Söndag- 29 April

Nu ska jag titta på "den bästa sommaren", ska även ta fram en cola och choklad och bara mysa!
Jag ska ju jobba 07.00 - 19-30 imorgon så dagen är lång så ska verkligen passa på att vila nu :)

;)



But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away, but they don't know the truth

Kvällen

Har varit duktig nu ikväll. Fick verkligen ryck förut, jag var så less på att inte ha någon skrivare som funkar. Sen har vi haft en skrivare här hemma som är helt ny som har stått ett halvår utan att någon har kopplat igång den. Så jag satte igång den, jag fick till och mor min att hjälpa mig med den. Och jag är en sån person som aldrig ger upp och vet ni vad? Vi fick ordning på skrivaren och den funkar nu. :) Hehe.
Det coola med våran skrivare är att skrivaren har en kopieringsmaskin så vi fick automatiskt en kopieringsmaskin. Liksom två flugor i en smäll. Det låter bara för bra för att vara sant.

Nu har jag precis duschat, och nu tänkte jag gå och göra popcorn till kvällsmaten. Jag vet, popcorn suck.. Men jag var inte hungrig förut och jag är ju sugen på popcorn, så då får helt enkelt bli det.
Ha det bra alla!

Pöss

Tisdag- 24 April

Gud vad mina arbetskamrater är snälla!
Fick idag ett par jobbarbyxor och nya tider, helgen är alltså räddad.

Nu = Kolla timepool, blir förbannad på dom. Dom knasar till det för mig..

Sen måste jag bara säga att det är lyxigt hemma, jag har tre maträtter som min mor har gjort iordning ;) Så nu är det bara att välja. Nicenice!

Om min helg

Hej!
Tänkte berätta lite snabbt om min helg eftersom jag hör att maten är snart klar därnere ;)
Jo jag gick upp ca 06.00 i fredags och gjorde mig iordning till jobbet, började kl 07.00 :) Allt gick bra förutom att jag är så glömskt att glömde att ta en rast på eftermiddagen. Man har faktiskt två raster när man jobbar 10 timmar. Men som jag skrev i ett annat inlägg så gillar jag inte att ha rast, kanske därför jag glömde bort det.. Men iallafall, när kl blev 18.00 stod mamma utanför mitt jobb. Jag hade beställt en taxi som kunde köra mig till tågstationen eftersom mitt tåg skulle gå 18.13, så det var rätt bråttom iväg.
Jag hann i tid och tåget var till och med 6 min försent ;) När jag väl kom till Norrköping mötte min fina vän Emma upp mig och vi gick till henne. Hon hade förberedt tacos till oss. Vi åt och sen drog vi iväg och mötte upp hennes vänner för vi sedan skulle gå på bio. Vi såg på "Iron sky".
Efter bion gick vi tillbaka till Emma och titta på film där. & ca 01.00 gick vi och la oss, båda var rätt trötta.. På lördagen hängde vi på stan. Det var ganska mycket människor där, men det var väl inget ovanligt direkt. När kl blev 18.00 drog vi till tågstationen för mitt tåg skulle gå 18.34. Det var skönt att tåget redan stod där när vi kom så det var inte försenat denna gång. Efter ca 20 min kom jag hem i våran lilla stad, där mamma och pappa mötte mig och vi åkte hem :)
Och imorse ringde kl 06.30, då var det dags att åka till jobbet hehe. Sluta kl 11.00 så åkte hem och sov en stund sedan besökte jag duschen och nu sitter jag här. Jag ska börja jobba snart igen, kl 16.00!
Men det är så kul så det gör ingenting! :D

Hejdå!

Onsdag- 18 April

Vet ni vad jag har upptäckt med mig själv? Ju mer jag går in på facebook, desto sämre blir mitt humör.. Vet tyvärr inte varför, men är så trött på sidan.
En sak som är typiskt mig är att jag loggar in på facebook och sedan går jag därifrån och sen glömmer jag bort att logga ut mig själv, så ibland kan jag stå som online en hel dag. Så irriterande att jag aldrig kan sitta still. Har verkligen myror i baken.

Onödigt inlägg, men har inte mer att säga än att jag ska kolla på en bra film :)
Ha en trevlig kväll!


Tisdag- 17 April

Man kan i stort sätt säga att jag är hemma på timmar nu. Inte det roligaste direkt.. Men det är riktigt skönt att man bor nära sitt jobb. Jag ska börja jobba igen 13.30. Och det blir väl att cykla hemifrån 10 över 1 kanske? ;) Varför jag cyklar så tidigt när det bara tar två minuter att cykla är för att jag tycker om att komma tidigt till jobbet. Byta om i lugn och ro, träffa personalen,, prata lite med personalen, dricka kaffe. Jag tycker om att vara i tid till saker! Jag gillar inte att komma prick på klockslaget,  visst att det har det hänt nångång men jag gillar inte det. Jobb ska skötas på ett snyggt sätt!

Sen gick mina favoritjeans sönder idag, sorgligt.. R.I.P.


Måste faktiskt säga att jag är så lycklig som person, jag har två jobb som jag trivs väldigt bra med, (dock bara vikariejobb), underbar familj, hund + vänner! Kan livet bli bättre?


Börjar 07:30

Nu = Jobb!

Söndag- 15 April

Efter en lång jobbarhelg går jag och lägger mig i sängen och kollar på film. Imorgon blir det faktiskt sovmorgon till mig, så underbart skönt. Klockan är ställd på 07.00! :)
Säger godnatt till er nu!


