:)


Städning på G

Städa, städa & städa, det ska vara ett vackert rum när jag kommer hem från jobbet ikväll. Så nu sätter jag igång och städar. KÖR!


fakta

Det är inte klok vad mycket mjölk jag dricker om dagen alltså.. går och dricker mjölk hela tiden. Fast mjölk är ju bra som tur är, annars skulle det  vara illa.
Jaha, jobb idag med, 14.00 - 19.00 och jag känner på mig att det kommer gå bra idag. Jag kom precis på att idag har jag ju jobbat på städ i 3 veckor. Det är kanon!
Men har nu inget att skriva, ni får ha en bra dag!

Tisdag- 29 November

Jag är galet trött! Ska bara sova i 5 minuter till.

hehehe

Åh! Kolla vad mys min syster har gjort i mitt rum :)





Det var inte sådär fint förut, men nuså! (a)

Hoppar in i duschen

Nu är man trött i bena asså, det blev övertid idag på jobbet.. vi packa ur våra vagnar ca halv 8. Inte okej för larmet gick igång, det var lite obehagligt måste jag få säga.
Jag ska väl ta en skön dusch snart och sen hoppa i säng. Jag får sovmorgon imorgon med, ska bli så dunderskönt. Fast ställer kl på 12 ifall jag inte skulle vakna^^
Ja vi säger så. Adjö

Björn Gustafsson

Kände att jag behövde lite underhållning, så varsågood!





 

Sötfan (:

Måndag- 28 November

Nu är jag vaken, känns som idag är det en dag som aldrig kommer ta slut. Usch!
Jobb ikväll, 14 - 19. Lite extra pengar som är välkommen till December lönen. Ja annars händer det inget speciellt. Ska ta det lugnt fram till 14.
Ha en trevlig dag.


Ja, vad ska man säga

Måste berätta en sak som inträffades igår. Jo vi stod i hissen på jobbet tror vi var 4 st städerskor. Kom sedan in ett äldre par och så sa dom:
- Ni har likadana tröjor, förutom du, sa dom och pekade på mig
- Nej jag har inte samma, sade jag.
- Nehe, du är väl en elev?
- Hmm, nej!

Vafan? Ser jag ut som en liten skit fortfarande? Visst, jag ser inte gammal ut men att påpeka att jag är en elev, tror folk det på sjukhuset att jag är en elev? Fast så länge man ser ung ut ska man väl inte klaga, eller?

Onsdag- 23 November

Idag blev det jobb igen på Sjukhuset, skojskoj. Dagen har bara flygit iväg. När jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen, dumt gjort?! Jag somna.. jag får inte sova efter jobbet, sova gör man på nätterna. Skärpning.
Har iallafall varit och duschat och nu ska jag snart ladda upp chips till bonde söker fru, det är idag dom ska välja kärleken. Ska bli spännande, man har ju liksom fått sina favoriter så hoppas dom gör sina kloka val nu. Hoppas dom använder sina hjärnor. heheh. Vissa gör ju inte det.
Nu har jag inte tid att sitta här och skriva, hörs!

Jobb imorgon och börjar 06.00, såå härlig tid!

Min dag idag

Trött Malin idag, inte så konstigt kanske? Jobbat från 06.00 - 14.00. Kul att få ihop några timmar. Blir även jobb imorgon och blir samma tid.
Ska erkänna att jag somna i soffan i en halvtimme när jag kom hem och nu är jag vaken och tittar på Titanic! Fin film fast läskig dock. Snart blir det duschen och sen efter det ska jag se Kär och galen, inte bästa programet men kan va kul ändå. Sedan blir det sängen för mig. Skönt ska det bli!

Tisdag- 22 November

Gör ett litet snabbinlägg här på bloggen, nu är jag vaken men inte så värst pigg. Ska städa på folktandvården kl 06.00, så nu måste jag gå och äta lite frukost för sedan cykla iväg till jobbet. Duktig som jag är ;p Vet inte när jag slutar idag, det är rätt jobbigt att inte veta sina tider..
Nu = frukost!

Hörs imorgon

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla lite på tv. Behöver nog inte säga vad..

Så godnatt

Ja jag är stark.

