Tisdag- 31 Augusti

Inatt sov jag med flickorna från klassen och det var Linnea, Denise, Emelie och Denice! Massa mysigt med god mat, mycket skratt och lite filmer! :)
Sen var det skoldags och vi hoppade på bussen vid 08.00 och åkte till skolan. Vi avslutade dagen med det bästa till sist och det var valdebatt. Jättekul och intressant att lyssna på! Vi slutade skolan 15.20 och jag har varit duktig och pluggat då till kl. 20.00! Är snart klar med Svenskan, och det känns suveränt!
Jag har nu en tjocktröja på mig och ska krypa ner i säng.
Jag mår som sagt inge vidare idag. Magen krånglar så bäst att vila magen.

Ont i magen

Jag har fortfarande ont i magen och den verkar inte vilja släppa. Det började med att jag åt frukost (okej då, det vart kebabrulle) Men ändå, och fick .. någon slags magknip. Det är ingen skön känsla. I ena sekunden spänner magen sig och efter några minuter så släps "spännet" på magen och man är normal ca en kvart och sen fortsätter det så att den spänner sig, Om och om igen. Har ni fått den här känslan?
Vet inte om jag klarar av skolan om detta ska fortsätta. Det känns som man har blivit slagen i magen. Känns inge vidare med magen.
Aja
Tänkte blogga lite mer sen efter fångarna på fortet :)

Stockholm

Jag valde att inte skriva eftersom jag har inte haft tid att sitta vid datorn men tänkte berätta lite om min helg för er!
Fredags: Jag började 8.30 på akuten och intervjuvade en sjuksköterska. Det var intressant och fick bra svar på mina frågor. Sen var det svenska och klassråd. Slutet av dagen avslutades med idrotten. Sedan bestämde Linnea, Denise, Emelie, Denice och jag för fika på stan. Alla gick runt 15.30, och då gick jag till arbetsförmedligen för att vänta på Daniel. När han väl kom tog vi bussen hem till mig och gick ut med vovvarna! ;)
Vi åkte senare till Daniel för att äta kyckling där. Massa gott! Men tyvärr vart man lika mätt som vanligt xD Åkte hem vid 23.00! Somnade med en film (som vanligt) :P

Lördags: Igårdagen hade jag ställt klockan på 06.30 för att ta det lugnt på morgonen och inte behöva stressa. Men där sprack det. Min väckarklocka ringde aldrig och mamma kom in 07.30 och väckte mig. Som tur var att mamma kom in i mitt rum vid den tiden. Trodde aldrig att jag skulle hinna, jag vart stressad som en gris. Hoppade snabbt in i duschen och slängde på mig kläder och åt lite frukost. Sen bar det av till tågstationen eftersom tåget gick 09,10. Men jag och Daniel hann och vi fick till och med vänta där. ^^
Men iallafall så kom vi fram till stockholm och mötte Sofia och Victor där framme och dom visade vägen till Grönalund. Vi tog färjan över till Gröna lund. Vi åkte alla karuseller. Vi hade iaf skit kul! :D Mellan kl. 11 till 22 var vi på gröna lund och bara åkte och åkte!
Vi tog  kl 22.00 färjan hem och gick hem till Victors morbror och sov kvar där över natten. Jag somnade faktiskt direkt :) 
Söndag: Vi gick  upp hyfsat och städade lägenheten och åkte tunnelbanan ner till stan och därnere köpte Daniel fina skor och sen tog vi 15.30 tåget hemåt. Nu sitter jag här och är hemma i Katrineholm

Vi har tagit lite kort, vill ni se?



Här är vi inne i lustiga huset


Här är vi inne i skrattkammaren, kanske inte så kul men lite underhållning iaf :D






Jag bestämde mig för åka "Tilt" ;)

Hahah menmen!
Hoppas ni har haft en bra helg

Närmsteg

Jag skrev in mig igår hos sjögrens, första intrycket var väl inte det bästa men sedan när man satt och pratade med "personalen" kändes det lite lättare. Fick böcker från körskolan och har redan fått en läxa där i som jag även har läst på om. Ska gå på min första kurs den 6/9 och den är i två timmar. Ska alltså gå till sjögrens en gång i veckan i fyra veckor och ha teorin. Känner redan nu att körkortet börjar närma sig sakta. Känns otroligt sköönt! ;)
Fast först ska jag gå på min första kurs innan jag säger något :D
Imorgon är det fredag, vilket betyder att Stockholm börjar närma sig!
Torsdagar är verkligen bäst!

