Torsdag- 30 Juni

Jag jobbade inatt, natten gick bra och jag börjar komma in i rutinerna, det känns väldigt kul på mitt jobb :) 
Idag vakna jag 15.00 av mig själv, så skönt att jag fick sova ut länge. Utan att behöva ställa väckarklockan! Aja, Nästa gång jag ska jobba är helgen, 21.00 - 07.00.

Jag kolla nyss om jag hade fått studiebidrag och det hade jag minsann, underbart! Det är studenternas sista studiebidrag, nu måste vi försöka få ihop våra egna pengar istället. Lite sorgligt faktiskt.
Nu tänkte jag springa in och duscha av mig! :)

Tisdag- 28 Juni

Vad skulle jag göra utan min almanacka? Det är riktigt tur att den finns annars skulle jag aldrig hålla koll på mina saker. Hela den här veckan har jag jättemycket att göra.
Onsdag: Jobba 21.00
Torsdag: Slutar 07.00
Fredag: 9.00 tänkte jag sitta på körskolan och plugga. Kl 12.00 ska jag klippa mig
Lördag: Jobba kl. 21.00 -
Söndag: Slutar 07.00 och på kvällen jobba kl. 21.00.

Verkligen fullbokat schema. Men nästa vecka ser ännu värre ut! Jag säger bara, Man får ta en dag i taget.

Idag har jag hängt ut tvätten i det fina vädret och vid lunch ska jag åka mot stan! Sedan ska jag hälsa på Daniel och sen ska jag hem och laga mat till familjen. :)
Hejaheja!

- Dagens outfit

puss

Måndag- 27 Juni fortsättning

Ligger i sängen och kollar Johan Falk. Det är inte min favorit eftersom dom härmar Beck och Wallander så mycket. Men eftersom det inte går något annat bra på tv får det bli Johan Falk.
Jag har skrivit i min kalender nu så det är verkligen proppat dom här 8 veckorna med jobb och lite andra saker, sen är det körlektioner som jag måste boka in... mycket på gång just nu! Men skönt att det händer lite grejer. Det kommer bli roligt dom här veckorna :) 

Ska röra mig, vi hörs =)

Måndag- 27 Juni

Nu har jag skrivit i TimeCare att jag kan jobba hela Augusti! Nu är det bara att hoppas på att dom vill höra av sig till mig. Perfekt!

Läste förut att vi studenter får vårat sista studiebidrag i Juni? Vet ej om det stämmer men hoppas på det. :)

Nattblogg

Kl är mycket och jag borde krypa ner i sängen nu. Det är en ny dag imorgon med. Känns bra att man är ledig imorgon från Lövåsen. Har lite grejer som ska göras imorgon så jag borde egentligen sova...

Jag har säkert nämnt det förut men jag trivs så bra av att vara i arbetslivet. Det är min grej, det kan jag lova. :) Föresten är jag Undersköterska nu! Weey!


Torsdag- 23 Juni

Har varit vaken sen halv 8, då gick jag ut i regnet med hundarna sendess har jag varit vaken. Jag tänkte stoppa i mig något ätbart snart och efter jag har ätit ska jag ut med hundar igen och sen gå och lägga mig. Jag ska ju jobba natt idag. Jag tänkte att jag skulle vara rätt pigg under natten.
Det blir kalas! Jag ska dra mig bort till köket så att jag snart får sova! hehe

Godnatt eller godmorgon ;)


Onsdag- 22 Juni

Jag ångra att jag inte stack till Norrköping idag istället, det finns verkligen inga kläder i Katrineholm, så trött jag blir! Jag hitta en tröja, men den var dyr så jag strunta att köpa den.
Jag köpte istället almanacka, hårinpackning, ett paraply (som jag ska ge kära mor min, jag råka ta sönder hennes).

Nu ikväll ska jag till Sofie, vi har bestämt oss för att laga mat tillsammans =)
Bäst att börja fixa mig,



ha det bäst

Shopping på G

Jag funderar på att åka till norrköping eller att gå en runda på stan imorgon. Jag vill nämnligen köpa kläder till sommaren. Inte bara lite kläder utan jag vill köpa rätt mycket hehe. Har inte bestämt mig riktigt om det blir norrköping eller stan än. Vi får väl se imorgon... Just nu lutar det åt Katrineholm för att det är billigast och lättast att ta sig fram. Men iallafall, jag ska försöka hitta fint till sommaren! :)

Fick hem två klänningar idag från Nellys. Den ena satt bra och den andra klänningen kände jag att jag inte kunde behålla, eftersom jag inte trivdes i den tyvärr ;( Nu väntar jag på min andra beställning som jag hoppas vill dyka upp imorgon och som jag kommer trivas med :)
Jag är inne i någon slags period av att jag vill shoppa.