Om jag ska vara helt ärlig nu, så har den här låten varit ett stort stöd för mig. Den betyder något för mig för när jag var som mest ledsen lyssna jag på den här låten flera gånger om dagen, jag blev glad av låten för att den hjälpte mig tillbaka och gav mig bra tankar om livet. Fast jag hade aldrig klarat av min färd utan dom som stöttade mig vid den svåra tiden. Vill liksom bara säga tack. 
Bara för att låten får mig lugn och att jag mår bra av den tänker jag dela med mig den i min blogg.
För jag vet nu att jag är stark som person!


Söndag- 20 November

Jävla mjölkpaket som inte går att öppna, var så sugen på mjölk men det gick inte att öppna så fick ta en dum cola.

Kvällen

Det bästa med att jobba på sjukhuset är alla människor. Jag är överallt och träffar massor med olika människor, både dom som är sjuka och dom som jobbar på sjukhuset. Äldre, yngre, medelålders. Det är roligt att träffa folk! Dom flesta är glada, andra är tjuriga. Men det är så livet är, alla är olika och jag vill tacka gud att jag är den glada.
Ska jobba imorgon med 11 - 19, sen vet jag inte om jag ska fortsätta där. Vi får liksom se om dom skulle ringa. Men det passar ändå rätt bra, jag har ju mitt körkort att tänka på. Får inte tappa det för att jag jobbar lite extra. Nu är det dags att börja göra iordning mig för sängen, ska gå och borsta mina tänder och krypa ner i sängen och slå på ett friends avsnitt, redan uppe i säsong 8.

Nattinatti

Torsdag- 17 November

Ringde precis och avboka ett möte på arbetsförmedligen, jag ska ju jobba idag så missar den pga det. Men skönt att höra att det är ingen fara och allt är i sin ordning. Ibland kan lite göra en glad. Men funderar på att gå ner till arbetsförmedlingen nästa vecka och prata med någon, känner att jag behöver det. aja.
Som sagt, jobb idag 11 - 19. Sen blir det hem och vila fötter.

Juste glömde berätta igår att jag har fått vikariekort nu, kommer in överallt på sjukhuset, hurra för det!
Ha en trevlig dag!

Onsdag- 16 November

Ojoj idag är jag helt slut i fötter och armar, idag som städare har jag sprungit mycket. Jag är duktig. Men nu ska jag vila och inte tänka på att städa, fast mitt rum behöver städas.. ingen frivillig? Jag måste vila.
Det är samma sak imorgon, ska jobba 11 - 19. Men det fixar jag galant! Det är kul när pengarna kommer in sen. Några slantar att handla kläder för (a)
Nu ska jag vila min kropp och ligga och dega i soffan med bonde söker fru, skönt!


Hört lite rykten att man ska sätta upp ljusstakar nästa helg?!

Mitt nya vikariejobb

Idag jobbade jag som lokalvårdare, dvs städare. Lokalvårdare är ju ett finare ord än städerska. Jag är nu vikarie som lokalvårdare på Kullbergska sjukhus. Det var riktigt skoj att komma igång igen efter nästan 2 - 3 månader som arbetslös. Jag har tidigare haft sommarjobb som städare på Kullbergska sjukhus så det var inget nytt för mig. Enda som var nytt var deras nya rutiner. Men jag kommer nog in i det så småningom. Det var ju liksom första dagen idag. Imorgon ska jag även jobba på mitt nya vikariejobb, 11.00 - 19.00. Kanoners!

Men ska kolla lite film och sen sova så jag orkar upp till mitt nya jobb (a)

Pussilipuss

Tisdag- 15 November

Idag blir det att jobba 12 - 18. Bara att köra på!

Måndag kväll

Just nu sitter jag nyduschad framför tvn, men tror jag snart ska dissa tvn och gå och lägga mig i rena lakan. Riktigt skönt ska det bli att sova speciellt med rena sängkläder. Mums på sånt! Usch ja, jag har varit trött hela dagen idag. Men inte så konstigt när man kommer hem två på natten och går upp ca 09.00 imorse. Det tar på kraften. Men imorgon ska jag försöka sova ut länge.
Men ska göra lite grejer redan ikväll så man kan sova lite extra imorgon, som tex, ta bort mitt nagellack. Det är en skrikfärg, även fast det inte tar lång tid, men sparar ändå några sekunder på det. Jag sitter och pratar om ingenting nu. Men jag är trött och skyller på det. Så..

