Lördag- 31 Mars

Ibland blir jag så arg på mig själv, vet ni vad jag nu har ställt till det med?
Jag råka radera alla mina bilder på min kamera!! Ibland undrar jag faktiskt över mig själv. Det var tur att jag hann lägga över alla mina bilder på datorn. Det var ju tvärtom för mig för några månader sen. Då gick min dator sönder och då var det tur att jag hade bilder kvar på min kamera. Men nu är datorn tillbaka iallafall och innan jag råka ta bort allt på kameran så hann jag lägga in mina kamerabilder på datorn. Tackgodegud!
Vill inte förlora underbara bilder som jag har tagit med mina händer, det är därför dom är så fina :)

Har inget mera att säga, förutom att jag ska plocka iordning mitt rum & dona litegrann!
Tack & hej

Tisdag- 27 Mars

Idag är jag ledig från jobbet, det är super skönt!
Har även gått en promenad med hunden såhär på morgonenkvisten. Nu vill jag bara sätta igång en film och bara njuta av min lediga dag!
Puss o kraam

Dagens funderingar

En sak  har jag aldrig förstått mig på. När man har ett förhållande på facebook varför ska man hålla på att skriva "jag älskar dig" öppet till varandra för? Jag undrar, varför ska man skriva så alla kan läsa det? Det räcker väl att skriva det enbart till den personen. Man vill väl visa alla på facebook att man tycker om varandra, men det förstår man väl redan?! Jag förstår det iallafall, jag drar inte alla över en kant bara för att jag tycker så. Och om man skaffar ett förhållande så tycker man om den personen? Det säger sig själv..
Jag skulle aldrig kunna bli tillsammans med någon som jag inte skulle tycka om, det är klart som fan att man gillar varandra när man har ett förhållande.
Så min fundering är; Varför skriva det till varandra så alla på facebook kan läsa istället för att bara säga det till den personen som man håller kär?
Är man ute efter att folket på facebook ska trycka på gilla knappen, eller vill man bara att folk ska kommentera gulliga saker? Hmm? Uppmärksamheten.nu

Sen kan jag säga er att jag själv har gjort det här när jag hade ett förhållande. Så jag är lika mycket inblandad i det här. Inget negativt skrivet utan det är bara en fundering.
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen, hejdåå!

BRB

Nu ska jag äta tacos till lunch! Så sjukt sugen på det :)

Lördag- 24 Mars

Godmorgon!


Jag känner mig sne




Fredag- 23 Mars

Hej alla glada! Nu sitter jag här igen!
Slutade jobbet kl 11 idag och nu har jag precis kommit ur duschen, så skönt det var!! Nu satte jag mig här en stund. Mamma håller på att göra våfflor därnere! Det var ett tag sen man åt det så det kommer sitta bra i magen. Våfflor med grädde och sylt, kan det bli bättre? :)
Lite senare blir det att besöka våran stad, den är ju så spännande.

Adjöken

Torsdag- 22 Mars

Hej bloggen! Här kommer ett snabbt inlägg till er.
Jobba 07.30 - 11, sen åkte jag hem och sov och åt. Nu har jag gjort iordning mig för jobb igen. Börjar 16.00 och jobbar två timmar framåt. Lite onödigt att man bara ska jobba 2 timmar på eftermiddagen, men va sjutton.. Det är så pass nära mitt hem så det gör mig absolut ingenting :) Jag gillar att ställa upp för människor!
Nu blev det ett snabbt och slarvigt inlägg här känner jag, men ska faktiskt dra ut med hunden nu innan jag ska åka till jobbet. Ha en bra och solig dag folket :)

Tisdag- 20 Mars

Jag har hittat ett jättegott reccept på kladdkaksmuffins! Det smakar så himla gott. Det är exakt så jag vill ha mina muffins, lite kladdiga i mitten. Mums säger jag bara!

Annars har jag inte gjort något idag, var en sväng till arbetsförmedligen på förmiddagen. Dom ger ju tips till oss, men det är ändå onödiga möten tycker jag. När jag kom hem tog jag en promenad med hunden. Sen när vi kom hem koka jag upp pasta och gjorde iordning en stor & fin sallad :) Helt okej att äta och nyttig va jag med, fast jag tog en cola till... 
Nu försöker Julian få med mig till hälso, men det går inte så bra för honom.. haha. Jag är tydligen för lat?! Jag måste komma igång igen med träningen, nu när snön är borta så finns det ju inget mer att skylla på. Jag måste verkligen komma igång nu.
Men ska försöka hitta på något kul nu.
Ha det bra!

Jag ger dig min morgon


Djurgården

Kom igen nu Djurgården! Det här är en viktig match ni måste vinna.

Kolla här

Jag hitta dom här bilderna på min kamera, haha! 




:D!

Jag är lycklig, så lycklig! Skuttar runt i huset och dansar & sjunger och bara har det bra!

