Onsdag- 30 Juni

Vad som händer idag?
Jo jag ska med mormor och morfar ut till Köp. Där har vi sommarstugan som mormor och morfar har beslutat sig för att sälja. Det ska komma ut en mäklare och kolla hur mycket huset är värt.
Det ska faktiskt bli kul!

Ha en bra dag.
PUSS

Utflykten

Hallå där! Först vill jag bara säga tack till en kanon kväll hemma hos Denise! Vi måste göra om det. :D 


På kvällen träffade jag kära Cornelia, Emma och Anna.
Vi hade bestämt oss för en längre tid sen att gå på en utflykt, vilket vi också gjorde! ;)

Fika och en stege tog vi med oss och började gå mot duveholmsskolan. Sedan bar det upp på duveholmsskolans tak! Vi satte oss där och fikade. =)
Cornelias goda brownies (säkert fel) och lite jordgubbar. Vi får inte glömma saften som vi hade också! Efteråt kände vi alla att vi skulle utforska taket, vilket vi också gjorde! ;) Vi gick så pass långt att vi kom till ett klassrum som lyste. Vi funderade på om det var någon i klassrummet eller om dom bara hade glömt att släcka lampan. Men vi förstod att dom bara hade glömt att släcka. Kanske för att hålla tjuvarna borta?!

Efter en lång stund såg vi en man i klassrummet och vi blev ganska rädda (Okej då, jag vart nog räddast) Och vi sprang tillbaka till vårat fika. När vi senare bestämde oss för att gå tillbaka till det klassrummet kom det självklart en vakt. Haha, kan ni tänka er? Vakten såg oss..



Vårat fika! :D Fast jordgubbarna ser inte så goda ut där



Mina fina vänner!

Tack för en super kväll! :)



Håkan Hellström

Håkan Hellström är sommaren!


Helgen

Godmorgon! Jag tänkte berätta vad som hände i helgen eftersom det var midsommar och allt! Jag firade min midsommar i år med min favorit och vi spenderade hemma hos honom! Vi åt riktigt god mat och som vanligt åt jag för mycket :P När klockan blev för mycket drog vi ut , vi drog iväg med några kompisar ner mot stan och pratade med riktigt många trevliga människor där. När folkmassan minskade på stan bestämde vi oss för att dra hemåt till Danne igen.

Men det har vart en jättetrevlig midsommar :D

I lördag gick jag, Danne och Stefan till Nobel och åt. Alla var hungriga :P För mig blev det en liten kebabrulle. Men tyvärr blev jag för mätt som vanligt! Senare tog vi det lugnt och hade en liten skräckkväll. På tv:n gick det House of wax, the ring och the ring 2 ;P Nu tänker inte jag se mer skräckfilmer på väldigt länge !

Söndags var det bara en slapp dag (för mig är det fredag som vanligt) Men för Danne var det en vanlig tråkig söndag eftersom han jobbar! Men dagen bestod av promenad och film. Sedan var det sängen direkt. 

Nej nu är det måndag och jag måste röra på mig nu. 
Jag måste vattna alla blommor, in och duscha, ut med hundarna och packa!
Jag har lite bråttom faktiskt, jag ska ut till högsjö och träffa mina kära klasskompisar. Det är så här att Denise blir 18 år imorgon! :D
Hurra!

Ha en bra dag!
PUSS

Onsdag- 23 Juni

Härligt väder det har vart idag! Blir så glad att man äntligen kan lägga sig i solen och sola! Ska jag vara helt ärlig är det första gången jag sola på sommarlovet! Det har ju vart fint väder tidigare men aldrig såhär fint så man kan sola. Jag blev också lite brun (egentligen röd som jag alltid brukar bli) vid magen och axlarna ^^
Imorgon står det på schemat att jag ska fortsätta sola ;D
Ska bli brunare än Sofia. ;) hihi

Ska stänga av datorn och sova, för imorgon ska jag upp vid 08.00 hade jag tänkt.
Godnatt!
PUSS


.

En vän är den som känner dig som du är,
förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit,
och ändå, varsamt låter dig växa.

Marabou



Jag hade ju tyvärr tappat godissuget helt, men känner att den sakta börjar krypa sakta framåt! Sen har jag också godisförbud, eller jag försöker ju äta så lite så möjligt Men just nu känner jag att Choklad inte skulle vara helt fel. Sen en till sak som är typiskt... affären har stängt.