Bäst att avsluta mitt onödiga inlägg här.
PUSSS

Måndag- 14 November

Hejhej
Nu sitter jag här igen, ovanligt. Men tänkte berätta om min dag. Började dagen med att sova till 09.00, fixade iordning mig och åkte till trafikskolan och satt där en stund med Cornelia. Skönt att ha sällskap denna gång. Nåväl, efter körskolan har jag inte gjort så mycket. Tagit det lugnt och legat under filten (a)
Jag är glad, hänt en otrolig sak! (för mig) Men berättar senare.
Idag blir det att laga  mat till familjen:) Goodluck!


Titta nyss på knäckebrödsdansen
http://youtu.be/nKtLyhMZUxA

Otrolig, att man vågar! Haha

Söndag- 13 November Farsdag

Hej!
Kom precis hem, var hemma hos farmor och farfar på förmiddagen och fikade med dom. Det var mysigt! Nu är vi hemma igen, vi ska väl äta lite för sedan ska vi åka hem till mormor och morfar. Det är ju fars dag idag:) Har redan uppvaktat far min med en blomma och en chokladask. Jag är duktig på att överraska människor, det händer inte så ofta men jag kan bara när jag vill. Så kul att se andra glada! :)
Sen blev det sent igår så jag är riktigt trött idag, men den smällen får man liksom ta. Det var det värt.


Just nu sitter jag här hemma, ska vattna min kära Orkidée. Jag med mina blommor, jag vet! Men det är så fint! 

Bilder från igår

Lägger ut bilder från igårdagens.
Började med att mamma skjutsa mig och Denice till Ida i strångsjö, vi var där en liten stund för att vänta på skjuts till Norrköping


Vem är längst? :)



Här sitter vi i bilen och är på väg till Norrköping för att gå först gå på en förfest och sedan vidare på Puls!








Trevlig kväll gott folk!

Kolla vad jag hitta


En bild på min favorit hamster! Hamstern hette Vitnos och det var nog den bästa hamstern jag har haft. Hon var hel vit hamster, vilket man ser på bilden. Kommer ihåg den dagen vi köpte henne, jag var så glad då. Fick ha henne i flera år eftersom hon blev rätt gammal som hamster. Kommer så väl ihåg den dagen hon dog, jag var hemma hos Johanna då och då ringde mamma mig och bad mig komma hem för att Vitnos behövde mig den dagen. Men jag kom hem försent, hon hade redan dött då, sorgligt! Menmen, som sagt, hon var en väldigt fin hamster.

Nysningar

Nyst 5 gånger på raken, inte ofta det händer ju! Jag brukar annars bara nysa 2 gånger om dagen, men nej idag blev det fem snabba nysningar. Jag undrar, vad är det som gör att jag nyser varje dag? Det är ju något som retar mig, men vad? Ska läsa lite om nysningar nu. Vilket liv jag har. :)

Fredag- 11 November

Usch seg dag idag, men måste ändå lämna sängen förr eller senare. Idag ska jag bara ta det lugnt! Ska inte göra något ansträngande alls, perfekt ju. Men har legat och tänkt på kaffe och toast ett tag nu, så ska börja dagen med att äta, blir att gå ut med hunden sen och sen kolla på mina säsonger. Ja lite tider i huvudet måste jag ändå passa fast jag inte ska göra något alls under dagen. Tänkte försöka ha lite mer bilder här i bloggen, blir ju liksom roligare då.  Men hörs kanske senare!

Godnaatt

Jag är fortfarande vaken, brukar egentligen ligga och sova den här tiden. Men tänkte sova ut imorgon och därför får jag vara uppe länge idag. Jag håller på att titta på friends, det är väl typiskt mig. Ska se en säsong till sen ska jag sova, om det går såklart Jag är uppe i säsong nr 7. Det börjar ta slut :( buuhu.