Sommarjobb - Check

Nu är det 100% säkert att jag har ett sommarjobb! Grattis Malin :))

Awesome

Härligt då är min helg redan räddad då! För här ska vi jobba.
Lördag- 07.00 - 19.00
Söndag- 07.00 - 19.00.

:))

Torsdag- 12 April

Godeftermiddag, eller vad man säger.
Idag har jag jobbat och varit duktig, fick sluta redan kl 13.30 fast jag skulle ha slutat 14.00 egentligen men drog in min rast så slapp jag ha den. En sak har jag kommit på, det är att jag inte gillar att ha rast. Jag har 30 min rast men tycker dom är på något sätt är onödiga att ha. Det är förstås viktigt att äta mat men då tycker jag att man kan äta när man har det ganska lugnt på jobbet, man får liksom ta sin tid till rast då. För jag brukar aldrig ha något att göra på rasterna därför blir jag så irriterad på att ha rast :P Men självklart har jag inte hunnit att äta något.. jag tog en sväng med hunden efter jobbet, sedan gick jag och la mig i sängen för att kolla på "Once upon a time" (nu har även jag fastnat för den serien, hjälp mig) och såklart somnade jag och hunden så gott, hehe

Men på tal om jobbet, det gick riktigt bra idag. Vi var bara två personal idag på dagen, alltså en ordinarie personal, plus jag. Härligt va? Jag räknas som en personal nu, fast det har jag gjort nu i några veckor men iallafall, det känns så bra att jag har kommit in i jobbet på riktigt. En glad gubbe på det.
Min arbetskompis tog även med ett djur till jobbet idag för att visa dom äldre människorna, och det är ju rätt vanligt att man tar med sig vanliga djur, som tex, hund, katt, kaniner.. så det var riktigt coolt att se att hon hade släpat med sig en höna och en kyckling. Djuren var jättefina!! och jag skojjar inte, det var riktig höna och kyckling. haha.
Sen har jag även rullat hår idag på en äldre och jag var inte så duktig.. Förstår inte att människorna förr i tiden rullade hår?! Hur orkar man det.. Men iallafall, jag lyckades med fyra st fina mitt på huvudet. Sen fick jag inte till resten.. Så jag bad min arbetskompis om en locktång, vilken hon lyckades hitta, så det blev att jag lockade håret på sidorna. Vackert, vackert.
Och precis innan jag gick hem gick jag in till den personen som jag hade fixat håret på för att kolla hur hon såg ut och jag säger bara gud vad fint det blev :) Det gjorde jag riktigt bra! Haha.

Det var om min dag idag & dagen är verkligen inte slut än ;)

Grattis igen

Idag har jag varit och firat min älskade syster, hon blev hela 22 år gammal :) hurra hurra! Hoppas du fick en toppen dag tillsammans med dina nära och kära.


Långfredagen- 6 April

Snart blir det påskmys med Anna, Emma, Cornelia. Ska se om jag kan hitta nån trevlig bild.


Min kväll



Jag kom hem för en stund sen efter att ha varit med Sofie, vi har haft en mysig kväll med pizza, chips, godis & cola. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt :)

Torsdag- 5 April

Nu har jag dammsugit övervåningen så nu tar jag rast och sätter mig och äter något, sedan tänkte jag ta och fortsätta med städningen. Det finns faktiskt saker man kan göra i hemmet och jag klarar inte av att bara sitta och lata mig. Jag behöver saker att göra, sån är jag!
Hejdå!


Onsdag- 4 April

Seg dag är mina ord för dagen så det finns inget att berätta, imorgon kommer den bli bättre, det vet jag! :)


Tisdag- 3 April

Hej, nu sitter jag och kollar på hockey. Det är leksand mot timrå och det står 3 - 2 till timrå. Inte för att jag hejjar ¨på någon men kan vara trevligt ändå. Snart blir det att bädda ner mig i sängen för imorgon ska jag upp och göra lite ärenden! Man kan verkligen inte veta vart jag är för jag kan vara överaallt!


Haha

Det är kul att jag och hunden slåss om samma filt. Båda tycker den är så skön så vi försöker få så mycket plats så möjligt av filten,



En gammal bild men ungefär så här ser det ut just nu :)

- Det här är chipet

Kul att man blir dumförklarad på specce affären. Hon i kassan visa mig vart chipet satt och du tror inte att jag fattar vart den sitter?! Usch blir så irriterad på människor!

Måndag- 2 April

Inte okej att man glömmer bort att äta lunch. Jag har ätit frukost vid 07.00 tiden och druckit kaffe vid 10.00, sen har jag totalt glömt bort att äta. Har gjort så mycket andra saker idag. Kl är nu 5 så det är ingen idé att göra iordning något när man ändå ska äta kvällsmaten om nån timme.

Måste tipsa om att man kan kolla på filmer på youtube. Istället för att vara olaglig och ladda ner kan man se filmerna på youtube istället. Ibland är varje avsnitt ca 10 min lång och då måste man byta och klicka på nästa del. Men jag tycker inte det är så speciellt jobbigt, hehe. Dom filmerna jag har tittat på har faktiskt varit 90 minuter långa. Alltså hela filmen. Så det finns ska ni veta. Jag tycker det är bra att kolla youtube, kvalitén är helt okej!
Nu ni, dags att gå härifrån

Okejdå, jag bjuder på en bild


Jag har försökt att ge dig hela skulden. Fast jag innerst inne vet att den är min.

Du är nog den


RSS 2.0