Tisdag- 22 Juni

Klockan ringde 09.00 och det var en plågsam och lite smärta inblandat att gå ifrån en skön säng. Jag kom hem så sent igår det var därför det vart jobbigt. Jag var nämnligen hos Julia! (;
Idag har jag fått plockat ur diskmaskinen, vattnat alla blommor utomhus, dammsugit och gått ut med hundarna. Enkel match men bara jobbigt att försöka gå upp vid 09.00 varje morgon xD
Nu måste jag hitta på något skoj, om det finns något att göra? ;P

Nej ingen ro att sitta vid datorn! ;D

18 - 20 Juni

Nu i helgen har jag vart med Danne :) vilket var mysigt!

Vi hade en lägenhet för oss själva, så vi har försökt gett oss på att laga mat. Och maten blev riktigt god. Första gången vi lyckas laga god mat i tre dagar i sträck! Haha skoja.
I lördags stack vi hem till Dannes bror eftersom vi hade fått i uppdrag att rensa kattlådan. Snabbt fixade vi det och drog hem för att göra en maträtt. Det vart bland annat, kalkon.
Nu tänker ni att kalkon är en lyxig maträtt och helt rätt! Vi lyxa till den här helgen. Slutet av kvällen åt vi godis! :) Jag hade beslutat mig för att se "Saw" den kvällen eftersom de var så länge sen man såg den och sen gick den gick på tv. Men när man väl har längtat efter nåt förstörs allt.
Jag somna! så typiskt mig..
Idag tittade jag och Danne på "Disaster date" från 12 till 18.00. Dvs, vi tog det lugnt och tittade bara på tv. Har tröttnat på Disaster date nu menmen.



Disaster Date är MTVs nya dejtingshow med gömda kameror som får ovetande singlar att uppleva världens hemskaste blinddejts. Det är deras vänner som har satt dit dem av ren, ljuv hämd.








11 månader och 5 dagar!

Jag fann min ängel






you light up my life


Hur ska jag se ut?

 

Vad tycker ni? Med lugg eller inte?

Torsdag- 17 Juni

Godmorgon! Nu på morgonen har jag dammsugit hela huset och torkat golven med. Snart är det dags att gå ut med hundarna ( kl. 12.00) enligt mitt schema ska hundarna ut då.
Därefter tänkte jag sätta mig ute i solen och försöka äta något gott. Jag kanske ska grilla? (A) Men tyvärr tar det för lång tid. Vi får se vad jag äter =) Några förslag?

Vill också gratulera Cornelia på hennes 18 årsdag! :D


Gjort ett schema!

Man kan undra varför jag inte sover. Har suttit och gjort ett schema för den här veckan. Nej men ska jag ska krypa ner i sängen nu.
Men kolla in mitt schema!

Oj, såg nu att Tisdag är bort, jag är nog trött xD


Godnatt
PUSS


Onsdag- 16 Juni

Idag vaknade jag upp med min favorit bredvid mig. Orkade knappt gå upp idag men var illa tvungen eftersom jag hade mina arbetsuppgifter :P Jag väljer att göra dom så tidigt på morgonen istället för att skjuta fram dom till dagen. För då vill jag göra annat x) Men Danne låg kvar i sängen och han somna om. Kände en liten avundsjuka där. Idag fick jag damma hela huset, plus att jag gjorde rent handfaten!
Senare på dagen var Danne och jag ute med hundarna sen kollade vi på Harry Potter. Vi hyrde 6:an igår men vi båda var så trötta att vi inte orkade se den igår kväll så vi sparade den till dagen efter.
När vi skulle välja filmen på specce visste vi inte vad 6:an hette. Var det halvblodsprinsen eller var det fenixorden? Vi tog iaf halvblodsprinsen och som tur var, var det rätt :D Tänka sig att man kan ha lite tur iaf.


