Fredag- 31 Augusti

Burrr, det är tur att man är inomhus när det regnar eller ja, duggar då. Jag har precis besökt duschen och nu känner jag mig ren och hel igen. Ska iväg senare och träffa min plutt fast först måste han sluta jobbet. Och jag ber verkligen vädret att det helt plötsligt ska bli strålande sol, fast det kommer det aldrig hända men att det iallafall kan sluta regna när jag ska ut senare. Snälla!
 
Idag har jag inte gjort alls mycket, jag var och jobbade 07.30 - 11.00, en kortdag, kom sen hem och gick ut med hunden och sen gick jag och la mig och sov en stund. En slappdag, ja absolut :)

Tisdag- 28 Agusti

Godmorgon alla!
Jag är uppe med tuppen idag, börjar snart arbeta eller jag ska åka till jobbet om en liten stund. Tänkte först kolla hur det ser ut på datorn här. Men det är sig likt vill jag lova.
Idag ska jag jobba mellan 07.30 - 11.30, det känns verkligen toppen med en kortdag idag, för jag är så trött. Vill bara lägga mig i sängen och somna om, höh. Efter jobbet har jag lite ärenden att fixa :) Sen ska jag meddela er att jag ska jobba varje dag den här veckan.. bara köra på.
Tack för mig,

24 - 25 Agusti

Hej!
Igår när jag kom hem från jobbet cyklade jag iväg till specce och köpte tacos grejor och gjorde iordning tacos, till mig själv, mycket gott blev det. Helt ensam var jag, det var bara jag och hunden hemma. Men ensam är väl stark,eller? Det blev en sista promenadrunda med hunden vid 22.00 och efter det blev det film, Pretty woman. Men ack så trött man var, låg ju och halvsov vid 23.00.
Imorse vakna jag utav kl ringde vid 05.30, det var verkligen usch, att behöva gå upp vid den tiden. Blev att göra iordning lite frukost, fixa mig och ta en promenad med hunden innan jobbet. Helt slut var man.
Nu är jag hemma på delad tur, snart ska jag göra iordning lite tacos, det blev över från igår :)) Sen blir det att åka tillbaka till jobbet och fortsätta kämpa. Hejjahejja 

Torsdagen

Jag är fortfarande förkyld och det  är ganska irriterande. Går och nyser hela tiden.. Jag har inte jobbat på 3 dagar nu och jag tänkte det att jag skulle vara frisk tills jag skulle börja jobba, men icke sa nicke tydligen. Jag får gå och låta förkyld idag med då. Men det handlar bara om 3 timmar idag så jag överlever förhoppningsvis. Om ni undrar varför jag bara ska jobba i 3 timmar är för att jag har tagit ett extra pass idag! 
Nu har jag gjort ett schema åt mig själv så nu ska jag börja ta tag i saker. Jag har insett att saker kommer faktiskt inte till mig utan det är jag som måste ta tag i saker för att det ska bli ordning och reda, det är jag som måste kämpa. Det är mitt liv det handlar om!
 
Byebye

Torsdag- 23 Augusti

Inatt har jag sovit dåligt, jag har vaknat flera gånger och undrat vart jag har varit. Det har varit hemskt. Men så fort jag har sett något från mitt rum har jag känt mig trygg igen och somnat om. Tackar vi för.
Jahaja, och vad händer idag då?
Jag har inget direkt planerat idag, kl 17.00 till 20.00 ska jag till jobbet och hjälpa till. Men det känns som det är flera timmar ditm vi får se vad som dyker upp innan,

Tisdag- 21 Augusti

Man blir verkligen rädd när chefen ringer mig och tror att dom ska skälla ut mig, men i själva verket vill dom att jag ska bli inskolad på ytterligare 3 avdelningar, go Malin.
Det är kul att chefen tar tag i saken och att jag slipper tjata på dom. *Stolt tjej!*

Måndag- 20 Augusti

Hej! Sitter nu vid datorn, har knappt varit inne på datorn, man märker att man missar saker så lätt om man inte håller sig uppdaterad på datorn. Är det inte sjukt att datorn har gjort det så.. Aja. Tänkte berätta om mina dagar,¨eller rättare sagt om min helg.
 
