En till uppgift avklarad

Nu har jag skickat in Brott och straff! Dags att strycka en uppgift till! (Y)

Nu ska jag packa väskan och sen ska jag snart dra hem till älsklingen som slutar sitt jobb snart, 22.30. Vi har faktiskt inte setts på hela veckan:(  Äntligen ska vi ses!

<3


Torsdag- 31 Mars

Idag hade jag körlektion på morgonen odh det gick bra. Sedan drog jag till skolan och hade onödiga lektioner. 
Linnea och jag drog en sväng på stan för att köpa massor med grejer till kryssningen. Jag tror jag känner mig taggad, ska bli hur kul som helst! Fast nu är ju frågan.. vad ska man ha på sig på kryssningen? Jag får packa med allt så får vännerna hjälpa mig därborta! 
 
Imorgon är det studiedag
På lördag är man ledig
På söndag STUDENTKRYSSNING
På måndag kommer man hem!
Lång helg! :)

Onsdag- 30 Mars

Hej nu ska jag snart in och duscha, sedan blir det att sova. Jag ska upp halv 6 imorgon för bilen hemifrån går halv 7 och jag ska som sagt köra lite bil imorgonbitti. Inte ett dugg nervös för jag vet att jag fixar det. =)
Dagen bestod utav skola och sen åkte jag hem och plugga tills våran propp dog ;p Det var jätteskumt, allt funka förutom i köket. Sen när vi skulle testa spisen så vred vi på spisen och då hoppa fläkten igång. Jättekonstigt.
Men nu verkar allt funka som vanligt. Tur det!

Nu ska jag gå!
Puss!

Blond/vanlig hårfärg/brunt..


Jag vill vara blond, Jag vill också vara mörkhårig
Fast jag vet att jag inte kan färga håret för då ger jag upp. Jag vill ha ut min vanliga hårfärg vilket jag är god på väg att ha. Jag kan bara inte ge upp nu när jag snart är där.
Ibland känns det tungt


Tisdag- 29 Mars

Sitter i skolan med min kära vän Ida och vi har lektion. Vi får göra vad vi vill på denna lektion, eller det som vi ligger efter i. Jag sitter och läser på ett prov som jag ska ha om en vecka. Skönt att man för en gång skull är ute i god tid. Förövrigt är jag sjukt trött och jag vill bara sova men jag ska sitta och plugga en stund när jag kommer hem från skolan. Hörs ikväll.


Studentkryssning på söndag! Weeey! 

Julita

Imorse vaknade jag ca 05.30 för att snabbt fixa iordning mig och äta frukost. 06.30 gick bilen hemifrån och jag fick skjuts av mamma som släppte av mig på stan. För att tiden skulle gå lite fortare gick jag till skolan. 
07:15 åkte alla till Julita och när vi väl var framme där var vi förbereda på att hålla en liten föreläsning om Rörelseapparaten för 4 - 6;or i Julita. Finns inte så mycket att säga mer än att det gick bra!
Skönt att kunna strycka en uppgift till!
När jag kom hem ville jag inte ge upp, jag skulle bara hitta ynglet som dök upp häromdagen. Tog bort alla fiskar i akvariumet och tog även bort alla växter och stenar.
Men inget yngel..  jag satt och kolla en halvtimme och tillslut dök det upp. Nu har jag iallafall ynglet i trygghet och ingen av dom andra vuxna kan nå eller äta upp lillfisken. :)

Efter ha fånget fisken har jag suttit och pluggat. Ovanligt?! 
Snart ska jag sova, man blir trött av att plugga varje dag, men först ska jag se tv.
Puss

Puss godnatt

Nej nu säger jag godnatt till er!



Sovgott

Akvarium

Jag kollade snabbt på mitt akvarium förut och såg en liten liten fisk simma förbi. Blev så glad att jag skrek " Ett yngel" Sen satte jag mig en halvtimme och titta, men inget yngel ville komma fram. Antar att det blev uppätet eller att jag såg fel. Det var säkert en smutsfläck som åkte förbi...
Asså jag blev så glad, har trott att fiskarna var lagda åt fel håll tills idag. Säker på att det var ett yngel, fast som  nu blivit uppätet...

