Partyyy!

Ikväll blir det party för mig! Det var längesen jag var ute så den här kvällen ser jag fram emot! Den kommer bli awesome

Drar iväg en stund

Nu drar jag iväg för att göra några ärenden! Hörs kanske ikväll.

Puss

Torsdags

Träffade flickorna vid 15.00 på stan och där blev det fika. Det var väldigt trevligt att träffas och prata om allt möjligt. Kul hade jag det!:) Sedan gick vi på stan och jag slog till med ett nytt nagellack! Efter några timmars väntan drog vi till Ungdomsreyn och kollade på! Den var rolig och jag tror att premiären kommer bli bra imorgon. (jag ska ej gå imorgon, jag såg ju den idag). Sen kom min kära far och hämtade mig. Har testat mitt nya nagellack och det känns som det vart ett bra köp. Nuuså sitter jag här på min sängkant. Tänkte byta sängkläder så jag sover gott inatt. Imorgon är det nämnligen en stor dag!

Ska snart fortsätta att kolla på serien som jag har påbörjat med!
Skriver inte mer ikväll. Godnatt

Torsdag- 29 September

Godmorgon!
Nu är jag vaken och ska strax springa in i duschen så jag blir pigg tills idag. :)) Ska nämnligen träffa tjejerna från gymnasiet! Det ska bli mycke trevligt för jag har inte träffat vissa på väldigt länge, flera månader tillbaka...:( Så jag ser fram emot det här! Förövrigt så har jag sovit gott, det vart ju rätt sent igår kväll. Jag somna ca 01.30, hehehe busmalin. Duschen ropar nu så bäst att jag skuttar dit.



Gammal bild...

Pussis

Film och toast

Nu blir det film och toast! Mums

Onsdag- 28 September

Okej, jag måste erkänna att jag var rätt ilsken igår när jag skrev inlägget. Jag somnade runt 20.00 och sov till 07.00 idag. Har suttit och rensat kläder från 10.00 till nu och jag börjar bli trött på att göra det. Men ska man ha bättre ordning så måste man?! Jag har bestämt mig för att jag inte ska vara lika slarvig med saker längre. Jag ska bli en duktig flicka! Har t om hittat massor med tröjor som jag har saknat för jag inte har hittat dom pga min röra. Shit, det låter som jag har väldigt stökigt. Nejnej men bara lite. Det blir ju som sagt bättre nu.
Nu ska jag fortsätta!

Puss

..

nu går jag och lägger mig. Sov så gott

en gång till?

Nu har jag gått in på facebook 7 gånger på mindre än 5 minuter och allt ser precis likadant ut som det såg ut som när jag gick in där första gången. Jag kanske ska logga in på facebook en gång till bara för att?


jag saknar dig mindre och mindre

Suttit och rensat allt skräp på datorn. Det känns skönt att ha slängt det mesta. Så nu har jag bättre ordning på mina grejer och sen blir det pengar på fredag. Eller ja, på tisdag (idag), jag fick nämnligen pengar (lönen) idag. Underbart! Nu har jag nästan lyssnat sönder "Jag saknar dig mindre och mindre" Med Melissa Horn. Den är riktigt fin! Så varsågod



Ett tips, höj volymen!

Twilight breaking dawn

Jag har tjuvkikat på "Twilight breaking dawn" trailern, säger bara: gud vad jag längtar efter fjärde filmen. Filmen kommer bli i 2 delar och den första delen ska ha premiär i USA den 18 November 2011. Vi får se hur långt tid det tar innan vi i Sverige får se filmen.
En konstig sak... jag förstår inte att jag kunde tycka Twilight var dåligt förut. Jag har ångrat mig!


Kvällen

Ojojoj, jag la ut min bloggadress på facebook. Skulle bara testa och se om det var mer människor som skulle kolla här. Det var de kan jag säga. Egentligen vill jag inte ha massa onödigt folk här inne som läser vad jag gör om dagarna. Vill helst ha mina nära och kära. Men jag får ju mina ryck ibland, det var ändå kul att det blev fler människor som tittade hit. Ni får faktiskt en inbjudan av att få fortsätta titta hit. :))


Följde fotbollen förut, nej usch vad ledsen jag blev när Djurgården förlorade. Det blev 2 - 1 till Göteborg. Jag som hade laddat kvällen med goda saker. Men det är inget man kan göra åt. Dom gjorde sitt bästa!
Jag vet, jag är ingen sporttjej. Men detta var riktigt kul att se! Särskilt när man gillar ena laget. Efter fotbollen blev det ensam mamma söker som vi hade spelat in eftersom vi skulle missa det pga fotbollen.
Och nu sitter jag här, ska snart göra mig iordning för sängen. Ska upp tidigt imorgon!
Pussis


Djurgården

Djurgården mot Göteborg nudå. Hejja Djurgården!