Ja visst ja, ska sätta mobilen på laddning nu ikväll så den är  klar till morgondagen, den har lågt batteri. Det måste jag göra innan jag somnar. Men säger godnatt nu! Så får vi se när jag somnar.
Pusss

:)

Nu är jag ombytt och klar för passet! Fast gud vad klockan var lite,  jag trodde att kl var mer än vad den var så får väl sitta och vänta in tiden antar jag. Fick panik förut, hitta inte mina kläder så blev inte så glad. Tur att hunden förstår när det är något på tok! Hon får en verkligen att må bra, så lycklig över att ha dig


Torsdag- 10 November

Nu är jag hemma efter en sväng från trafikskolan, satt vid datorn och det gick helt okej.
Ska nu titta på friends! Jag tror att det är det enda jag gör förutom plugga teori. Haha, så är livet. Lite senare ska jag iväg och träna med Emma! Det kommer bli skönt kan jag lova. Har inte tränat sen i måndags.
Nae men hallå, ska kolla på mina avsnitt så jag hinner se några innan jag drar och tränar. NördMalin


Låt bli att tuta

När ni sitter i eran bil och tutar på mig, snälla gör inte det! Jag är alltid inne i min lilla värld och om folk tutar på mig blir jag bara rädd. Skicka sms efteråt eller ring mig! Så tänk på det, jag blir rädd när folk tutar på mig!
Det var nämnligen en som gjorde det idag på mig, ingen aning om vem det var. Men rädd blev jag. Flög högt i luften...


Min kväll

Var och träffade farmor och farfar förut, det var trevligt det! Farmor fyller ju år idag så vi var där och firade henne. Det blev tårta och kakor. Satt fint i magen faktiskt! Just nu är jag trött, jag borde sova snart. Ska upp rätt tidigt imorgon. Jag måste vara vaken senast halv 9 imorgonbitti, det är några ärenden jag ska på imorgon och det vore inte kul om man kom försent :P Men jag känner att jag måste se några avsnitt ikväll, har knappt sett några idag. Jävla beroendeframkalladeskit. Men först ska jag gå ner och hitta något gott att tugga på. Det är inget kul att titta på tv när man inte har något att knapra på. Men usch vad jag äter, jag äter ju hela tiden känns det som.

Men säger godnatt nu!

Lunch, ja men vadå?

Någon som har bra tips om lunch? Vad ska man äta till lunch? Står still i huvudet!

Tisdag- 8 November

Jag sitter och lyssnar på dansmusik, vet ej varför. Lägger in en av dom låtarna som jag lyssna på. Så ser min morgon ut. Ganska lugn och skön.


Choklad är inte min vän

sitter och äter choklad just nu, vilket betyder att ingen får träffa mig på några dagar. Jag får nämnligen finnar av choklad. Men det skiter jag i, just därför jag äter nu. Jag har ju ingen att träffa.

Men ska gå och lägga mig i min säng och kolla på några avsnitt. Vilken nöörd jag är! Haha
Godnatt på er! :)


Tränat

NU ikväll har jag tränat, varit ute med hunden och duschat. Jag är så duktig! Nu sitter jag och väntar på potatisgratäng och fläskfilé mums på det! Snart börjar ensam mamma söker också. Sån härlig kväll.

Hemma igen

Hemma nu efter ett äventyr, ska vila en liten stund tänkte jag. Jag höll på att somna förut, inte okej så jag lägger mig ner och vilar. Jag har ju min loka och friends här i närheten så det blir kalas. Det är så skönt att jag har det så bra, andra har det värre.

Ps, jag har fyllt på pengar på min mobil, så nu kan jag skicka gratis till ALLA!

Måndag- 7 November

Ligger fortfarande i sängen och slöar. Har varit vaken ett tag nu men ska upp och göra lite nytta. Känner att tiden börjar flyga iväg. Har saker planerat idag så det är bara köra på! Man ska väl börja med att ta sig ur sängen och det kan vara ett problem.. sen när hunden ligger och sover så djupt bredvid blir det ännu svårare. Ne men ska skärpa mig nu, inte ska jag vara en slöhög! ;)  
Hörs väl ikväll.


