Söndag- 30 December

Hej!
Precis kommit hem från jobbet och nu sitter jag hemma på min delade tur, ska börja jobba kl 17.00, sån härlig söndag har jag. Men vad ska man annars göra? Söndagar är så tråkiga, då kan man lika gärna jobba. Plus att det är bra betalt på helger och jag klagar inte!
 
Min jul har varit mysig. Dagen började med att jag skulle jobba till 12.00, det var en skön tid att sluta! Och på jobbet hade vi julstämning och så kolla vi film. En bra jul på jobbet med andra ord.
Här ser ni våran julgran på jobbet! :)
Och det är jag och en annan jobbarkompis som har klätt granen!
 
Men iallafall, sedan åkte vi till farmor och farfar och fika med dom, och även dit kom lite släktingar. Sen blev det att åka till mormor och morfar och äta julmat och fira julen tillsammans. Riktigt mysigt!
 
Jag har inte gjort så mycket mer under julen, jag har mest varit på jobbet. Har även fått tider under hela Januari ut och början på febuari. Gilla!!

Onsdag- 19 December

Hej!
Nu ska jag försöka ge mig på att skriva igen, det känns som det blir mindre och mindre.. Men ni får vara glada att jag skriver någon gång ibland iallafall. Jag tänkte berätta vad jag har gjort på sista tiden. Jag tror att ni vet svaret redan. Men ska börja berätta om helgen.
I fredags fyllde min vän Linnea år så vi var och firade henne. Det var riktigt kul, så det får vi göra om!! Det blev utgång sedan på Harrys.
I lördags var jag på julbord på Safiren och även där blev även utgång fast på Statt.
Och i söndags fyllde min faster år så vi var och firade henne.
Jag har haft en riktig awesome helg! Önskar det blir fler såna här dagar då man får ha det så bra.
 
Måndag, tisdag och idag har jag arbetat, & det blir full rulle hela veckan ut :) Jag är så glad över att jag har ett jobb som jag trivs så bra på. Tack Gud!
:)

Fredag- 7 December

Hej bloggen!
Nu var det ett tag sen jag skrev igen, det beror på många saker. Har inte funnits så mycket att skriva om och sen har jag varit sjuk, helvete. Det värsta som finns är att ringa sig sjuk när man gärna vill jobba. Men allt började i onsdags, jag var på jobbet och allt var bra. Vi i personalen fick julgröt och julskinka, mycket trevligt! Jag slutade 12.00, gick hem och skottade all snö, vi har ju fått så mycket snö. När jag kom in genom dörren kände jag mig frysen så gick jag och la mig i sängen en stund och efter en stund kände jag att jag började må illa. Och sen kände jag det, det som jag hatar, det som är så äckligt. Jag var tvungen att kräkas. Precis allt kom upp, det var så vidrigt. Jag hade verkligen ingen matlust och allt jag drack under den dagen kom upp.
I torsdags, ingen matlust, åt ingenting på hela dagen, förutom på kvällen då jag försökte äta kvällsmat. Fy vilken dag säger jag bara.
Idag, jag har fått i mig frukost men har ingen matlust.. Livet är härligt! Det blir att vila mig och inte anstränga mig. Imorgon blir jag även hemma från jobbet... 
Jag känner mig så otroligt glad över att jag har så bra arbetskamrater, gud vad ni är bra!  

Tisdag- 4 December

Jobba på förmiddagen och efteråt gick jag till badhuset för jag tänkte vara duktig att simma. När jag väl kom dit så såg jag att ingen simmade. Hon i kassan berättade att dom håller på med vattnet, om det var kloret dom skulle fixa eller vad det nu var...Men så sa hon att jag kunde gå in till bubbelpoolen och basta. Aldrig tänkte jag, betala pengar för att gå in och basta. Men så släppte hon in mig gratis :) Bastade och kopplade av, inte alls dumt. :) Pratade med Sofie i telefonen efteråt och nu tänkte jag vila mig en liten stund och kolla på julkalendern. Även jag måste se vad som kommer hända. höh.


Måndag- 3 Dec

Slutade jobba kl 11, och sedan åka tillbaks vid 16.30 för jobba kvällen, och det ser man framemot. Nu blir det att tvätta kläder och greja lite här hemma. Hade egentligen tänkt att dra till Ungdomsmottagningen för att fixa mina p-piller. Men jag ringde dom så dom kunde lägga in nytt recept via telefonen, så otroligt skönt! Skönt att slippa gå ut i kalla vädret! Det får istället bli en städ/tvätt dag på mina timmar.
 
Ha det bäst! För det kommer jag att ha.
 

 


RSS 2.0