Jag var glad i några sekunder

Söndag- 27 Mars

Jag har faktiskt suttit och gjort klart 2 läxor idag. Det är "Bengt" och "Barn och ungdomar som far illa" Underbart! Nu tänker jag skita i läxorna.. och hoppas på något kul ska hända istället. Jag vet att det bara är söndag idag och på söndagar händer det aldrig något kul. Fast man kan väl hoppas!
Snart tänkte jag:
- Gå en promenad med hundarna
- situps och armhävningar. Man får inte glömma bort att hålla kroppen igång
- Dusch
- Städa rummet
- TV!


Såhär roligare blir inte min dag, tyvärr.

Plugg vad annars

Jag vet inte hur jag ska beskriva mitt humör .. Jag vaknar på morgonen, jag går till skolan och när jag kommer hem äter jag lite mat och sen sätter jag igång med plugget.
I skolan blir det plugg och sen hem och plugga lite mera. Så kul att man hinner med så mycket annat.  Har ingen tid att träffa vännerna + pojkvän för mitt plugg. Kul? Ska det behöva vara så här, att man inte får någon fritid alls? Ska försöka få klart allt snart, för jag klarar inte av att ha det såhär längre.

Onsdag- 23 Mars

Godmorgon jag vakna ca 07.00 när jag vet att jag kan sova ut till 10.00? Det händer alltid så med mig. När jag vet att jag får sova ut vaknar jag tidigt och om jag ska upp tidigt så är jag trött. Så jobbigt! Önska det gick att vända. Nu ska jag snart in och duscha och bara ta det lugnt. Jag börjar 12 idag i skolan. 
Men ska först gosa med vovven som ligger i sängen bredvid mig :)

 

Tisdag- 22 Mars

Hallå där
Idag vakna jag upp med världens huvudvärk men drog ändå till skolan och var duktig! När vi kom till skolan fick vi reda på att STUDENTMÖSSORNA hade kommit. Helt underbart! Alla hade typ börjat klaga på att sakerna aldrig kom men nu har även vi studenmössorna. Enda som saknas är våra studentkläder, jag hade ju beställt ett par mjukisbyxor som förhoppningsvis dyker upp snart.
Sen hade jag min första körlektion som gick bra och det finns inte så mycket mer att säga mer än att jag var nervös ibörjan men det släppte ganska fort. Nu är även jag igång med kortet.
Ska försöka få skolan och körkortet gå ihop sig på något konstigt och lustigt sätt!
Jag har även hunnit med ett prov i skolan idag, duktig som jag är!

Efter skolan åkte jag hem till Daniel och visade min studenmössa! :) Blev en kortstund där för sen var jag tvungen att åka hem och plugga. Blev klar med Brott och straff. Enda som jag måste göra nu är att renskriva arbetet! ;D Skönt att ha det avklarat.

Nu ska jag läsa i körboken!
Hejs

Måndag- 21 Mars

jag är skapligt trött och det vore så underbart att bara få lägga mig ner och sova! Men har läxor kvar att göra innan jag kan släcka lampan. Har ett prov imorgon som jag måste nöta in. Känns lite sådär.
Sen skippade jag mina armhävningar och situps idag... eftersom jag har suttit med läxor istället och jag orkar inte göra armhävningar och situps nu. Jag är helt slut!
Imorgon ska jag sitta med läxor, ovanligt?! Men det måste tyvärr göras.
Mitt mål med läxorna är att allt ska vara färdigt vecka 13. Då ska jag vara färdig och då blir det att plugga stenhårt med körkortet istället. Kul att behöva plugga hela tiden...

Höh, sånt är livet

Plugg

Sorry för förra inlägget, men jag var sjukt stressad. Jag har hunnit gjort några uppgifter nu och det känns bättre. Känner mig inte lika stressad längre utan nu är jag glad igen! Jag har även gjort 15 armhävningar och 50 situps, och har jag duschat och sitter i morgonrock!



Nu ska jag snart se solsidan som förmodligen alla andra ska göra!

Puss!