Gammal bild, I know

Söndag- 6 November

Har precis gjort rent akvariumet, jag har gjort rutorna fräscha, bytte deras vatten mot nytt fräsch vatten så nu trivs dom :) Tänkte köpa nya fiskar den kommande veckan. Kan vara kul att se lite andra fiskar. Måste bara hitta såna fiskar som lever länge. Guldfiskar är onödiga att köpa, dom dör ju så fort men dom är samtidigt väldigt fina! Fast det bästa vore väl om man köpte såna fiskar som jag har. Dom lever iallafall länge. Dom svarta fiskarna som jag har, har säkert levt 5 - 6 år? Dom är dock gamla och tjocka.

Nu ska jag gå och äta lasagne. Mammas lasagne, mums!

Vakna upp med märken

Kul att man vaknar upp med två märken på kinden och ett stort rivmärke på armen. Undra vad jag drömde om inatt! Inte kul kan jag säga.

Sovdags, om några timmar

Nu ska jag hoppa i säng och kolla på lite avsnitt. Jag kommer inte kunna somna förän Sofie har skickat sms. Men ta den tid du behöver, ju längre får jag ju se mina avsnitt! Haha. Det är skönt att man har positiv livssyn, varför se allt negativt? Jo jag är nog rätt stolt över mig själv.

finns något

"Jag finner nått i dig, men jag kan inte fatta vad det är"

Dags att skärpa sig

Jag måste verkligen plugga på alla adresser i det området jag bor på. Jag har bott på samma ställe i 19 år och vet fortfarande inte vart allt ligger. Det kom fram en kille idag som delade ut reklam och frågade mig vart en gata låg. Självklart kände jag igen namnet men jag visste inte vart den gatoadressen låg. Jag som trodde att jag hade posten i blodet.. Jag får skämmas. Stackars kille som såg så vilsen ut. Hoppas du hitta! Själv ska jag söka på eniro.

Fredag- 4 November

Godmorgon alla vänner och icke vänner.
Jag är verkligen skit trött idag men ska gå upp från min härliga säng och stääda mitt rum. Måste plocka undan från stolen och från tv bänken. Jag förstår inte att en hög kan byggas med kläder i min stol. Skumt, väldigt skumt. Sen måste jag göra rent vattnet hos mina fiskar eller jag ska fylla upp vatten i en bunke så vattnet får stå. Tänkte köpa nya fiskar i veckan och då är det bra om det är bra vatten. Jag har ju inte så många fiskar längre. Kommer någon ihåg att jag hitta ett yngel en gång? Ynglet är fullvuxet nu, jag är ju en bra djurskötare! Heheh
Men vill faktiskt börja med mitt städande nu, ju mer jag tittar på mitt rum kräks jag. Men hörs senare!

puss
 

Nattinatti

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen för att försöka sova. Se om det går att sova inatt. Det är inte så ofta jag sover gott. För mycket i tankarna. Men ska trolla bort allt för inatt ska jag sova gott! Godnatt.

Tankar om .. ja

Jag har tråkigt, finns det någon som vill snacka? Prata om något roligt? Jag är uttråkad, men det ska vi lösa. Jag har ju alltid mina säsonger av friends att se. Friends får mig alltid att skratta, det är bra att det finns saker man kan skratta åt. Skratt förlänger livet eller vad säger man? Man ska visst skratta 10 minuter om dagen, right? Jag tror jag skrattar mycket mer än bara 10 minuter. Inte just nu, det håller jag med om. Men när jag har roligt kan jag sitta och skratta åt saker i timmar. Då borde mitt liv ha förlängs väldigt mycket! Skönt att höra hah
Jag känner att jag sitter och babblar om ingenting, men det är okej! Men jag tror jag ska gå ner och göra mycket te och sätta mig och kolla på dom kära vännerna. Jag är på säsong 4 nu, det går framåt. Men ett problem, jag vill ju aldrig att friends säsongerna ska ta slut.. så jag kanske inte borde se mer säsonger? Jag vet, jag är hopplös :))


Hurra dagen

Nu har jag köpt min första julklapp! Jag börjar i god tid iår, måste bli klar snart. Hurra för det!
Sedan har jag fixat en till grön lampa inför körkortet. Hurra igen! :)

Torsdag- 3 November

Tja! Jag vakna för en stund sen, nu tänkte jag besöka duschen.

