Helgen

Hej alla glada!
Ska ta och uppdatera hur min helg har varit för er. Det började med fredagen då jag sluta 11.00 och mådde väldigt dåligt, men jag tror att min kropp sa ifrån eftersom jag har jobbat väldigt mycket och kroppen har sagt ifrån förut, pga av arbetet. Men på kvällen tog jag det lugnt med mor min. Vi satt och kolla på film och åt riktig god mat, mysigtmysigt!
Lördag vaknade jag tidigt och blev att göra mig iordning för dagen var planerad att åka till Stockholm och se när min lillkusin skulle döpas. Vi hämtade upp syster och Pontus påvägen, sedan bar det av till Stockholm. När vi väl kom fram så träffa vi alla människor som också var bjudna till dopet, det var människor som vi aldrig hade träffat så det var spännande. Alla gick in i kyrkan och satte sig, och när Elsa väl hade döpts så sa prästen "Men dom går inte härifrån som ogifta" Alla som satt i kyrkan tittade runt på varandra och ingen fatta någonting, för vi förstod inte riktigt skämtet. Sedan visade det sig att morbror och hans tjej skulle gifta sig! Ingen visste om det, det var så kul! Så fina tillsammans och så kul överraskning! 
När dopet och giftemålet var klart åkte vi hem till Andreas och Ulrika för att fira ett giftemål och ett dop. Från ett dop till ett bröllop :) Hemma hos dem bjöds det på god mat och dryck. Vi blev kvar där ett tag och hade det så trevligt! 
Tack för en riktigt trevlig dag/kväll! 

Fredag- 22 Mars

Mår inge vidare, usch!
känner mig illamående och trött! Nu blir det att vila mig. Hejs!

Onsdag- 20 Mars


Nu vet jag!

Nu vet jag vem jag ville skulle vinna melodifestivalen, dock lite sent nu..
State Of Drama - Falling
  

Onsdag- 13 Mars

Hej! 
Dagen började med jobb, och sluta 10.00, då gick jag hem och körde lite styrka här hemma, det blev armhävningar och situps till några låtar. Jag känner att jag inte hinner med gymmet eller friskispassen just nu. Jag jobbar mycket just nu och speciellt kvällar.. Jag får inte tappa mina fina muskler som jag har fått. Men iallafall, hoppade sen in i duschen och nu sitter jag här och känner mig fräsch!
 

Måndag- 11 Mars

Hej!
Tänkte att jag skulle skriva hej till er, jag hinner skriva två rader :) Min dator har segat väldigt mycket på den sista tiden men nu har jag fått ordning på den, tackgodegud. Dock har jag inte fått någon hjälp utan jag måste göra allt själv.. Det är hårt att vara vuxen. 
Idag bestod min dag att sticka till jobbet 07.30 och sluta 10.00, tänkte egentligen gå och träna efter det, men fan, jag verkar fortfarande vara bakis (?) Jag är jättetrött och har feber, det är så min bakis ser ut, får aldrig ont i huvudet utan jag får andra symtom. Så gick jag gick hem och tvätta kläder istället och vilade. 
Men nu är det dags att packa sin väska igen för att gå tillbaka till jobbet, hejja!

Torsdag- 7 Mars

Hejhej eller godmorgon! Som vanligt när jag får sova ut så vaknar jag runt 07.00 och har svårt att somna om, det beror på att jag har vant min kropp att bli kvällstrött och blivit morgonpigg istället, det finns ju fördelar till allt. Men ja, det blev att titta på film nu på morgonen. Tänkte passa på att gå ut och gå om en stund när det är fint väder ute, det ser iallafall fint ut när man tittar ut. Så det står på schemat just nu, annars har jag inget planerat. Ikväll ska jag jobba 16.30 - 19.00. Ett kortpass :) Det känns skönt att sluta skapligt, ska iallafall gå till mataffären efteråt och köpa med mig dipp & chips. Har inte ätit onyttigt på länge så det är på tiden att jag unar mig själv något gott. Så, så ser det ut, om det inte dyker upp något imellan.. Hejdå!

Onsdag- 6 Mars

God kväll! Nu sitter jag i soffan efter ha haft en härlig dag. Började min dag med en film sedan blev det fixa till sig för sedan dra mot stan, 12.30 träffade jag Linnea! Då drog vi och åt mat, thaimat! Det va stora portioner men åt så mycket, så jag blev övermätt. Vi satt länge och skratta och prata! Underbart! Några killar underhållande oss på restaurangen med xD
Ursäkta för bilderna, men ni får acceptera!
Kl 16.30 blev det jobb igen, en lugn kväll blev de. Nu börjar jag dock få huvudvärk och det är inte likt mig, tror att jag är trött så ska väl snart tänka på refrängen.

Tisdag- 5 mars

Hej! Dagen började med en sovmorgon men tyvärr så sov jag bara till kl 07.00 och var sedan klarvaken. Blev att jag satte igång en film som jag påbörjades se igår men som jag inte orka se klart. Sen var jag bara tvungen att se nästa avsnitt på skilda världar, det är ju spännande just nu :)) & nu ska jag snart dra till jobbet för att jobba kvällen där. Det känns riktigt skönt att dra iväg för att tjäna lite pengar och ha något att göra! Sån är jag! Ha en trevlig kväll!

Söndag- 3 Mars

Hej! De var inte igår ju :) Har inte haft sug att skriva och mitt liv fungerar utmärkt och det finns inte så mycket mer att säga till er. Allt rullar på, jag har jobb som jag trivs med, jag städar, tvättar. Jag sköter det dagliga fast jag bor hemma hos föräldrarna. Igår köptes det fiskar till akvariumet så nu är det igång igen, blev 4 guldfiskar, två orange och två svarta. Fina fisken! Nu sitter jag och väntar på att få gå tillbaka till jobbet, jobbade först 07.30 - 11. 00 sen ska jag tillbaka kl 13.00 - 19.00. Ska bara slänga i mig kebabrulle. Hejs!

RSS 2.0