göra ett schema för mig.

Måndag- 15 November


Farsdag

Idag kom jag hem från norrköping med en hel helg hos emma! Jag är nöjd över min helg. På fredagen var vi inne på hugos, och på lördagen hade vi mera en myskväll med lite filmer. :)
Vi lagade även jättegoda maträtter! :D 
Mitt tåg gick vid halv 3 så jag åkte hem och firade far!
Och nu sitter jag här och kollar på beck (har sett beckfilmen förut)

nu ska jag kila, hejsvejs


Onsdag - 10 November

Idag hade jag sovmorgon till 10.00, och det behövdes verkligen. Jag hoppade på bussen vid 09.30 imorse och kom till skolan runt 10.00, riktigt skönt att slippa cykla denna gång, men jag vet att det kommer bli jobbigt att åka buss tills snön är borta. För det är skönare att cykla. Men i skolan idag hände det inget speciellt.
När jag kom hem från skolan åkte mamma och jag och köpte tågbiljetter, sen åkte vi till willys och handlade mat. Sen har jag även pluggat i stort sätt hela dagen för att kunna bli klar med uppgifterna vi har.

Vad som händer imorgon i skolan, jo vi har lektioner som vanligt och vi slutar kl. 15.20. Sen ska vi iväg på en teater :) Bussen går kl. 17.00 från katrineholm och innan bussen kommer ska vi hinna beställa pizza. Skolan betalar med. Det ska bli riktigt nice! Vi kommer hem till katrineholm ca 22.30.
Kommer förhoppningsvis bli en bra och trevlig kväll. Vi ska föresten se teatern chicago.

Måndag- 8 November

Första dagen i skolan på 5 veckor! Jag kan säga att jag är less på skolan, och vill heldre tillbaka till praktiken. Det enda vettiga vi gjorde idag var att snacka om kryssningen och studentmössorna.
Roligt förstås att träffa vännerna.
Har även bokat min första körlektion nu med. Den kommer ske om 2 veckor, så nu är det bara att sitta och plugga teori fram till min första körlektion.
Yttligare ett steg närmare körkortet, om man ser det så.

Ska väl röra på mig, måste kolla om det finns något ätbart hemma. Skriver mer ikväll.
Puss!

Lördag- 6 November

Idag ska jag och Daniel vara hundvakt till en liten nakenhund tills imorgon. Det ska faktiskt bli jättekul. ;) Sen ska vi även äta tacos och se på skräckfilmer hemma hos jimmy. Så det kommer bli en toppen dag! =)

Nu: Fixa iordning mig för att åka iväg


Kvällen

Nu ikväll åkte jag och familjen och köpte pizza, en liten mysig fredagskväll. Det blev film efter maten med chips, dipp och cola. :) Så dagen och kvällen finns det inget att klaga på. 
Sen blev det idol och jag tycker nog att Jay är den absoluta bästa som är med.
Och jag har även bestämt mig för att vara uppe länge idag för att fira sista lovdagen så ska njuta lite extra :D

Ska se om det går någon bra film på tv, annars får jag fortsätta med mitt kära pussel (som jag inte har kommit någon vart med) Någon som vill hjälpa mig?! Den som lyckas, vinner en stor godispåse då.
Nej nu ska jag kila iväg ,
Hejdå!

Fredag- 5 November

Godmorgon! Jag har precis varit inne i duschen och ska snart föna håret och få in mig något att äta. För ska fika med Cecilia på stan om ett tag. Sen ikväll får jag se vad som händer. Det är planer på att dra på en fest men jag tror inte att jag orkar gå på fest igen. Jag har festat 2 helger i rad och den här helgen vill jag bara ta det lugnt och njuta av sista dagen på mitt sista höstlov.
Ska nog istället köpa godis och cola och bara koppla av :D Fast man får se vad kvällen bjuder på! Nej nu ska jag gå och föna håret.

Ha det bra!

Gammal bild..

Torsdag- 4 November

Nu har jag vaknat kl. 08.00 sen i måndags och varit klarvaken. Vissligen är det skönt att vakna tidigt för man har så mycket tid då. Lovet börjar ju lida mot sitt slut och det känns. Fast jag har gjort det jag var ute efter och det var att ta det lugnt. Vilat upp mig från min praktik. Fast jag känner ingen direkt ångest för skolan drar igång, jag får ju träffa klasskompisarna.
Man har så mycket att se fram emot nu med skolan och det är såklart kompisarna, studentkryssningen, alla lov, allt firande av studenten ;)  Allt börjar sakta men säkert närma sig :D 

Ska strax hoppa in i duschen men först ska kl bli 10.00.

Härliga

Det är inte klokt! Jag sitter här och letar efter pusselbitar och jag hittade en pusselbit på 30 minuter. Är det jag som är dålig eller är pusslet för svårt för mig? Ja det kan man ju fråga sig.

Nu är dags att ta på sig mjukisar och gå ut en sväng med hundarna. Det går rykten om att det regnar ute, jag har själv inte kollat ut men jag litar på ryktena. När jag sen kommer hem från promenaden ska jag hoppa in och duscha och fixa till mig för sen åker jag och mamma ner på stan. Vi ska hitta presenter till släktingar och sen ska jag byta ett halsband och sen måste jag sätta in pengar till min bank!




Föresten, jag måste ta nya kort. Har bara gamla bilder på datorn ^^
Slänger in lite bilder här!















Fina minnen! :)

Muffins




Sovgott

hitta på något? :)

Har stoppat om mig själv i sängen nu. Jag ligger nämnligen här och bloggar. Tror att jag strax ska sova för mina planer imorgon är att umgås med mor min, då måste man vara pigg.
Vi ska ner till stan och hitta på något! :)


Tänkte om någon skulle vilja gå en promenad imorgon kväll? Bara att höra av er till mig då.
För luft är alltid bra! :)



Bilden är från 2009


En ledig dag behöver alla!

Nu har jag precis varit ute och krattat löv! Blev två stora påsar fulla med löv. Mina vovvar fick vara med mig medans jag krattade löven, det blev tillslut kull mellan oss =)  Känner mig lycklig att jag går upp hyffsat tidigt fast det är lov. Det får mig att känna att jag har hur mycket tid som helst och det bästa är att det får mig glad!
Har påbörjat ett pussel som är 1000 bitar här hemma. Tyvärr har jag inte kommit långt utan pusselbitarna är väldigt svåra. Det är svart, blå eller vit färg som ser likadana ut.
Men pusslet ska jag klara av (tills nog) :D

Vad som händer idag då?!
Nej idag ska jag bara vara hemma och koppla av. Ska även hålla på med mitt pussel,
jag hade tänkt att göra en paj som jag ska äta till lunch, ska strax börja med min paj! Har inte bestämt mig vad jag ska göra än, men det fixar sig.
Mina vovvar måste också gå ut och gå en promenad med,
Sen hade jag tänkt plugga teorin och övningsköra för det var ett bra tag sen. 
Men som sagt, det blir en ledig dag idag.

RSS 2.0