Nu känns livet bra igen!



fan va ful :)



Söndag- 20 Mars

Jag har sjukt mycket att göra i skolan, jag kommer inte kunna blogga på ett tag.
Såhär kommer min dag se ut:

- Plugga
- Plugga
- Plugga

Hoppas ni fattar att jag måste fortsätta nu.
Hejdå

Lördag- 19 Mars

Jag vakna för en stund sen, har redan hunnit städa rummet och plockat iordning grejer här, har även väckt Daniel som låg och sov. Nu ska jag snart in och duscha och göra mig lite fräsch.
Vi får se hur dagen ser ut, vi kanske tar en lång promenad? Så himla fint väder ute.
Men först ska jag göra armhävningar och situps och sen duscha. ;) Jag är så duktig!



Gammal bild på oss

Fredag- 18 Mars

Godmorgon, jag vaknade precis!

Dags att gå upp från sängen och börja förbereda mig lite smått, det är en stor dag idag.
Sen är det skola, känns lite sådär men jag kommer bara ha två lektioner så det får gå. Dagen är inte riktigt planerad än men hinner tänka ut hur den ska se ut tills jag är hemma igen. Tyvärr kommer jag sitta med lite plugg idag, vi har hur mycket som helst att göra, så sjukt mycket uppgifter. Den som säger att 2:an är värst kan ta sig i arslet, 3:an är värre.

Underbart att snön är här igen! -.-

Efter skolan

Idag efter skolan åkte jag hem till Daniel och pussa på honom, senare hämtade mamma mig och då åkte vi och handla. Nu har jag precis ätit mat och nu ska jag plugga och skicka in lite arbeten! :)
Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så skönt!

Nu ska jag sätta igång så jag har lite läxor mindre!

24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Ärligt talat så går det inget bra program längre.
Förut tittade jag på andra avenyn. Men sen när andra avenyn slutade jag tittat så mycket på tv! -.-

Torsdag- 17 Mars

Sitter i skolan och har rast enda till 13.00. Kul! Ska väl sitta här och tråka ett tag till då.
Onödig dag, precis som alla andra dagar! :(

PUSS


:)



' 20 månader idag med min plutt!


Tisdag- 15 Mars

Idag efter skolan träffade jag Julia! Vi åt kladdkaka och drack kaffe :) Sen blev det en promenad, då gick vi till stan och sen till Nävertorpsskolan för att tänka tillbaka på alla minnen! Sedan blev det hem till Wheelia igen. Mycket trevligt, måste vi snart göra om!



Gammal bild på oss! Från 2007 :)


När jag kom hem gjorde jag 10 armhävningar och 20 situps, sedan bar det in i duschen.
Nu tänkte jag skicka in lite skolarbeten, som tex, bokrecensionen Kirre.
Godnatt


23 – En låt som får mig att gråta.

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

- The time of my life

Jag klarar inte av den här låten! Alltid lika sorglig att lyssna på.

Jogging

Jag och Daniel var ute och sprang i spåret förut, jag klarade 1,5 varv. Så himla bra gjort av mig med tanke på att jag inte har rört på fläsket enda sen i somras. Jag är så nöjd! 
och när jag kom hem gjorde jag 10 armhävningar och 20 situps :D

Nu har jag duschat och nu sitter jag och väntar jag på våfflor och senare blir det plugga!

Godnatt

Ligger i sängen och tittar på Män som hatar kvinnor, fast jag vet att jag egentligen borde sova.
Ska bara kolla klart dom sista sakerna på datorn och sen försöka sova...
Onödigt inlägg,

Imorgon är det skola, skoj!



22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Asså det är olika, ibland tycker man att man ser bra ut och ibland lite sämre.
Det beror oftast på humöret.


Söndag- 13 Mars

Idag har jag varit i tuna park med familjen och shoppat! Det blev en sommarklänning och ett par jeans. Är supernöjd! Men tyvärr hitta jag ingen väska, min väska gick sönder i fredags...
Fast jag fick faktiskt min väska när jag gick i ettan och jag har använt den varje dag, så det är nästan på tiden att jag byter väska!
Jag har annars pluggat litegrann idag, och jag känner mig duktig så jag förtjänar att se solsidan som börjar snart!

