:)


Måndag- 18 feb

Usch vilken dag jag har haft nu. Liksom morgonen började bra tills nu. Jag känner mig seg och febrig och kallsvettig.. Ändå kunde jag vila upp mig igår då jag var ledig. Men idag hade jag en tid på jobbet 07.00- 10.30 men blev frågad om att va kvar till 13.00, inga problem ju. Men nu när jag kom hem och får sitta och äta en sen lunch känner jag att jag inte mår bra. Är så trött och inte ens hungrig,  och då mår jag inte bra. Jag känner mig själv så pass bra, jag kan min kropp. Men ska försöka vila en stund. Nästa pass blir 18.00 - 20.45, Har alltså gjort 3 pass då.. Vet inte vad felet kan va, men ska ta de lugnt en stund. 
Hoppas att ni har de bra iallafall!

Lördag- 9 Februari

Lördag. Ja just ja, det är lördag idag och den här helgen är jag ledig. Har inte gjort så mycket idag. Var på stan med pappa och då köptes det växter till mitt akvarium, jag har nämt det här tidigare att jag ska få igång akvariumet. Så jag tänkte att på tisdag ska jag köpa fiskar. Nu innan vill jag bara se så allt i akvariumet ser bra ut.
I veckan har jag jobbat från måndagen - fredag så nu njuter jag av den här helgen, det känns som jag förtjänar det här.
 
Ha en bra lördagkväll för det kommer jag att ha.

Åh baby!


Onsdag- 6 Februari

Precis jobbat och nu blir det träning.
Tjoho.
 
Köpte träningslinnet när jag var i Stockholm med Linnea:)
 
 

Måndag- 4 Februari

Idag vakna jag runt 08.30 och tog det lugnt, slog på filmen "Ondskan", det är en film som jag alltid har tyckt om. Efter filmen, blev det ett ägg till mig som frukost. Jag gillar inte frukost och har svårt att äta. I vanliga fall brukar jag dricka ett glas juice och sen brukar det vara bra. Alla är olika, tänk på den saken. Har även hunnit med att prata med jobbet, kul att dom saknar mig. Jag var ju ledig i fyra dagar och varje dag har någon sms eller ringt mig nu när jag har vart ledig.
 
För er som inte vet har jag och en till tjej fått delad vårdnad för en boende. Då innebär det att vi ska sköta om honom lite extra. Inte överdrivet utan vi ska se till så att hans rum (Ja det är en gubbe) ser snyggt ut, vi får följa med honom om han ska på sjukhusbesök, beställa klipptid/ fotvård. Ja lite såna saker och det är hur kul som helst att man har en boende. Man känner att man är som en i gänget då, hehe.
Ska gå ifrån datorn nu, tjarå!

Söndag- fortsättningen

Nu sitter jag och kollar på kontoret, det är ju braa, haha. Lite larv men det får gå. Det blev att jag skrev från min telefon, första gången men det går bra och riktigt spännande, hehe. 
 
Kvällen har jag varit hos syster och Pontus. Vi fira Pontus för han har fyllt år :) det blev tårta och kaffe. Gott gott, dock är jag extremt mätt.
Men då kan jag sova gott sen (förhoppningsvis). Ja, vi säger så, hejdåå!

Jobb!

Jag fick precis höra att jag har jobb i 4 veckor framåt, så skönt att det löser sig när det gäller jobbet, Jag är så glad över att jag har ett jobb som jag trivs så bra på. ♥
 
 

Söndag- 3 Februari

Inatt har jag inte kunnat sova någonting, jäklar! Vad är det som händer?! Grejen var att jag var jättetrött men kunde ändå inte sova. Men jag känner ändå att jag inte ska försöka sova nu för då finns risken att natten kan bli likadan. Det är jobbigt när man inte känner sig utvilad och bara trött...
Men tänkte iallafall gå och fixa med mitt akvarium. Alla mina fiskar dog ju för ett tag sen, sen har jag inte orkat fixa med det. Men tänkte få igång det igen och köpa fiskar nästa vecka. Det är trots allt kul att ha något att sköta om.
 
Hejsvejs!
 

Lördag- natt

Nu är jag hemma från en melodifestivalskväll med Emma, Anna & Cornelia och vi såg på melodifestivalen tillsammans. Vi åt även en god fruktsallad till programmet. Om jag ska vara ärlig så tyckte jag att alla låtarna var typ kass och hoppas det blir bättre låtar nästa gång. Men programledarna var helt okej, tänk vad dom försöker göra sitt bästa för att vi ska få de trevligt, och att dom försöker komma på nya saker varje år för underhålla oss. Om jag var då den som skrev underhållningen skulle jag vara slut med idéer vid det här laget. Jag tycker dom var duktig iallafall. Efter melodifestivalen kolla vi på en film och drack te. Mys:)
 
• Fruktsallad! Mumma. Äpple, vindruvor, apelsin och banan
 
 • Te

Fredagen- Stockholm

Nu har jag fått energi igen för att skriva. Igår var jag nämnligen helt död. Jag var så trött, så det blev aldrig något skrivet. Varför jag inte orka skriva igår, var för att jag var i Stockholm med Linnea!
 
När Linnea fyllde år fick hon en Stockholm present av mig som vi senare bestämde oss för att vi skulle ta den 1 Januari. Resan började 08.02, det var då tåget gick och vi kom fram i Stockholm 09.15 och då letade vi upp ett fint café och satte oss och tog varm choklad och frulle. Sedan var det att gå i alla affärer, dom första timmarna hitta jag inget speciellt men efter lunchen som vi tog, började jag shoppa massor och jag är så nöjd över det jag har köpt. Behövliga saker för mig.
Jag orkar inte ta kort på mina saker utan jag kan berätta lite snabbt istället, en vår/sommar jacka, tröjor, lösnaglar, träningslinne, underkläder. Tyvärr fanns det inte så mycket vårkläder utan jag får komma tillbaka till Stockholm om några månader.
Gjorde även ett ärende hos min operatör och hade lite frågor till dom om telefonen. Liksom, varför ljudet var så lågt? När jag höjde så hjälpte det inte. Sen visa det sig att jag inte hade tagit bort plasten. Ni som känner mig vet att jag är urdålig på att ta bort plasten på mina tekniska saker. Jag är rädd att det ska bli repor. Men det visa sig att plasten gjorde så att jag hörde dåligt så jag drog bort plasten direkten och snacka om att man blev utskrattad av han som hjälpte mig..
Klockan 17.30 hoppa vi på tåget tillbaka till våran stad och vi var framme 18.50. Då blev det att åka hem och äta och titta på gladiatorerna (ja, jag tittar på det). Vi var i Stockholm sen 09.00 till 17.30, det är inte dåligt ju hehe.
 
.
• Vi gick till en fin restaurang och åt lunch, mysigt!
 
• Fina Linnea
 
• En staty i Stockholm, och tro det eller ej men det var en levande staty, han levde!

Agree?

Det är rätt komiskt att du kan göra snälla och bra saker till personer hela tiden fast de aldrig egentligen märker det, men om du råkar göra ett litet misstag, så glömmer de aldrig det.

RSS 2.0