Tisdag- 24 Augusti

Nu är jag brunhårig igen! Vad håller jag på med? Men nu är det slut på färgningen och ska verkligen inte färga på ett bra tag nu... mitt hår har blivit skadat.
Men idag har jag även hunnit att övningsköra och varit en sväng hos farmor och farfar och hälsat på! Sen har jag sett fångarna på fortet idag igen. Fast jag tycker att det är tjatigt om det ska gå varje dag, det kan väl gå en gång i veckan. Då har man något att längta efter ;)

Är förberedd inför skolan imorgon, med lite sovmorgon till 10.00. Första gången vi får sovmorgon! PLUS att vi slutar hyfsat ca 14.00. Jag kan inte bli lyckligare xD
Ska försöka stänga av min käraste dator och se lite på tv istället och hoppas på att jag somnar.
Nattinatti

Färgat...

Bara jag som såg fångarna på fortet? Lite läskigt med djuren :P
Men annars gick det bra för dom.

Gissa vad jag har gjort idag? Jag färgade håret till blondt. Var så jävla trött på mitt gamla hår. Har inte färgat mitt hår på 1½ år och det var väl på tiden. Fast jag tycker att jag inte passar i den här färgen (är inte van att se mig än). Men ska nog fixa en bättre färg imorgon så jag blir lite mörkare, i guess? 
Ska höra imorgon vad vännerna säger, om dom tycker det är snyggt.
Ska försöka lägga mig ner och sova nu. Kl. 07.00 kommer klockan ringa, bäst att krypa ner i sängen. 
Godnatt !

Måndag- 23 Augusti

Var i skolan idag igen, vi gick från 8.30 till ca.14.00. Den sista timmen i skolan hade vi ingenting att göra, vi skulle sätta oss ner och läsa till ett prov men det fanns inga böcker så vi satt ca 1 timme för vi inte fick gå.
Vissligen drog dom flesta men jag var duktig och satt kvar i skolan! Kan man inte tro :)
Från klockan 11.00 fick jag så ont i magen men var ändå kvar i skolan till 14.00. Jag har fortfarande ont i magen, tror att det beror på maten som jag äter. Eller så vart jag aldrig mätt av maten, fast det tror ni väl inte själva? Tyvärr säger jag bara så för att jag orkar inte bli sjuk just nu. Det är ju snart helg och då ska jag ju till Stockholm. Helgen längtar jag till som sjutton!
Men det är tisdag imorgon och det är 4:ra dagar kvar till fredag. Än så länge ger jag inte upp ;)

PUSS


säger godnatt

Hade tänkt att sova till en film, som jag oftast brukar göra! Det är verkligen avkopplande för mig. Jag hatar nämnligen att sova själv och när inte Daniel är här måste jag ha tv:n på för att veta att jag inte är helt själv. Synd bara att man har skräckfilmer på datorn.. och på tv:n går det inge vidare filmer :P Jag kallar det som vanligt haha. Kanske ska satsa på en riktigt svensk film som "Sunes sommar" Den filmen är alltid lika rolig.
Menmen, antar att jag ska försöka sova nu.
Natti natti :)

Söndag- 22 Augusti

Redan söndag?! Det var ju nyss fredag?
Ska snart ta på mig kläder, fixa mig lite och åka iväg till Daniel.
Har lite bråttom men vi hörs ikväll sen!

Lördag- 21 Augusti

Nyduschad, bytt kläder och är redo för kräftskiva :D 
Jag längtar faktiskt lite inför våran lilla traditon av att äta kräftor!