Puss Puss Puss

21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


20 – Min favorit film.

Jag har ingen favorit film, men har sett många bra filmer som tex, i rymden finns inga känslor, Avatar.
Det finns fler bra filmer som jag har sett, men orkar inte ta upp varenda film här!


Pluggdags

Nu sitter jag och pluggar, jag känner mig duktig faktiskt!
men ska väl fortsätta då.


Mitt rum ser inte ut såhär längre, allt är förändrat


Torsdag- 10 Mars

Idag när jag kom till skolan var jag nere. Mina nycklar var borta, och jag hatar att tappa bort saker. Sen sa läraren att jag skulle göra ett prov som jag inte alls var förberedd på. Usch, dagen började förjävligt...
När jag var klar med provet så rättade läraren provet direkt och jag blev godkänd och sen lite senare fick jag sms från mamma att hon visste vart mina nycklar var. Underbart! Dagen är inte så tokig, trots allt! :D thih


Onsdag- 9 Mars

Nu ska det städas här hemma. Jag är så trött på att ha stökigt rum!
Hejs

19 – En bild på det jag köpte senast.

Sist jag köpte något, var ett par skor!
Ett par låga converse skor och ett par vanliga svarta tygskor.

Ja det är vad jag har handlat

Tisdag- 8 Mars

Jag var hemma i måndags eftersom jag var genomförkyld. Men nu är det bättre med mig, jag hostar rätt mycket. Men jag får knarka hostmedicin lite senare! Imorgon står skolan på schemat. ;D


Jag; jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som är yngre än mig själv.
Daniel; Nej inte jag heller.
Det är bra älskling ;)

Nu tänkte jag plugga vidare
Hejs.

Söndag- 6 Mars

Vaknade för en stund sen, det var skönt att ta en sovmorgon. Min förkyldning är idag värre, jag hostar och nyser hela tiden. Det gäller att ta det lugnt idag och hoppas på att den är borta imorgon. En önskning kanske, men förkyldningen kanske har minskat då. Hoppas! Nu ska jag gå från datorn!

Grattis till wheelia!
 
Ja, må hon leva! Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva! Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Förkyld

Så jobbigt att jag har blivit förkyld... Jag var ju nyss sjuk? Så varför drabbas jag igen? Får hoppas på en kort förkyldning helt enkelt

Nu ska jag se en bra film och sen försöka sova. Om det går.. kommer säkert hosta hela långa natten.
Godnatt


Kolgrillen med Cornelia, Emma och Anna.

Var och åt på kolgrillen idag



Ska föreställa; Klyftpotatis, fläskfilé på spett, sallad, tsatsiki och bröd

Fredag- 4 Mars

Dagen började med att älsklingen sov hos mig, sen stack jag iväg till skolan och gjorde vettiga saker. Sen hem igen. Idag blir jag och Sofia själva eftersom mamma och pappa har åkt till stockholm, dom kommer hem imorgon. Lite skönt måste jag säga, men läskigt på natten men det får ju gå.
Vi har bestämt oss för att äta pizza ikväll! Kvällen kommer bestå utav en mysig hemmakväll.
;D

Övrigt;
- jag har blivit förkyld
- jag saknar min älskling.

Trevlig helg!


18 – Vad jag åt idag.

Idag åt jag kyckling, revbensspjäll och klyftpotatis.
Jag tog inga bilder på min mat

Så jag hittade en bild på internet på en kyckling
 


Onsdag- 2 Mars

Inatt när jag låg och sov drömde jag att Sofia retade mig i drömmen. Jag blev så arg i drömmen så att jag skrek "håll käften!", i Daniels öra... stackars älsklingen som låg bredvid mig. Daniel frågade mig vad jag höll på med. Det första jag sa till honom var "Va hörde du vad jag sa?"

Drömmar alltså..

17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

En person som jag skulle vilja byta liv med för en dag, det är att få prova på hur det är att vara kille! Eftersom det vore coolt att kunna förstå hur killar tänker och tycker om vissa saker. En kille skulle vara kul att vara för en dag ;)

RSS 2.0