Idag är en speciell dag för både mig och Danne eftersom vi firade nämnligen 11 månader idag! Vi har valt att fira mer på fredag eftersom älsklingen är duktig och jobbar den här veckan! :)

<3



PUSS

Lite om dagen

Jag börjdade tidigt med mina sysslor idag så att jag fick jobbet avklarat snabbt! Jag och min syster tog senare en sväng med hundarna och var ute ett tag med dom! Har annars har jag bara slöat idag :P
Det är skönt att ta det lugnt eftersom det är sommarlooov! ;D Men det är det sommarlovet är till för. Man ska ta det lugnt och vila upp sig till 3:an! Jag ska också såklart göra galna grejer.
Men dom grejerna kommer ;D eller hur?! :)

Nu väntar jag på att få övningsköra med pappa!
Har fått börja med parkering bland bilar, det går bra om jag får säga det själv. Har ju inte krockat någon gång. Har till och med fått parkera bakom en bil och en bil hade kommit och ställt sig bakom min bil. Alltså att min bil stod i mitten. Men det gick riktigt bra, som sagt, jag har ju inte krockat ;) Jag har också lyckats köra i Mcdonalds mcdrive. Jag vet inte hur det stavas eller vad det heter. Men att det stavas så är något jag har fått för mig om :)
Att köra i mcdrive var inge svårt, det gäller bara att lyckas köra i luckan och lyckas kunna betala istället för att stå hundra meter bort som jag gjorde. Haha!
Senare när jag skulle hämta maten lyckades jag ställa mig bra till, så att jag kunde ta min cheeseburgare utan att behöva sträcka på mig. Ett tips bara, ställ er nära från början så ni slipper skämmas :D


Hade så tråkigt så gjorde en bild i paint om hur det ungefär gick till. :) 

Det föreställer en människa som sitter i en bil som ska sträcka sig fram för att ge pengar till han i kassan ;)





Gjorde bilden på 2 minuter därför den inte blev världsbäst


Daniels student






Tisdag- 15 Juni

Dom första dagarna på sommarlovet har varit kanon och hoppas det fortsätter så.
Idag ska jag göra lite sysslor hemma för att få ihop lite pengar! Jag fick ju inget sommarjobb. Eller jag ville helst inte ha något eftersom det är sista lovet under min skoltid.
Idag ska mitt (hemma) jobb bestå utav:

* Gå ut med vovvarna!
* Sortera tvätten
* Stryka lite kläder

Ska även försöka hinna med att övningsköra :)  (Får inga pengar för det men det hoppas jag ni förstod.)
Men jag börjar dagen med att sortera tvätten.

PUSS!



Ps.. studentbilderna kommer in senare idag ;)
Kolla in bloggen lite senare!

Måndag- 14 Juni

ställde klockan på halv 9 och sen bar det in i duschen. Jag och Sofia ska ner på stan och kolla på lite grejer. Sen ska jag även hämta mitt betyg eftersom jag inte var i skolan i lördags! Får fixa det idag istället :)

Sen när älsklingen har slutat jobbat så kommer han hem till mig! :)
Nejnu ska jag röra på mig och få på mig kläder!
Ha en bra dag :D

bilder från igår


Här kommer lite bilder från igår! :D







Linnea, Denise, Emelie och jag grillade
Här stod vi och väntade på maten!



Linneas mat :P



Emelies mat :)




Denises mat.
Och min mat, men glömde att ta kort på mig själv :D

Tack för en trevlig kväll! :D

Fredag- 11 Juni

Först vill jag säga att vi lyckades med våran Carbaré, den vart rolig även fast man hade hört skämten ett tag. Var kul att alla tog den på allvar och hade kul på scenen! Vi slutade kl. 11.00 och drog med Linnea, Denise och Emelie till stan för att handla mat sedan för att sticka hem till mig och grilla och ha allmänt kul!  Vilket vi hade, verkligen grymt kul. Vi mötte även älsklingen och hans kompisar och vi bestämde att köra kubb. Tjejerna mot killarna! Vi vann en gång och killarna vann två gånger men ingen big deal :) Kul var det iaf.
Lite bilder kommer senare in i bloggen!

 Kvällen har varit underbar och imorgon blir det toppen med hoppas jag :D
Ser fram emot att ÄNTLIGEN få sommarlov! Trääffa alla vänner, sola, bada, slippa tänka på skolan. Ska verkligen ta vara på detta sommarlov :D


PUSS!

