The Impossible


Kärlek på menyn


Kvällens snyftfilm

- The last song

Gyllene tider!

 Bildbomb!
Några bilder från kvällen, resten är inspelat på film så just nu sitter jag och lyssnar på alla låtar! En underbar kväll i Linköping, tack för en väldigt bra kväll!
 

Fredag- 12 Juli

Hallå!
Jag ska bara ta och berätta en viktig sak och det handlar om mina vänner, jag är sååå stolt och glad över att jag har såna fina vänner som finns där och ställer upp för mig. Jag kanske inte säger när jag väl är på plats men jag är så glad över att jag har lärt känna er, (Mina närmaste pratar jag om nu) Så snälla ta åt er!
Även min fina familj som finns där, guldvärdaa! <3 <3

Torsdag- 11 Juli

Städa, städa och städa lite till! Här ska det rensas!

Fredag- 5 Juli

Godmorgon
Idag har jag börjat dagen med att städa lite, jag har haft så mycket onödiga saker framme och skönt att få rensa bort skiten. Sen har jag varit duktig och ringt några samtal, vuxenpoäng?! 
Har även ringt sjukvårdsupplysningen angående mina röda utslag som jag har på magen och som har spridit sig till rygg och bröstet. Kul jul säger jag bara. Om det inte har gått över efter helgen är det vårdcentralen som gäller, är ju egentligen rädd för allt som har inom vården att göra och så jobbar jag inom vården själv.. Det passar bra?!
Men har faktiskt visat upp mina märken för sjuksköterskan på jobbet men hon visste inte heller vad det kunde vara, så nu håller jag tummarna på att dom är borta efter helgen.
 
Btw, nu sitter jag och äter pappas goda glass, mmmh!
Hejdå
 
 
 
 
 

RSS 2.0