Måndag- 26 September

Nu åkte min syster till Cypern och ska vara där i en vecka, så orättvist! Jag kommer sakna henne!

Annars har det inte hänt något speciellt idag, jag var som vanligt ute med Nellie vid lunch och nu sitter vi båda här på sängkanten och funderar på vad vi ska hitta på. Förmodligen så dyker det upp något.
Ska göra lite nytta nu. Puss

Trist dag

Jag har väldigt trist, fy och blää!



Äldre för varje dag

Idag är jag 18 år, 11 månader och 4 dagar gammal!

Söndag- 25 September

Usch jag har som vanligt söndagsångest.. Vet inte vad jag ska hitta på.







Nattblogg

Hemma nu efter en trevlig kväll med Julia! Vi har ätit, sett GW, gått promenad och träffat lite folk. En mycket bra kväll, så nu kan jag sova gott.

Sovgott

Möta Julia strax

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå fortare. Ska snart träffa Julia =)


Om 29 dagar

Oj jag fyller tydligen 19 år om 29 dagar! Där ser man! Inte långt kvar heller.

Torsdag- 22 September

Jag är vaken och pigg nu eller vaken har jag varit länge sen 09.00. Men snart ska väl jag sätta igång så att man gör lite nytta här hemma. Det är bäst att jag plockar undan saker idag med och att jag vattnar alla mina blommor. Jag har två st i mitt rum men ändå. + Mata alla djuren. Bäst att börja sakta men säkert med dagen.


Pussis

I think

Jag blev lite nere nu på kvällen, ingen aning vad det är med mig. Förhoppningsvis går det över till imorgon.

Ja, jag vet.. jag är hopplös.



tror choklad skulle hjälpa, synd att jag inte har choklad då!

Städat

Nu har jag precis städat klart, jag har dammat och plockade undan onödiga saker. Det känns väldigt skönt att det inte är lika stökigt. Jag ska försöka att aldrig mera ha mycket saker framme. För jag trivs verkligen inte när jag har stökigt.

Jag tänkte visa en före och efter bild på mitt städande, vilken skillnad det blev. Kolla själva! :)
Före


OMG!

Efter


Nu trivs jag igen:)

Fixade även TV bänken
Före


Efter


Mycket bättre!

Skönt att ha det fixat och klart. Nu ska jag gå och äta lax! Mumsfilibabba

Plocka och fixa


Idag måste jag fixa lite här hemma, jag måste plocka undan kläder från stolen. Det är verkligen katastrof där! Ska även städa bort allt som jag inte behöver! Go Malin


Norrköping idag!

Som sagt var jag i Norrköping idag med Linnea och Ida. Vi kollade på allt möjligt och hade det trevligt:) Men det blev tyvärr inget köp av mig eftersom jag nyligen var i Norrköping och köpte massor då. Så jag visste inte vad jag var sugen på att köpa. Men jag hade det ändå trevligt med sällskapet. :)


En häftig sak som hände i Norrköping, jag såg en rånare. Första gången i mitt liv.






Min slush!

Fixfix

Idag ska jag umgås med Linnea och Ida, vi ska till Norrköping och ha det trevligt! :) Jag har precis klivit ur duschen, ska nog fixa mig nu så jag inte kommer försent.


Ha en bra dag!


Miss

Varje dag tänker jag på dig Bella..



<3!


Måndag- 19 September

Idag sov jag länge och jag kände att det behövdes. Nu efteråt känns det väldigt skönt! Vad som händer idag? Jo det får vi se. Tänkte åka till stan för att kolla lite på saker, sedan bär det av till mammas jobb för att få skjuts hem. Det förtjänar faktiskt jag! ;)


Söndag

Kollade precis hur många som har läst min blogg den här veckan.. säger bara OJ! Så många som har följt den på sista tiden. Men det är bara kul att det finns vissa som tycker om den.

