Lugn dag

Idag blev det en mysdag för mig, fyfasiken va skönt! Jag började dagen med att städa hela huset, sedan har jag vilat och sett på olika filmer. Ja jag har bara slappat.
Just nu håller jag på att laga mat till imorgon, det är då jag ska jobba:) Håller på att fixa kyckling och ris! Tänkte även slänga ihop en sallad. Mums! Nu måste jag kolla till maten så inget bräns.

Hejs

Onsdag- 31 Augusti

Just nu känns allt bra, jag är glad och det ska jag fortsätta vara länge till. Allt flyter på. Jag ska jobba 6 dagar på lövåsen. Igår ringde dom och fråga om torsdag, lördag och söndag. Och precis just nu ringde dom och fråga om jag kunde jobba fredag och det känns så härliiigt! Oh nästa vecka ska jag ju jobba tisdag och onsdag. Jag får ju ihop några timmar även i September, vilket det är imorgon! Som sagt, allt flyter på och jag hoppas det fortsätter såhär bra! :)
Snart ska jag gå ut och gå med vovven som har legat i min säng hela natten, som jag även vaknade upp med.

Men jag har ju ett problem, jag är så himla bio sugen, någon?

 

Inringd

Jag är så sjukt glad! Lövåsen ringde och fråga om jag kunde jobba nu på Torsdag, Lördag och Söndag :D
Såg även i tidningen att vi semestervikarier på Lövåsen Treklövern och femman har fått DAGENS ROS!
Va glad jag är!


Tisdag

Idag har det varit en lugn dag för mig, började dagen med att möta Linnea på stan för att ta en lunch. Det blev en lång lunch, men det var skönt att bara sitta och prata. Åkte sen hem och tog det lugnt, körde bil och tog det allmänt lugnt.
Nu ska jag glo på tv och sen kanske dra ut en sväng.

Puss

Tisdag- 30 Augusti

Nej usch vilken stressig morgon. Nu ska jag iallafall åka ner till stan för att ta det lugnt med Linnea.
Hörs ikväll!

Pussis

Söndag- 28 Augusti

Godmorgon, eller vad man säger :)
Snart kommer min fina vän Linnea och vi ska byta lite bilder från våran resa. Så snart kommer jag lägga upp massor av bilder på bloggen. Kanske ikväll? Det beror på om jag hinner det.
Ska fixa iordning lite nu, hörs ikväll

Pussis


Fredag- 26 Augusti

Idag började jag dagen med att jag pratade med Sofie i telefonen. Det var skönt att prata av sig litegrann. När Sofie och jag var klara så ringde telefonen igen och det var jobbet, dom ville att jag skulle jobba några dagar. Jag blev så otroligt glad. :) Därefter åkte Pappa och jag hem till farmor och farfar och fika med dom. Det var trevligt och jag berättade om resan till Turkiet. Jag gav dom oxå en present från Turkiet, en magnet som man sätter på kylskåpet! Nu kom vi precis hem och jag tänkte att jag skulle se "Adam och Eva" som går på tv snart (om en timme). Vi får se vad som sker senare idag.

Puss

Hemma från Turkiet

Igår kom Linnea och jag hem från våran underbara resa. Det har verkligen varit roligt och lärorikt. Vi var hemma ca 17.00 i våran lilla stad. 
Vad jag saknar dom härliga personerna i Turkiet!

Jag kommer lägga upp massor med bilder från resan. Men det kan dröja lite. Ha tålamod :)

Bruno Mars



Oförglömlig låt!

TURKIET

Idag mina vänner flyger jag och Linnea till Turkiet och är borta en hel vecka. Jag hörde att det skulle bli fint hela veckan, det får man verkligen hoppas. För här ska vi sola och bada och bara njuta av att vara utomlands!
Vi är hemma igen den 25 Augusti. Så ha det så bra till dess.


Nu måste jag bara packa det allra sista. :)

Pussis



Längesen


Köpte en datamus + en musmatta

Jag har köpt en datamus + musmatta :)
Fint va?



Smultronstället idag

Är fixad och klar och nu tänkte jag gå ut med Nellie för sedan bär det av till Smultronstället med Emma och Anna. Det gillas!:)


I love you


Söndag- 14 Augusti

Idag var jag ute och sprang i spåret, det gick riktigt bra och det ska jag fortsätta med. Viktigt att röra på fläsket! Nu ska jag äta lite, hejsvejs


konstigt

Idag är en såndär dag som man känner sig väldigt ensam.

Onsdag- 10 Augusti

Nu är det bara två dagar kvar på mitt sommarjobb, det känns både skönt och tråkigt. För jag vet ju inte vad som sker i höst, utan jag ska försöka söka runt bland alla jobb. Jag tänker iaf inte plugga vidare, så mycket har jag förstått. Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan kanske plugga vidare nästa år? Så ser planerna ut!

Det är mycket som har hänt på senaste tiden. Miste en familjemedlem, blivit singel, jobbat väldigt mycket,
Men det går bra att ta en dag i taget och försöka tänka positivt, då går allt så mycket lättare.


..

deprimerad... ja lite!

RSS 2.0