I fredags jobba jag till 11.00, då sprang jag hem och gjorde mig iordning. För kl halv 12 drog jag och mamma iväg till Norrköping och luncha med far min. Han jobbar ju där. Blev en trevlig lunch på en restaurang med trerätters, lyxigt va? :) Efter lunchen drog jag och mamma vidare till min mammas mormor och morfar. Det blev prat och fika där. Trevligt trevligt.  Sen bar det hemåt, och då blev det att packa väskan för senare dra till finaste och vara där en hel helg. Det serverades grillad lax, klyftpotatis och en sås när jag väl kom dit. Mumsigt!
 
Lördag: Klockan ringde 06.00 och då gick jag upp och gjorde mig iordning mig för arbete. Jag hade en kortdag och sluta 11, då drog tillbaka till finisen och kröp ner under täcket igen, hihi. Vi tog det lugnt den lördagen och bara njöt av filmer och prat.
 
Söndags: Då ringde klockan på 06.00, fixa mig för jobb och drog iväg, det var även en kortdag. Kom hem till fina efter jobbet och kröp ner under täcket, busigt! Även den dagen var lugn. Det blev pizzaätande den söndagen. En tråkig söndag som vi lyxa till det med pizza, men det är så det ska vara!
På kvällen åkte vi hem till mig och myste här istället.
Sen måste jag berätta om en riktigt läskig grej som hände i söndags. Vi fick in en sån där spindel som kan flyga i köket, mamma var snäll och försökte få ut den genom köksdörren men den försann på något konstigt sätt. Sen efter ett tag hör vi hur det börjar låta från stekpannan, något som fräser. Herregud, det var spindeln som kan flyga, som hade flygit och lagt sig i stekpannan. Jag som precis hade använt mig utav stekpannan. Han brändes alltså ihjäl i stekpannan!
 
Idag: Jobba jag 07.00 - 16.00. Finns inte så mycket mer att säga än att jag har jobbat idag.

Turkiet resan - Ett år sen

Min fina vän Linnea skrev och påminnde mig om att det var ett år sen hon och jag tog det stora beslutet om att åka till Turkiet. Det finns mycket minnnen därifrån och jag tänker ofta tillbaka hur skönt vi hade det. Vi sola, bada, drack goda drinkar och bara hade det så braa! Det var underbart!
 
Självklart måste jag lägga en bild på oss, eller två :)
 
 
 
 

Tisdag- 14 Augusti

Jag, min man och vovven gick och köpte glass och vi gick ner till stranden och satte oss där, blev riktigt mysigt!
Tills vi såg några barn komma springandes i badkläder. Herregud tänker vi, dom ska bada. Galningar! Sen efter ett tag ser vi ca 20 barn till komma springandes i badkläder. Jahaja. & tillslut kom det 4 vuxna kvinnor som höll koll på barnen. Efter ett tag börja den ena kvinnan ta av sig och börja gå naken på bryggan och bada. Snacka om att hon inte var blyg minsann! Hon såg t om att vi satt och tittade på, fast inte på henne såklart utan på barnen när dom bada ^^
Mjukglass köptes. Jag brukar alltid köra på isglass, men visst kan man göra undantag  ;)

Måndag- 13 Augusti

Min älskling

Torsdag- 9 Augusti

Idag fick jag en chock, en riktigt chock. Stod och duschade och hade det bra tills jag upptäckte att jag hade något på benet. Ånej, nu har jag fått en fästing, det är något som är på benet som jag inte har haft tidigare och jag har gått i högt gräs idag.. Jag gick ur duschen och skrek på mamma "Jag har fått en fästing!"
Mamma kollade på mitt ben och sa att det kunde vara en fästing. Vi satte oss ner och kolla lite mer noggrannare på benet och tillslut så visa det sig att det var en sårskorpa på mitt ben. Snacka om att man var livrädd i onödan.

Onsdag- 8 Augusti

En sak tycker jag verkligen om, det är att stå och laga mat till mig själv. Skruva upp musiken och gå efter mitt huvud, mitt eget recept. Det är underbart, sen är det ingen som kan klaga på att maten heller. Jag är nog en kock innerst inne, det värsta som finns är att laga mat till andra människor, nej, det har jag aldrig tyckt om.
 
Nu är snart min kycklingwok färdig, det serveras med ris.
Hejhej

Söndag- 5 Augusti

Bäst att sätta igång hjärnan såhär på kvällen :)
 
Sudoko + mentos

RSS 2.0