Dagen har bara flygit förbi idag. Jag har inte hunnit med så mycket om jag ska vara ärlig.. var en sväng till mormor och morfar vid lunch. Och nu är kl snart 00.00. Mysko att tiden flyger förbi.
Såg nyss filmen "En blomma i afrikas öken" som gick på canal +, grymt att dom utsätter människorna från Somalia på det sättet. Det är så hemskt. Slänger in trailern.




Ska väl ta bort sminket och göra mig redo för sömn..

Godnatt

Söndag- 18 September

usch vilket tråk väder det är ute. Idag blir det väl att ta det lugnt och ladda upp inför nästa vecka. Vi får se vad som sker idag. Jag vet iallafall att jag ska börja dagen med en skön dusch.


Hörs senare istället, duschen kallar

Shopping

Åkte till norrköping och shoppa kläder. Super nöjd!



Jag orkar tyvärr inte visa vad jag köpte men kan berätta att jag köpte 2 par jeans, 2 linnen, tröja och 2 par skor. Smart som jag är hade jag presentkort så jag slapp knappt betala. Jag shoppa nästan allt gratis, inte alls tokigt.


Bäst att fixa iordning sig nu!
Hejhej

Balbilder

Lägger ut lite bilder från våran bal. Alla var så himla fina!

Skulle gärna göra om det!






Torsdag- 15 September

Det är kul att man är klarvaken vid 7 tiden, det finns inte så mycket att göra nu på förmiddagen utan man får använda datorn så att tiden går fortare. Det är ju inga som är vakna heller... Livet är tufft.

Idag ska jag vara duktig flicka, ska ner till körskolan och sätta mig vid datorn och göra lite nytta. Därefter tänkte jag shoppa lite. Okej jag kanske inte är så duktig men jag förtjänar att shoppa efter allt slit som jag gör.
Förövrigt så är det verkligen kallt, jag rekommenderar inte att ha ett öppet fönster under natten. Håll det stängt i fortsättningen.



Onsdag- 14 September

Jag börjar bli lite trött på att vara arbetslös. Det händer ingenting om dagarna. Vet inte vad jag ska göra, det börjar bli väldigt ensamt. Det är bara att vänta och hoppas på det bästa.

Nu har jag duschat, och ska väl göra mig iordning. Vi får se vad jag hittar på idag ;)

Pussis

Rasmus på besök

Blir att vara hundvakt åt Rasmus idag (Mormor och morfars hund) Dom kommer snart och lämnar honom så Nellie och jag slipper vara själva idag.


Nu måste jag fixa iordning här hemma

Badsugen

Vad tråkigt väder det är ute! Kan det inte vara varmt så man kan gå och bada?

Läser på

Sitter och läser trafikteori. Shit läser ni verkligen rätt?

Jag ska snart sova tänkte jag, jag är rätt trött idag..
Pussis

Nellie 12 år

Idag överraskade jag familjen med en tårta med ljus i. Det är 12 ljus i för att våran finaste fyller 12 år idag. Våran bästa vän.






Våran skatt fick t o m äta en liten bit av tårtan.

Jag kan allt överraska :)

Oh laura - the mess you left behind


Fredag- 9 September

Usch vilken dag.. jag har haft ont i halsen, feber och hemsk hosta. Vill bara att det ska försvinna så att jag också kan göra roliga saker som alla andra...

Imorgon får vi hoppas!

Ros och trisslott



Fick den här underbara rosen och trislotten av far min!

Tack så mycket :)

Turkiet dag 7

Här kommer våran sista dag, Dag 7


Vi började dagen med att gå till en som fixar naglar :)






Linneas fina naglar :)



Sedan var det min tur


När tjejen var klar med mina också gick vi till en restuarang för att äta lunch






TAAAADAAA!


Vi la oss senare vid poolen och båda somna




Dags gå ut och äta på vårat favorit ställe!




Plankstek, såå god den var!




Pink lady drink :)




Den där damen tvingade upp oss på scenen, haha


Pink lady, nr 2


'
Det här blev den sista dagen. Jag har haft det så underbart, jag vill bara spola tillbaka tiden då när vi satt här på restaurangen och bara njöt av att vara utomlands. Tack Linnea för en fantastiskt semester! <3

Turkiet dag 6

Här kommer, Dag 6


Vi åkte in till centrum för att shoppa det allra sista. Jag hitta en tröja denna gång.