Måndag- 19 Mars

Fasiken vad det blåser ute, man tror nästan att huset ska gå sönder.. vilken tur att man hade medvind när man cykla hem då, det gick fort hem kan jag säga er tack vare blåsten! Nu är jag äntligen hemma, jag la mig i min nya säng med min favorit och slog på en film. Ligger och kollar på blackout, det handlar om 3 personer som fastnar i en hiss.. Från och med nu ska jag aldrig mera åka i gamla hissar!!
Ska ligga & verkligen lata mig nu.
Hejdåå!

Söndag- 8 Mars

Hej!
Nu sitter jag här igen efter en liten bloggpaus. Men om jag ska vara ärlig så har jag ingen lust att sitta vid datorn längre, jag känner inte för det och det är skönt att sitta mindre vid datorn, då kan man göra andra saker istället.
 
Jag har jobbat enda sen i måndags på ett äldreboende, sammanlagt blir det 7 dagar i sträck imorgon. Det är inget jag är stolt över utan man måste faktiskt ha lite ledigt/vila. Men är man som mig som inte kan säga nej till jobb så blir det såhär tokigt. Men pengar är alltid så kul att ha.
Sen har min duktiga pappa lagat min dator, den funkar bra nu! Men vi tror ändå det är något fel på den så vi ska väl lämna in den, men den funkar iallafall och då är jag glad :)
Sen måste jag även berömma min kära mor också. Vi släpa ut min gamla säng, tungt som sjutton men det gick ändå att få ut den rätt snabbt. Sen satte vi dit en ny säng i mitt rum. Så nu får vi hoppas att den här sängen blir bra, fast det är jag nästan säker på att den blir!

Annars är jag rätt tröttt idag, funderar starkt på att sova i timme men ska försöka spara mig till kvällen. Det kommer nog inte vara några problem med att försöka sova eftersom jag gick upp kl 06.00 imorse och åkte iväg och jobbade i några timmar. Men iallafall, min kväll kommer bestå utav passionsfrukt, en bra film och min nya säng.
Hejsvejs!


:)

Jag har allt jag vill ha!


Torsdag- 15 Mars

Det värsta som finns är när två jobb ringer och frågar om samma dagar. Jag är ju på äldreboendet den här veckan + helgen , som jag nämnde i förra inlägget. Precis nyss ringde städ och ville att jag skulle jobba helgen. Jag hatar verkligen att säga nej till jobb!! Önska jag kunde dela på mig själv så hälften av min kropp drar till städ och den andra hälften till äldreboendet. Det är hemskt att man säger nej till jobb ju, speciellt jobb där man trivs bra på, där man känner sig så välkommen till.. Nej nu behöver jag tänka på något annat! 

Jag kom hem från äldreboendet precis, jobba 07.30 - 10.30.. nu ska jag vila upp mig till mitt nästa pass som är kl 16.30 - 19.30. Jag får ihop några timmar och det är jag stolt över! Jag tänkte gå ut med hunden, sova och äta nu när jag är hemma en sväng. Helt enkelt ladda upp för mitt nästa pass.

Onsdag- 14 Mars

Hej!
Nu är jag hemma och vilar upp mig, jag jobba ju 07.30 - 11, och nu ska jag äta och ta det lugnt till mitt nästa pass som börjar 13.30. Så ikväll slutar jag kl 17.00. Då ska jag och mamma ha en mysig kväll tillsammans eftersom det bara är vi hemma. Hela den här veckan kommer jag jobba, även helgen + måndag. Så några slantar kommer jag släpa hem! :) jag bosätter mig där nu! Men det är okej för mig för jag trivs. Jag jobbar ju inte så länge på dagarna, det blir ju kortpass så jag ser inga problem med att jobba så mycket.

Jag och hunden har precis kommit innanför dörren, vi tog en promenad i det fina vädret! Synd bara att det ska blåsa.. det blir rätt kallt då. 
Förövrigt; min dator är fortfarande trasig så ni vet!

Ha en bra dag!


Vill spola tillbaka tiden


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger




Fredag- 9 Mars

Hej!
Nu sitter jag här igen, jag måste försöka hitta en dator när jag ska blogga för att uppdatera er om mitt intressanta liv!
Idag har jag jobbat 06 - 14.30, cyklade hem i blåsten efter jobbet. Det var ärligt talat motvind hela vägen hem och det tog ovanligt långtid att cykla, det är så irriterande när man vill komma hem fort. På vägen hem svängde jag in till affären och köpte med mig dipp, grönsaker och en stor cola. Så ikväll blir det mys och det är väldigt behövligt! Har även besökt duschen och använt mig av hårinpackning så nu har jag precis kommit ut ur duschen och fått på mig myskläder för kvällen. Bara en varm skön dusch blir jag glad av! Kvällsmaten kommer bestå utav pizza också, haha. Jag tror inte den här kvällen kan bli bättre!
Nu vill jag bara att mina föräldrar ska komma hem och mysa med mig ♥
Hoppas ni också får en trevlig kväll!