Idag ska ja och mamma ha en mysdag tillsammans. Ska bli mycket trevligt! Vi får se vad vi hittar på! Måste även besöka körskolan idag och sätta mig vid deras datorer! Men det ska vi hinna med, dagen är lång! Men bäst att börja med duschen nudå! Ha en bra torsdag :)


Säger väl godnatt

Usch nu är jag trött, ska lägga mig ner i sängen och slå på ett friends avsnitt!
Sovsågott!

Ullared!

Nu kommer dom efterlängtade Ullaredsbilderna! Enjoy



Jag valde dessa kläder :) Här vänta jag på att bilen skulle komma och plocka upp mig


Här är Ullareds bilparkeringen



Såg ut såhär när vi kom in i stugan. Man att kunde sova 2 i bäddsoffan och sen fanns det 2 sängar ovanför soffan.


Här är köket!



Här är bordet!




Vi gick ut och åt på Harrys! Gottigott



När vi kom tillbaka till stugan hällde vi upp JULMUST och blev mys med tv och mycket prat.




Här sov alla vi 5 tjejer! Vi la till madrasser. Trångt blev det


Dag 2


Här sitter vi hungriga, vi hade gått från ca 09.00 - 13.00 så vi var rätt hungriga, här ska vi strax gå till en låång kö och köpa mat. Det blev lax för min del :) Men det smaka bra!



Nu hade all packning hoppat in i bilen, bilen var verkligen överfull. Det var fullt i takboxen, fullt i bagageluckan och där jag satt hade vi packning vid bena. Fanns ingen plats att ha bena + att jag hade saker i knät när jag satt i bilen. Jag tror vi lämnade Ullared efter 17.00, så några timmar shopping blev det. Från 09.00-17.00. Sen blev det 4 timmar hemfärd!



Som sagt, det var fullt i våra knän.



Nu ska jag visa saker som jag köpte på Ullared! Jag kommer inte visa allt, för jag köpte väldigt mycker grejer.

 
Här köpte jag Friends säsonger. Så nu har jag alla! :)



Suddig bild såg jag nu, Prisonbreak, första säsongen :)



En naajsig väska! Dålig bild jag vet. Snygg i verkligheten



En spargris! På grisen står det "För svinrika"



Min vovve blev jätteglad för sin rosa gris!



Närbild på rosa grisen, haha


Parfym



Mattor



Vante







Lite smått och gott :)

Dåliga bilder, I know! Jag köpte även lite kläder men dom orkar jag inte visa, då får ni komma hem till mig om ni vill se.

Körkortsboken

När jag har körkort ska jag aldrig bryta mot några regler, jag ska faktiskt aldrig göra det! Jag ska alltid köra lagligt och följa reglerna. Jag ska säga som det är...  Körkortsboken skrämmer mig!

Onsdag- 2 November

Hejhej! Varit vaken sen 08.30 skönt att vakna hyffast tidigt, har legat och kollat på friends. Det är så himla skönt att den serien har samma humor som jag. Kan man skratta tillsammans liksom,
Idag har jag inget planerat, jag måste plugga och städa mitt rum. Det ser förskräckligt ut, men det ska vi snart göra något åt, men först ska jag gå och göra toast. Gottigotti

Ska nu väcka hunden, hörs senare!

Friends!

Nu = Te och friends! Ja det är härligt det! :)

Om idag

Idag träffa jag Emma och vi gick en runda på stan, riktigt kul! Det blev även fika på stan :) Väldigt skönt att prata av sig av dom sakerna som jag tycker har vart mycke tufft/jobbigt. Vi gick på stan från ca 13.30 till 17.00, ganska länge.. men tiden går fort när man har roligt :)
Slänger in en bild på oss två, gammal bild. Säkert 2 - 3 år tillbaka. :)


Träna ikväll? Träna inte? Hehehe. hmm... Svår fråga!

Tisdag- 1 November

Just nu hoppar jag runt här hemma, jag är glad idag, springer och skuttar. Det känns så skönt! 

Ska snart börja med maten, det blir chicken nuggets idag, precis som igår :D Jag varierar mig verkligen. Men idag ska jag ha en sås till, igår hade jag en sallad. Så lite annorlunda är det!
Men ska göra iordning allt nu. Hejhej

RSS 2.0