Luncen åt vi på Mcdonalds. Kolla in drickan, riktigt big



När vi hade shoppat det allra sista åkte vi tillbaka till hotellet och la oss vid våran pool.


På kvällen gick ut igen till samma restaurang som förra gången.




Man fick alltid önska en låt som dom sedan spelade upp. Vi hade våran låt.
Bruno Mars :)


Till middag blev det:




Senare fick vi gratis vattenmelon och honungsmelon! :)


Sedan gjorde dom en riktigt cool sak! Dom plockade ner vindruvor och senare serverade dom det till oss





Turkiet dag 5

Här kommer Linneas och min Dag 5

Den här dagen var vi vid havet i över 7 timmar.  Då vi sola och bada och bara tog det lugnt. Självklart drack vi mycket också.

Vid lunch blev vi hungriga och gick till havets bar där dom även hade något att ätabart.

Här sitter vi och njuter av vädret


Kallar det här snålt med mat







Coolt ju!


På kvällen bestämde vi oss för att sätta oss vid datorn


Efter vi hade suttit vid datorn så drog vi ut för att äta på restaurangen.
Väldigt väldigt god pizza!



Vi beställde en drink efter maten.


Senare kom dom ut med gratis vattenmelon, riktigt gott :)


Här kommer gubben med en till drink till oss. Fast den drinken bjöd dom på. En gratisdrink :)



Underhållning


Vi fick senare salta pinnar gratis :)


Våran kära vän :)




Dom här två gubbarna får avsluta Dag nr 5. :)

Vakna nu

Kul att man vaknar den tiden man är van vid att gå upp när man ska till jobbet. Jag vet inte varför jag vakna nu, men när jag väl vakna blev det en jobbig hosta direkt. Har sprungit och tagit hostmedicin.

Ska försöka somna om, Godnatt :)

Turkiet dag 4

Detta blir dag 4!

Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på morgonen, men jag tror att vi var vid poolen och sola och bada.
Sen gick vi ut och åt, det blev pommes!



Man fick inte äta ifred. haha... ja vad säger man? :)





Sen blev det att vi fixa till oss för sedan dra ut och käka på en fin restaurang















Vi beställde en drink :)


Vackert :)


Vårat hotell :)



Turkiet dag 3

Nu är vi inne på Dag 3


Vi började dagen med att ligga och sola och bada vid poolen!
Här ligger Linnea och har det bra







Sen drog vi iväg med bussen. Haha, vi tog lite kort i bussen =)



Här är vi framme :) Bara börja att shoppa!





Åkte tillbaka mot vårat hotell för att äta lunch








Mot havet nu då!



Sedan gick vi till vårat hotell och tog en drink var!







Turkiet dag 2

Nu kommer Dag 2

Vi började dagen med att kolla in poolen





Vi blev senare hungriga och letade upp en rätt billig restaurang



När vi senare kom tillbaka till vårat hotellrum hade dom gjort jättefint på våra sängar.



Vi bestämde oss senare för att gå tillbaka till poolen och sola lite mera






Lite senare åkte vi iväg med bussen till shoppingscentrum







Tror vi är i närheten av vårat hotell nu och vi ska leta upp någon restaurang




Mycket vackert med hjärtan!




Vårat hotell


TUrkiet Dag 1

Nu kommer dom efterlängtande bilderna från Turkiet. Njuuut nu! :)


DAG 1

Här väntar vi på flyget,




 

Nu har vi hoppat på flyget





Min mat, för engångskull god :) Kyckling, potatis, räksallad, muffins?, kex, ost och smör


Linneas mat


Whiskey


Skåål
 



Framme i Turkiet
Nu har vi precis hämtat våra resväskor och nu ska vi hoppa på buss nr 24? Eller var det 26? haha, vad säger du Linnea? ;)
När vi kom på bussen fick vi sitta på bussen i 2 timmar.




Bussen stannade efter ett tag på ett ställe så att man fick gå in i en affär och köpa dricka. För törstig blev man efter en bussfärd på 2 timmar lång.
Här står Linnea och kollar på allt möjligt :)




Jag vet att ni är spända till nästa, Dag 2 :) Ha tålamod!

Var ute

Var ute och gick med världens bästa flicka.




Nu ska jag gå och ringa ett samtal!

It´s true

It's true,
I can't get you off my mind,
I keep breathing by the phone,




Haha, mitt gamla rum...


