Cypern!

Dagen är här, den som jag har sett fram emot ett tag! Vi ska åka till Cypern idag och vara där en vecka. Allt är nerpackad och klart, det som saknas är sista minuten grejerna som tex tandborste och sånt. Vi kommer lämna stan på eftermiddagen så vi har gott om tid att komma på saker som ska med i väskan. 
Nu sitter jag även denna gång med hårinpackning i håret och njuter utav det. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det mysfrukost med sambon. :) 
Ha det så bra i Sverige gott folk! ☀️

Grönan

Hade en sån trevlig kväll igår på Grönà Lund med Linnea och Elina. Vi började våran färd med 08.00 tåget upp till Stockholm där vi tog oss en frukost på ett café (Mcdonalds café). Åkte sedan spårvagnen till GrönaLund och när vi väl kom in till Grönan så började vi såklart med den värsta karusellen Insane 😅. Vi åkte alla möjliga och tillslut beslöt vi oss för att gå in i spökhuset. Jag avskyr spökhus, jag är ju livrädd! Men modig som jag var gick jag först utav alla ✌️. Vi drog oss ifrån Grönan ca 19.00 då alla kände sig nöjda och tog spårvagnen ner mot stan, därifrån fick vi springa till stationen för att hinna 19.37 tåget. Tro det eller ej men vi hann det. 
När jag väl kom hem så åkte jag och sambon och köpte McDonalds mat och sedan gick vi och la oss och sov. Idag är jag såå trött men det är bara att ladda om batterierna för ikväll blir det äventyr i Linköping, med min fina vän Emma. :) 

Onsdag- 24 Juni

Sommaren är här och jag har längtat såå efter semestern så jag njuter för fullt!
Min semester har börjat så bra och den kan inte ha börjat bättre! Jag har umgås med fina vänner, grillat och festat. Snart ska vi till Cypern, redan på måndag ☀️☀️☀️ Ska börja packa min väska lite smått! 😏
 
Idag har jag inte gjort mycket, besökte staden för lite shopping men stan är inte så stor så nu sitter jag hemma igen. Idag var det dag 5 för håret och det kliade i hårtoppen och det var dags för en efterlängtad dusch. Jag sitter just nu med hårinpackning i håret och det brukar stå att det ska sitta i håret ca 10 min, men jag brukar alltid låta de sitta i 30 - 60 min :). 2 gånger i veckan tar jag hand om mitt hår och jag börjar sakta men säkert se skillnaden. Behöver inte alls tvätta håret lika ofta som jag var tvungen att göra förr. Kan stolt rekommendera Maria Nila schampo. 👍😍  
 

RSS 2.0