Tisdag- 31 Januari

Mina ögon svider ska ni veta! Jag somnade igår ca 01.00, och gick upp 05.00. Har inte sovit någonting sen dess men det konstiga är att jag inte är så trött just nu. Men ska ändå krypa ner i min säng och slå på ett eller två avsnitt av Andra avenyn. Men ja, så får det bli.
Min dag bestod iallafall av jobb, träning, äta & dusch. Nu säger jag hejdå!

Söndag- 29 Januari

Jag är typ vaken idag, inte helt säkert. Jag vakna först ca 08.00 och gick och tog lite frukost som bestod utav chips. Jag är nyttig jag vet! Men jag tycker att chips är gott på morgonen. Satte mig och titta på Andra avenyn. Sen när kl var ca 09.30 somna jag om igen och vakna 12.00. Har bara degat idag, vilket jag förtjänar för nästa vecka blir det jobba, börjar som sagt 06.00 och det är inge roligt att gå upp i natten.
Ikväll blir det ett pass på friskis, var ett tag sen jag träna och det börjar bli dags att vi tar tag i det här nu. Nästa vecka kör vi!

Torsdag- 26 Januari

Hej
Jobbade först 06 - 14.30 sen efter jobbet drog jag till tandläkaren, hade lite att prata med dom om. Men det gick ju tyvärr inte som det skulle, då skulle jag precis gå när kassörskan kommer efter mig med en påse, hon sa att det var plåster på såret. När jag kom ut från tandläkaren tittade jag förstås i påsen, där hitta jag en tandborste, tandkräm och tandtråd. Kan ju vara bra att ha!
Mina första tankar om hela situationen var : "Jag ska slarva med städningen imorgon på tandvården bara för att." Men nu i efterhand blev jag ändå ganska glad för presenten, bara en liten sån grej kan göra mig glad. Jag gillar att jag uppskattar saker så lätt!

Idag fick jag även veta att jag ska jobba nästa vecka också, 06 - 14.30. Tjoohoo!
Samma tid och samma plats.

Försökte träna!

Kul att man åker till friskis och svettis, man kommer dit ner och får höra att det är fullt, det finns inga platser kvar, då var det bara att åka hem igen då..

:)

Ett nytt kylskåp - Check!

Minnen

Jag saknar Bella ♥



Den 26 Januari har du då varit borta i 6 månader...

Refrängen

Hej
Nu har jag tagit mig en varm skön dusch, det börjar bli dags att tänka på refrängen. Det blir att jobba och vara duktig imorgon därför jag vill sova snart, man ska helst sova 8 timmar och jag ska försöka få mina 8 timmars sömn när jag jobbar och sliter.
Matlådan till imorgon är även fixad. Ska nu ställa den hemska väckarklockan på 04.45.
Godnatt

Söndag- 22 Januari

Har precis varit och sett lejonkungen på bio.




Nu blir det kaffe och en varm gosig filt
:)

Snart bär det till Ida

Idag blir det fest hos Ida! Inte varje dag man blir 20 år :)



Fredag- 20 Januari

Det blir jobb nästa vecka med, går heltid då istället! Börjar 06.00 och slutar 14.30 :) Känns så otroligt jäkla skönt. :))

Nu väntar jag på att min mor ska komma hem med hunden så vi kan sätta oss och fika lite, det förtjänar man efter en hård arbetsdag ;)

Halllå

Godmorgon, är ni lika trötta som jag?

Grattis!

Hipp hipp HURRA på IDAS FÖDELSEDAG  ♥



Torsdag- 19 Januari

Hej bloggen!
Kul att se att många har hittat hit, inte för att jag vill ha många läsare men det kan vara trevligt iallafall. Jag får faktiskt skylla mig själv när jag länkar bloggen på facebook lite då och då. Men sist då var de så att jag ville visa bilderna från i lördags och det var riktigt många som tittade in. Det har varit många sen dess som har läst efter. Nåväl, annars så har jag jobbat på den här veckan, sista dagen på jobbet imorgon. Lite tråkigt måste jag säga, för jag trivs faktiskt där jag är. Synd att man inte vet om man ska jobba mer, vet ju inte nästa gång dom kommer ringa mig. Jag bara hoppas på de bästa.

Nu kom jag precis ur duschen, ska lägga mig i sängen och kolla på film hade jag tänkt. Min matlåda är även fixad så behöver inte bekymra mig om mat imorgon heller, strålande! 
Hehe hejdå!

