Tisdag - 30 April

Godmorgon! Natten har varit förjävlig, drömde en massa otäcka saker.. drömde att jag hade mördat två människor, sen när jag vakna upp så mådde jag inte så bra, det kändes så verkligt med min dröm. Men nu kan jag vara lugn och släppa mina tankar och tänka på något annat! 
Imorse när jag kolla på min mobil (vilket man alltid gör när man har vaknat), så hade mobilen inte laddat sig. Nu har min sladd gått sönder, tänkte jag... men så kolla jag lite extra på min sladd och den var såklart INTE istoppat i uttaget.. Blir man trött eller?  
 
Måste tillägga om igårdagen, mitt inlägg var inte så roligt och det berodde på att jag hade  vaknat upp med migrän, ont i kroppen. Tog tabletter och sen somna jag i sängen, sov säkert 4 timmar. Sen när jag vakna kände jag hur mitt huvud dunka men huvudvärken var borta, skönt nog. Blev att åka till affären och köpa grejer eftersom det var min dag att laga mat och det blev kalops! Familjen tyckte det var gott, mamma som inte ens gillar kalops och hon sa till och med att det var gott, så jag är riktigt nöjd kock! 

Migrän?!

Vakna upp med migrän, huvud dunkar och jag känner mig yr och ont i hela kroppen. På min lediga dag... Kan dagen bli sämre?!
Orkar inte skriva något mer.. blir att vila mig en stund.

USCH

Har en stor jävla klump i magen, har ingen aning om vad som kommer att hända. Tur att man har så fina människor runt omkring mig!! Guldvärdaaa!

Onsdag- 17 Mars

Onsdag idag ja, och dagen började med att jag vakna tidigt och låg en stund i sängen. Gjorde sedan iordning min tvätt, jag tvätta tre maskiner igår och idag har jag sorterat och strykit kläderna. Det är så skönt att man får tid för såna grejer. Det har varit mycket jobb så jag inte har hunnit med. 
Nu håller jag på att laga mat och det kommer bli stekt potatis och kycklingfilé i ugn och det luktar såå gott så jag har höga förvåntningar över min lunch. 
15.45 ska jag börja jobba och jag har hela dagen tillls jag ska börjar! Underbart!

Over

 

Nu är det helg igen

Då tänkte jag uppdatera för er vad jag har haft för mig om på senaste tiden.
I fredags jobba jag till kl 11.00, då hämta min syster upp mig och vi drog iväg till Norrköping för shopping. Vi drog till Ingelsta och gick runt där. Fick med mig en jeansjacka och strumpor. Supernöjd!
När vi kom hem (till mig) så klippte Sofia bort massor av håret, så nu är det jättekort..
Skämtosid! Nejdå, hehe, men hon klippte håret litegrann iaf så det känns bra. 15.45 började jag jobba igen och fick sluta 21.00. 
Lördag; jobb mellan 07.00 - 19.00 sedan gick jag hem och åt jättegod mat som mor hade lagat:) Fläskfilé och potatisgratäng. Det blev en lugn kväll med ett glas vitt, det förtjänade jag efter mycket arbete. 
 
Söndag  idag och jag har inte riktigt planerat hur dagen ska se ut, får se vad som händer. Det är min lediga dag så det blir nog mest att koppla av och njuta.
 

I’m gonna rock your world


Kort beskrivning om helgen

Hej kära blogg.
Ska snart lägga mig och sova, jag är riktigt trött och bara jobbar & jobbar. Det känns inte som jag hinner så mycket andra roligheter. Var ledig senast i fredags och har jobbat sen dess, jobbade påsken och sånt trevligt. Trivs väldigt bra på jobbet så det finns inget att klaga på!
Men ska sammanfatta min trevliga helg.
Ifredags träffa jag Sofie och vi drog iväg och köpte oss en varsin pizza och hade det mysigt med lets dance. Hon drog iväg sen kl 01.00 och då gick jag och la mig i sängen på direkten. Väckarklockan ringde därefter kl 06.00 på lördagmorgonen och jag gick upp för att göra mig iordning till jobbet. Väl på jobbet firade vi påsken och hade det bra. På kvällen sluta jag 19.00 och då cyklade jag hem till mormor och morfar och där var även mamma & pappa och vi åt god mat. Sofia och Pontus tittade även förbi senare på kvällen, trevligt trevligt och dom gav oss skjuts hem. Somnade i sängen runt 00.00. 
På söndagen ringde kl på 06.00 och jag steg upp för att göra mig iordning till jobbet. Slutade 19.00 på kvällen och gick hem. Somnade i sängen ganska fort eftter jag hade kommit hem.
Måndagen ringde även klockan på kl 06.00 och jag jobbade enda till kl. 14.00, då kom jag hem och la mig och vila på sängen, dock somna jag och vakna 18 - 19. Gick in och duscha och åt lite middag, sedan gick jag tillbaka till sängen och somnade igen enda till kl 09.00 dagen efter. Det kallar jag trötthet. 
Idag jobba jag från 13.00 - 19.30 och nu sitter jag här med ett tungt huvud och känner hur skönt det ska bli att få sova. Jobb imorgon.. igen heheh.

RSS 2.0