Onsdag- 9 Juni

Nu säger jag ett stort SUCK på skolan. Idag fick vi sitta över i flera timmar och minuter för att få klart arbetet till Cabarén! Varför ska vi behöva tänka på allting och lärarna ska sitta ner och se på när vi arbetar som djur. Nu känner jag att jag vill ha sommarlooov!
3 dagar kvar och då går jag ut 2:an!


Ett år kvar, tjalalala

Myggbett och godnatt

Har suttit och räknat och jag kom fram till att jag hade 15 myggbett på bena. 12 på ena benet och 3 på det andra. Haha! Det kliar lite här och där. Hemskt! x)
Bäst att få bort "smärtan" genom sömnen.. :)

Nattinatti!

Pannkaka

Är det bara jag som tycker pannkaka är rent ut sagt äckligt?
Pannkaka är något som jag äter när jag är väldigt väldigt hungrig annars undviker jag det tack. Själva smaken smakar bara inte bra och sen är jag aldrig sugen på smörjan. Till och med plättar är godare! Fast det är nästan samma recept. Jag förstår inte folk som tycker det är gott som kan sitta och äta det.
Vad är det goda i pannkakor egentligen? :P

Bröllopet

´Då var det dags att berätta vad som hände i lördags. Daniels kusin gifte sig och jag fick också en inbjudan att följa med till bröllopet. Det var första gången för mig att gå på ett riktigt bröllop. Vad jag vet har jag varit med på mammas och pappas bröllop men kommer inte ihåg det, eftersom jag var 1 år då.

Det var en upplevelse att gå på ett bröllop. Det  var också väldigt vackert. Brudparet såg väldigt söta ut och var verkligen lyckliga!
Maten som vi fick där ska man inte nämna eftersom det var så gott! Trerätters middag, MUMS

Lite bilder



Daniel och jag!


Ingen bra bild på mig men tog inte så många


Älsklingen var väldigt stilig! =)



Mer bilder tog jag inte, eftersom jag valde att ha kameran hemma. 


Jag har finaste pojkvännen!
Jag älskar dig Daniel <3


Nu har jag bestämt mig för att sova!
Säger godnatt (;
PUSS


Lördag - 5 Juni

Idag smäller det!


Fredag - 4 Juni

Ikväll ska jag spendera min tid med min pojkvän. Känns inte som vi har träffats på länge eftersom det har varit en hel del i skolan, men nu är det slut på skolan och snart börjar ett stort långt sommarlov! ;D
Daniel och jag ska nämnligen gå på bio idag :) 2 timmar och 30 minuter lång är filmen! 
Men nu ska jag sätta igång och göra mig iordning så tiden rör på sig.




Vad händer efter att du sagt "ja"? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara "Sex and the City" om det inte innehöll några fler överraskningar? denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platserna på jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i ? och kämpar mot det ? de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer. Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna.



Ha en bra kväll!
PUSS




Torsdag - 3 Maj

Den här dagen säger jag bara hejdå åt, vi skulle skriva på sista grejen åt Cabarén. Men såklart funkde inte det att lägga in bilder eller att skriva på ett program. och det gick aldrig att spara. Då testade vi med ett USB - minne och det funkade ej att spara på. Vi fick inget speciellt gjort under hela dagen. Och den ska vara klar helst imorgon annars får vi sitta övertid nästa vecka. Kul!

Jag är så trött på skolan och önskar den slutar snarast!

Nu har jag kollat på massor med klänningar och en har jag valt att ha på lördag ! (: Jag kommer lägger in bilderna. Men ni får lista ut vad jag ska göra, för jag säger ingenting än!

PUSS


Ghost Whisperer



Någon som vet hur man får tag i Ghost Whisperer säsong 4? :)
Det är lite akut snart!

Tisdag - 1 Juni

En lång och tråkig dag det har varit. Dagen beskriver jag som att jag bara har suttit på en stol och stirrat på skådespelarna (fast det var väl ganska roligt) men min rumpa mår inge vidare, eftersom den har säkert blivit riktigt platt. -.-
Nu sitter jag som vanligt i sängen och skulle inte förvåna mig om jag skulle somna snart.. en besvikelse är att man ska vara så jävla trött efter skolan. 
Men det bästa i skolan var att vi fick bullar iaf =)



Nej tänkte se en film om jag orkar, kommer ändå bara somna.. Men det är värt ett test att se film,

PUSS

RSS 2.0