Trääning

Nu har jag vilat färdigt, nu drar jag och tränar på friskis!


Onsdag- 18 Januari

Åh sitter och vilar i min säng för det förtjänar ju jag! Jag slutade idag ca 12.30 då tog jag mig en promenad hemåt sen när jag kom hem tog jag med hunden på en yttligare promenad, jag bara går och går!
Nu funderar jag på att sitta kvar här i en halvtimme, för gud vad trött man kan vara xD Man går liksom upp kl 5 och det är mitt i natten. Inte konstigt att jag är slut. Fast det är nog bäst att ställa kl på 15.00 om man skulle somna! Hejhej

Tisdag- 17 Januari

Tja!
Har precis kommit ur duschen, inatt känner jag på mig att jag kommer sova gott. Kan vara att jag har gått hela långa dagen idag! Min dag börja med att jag jobba kl 06.00, kommer dit och får veta att jag ska vara själv en liten stund på Linden, men visst det går ju bra. Packar min städvagn och drar dit. När jag kommer fram så upptäcker jag att jag inte har några nycklar med mig. Går tillbaka till städcentralen och kollar på listan om vilken nyckel jag ska ta. Där kom paniken, det stod inte vilken nyckel jag skulle ta.
Går och letar upp städfolket men ser inte en enda människa! Går tillbaka till städcentralen för att minnas nyckeln, har liksom haft den förut i handen (Folk har bara sträckt fram nyckeln framför mina ögon förut). Tillslut kom jag på vilken färg den hade, men det fanns flera med samma färg! Iallafall så chansade jag på en nyckel och gick upp till Linden och försiktigt tryckte i nyckeln i hålet, och vet ni vad? DEN PASSA! Jag blev så glad, men hade förlorad ca 20 minuter på den jävla nyckeln.
Men annars har allt gått bra på jobbet, jag slutade ca 13.00. Då begav jag mig till tågstationen och satte mig där för att invänta på Emma. Sen kom mitt cola sug, gick därför till pressbyrån för att köpa mig en liten burk cola.


Där kosta den 14 spänn, aldrig! Gick därför till Norr och köpte colan där istället, 11 kr... dyrt men bättre det än 14 kr. Sen mötte jag upp Emma och vi tog tåget till Norrköping för att shoppa! :)
Jag köpte ett par jeans, ett linne, 2 tröjor och ett träningslinne.
Sen blev det lite käk där och kaffe, usch va sur jag är på Mcdonalds kaffe... deras muggar borde dom byta ut. Fick ju kaffe överallt på mig, inte kul!
Sen när vi skulle gå tillbaka till tågstationen beställer vi biljetter 18.34, tåget vi skulle åka med till Katrineholm skulle gå 18,34, vilket flyt vi hade då! ;) Ibland har man tur! När vi kom fram till våran lilla stad, tog vi oss en promenad hemåt! Som sagt, gått hela dagen :)
Men nu ska jag gå och göra mig en matlåda till jobbet imorgon :)
Ha en bra kväll! Pusss


Kväll

Jag hade fel! Det gick sämre att träna .. mådde dåligt under hela passet. Tror jag skulle ha stannat hemma istället och vilat upp mig. Jag är ju inte bakis, får liksom aldrig ont i huvudet. Men dagen efter jag har druckit brukar jag få feber och blir jättetrött och seg.
Men nu har jag tränat och vart duktig, ska strax gå och göra iordning popcorn. Nu var det ett tag sen jag åt det. Det blir inget mer bloggande idag, ni har redan fått så det räcker.
Blir att jobba imorgon, börjar kl 06.00, så säger godnatt till er!


Snart träning

Idag har jag bara tagit det lugnt, det blev att ligga i sängen och kolla på filmer mesta delen av dagen, såna dagar är ju sköna!
Ikväll ska jag vara duktig, det blir att träna på friskis, måste träna bort all alkohol som man fick i sig igår. Ska ärligt köra hårt idag, då kommer det kännas bra efteråt.
Fast nu ska jag packa lite, jag får ju inte glömma vattenflaskan, eller hur Emma? ;)

Njut

Del 3











Asså fråga mig inte om bilderna, för jag har själv ingen aning om vad vi höll på med!
Men kul var det! :)

fortsättning

Del 2



























Bildboooomb

Del 1























Söndag- 15 Januari

Jag är vaken nu, har ätit nybakad sockerkaka till frukost, så det kan inte bli bättre. Tror jag var hemma runt 02.00 igår natt och gick och la mig direkt i sängen och satte igång ett avsnitt av VD. Men rekommenderar att inte göra så, man somnar direkt haha.
Vakna sen vid 06 och hade svårt att somna om, helt galet! Tillslut somna jag och har sovit till 11.30.
Ska nu lägga in bilderna från kvällen ;) Har inget annat för mig.