Kort inlägg men det räcker faktiskt :D
Ha en bra dag!
PUSS

Slarv bild, men ser ut sådär idag! ;)

Fredag- 20 Augusti

Hemma igen efter en otroligt lång skoldag (känns det som). Vi började kl. 08.30 och gick till 13.30. Det är egentligen kortare än vanligt men det kändes som det aldrig skulle ta slut. Jag har även besökt duschen och sitter och väntar på att Daniel ska se mitt sms så jag kan veta vart jag ska möta honom sen. Vi ska till hans mormor och morfar och äta mat. Ska bli trevligt hoppas jag ;) Klockan 6 ska vi vara där... så han får passa på att svara!
Känns lite stört att skriva att jag är lite arg haha, men det är jag iaf. Känns inget vidare att säga det i bloggen men så är det. Men är absolut inte arg på favorit personerna! :)
Men nu så ska jag sms terra Daniel, eller vad man säger! x)

Ha det bäst!


Torsdag- 19 Augusti

Träffade skolan för andra gången sen sommarlovet började, jo det var helt okej! Men hade aldrig med mig kameran och tog inga bilder. Vi började också med en ny uppgift. "projektarbete", jag och Emelie valde att vara i en grupp. Jag tror att våran projektarbete kommer bli bra! Vi höll på med uppgiften hela dagen och vi fick sluta kl. 14.00. När jag kom hem kollade jag lite på "ghost whisperer".


Huvudvärk..

Det vart inget springade för mig :( mådde lite sämre och fick en kraftig huvudvärk.. kul kul! Men tror att jag ska sova nu och vila upp huvudet! Det kan behövas för det är en ny skoldag imorgon.
Säger godnatt, och imorgon ska jag lägga in lite nya bilder här på bloggen,

Nattinatti!

Onsdag- 18 Augusti

Skola idag då, jo det var helt okej faktiskt. Kul att träffa sina favoriter såklart! Idag fick vi veta vart vi skulle ha våran praktik och jag ska vara på psyk. Kul va? Fick även böcker och skåp.
Jag måste köpa block, pennor och sudd. Det är det enda vi måste stå för och sen är det faktiskt det enda som saknas just nu för mig.
Imorgon är det torsdag, jag älskar torsdagar eftersom dagen efter det är det fredag, haha.

Ikväll ska älsklingen komma och vi ska gå ut och springa :D

Sängdags

Nu ska jag bara packa fram kläder tills imorgon så slipper man stressa imorgonbitti Jag känner mig inte som en 3:a utan som en 1:a igen..  Livet som en 3:a får man veta imorgon hur det är att vara.
Aja lycka till för er andra i skolan!

Puss Puss Puss

Sprang ett varv

Tjaa! Har varit ute i regnet och sprungit ett varv runt spåret. Nästa gång ska jag försöka springa två varv och jag ska inte snacka längre utan jag måste klara två varv snart! Någon får peppa mig ordentligt?!
Duschen har jag också besökt och bytt lakan i sängen med, så inatt kommer jag sova riktigt gott :D
Funderar på om jag ska göra te och försöka hitta en bra film att se på, det gäller att gå och lägga sig tidigt idag för imorgon börjar skolan igen. Helst ska jag försöka lägga mig innan kl blir 22.00 och då ska allt vara avstängd. Datorn, tv och mobil ska vara avstängda. Vi kan iallafall försöka med det.
Men inget negativt med skolan, jag får träffa mina kära vänner där och det kommer bli hur bra som helst. Har knappt sett dom och saknar dom en massa!

Har nu suttit här rätt länge och ska göra det som står i texten ;) Fixa lite te och se en film!
Ha en bra kväll!


Dock en gammal bild...

Tisdag- 17 Augusti

Vad ska ni göra idag då?
Jag ska iaf plugga lite och sedan gå ut och springa i spåret. Det känns som det behövs efter allt onyttigt som jag har ätit :D Jag har nämnligen gått upp 2 kg. :)

Ett litet onödigt inlägg men det är bättre än ingenting alls.

Sen är det skolstart imorgon.. lite småbesviken är jag på mig själv


Måndag- 16 Augusti

Tjaa jag vaknade för en stund sen! Idag har jag mycket att göra. Ska ju vara hos Daniel snart och ni som inte vet det så är det Daniels dag idag, han blir 19 år gammal. :)
Som sagt, jag måste lämna min otroliga sköna säng och kila iväg nu.