Torsdag- 8 Mars

Idag har jag jobbat på städ, kul att vara tillbaka där efter ett långt uppehåll. Jag kände att jag var välkommen tillbaka och det känns ju för härligt att man känner sig välkommen. När kl blev 14.30 tog jag en promenad hem från jobbet. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, har bara tagit det lugnt.
Tråkigt att det har börjat snöa igen, varför kan det inte bli riktig vår istället?! Ena dagen ska man ha sin vårjacka, dagen efter blir det vinterjackan.. bestäm nu!

Men min kväll kommer se lugn ut, och jag kommer hoppa i säng tidigt eftersom det blir jobb imorgon. Jag börjar ju ändå kl 06.00 och imorgon kommer jag vara själv på tandvården. Jag är ju inte så förtjust i att vara själv på tandvården.. Så önska mig lycka till!

Sen vill jag säga till er att min dator har gått sönder, så äger ej en dator så jag får sno familjens dator sålänge. Jag nås nog lättare på mobilen.
Men nu ska jag sluta skriva men ha en trevlig dag/kväll!

Möte, jobb, cykla

Hemma efter ett litet möte på arbetsförmedlingen, det går som jag vill nu! hehe
Köpte en cola på hemvägen, förtjänade en cola innan man ska åka och jobba. Trodde att jag aldrig skulle hinna till jobbet eftersom jag hade ett möte. Man jag hann och får väl sitta och lata mig i några minuter innan jag ska ta och åka till jobbet. Det tar ca 3 - 4 minuter att cykla till jobbet. Jag kan faktiskt använda mina ben.. :p Men det är såklart skönt att komma fort hem.
Vad gör ni själva idag?

Håkan Hellström


Onsdag- 7 Mars

Idag ska jag på möte hos arbetsförmedligen. Sen efter arbetsförmedligen ska jag hem och äta & sen dra till jobbet, 15.45 - 21.
Har precis gjort iordning makaroner & köttfärssås så nu slipper jag tänka på det sen när jag kommer hem från arbetsförmedlingen, bara värma på då. (y)

Nu sitter jag och sjunger på denna låt

Måndag- 5 Mars

Det är soft att man har en automatiskt väckarklocka i huvudet. Jag vaknar mellan 7 - 8 varje morgon, spelar ingen roll om jag går och lägger mig sent eller ej. Jag vaknar då och då tycker min kropp att det får vara nog. Men det är skönt att ha det såhär, tråkigt när man vaknar så tidigt på helgen. Enda sättet man får försöka med är att somna om, om det går.
Det blev stan nu på morgonen, var tvungen att inhandla några saker. Har blivit så besviken på Åhléns, deras personal är inge bra längre. Tycker alla verkar så dryga där. Den affären har ändå varit en av mina favoriter i kholm. Men dom får ett stort minuspoäng av mig!
Tog senare en promenad hemåt med mina friska ben, ska laga lite mat till mig och det får bli makaroner & köttfärssås till lunch. 
Tack för mig!

;)

En flicka på sju år sätter upp sina idoler på väggen!
Jag hänger bara upp en spegel och tittar på mig själv .

Söndag- 4 Mars

Hej blogg!
Hade det riktigt trevligt i fredags & lördags, åkte som sagt till Sofie i Örebro. Ifredags gjorde vi iordning tacos och sen blev det utgång. Träffade lite allt möjligt folk där, kul att komma bort från Katrineholmfolket, men träffa några av mina gamla kompisar på krogen, så det var riktigt trevligt!
I Lördags gjorde vi iordning oss för sedan tog vi bussen till Marieberg, där blev det shopping! Jag har shoppat så mycket att jag inte vågar kolla hur mycket pengar jag har kvar.. Så illa kan det gå! Vi åkte ifrån Marieberg ca 18 och åkte till tågstationen eftersom mitt tåg gick 19:10. Tåget var inte alls försenat, så himla skönt utan allt flöt på! Var hemma i staden ca 20.30, då tog jag cykeln och cyklade hem och kolla på andra chansen. Jag är faktiskt besviken på alla låtar som har varit med iår.. Ingen har varit "woow". Efter andra chansen blev det film och sedan sängen med nya sängkläder, underbart^^

Idag vakna jag för en gång skull kl 10. Skönt med sovmorgon!!
Nu har jag precis gjort en fläta i mitt hår, lite senare ska jag hem till Julia för att mysa med henne, hon blir ju 20 år på tisdag. Ja så ser mitt liv ut, hoppas erat ser lika bra ut!
Pusss

Fredag- 2 Mars

Idag är jag ledig från mina två jobb :) Idag ska jag till Örebro och träffa Sofie ♥
Det är lite nervöst när man måste göra ett byte i Hallsberg för att sedan komma till Örebro. Jag är inte så van att åka tåg, speciellt inte åka tåg själv. Men antar att jag kommer hitta, jag är rätt duktig på det sättet. 13.26 går tåget från Katrineholm och det är beräknat att vara i Örebro 14.58. Så tänk på mig dom här tiderna är ni snälla. Sen när man vakna upp imorse och såg det här vädret, man kan inte bli gladare tror jag! Hoppas det är lika fint i Örebro när jag kommer fram.
Nu är det så att jag måste gå och packa min väska .
Ha en trevlig helg gott folk, för det kommer jag att ha!

RSS 2.0