Vill bara tacka alla inblandande för en riktigt rolig kväll!


Lördag- 14 Januari

Ikväll blir det party!
Ses


Min lunch

Jag är verkligen duktig på att laga mat! Idag fick det bli makaroner och ketchup :)


Fredag- 13 Januari

Skrämmande va? Det är fredagen den 13:e, det får inte hända något idag. Jag som ska ha sån rolig dag! Fast är den här dagen något att vara rädd för? Vi får väl helt enkelt se.

Nu på dagen ska jag ta det lugnt, gå ut och gå med hunden, se någon film! Blir träning med Emma, 17.00. Sen hem och duscha och åka till Emma, där även Cornelia och Anna kommer vara. Vi ska laga mat och ha en disneykväll, med massa disneyfilmer. Så ser min dag ut.
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Så först träning

På med kläderna

Sen träffa dom här människorna :)



Döda mig inte för bilderna!
Speciellt inte idag ;)

:)



Ses snart?

Snodde den här fina bilden från Ida

 + Emelie

Vi är så söta!
Kolla va kort hår jag hade där :)

Måndag- 9 Januari

Sitter och väntar på posten ska komma med mina kläder som jag har beställt, så går det när man hittar saker man vill ha, man klickar såklart hem det. Och jag tror att posten är här vilken sekund som helst och jag hoppas verkligen dom här kläderna kommer passa, då kommer jag bli väldigt glad!
Jag har verkligen lust att åka till Stockholm eller Norrköping och shoppa, för jag behöver bl a ett par svarta byxor och jag törs inte beställa genom Internet för det blir oftast fel och att det inte passar, bara jobbigt att skicka fram och tillbaka. När det gäller tröjor och klänningar är jag säker på storleken jag har, men byxor är  ju problemet. Och ja, jag har kollat in H&M och deras svarta jeans sitter inte sådär perfekt på mig som jag vill att dom ska göra... Det tråkiga är att åka själv och shoppa.. någon som är intresserad, så är det bara att höra av sig! För jag vill åka ganska snart.
Fast nu måste jag springa härifrån, har några ärenden att göra nu ikväll

Plump

Vi körde plump förut



ja det var ju kul...

Söndag- 8 Januari

Jaha mot forssjö nu då

När man finner

Nämen titta vad jag hitta



3 Katrineholmsrevyn biljetter

Min lördag

Vet ni vad? :)
Inatt ska jag använda mitt nya duntäcke och kudde. Jag fick ju det i julklapp och det är inte förens idag jag ska inviga det. Alla pratar om att det är så skönt, så nu upp till bevis! Fast jag måste erkänna att jag har sovit i duntäcke förut och då har det varit riktigt skönt.
Men nu ska jag faktiskt fixa iordning mig, precis kommit ur duschen så nu sitter jag i morgonrock och ska välja ut kläder för kvällen. Jag ska på Revyn ikväll med mina föräldrar, ska bli superkul att göra något tillsammans med dom. Var längesen vi hittade på något allihopa.
Ja men hörs kanske senare, pusspuss

Lördag- 7 Januari

Godmorgon
Nu sitter jag här i min säng och äter frukost. Pappa kom precis upp och överraskade mig med frukost på sängen. Vad glad jag blir. Jag har upptäckt att jag har det himla bra här hemma, bor gratis, jag behöver inte kasta bort mina pengar på mat, hyra o sånt. Sen ställer familjen alltid upp. Jag vill inte flytta hemifrån, inte än på ett tag iallafall. Jag har det så bra här hemma!

Puss

2012

Det var ett tag sen jag blogga på riktigt känner jag, det beror på att jag inte har vetat vad jag ska skriva om. Men på senaste tiden har jag bara umgås med fina människor. Dom som ger mig glädje! & allt är som vanligt och jag mår finfint! Det kan inte bli bättre, om jag får säga det själv.
Det har ju blivit ett nytt år, 2012 och jag hoppas att detta år kommer bli bra. Ser fram emot det här året faktiskt. Nytt år och nya möjligheter!


:)



Malin Ljungberg
Själv? (:

Tisdag- 3 Januari 2012

Hej bloggen


RSS 2.0