Nu ska jag släcka lampan och försöka sova för imorgon ska jag shoppa! :D
Nattinatti

Tisdag- 21 Juni

Idag vakna jag av att båda hundarna låg i min säng och trängdes med mig. Båda två ska ju ligga så nära som möjligt vilket gör att jag inte får plats och inte kan röra mig. -.-
Men jag är vaken nu och har hunnit duscha och snart ska hundarna få sin promenad.

Skriver mer sen




PS; Nu är det 2 dagar kvar tills jag börjar jobba!
 


Jag säger då det

Jaa jag säger då det. Det var en kille som adda mig på msn för en stund sen. (vet ej hur han fick tag på min msn) Då fråga han dom gamla vanliga frågorna om hur gammal jag är, vart jag bor och om jag var singel. Och så fort jag skrev att jag var upptagen, då tog han bort mig från msn. Jag menar, hur desperat får man vara? ;p







Lägger in en bild på oss två =)

Verkligen så sjukt glad över att jag har dig!
<3

Måndag- 20 Juni

Nu har jag duschat och nu ska jag strax fixa mig och sen dra och träffa min älskling! Ska bli hur bra som helst. :) Bäst att börja göra mig iordning nu för tiden går!

Pusss

Söndag- 19 Juni

Jag är glad! Jag har beställt kläder till sommaren. Jag hoppas dom dyker upp innan fredag för jag vill helst vara fin till midsommar! Håller tummarna för att dom vill dyka upp :)

Och snart är det jobbdags, det ska bli skönt att komma igång snart. Jag har några dagar kvar av mitt sommarlov, innan jag ska börja arbeta. Jag är hur glad som helst över att jag fick en vecka ledigt innan jag började. Då hinner jag göra saker som jag inte kommer hinna med att göra sen. Min andra period kommer bli rätt tung. Men det är bara att kämpa på! Jag får ta en dag i taget.

Ska strax titta på en film, men jag kan lova att jag kommer hinna somna innan filmen slutar. Det är typiskt mig ;)  Oj, Nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt imorgon så jag tror det är bäst att sätta på filmen nu.

Hörs imorgon
Sovgott

drömmar

Åh, jag vill verkligen åka utomlands! Drömmer mig bort litegrann..


Fredag- 17 Juni

Jag vaknade för en stund sen av regnet. Det är så mysigt att det regnar. Idag blir det en lugn dag. Blir väl att ta hand om hundarna, speciellt Bella. Hon fick två anfall igår med. Stackarn, men nu har vi ökat dosen så nu tycker man att det inte borde hända.
Idag kommer Daniel hit på kvällen men han måste först avsluta sitt 12 timmarspass, sen så. Nej nu ska jag äta frukost och se film. Ha det bra.

Hörs senare! Puss


För jag har tagit studenten!

Innan jag åkte iväg till Champagnefrukosten!



Här kommer några bilder från våran Champagnefrukost, sedan gick vi gemensamt bort mot skolan!











Här stod vi först på trappen och sjöng sedan sprang vi ut ;D








Fyfan vad jag är bra!

Dagen innan studenten

Här håller vi på att klä vårat flak!







Godmorgon

Jag har precis varit inne och duschat, nu ska jag fixa iordning mig lite. Har lite bråttom faktiskt

Hörs!

Bella stackarn

Min kära Bella.. hon fick stort epilipsianfall igen. Jag har aldrig sett när ett djur har fått, utan jag har bara sett när en människa fått epilipsianfall. Så hemskt att se och det finns inget man kan göra heller.
Bella stod upp när hon fick anfallet och helt plötsligt så ramla stackarn ner på golvet och låg på sidan och bara skaka. Hon skaka jättemycket och det fanns inget jag kunde göra utan jag fick sitta och klappa henne och visa att jag fanns där för henne. Usch så hemskt det var att se sin hund lida så mycket.


<3

Gud vad jag saknar skolan när jag hör låten, nästan så att jag får en tår i ögat




" As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there?
Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
  "

Onsdag- 15 Juni

Vad alla verkar jobba och vara duktiga nu när skolan är slut. Verkar som alla har fått sommarjobb, kul! :) Hoppas att man får vara kvar bara på jobbet bara sen i höst. Själv börjar jag den 23 Juni, torsdag nästa vecka. Det känns otroligt skönt att ha en vecka ledigt och jag känner att jag behöver ha lite ledigt innan jag sätter igång.
Den här veckan är fullbokat, jag vet knappt hur jag ska hinna med allt, men jag får ta en dag i taget.