Men slänger in en bild på älsklingen! :)
Ha en bra dag! :)


Tidsfördriv

En liten tjej föddes den 21 Oktober på en onsdag här på BB i Katrineholm. Redan som en liten bebis fick hon problem och fick ligga över på ett stort sjukhus med sin mamma. När hon fick komma hem från BB lekte hon mycket med sin granne som blev hennes första vän och flickan började även på dagis där hon fick lite vänner. När flickan skulle börja i lågstadiumet upptäcktes det att det var talsvårigheter för henne. Hon kunde inte prata rent. Då gick hon till en talpedagog på 3 ställen. Det var en på sjukhuset och två i skolan. Flickan tyckte det var en jobbig uppväxt men hon klarade sig och började äntligen på mellanstadiet och kunde prata realativt bra.
Flickan fortsatte att umgås med sin granne och skaffade även bra vänner under sin mellanstadstiden. Hon började även att testa sporter inom, friidrott, innebandy, basket. Men det var något som saknades. Hon tyckte inte hon hörde dit så hon slutade.
När hon senare blev en stor tjej och ska börja första dagen i högstadiet får hon för första gången en bra klass. Rätt några i klassen, 15 st men det gjorde ingenting och det var bara skönt för tjejen! Hon bestämde sig för att spela piano ett tag. Hon var rätt duktig och det gick bra för tjejen. Men under den tiden hon ansträngde sig för sitt spelande gick det lite sämre i engelskan. Flickan lämnade alltså pianot för att anstränga sig mer på skolan.
Under hennes gymnasium val sökte hon till Ellwynska skola för hon trodde det skulle vara bra där. När hon fick brevet om att hon har blivit antagen på Ellwynska, så hoppade hon högt upp i luften. Men hon ville samtidigt inte lämna sin gamla klass.. men hon var ju tvungen. Flickan mötte killar också men det fanns ingen därute för just henne. Hon började gå på fester för hon trodde det skulle finnas killar där ute men det fanns bara konstigt folk och inget för henne, hehe  Första dagarna i gymnasiumet var en hemsk tid. Det var 30 personer i klassen och det var läskigt att prata med sina nya klasskompisar men på något sätt fann hon några som hon tyckte om. När det hade gått 1 år i skolan hade hon slutat hoppas på att träffa den rätta, men så en dag träffade hon en person som stod där och log mot henne och på det sättet tog han hennes hjärta direkt. Hon märkte att det var han som som hon ville ha. Under andra året i skolan var det mycket som hände och flickan mådde lite sämre. Det handla mycket om hennes familj/släkt. Flickan blev sjuk ofta och ibland ville hon inte ens gå till skolan. Det var tur att hon hade ett stöd där bredvid sig. Men när jullovet hade lämnat så visste flickan att hon inte kan fortsätta så utan att hon måste kämpa! Och det gjorde hon. Hon var i skolan hela tiden. Sen när sommarlovet kom träffade hon fortfarande sin pojkvän och vad jag vet har dom träffat ett tag och varit tillsammans i ett 1 år. 
Hennes tredje år kommer snart och hon är taggad. Hon är redo!


Söndag- 15 Augusti

Idag är det söndag igen, jag förstår inte hur dagarna går så fort! Nu har jag precis varit ute och sprungit med Sofia och kan meddela er alla att det var tungt. Vi gick enda bort till spåret, vi sprang spåret och vi sprang hela vägen hem med ett ganska snabbt tempo. Nu har jag varit inne och duschat och känner hur trött jag är! Ikväll ska jag sova tidigt , sedan ska jag på 19 års-kalas imorgon. Nämnligen Daniel som blir 19 år gammal! :D Men jag säger inte här i bloggen vad han ska få ;) Han läser ju den, haha.
Annars händer det inget mer här, ska äta popcorn nu :P
Bra va? Att äta popcorn va? Men det förtjänar jag faktiskt!

Puss

spindlar

Min header vill fortfarande inte det jag vill tyvärr. Kommer ta tid att få den som jag vill. Men ni som känner mig vet att jag aldrig ger upp!

Idag när jag stod och duschade var det en jättespindel där inne som började rulla snabbt mot mitt håll. Fick nästan panik och skyndade mig ut från badrummet och slängde snabbt igen dörren så att spindeln inte kunde komma efter. Haha, en liten spindel med långa ben är man rädd för..