Torsdag- 8 September

Godmorgon, jag vakna precis av att jag fick sms.

Jag känner att jag inte mår bra idag heller. Jag hostar jättemycket. Jag har precis gått och tagit hostmedicin men det tar väl ett tag innan det hjälper. Nu ska jag ligga i sängen ett tag till.

Puss

Har lagt mig i sängen

Nu har jag lagt mig i sängen och ska snart sätta igång en film. Det blev en lugn dag för mig idag och det tackar jag för. Halsen är inte bättre utan det gör ont och jag har fortfarande en annan röst och ibland får jag inte fram någon röst överhuvudtaget, det är synd om mig. :/ Hoppas att rösten är där imorgon.

Sovgott!

Stefan Liv



R.I.P Stefan Liv

Bonde söker fru

Nu ska jag ladda upp med onyttigheter till bonde söker fru som börjar om 30 min!

Ingen röst

Jag sjukanmälde mig för en stund sen. Idag tog det stopp, jag kan knappt prata.. det är bara ibland jag får fram orden. Det här känns inge kul, urtråkigt.
Men jag har faktiskt kämpat med jobbet, jag gick fast jag hade feber, kände mig tung i kroppen, ont i halsen, väldigt hes. Så ingen kan säga att jag gav upp för tidigt när jag sjukanmälde mig. Det är ju inte som man gjorde i skolan. Försökte hitta fel så att man fick stanna hemma. Nej, utan på jobbet tar jag på allvar. Det är kul att jobba,

Nu ska jag försöka somna om.
Godnatt

PS!

Jag ska från och med imorgon börja ta kort och lägga in här på bloggen!

Min dag

Nyss såg jag idol, gud vad jag blir irriterad på dom.. det var bättre förr tycker jag. Menmen ska inte klaga. Tycker det är kul att se idol ändå. Nu har man något att se på tv varje dag. Det tackar vi för.

aaha, det blev jobb idag för mig, när jag sen kom hem la jag mig i sängen och sov. Det behövdes och vad skönt det var! :) Nu funderar jag på att krypa ner i sängen och försöka sova. Jag hoppas verkligen att rösten är okej imorgon för den är verkligen inte fin...
Nej som sagt, måste vara utvilad imorgon

Sovgott :)

Jag är så hes

Jag är så hes, det är hemsk.. så illa det låter när jag pratar.
Och jobba imorgon 07.00 - 16.00, bra att jag utsätter min bästa vän för det här (Y)


Slappat hela dagen lång

Hittar inte mobilsladden, så nu kan jag inte lämna mina fina mobilbilder till datorn.
Blev ledsen nu..


Idag blev det film hela dagen, det behövde jag. Känner mig redan pigg och glad. Ikväll blir det svårt, idol eller ensam mamma söker? Jag ska nog ta och fundera en stund till på den frågan. Jobbigt att dom satte två bra program på samma tid. Suck.

Imorgon jobb, 07.00 - 16.00 och ja, det ska jag klara av! 

Sjukling

Just nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Jag har feber. Jävla skit. Idag får jag verkligen inte anstränga mig någonting alls, ska ligga i sängen och titta på filmer och bara ta det lugnt och trycka i mig halstabletter eftersom jag även har ont i halsen.
Vi får se hur dagen slutar men förmodligen slutar den bra. Den ska sluta bra om jag får bestämma. Skriver mer senare, om jag pallar såklart.

Puss

Lördag- 3 September

Hallå!
Jag började dagen med att sova ut till 09.00, skönt att kunna sova ut så länge man vill! Min kropp är ju lite inställd på att gå upp 04.45. Men det var riktigt skönt att sova länge. Har även ätit frukost och tagit det lugnt nu på morgonen. Jag tänkte att jag snart ska kolla på en film och slappa!

Ikväll blir det jobb 16.00 - 21.00! :)

Usch

Nej dagen blir ju inte bättre av att den läskigaste filmen går ikväll. Synd att man måste se den fast man hatar att se den.


House of Wax,

Fredag- 2 September

Det blev jobb idag 07.00 - 16.00, kulkul!:)

Kom hem runt 17.00 och blev lite halvledsen, inte är jag på humör. Bäst att kolla vad som går på tvn så att man kan bli lite glad igen. Ska verkligen proppa i mig onyttigheter.
Hoppas ni har en bra kväll!


RSS 2.0