Idag vakna jag upp med ont i halsen, det är väl typiskt. Jag får inte bli sjuk nu när mitt liv precis börjat. Varför jag säger att mitt liv har börjat är att jag har slutat skolan och jag är inne i arbetslivet. Typ drömmen jag hade när jag gick i skolan. Det kommer kännas konstigt sen i höst när man inte har så mycket att göra (förutom jobb) Jag är ju van att gå i skolan.
Nu ska jag strax gå in och duscha och sen sätta mig med en kopp te och hoppas på att det inte gör ont i halsen.

Skriver senare ikväll! Puss Puss

Allt känns så bra!

Vad klockan går... klockan har bara flygit förbi idag. Jag har inte gjort så mycket mer än det jag skrev i mitt förra inlägg. Övningskörde förut. Känner mig riktigt duktig på att köra bil. Jag är säker på körningen.
Dags att göra något åt körkortet kanske? :) Jajamen!


Imorgon ska jag iväg på en kurs om Time Care! Det känns så himla bra. Får tillgång till ett schema då. Det blir en tidig morgon imorgon med, men det är det värt! Ska möta min chef 09.20 utanför där kursen kommer äga rum, så att jag slipper gå in själv.

Hoppas allt kan fortsätta såhär bra!

Måndag- 13 Juni

Dagen började med att jag var på lövåsen från 09.00 - 12.00. Därefter åkte jag till arbetsförmedligen och skrev in mig! Nuså är jag inne i arbetslivet. Det känns bättre än att gå i skolan iallafall.
Nu ska jag göra vettiga saker.

Hörs senare! Pusspuss

Imorgon är det studenten

Jag kan inte förstå att det är studenten imorgon! Imorgon?! Det har gått så fort. Jag har längtat så länge efter studenten och jag är där nu. Just nu, det är en dag kvar till studenten. Väldigt många blandande känslor har jag. Jag är allt på samma gång, både glad och ledsen över att skolan är över. Men jag tänker inte låta någon förstöra min kväll imorgon. Jag ska ha kul imorgon och minnas kvällen som något bra! 

Kl 18.30 ska jag ner och hjälpa till med flaket. Vi ska klä den så den blir snygg tills imorgon! 

Imorgon Kl 13.00 "springer" vi ut och kom och kolla. Alla är välkomna!


JAG SKA TA STUDENTEN!

4 dagar kvar till studenten

Idag började jag min dag hos tandläkaren. Man måste undersöka ibland så att man inte har några hål i tänderna. Duktig som jag är hade jag inga hål i tänderna och jag fick veta vilket pris jag låg på. Jag är så glad att jag ligger på nr 1, vilket menas att jag har bra tänder som jag inte kommer få betala så mycket för.  
Åkte vidare till skolan efter tandläkaren och där gjorde vi inga vettiga saker. Eller en vettig sak gjorde jag. Jag lämnade in alla böcker. Nu vet jag helt säkert att jag inte har några böcker kvar i skolan. Rätt skönt, jag trodde inte jag skulle hitta alla böcker som tillhörde skolan.. var nästan säker på att jag skulle få betala! Men icke!

På eftermiddagen tillbringade klassen i sjukhusparken och där hade vi lekar, för en gång skull var det kul. Vi fika även där och njöt av solen.
Sedan cykla jag hem och bytte kläder och gick ut och sola. Blev att jag kollade busstabellen senare på kvällen. Jag måste verkligen vara säker på tiderna. Det är snart dags! =)
Jag längtar efter att få jobba! När jag väl har börjat jobba är jag undersköterska! Svårt att tro, men så är det!




En bal bild på mig =)


5 dagar kvar till studenten

Ojoj så dålig jag är på att blogga, men jag har inte orkat skriva och berätta om vad som har hänt. Men i helgen har jag varit med Daniel och vi har haft en egen lägenhet ihop. Vad man längtar efter att flytta till en egen lägenhet med sin pojkvän.
Det var iallafall skönt att komma bort ifrån kvarteriet! Vi besökte marknaden på stan både fredag och lördag. Kul att se så mycket folk på stan, det var längesen man såg att det fanns liv i stan. Men på lördagskvällen drog jag och Daniel hem till Sofie och åt pizza. Blev några filmer där och sen drog vi tillbaka till lägenheten och sov. På söndagen åkte vi hem till Daniel och fiska. Vi fick en liten liten fisk. Men fisken var en plutt så vi kastade tillbaka den. =)
Idag åkte jag hem tidigt på eftermiddagen för att hinna med saker som t.ex. köra bil, kolla busstabellen, hålla koll på hundar. 
Nu är det snart sängdags, det är nämnligen skola imorgon.. Inte haft skola på 4 veckor, så det känns nog skönt att komma tillbaka och gå mina 5 sista dagar i skolan.

5 dagar kvar till STUDENTEN!



RSS 2.0