Sömnsjuka pga svin sprutan



Kunde dom inte ha tagit reda på det där lite tidigare?
Inte för att jag har tagit sprutan, tänker mer på alla andra som har tagit den

Torsdag- 12 Augusti

Lätta vardagskläder


Kvällskvisten

Halloj, som våran gamla lärare sa jämt under högstadiumet (Gissa vem) ;)
Sitter hemma medan alla andra är på Harry´s. Är man liten så är man! Kan inte göra något åt det. Fast håller ut i 2 månader till x)

Har varit duktig nu på kvällen och varit ute och sprungit. Blev så sugen när alla sprang kk-joggen, ;) Nejdå men det känns iaf bra att röra sig. Ska försöka springa 3 gånger i veckan iaf, om inte mer! Måste få bra kondition nu. Sen ska jag sluta dricka så mycket cola och börja röra på mig istället. Bäst att säga det på en och samma gång innan folk tror att jag ska banta! Jag ska verkligen inte banta, vill bara komma iform igen och springa och få bra kondition! Okej?




Jämnför dom här personerna. Undra egentligen vad som är bäst..
jag tycker fetma!




Saker som har hänt på lovet

Vad har jag gjort under mitt sista sommarlov? jo..

* Träffat många fina vänner
* Varit med min favorit
* Varit i Stockholm
* Varit i Åbo
* Varit i Norrköping
* Varit i Köp
* Varit i Stockholm och hjälpt till att flytta
* Färgat håret rosa
* Fikat på duveholmsskolans tak.
* Ritat på djulö allén (eller vad man säger)
* Varit på teater
* Haft Ghost Whisperers maraton (fast vi måste se fler avsnitt Julia! ;))
* Varit kattvakt åt 4 olika katter  
* Haft en lägenhet i en vecka
* Varit hundvakt i fem dagar
* Shoppat i Norrköping
* Shoppat i vingåker
* Åkt båt
* Badat och solat
* Varit på 50 års-kalas!
* Varit på 18 års fest!
* Övningskört en hel del

Finns nog mera saker som jag har gjort :) men kom bara på dom här

Onsdag- 11 Augusti

Godmorgon :) jag är redan uppe nu, ja jag valde att stanna hemma istället för hänga med till Stockholm. Det låter tokigt va? Men mamma och pappa skulle inte gå i affärer. Dom skulle åka omkring i Stockholm och titta på massor med olika saker istället. Dom skulle också kolla på fotbollen i Stockholm. Så jag valde att stanna hemma med hundarna. Då är man hundvakt igen då!
Dagen har jag faktiskt inga planer för.. men jag hittar nog på nåt i slutet!


PUSS PUSS PUSS

KK-joggen

Idag är jag en glad flicka! Har varit med Cornelia, Anna och Emma.
Sen har jag träffat många fina flickor, som tex. Linnea, Emelie och Denice. (dom går i min klass) Var jättetrevligt att se dom igen eftersom vi har knappt träffats på sommarlovet... ändra på det flickor? ;)

Men ska slänga in lite bilder här ;D
Njut!



KK-joggen

Vilka ska ner till kk- joggen imorgon?

Söndag- 8 Augusti

Tja sitter fortfarande hemma hos Timmy. Daniel och jag har haft Timmys lägenhet nu i en vecka typ och det har varit riktigt skönt att få komma bort från området. Äntligen har man gjort litegranna på lovet. Om jag kan räkna är det bara 9 dagar kvar tills skolan börjar. Den 17/8 va?
Men orka tänka på skolan för det är ju fortfarande sommarlov, right?!

Har precis spelat UFC, och jag slår Daniel hur lätt som helst i det :) Det är ett slags boxningspel. Vi ska väl snart stänga av spelet och göra iordning popcorn (min favorit :D) och sen se på en film, innan det blir försent. Vilket det börjar bli snart.


Jag och vovvisen på bild

Men jag lever iaf!
Ha det bäst!

BRB

Är borta i några dagar nu!
Skriver när jag är hemma igen ;)


RSS 2.0