Lördag- 19 Juli

Jag har anlänt till Uppsala för att hälsa på min vän Sofie. Jag kom egentligen upp igår med tåget. Sofie och jag drog ganska direkt till en restaurang och åt gott. När vi sedan hade ätit och var nöjda så kom servitrisen ut med en vinflaskà och vin glas och sa att han bjöd, jättesnällt!! Vi har haft sämre. 😉👌
Idag har vi inte planerat dagen, men något kommer vi hitta på! ☀️
 

Onsdag- 16 Juli

Jag ber om ursäkt att jag har varit sämre på att blogga dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp med jobb, har också varit med fina vänner samt varit ute och sprungit. Ibland har man mycket för sig. 
En ny dag idag, jag har redan hunnit tvätta en maskin som jag nu har hängt upp, snart blir det jordgubbar till frukost, sen tänkte jag ta och städa av lite här hemma och få det fint!  😃 Ikväll blir det jobba. 

Söndag- 13 Juli

Det var något förskräckligt så trött man va idag, gick och gäspa i stort sätt hela dagen, Det kan ha med vädret att göra då det såg halvdant ut. Men jag tog mig igenom jobbet och sluta 16.00, tog en dusch och fixade mig för att träffa Julia och Emma. Vi myste på Olympos', en trevlig resturang, där vi åt pizza! När jag kom hem så myste jag med M, då han ska åkà till Gotland en hel vecka. En hel vecka utan min kära sambo 😱
 
En bild från dagen 

Forts

Ikväll när jag kom hem från jobbet så hade M gjort iordning middag till mig som bestod utav fläskfile och klyftpotatis, det är en av mina favoriträtter. Så gott det var! Till efterrätt blev det en drink som var smak av citron, jordgubbar, som han hade fryst. En riktigt sommardrink. 
 

Fredag- 11 Juli

Skönt med att sova ut till 08.30, det blev en sovmorgon och det känns som man hinner med mycket på förmiddagen ändå. Jag har redan hunnit springa 3 km och idag gick det ganska lätt, jag kunde öka farten trots värmen glassade på och temperaturen visar att det ska vara runt 25 grader ute. Det verkar bli fint väder idag med så jag får ta och sätta mig på balkongen och läsa min bok "Olycksfågeln" som jag precis har påbörjat. På eftermiddagen ska jag åka till jobbet och jobba kvällen. 

Torsdag- fyllechaffis

Inatt fick jag agera som bilförare åt sambon som är ute med sina jobbarkompisar. Har åkt till Norrköping och här sitter jag och lyssnar på musik medans jag sitter och väntar, så får vi se när han dyker upp. 😃
 

Torsdag- 10 Juli

Har precis kommit hem från en solig dag från Djulö, har varit med min fine vän Ida. Tyvärr kunde jag inte sola så länge eftersom jag ska snart packa väska och åka till jobbet, jag kan säga det att solen tar bra idag 😎 Va rädda om er!

Onsdag- 9 Juli

Idag fick jag en sovmorgon till kl 09, det var lite segt imorse att komma upp, men nu sitter jag här vid köksbordet och äter frukost som består utav jordgubbar och mjölk. Planerna för dagen är att följa med mina föräldrar ut till deras båt där vi kommer sola och bada och ha det bra i värmen. 
 
 

Avslut på kvällen

Avslutade kvällen med att springa 3 km, det kändes väldigt lätt att springa ikväll med tanke på att jag har tillbringat dagen i solen, vilket jag trodde skulle ta hårt på mina krafter. Snart blir det tvtittande  ett tag innan det blir dags att krypa ner under täcket, det kommer bli skönt att äntligen få sova. 

Tisdag- 8 Juli

Godkväll! 🌸
Här sitter jag i soffan efter en hel dags utflykt med Emma. Vi har besökt fabriken i Sparreholm, lager 157 i Hälleforsnäs och Emmas sommarstuga. En riktigt skön dag har jag haft och jag har kommit hem med 2 st toppar. Det är alltid kul att komma hem med nya plagg och fylla garderoben. Vi tog med oss picknick till utflykten och satte oss vid en badplats och sola och mådde bra. När vi ändå var i Hälleforsnäs, var vi nära Emmas sommarstuga så vi passa på att åka till den för att lägga oss där och sola. Jag måste också skryta med att jag har badat första gången för i år.  
 

Måndag- 7 Juli

Vädret fortsätter vara lika härligt idag som det har varit nu i ett par dagar. 
Jag har spenderat den soliga förmiddagen på jobbet, sen fick man gå en delad tur idag så man får passa på att sitta och njuta i solen en stund innan man ska tillbaka, jag har 3 timmars rast.
Eftersom jag och min sambo bor i en lägenhet så åkte jag hem till mina föräldrar som bor i en villa och då passar jag på att låna deras trädgård för att sola, självklart får jag träffa solstrålen Annie 😎 🐶
 
 
 

Söndag - Forts

Vilket härligt väder vi har, det har ju varit trist i ett par dagar så det känns skönt att det har varit fint i helgen. Nu har vi precis kommit innanför dörren, vi har varit ute och ätit på en uteservering. Det stod på tempraturen att det är 25 grader ute. Det är ju skönt ute, dock kvavt, saknar solen som inte vill titta fram men jag får nöja mig med värmen. 
Nu ska jag ta och vila mig en stund för kvällsjobbet drar snart igång.
- Dagen outfit.
 
 
 

Söndag- 6 Juli

Började min morgon med jordgubbar med mjölk (Emma och jag var i Björkvik igår och plockade dom:))
Nu ska jag ut och springa - Taggad!
 

I´m back

Välkomna till min blogg!

RSS 2.0