Onsdag- 29 September

Det här med idol? Jag har redan tröttnat på det .  Jag önska det kunde vara nya personer varje dag som inte alls kan sjunga, mycket roligare då.

Tisdag- 28 September

Hallå! Nu sitter jag här och ska snart gå in och ta en lång varm dusch! Jag har frysig så mycket idag i skolan. Har kommit på att jag gäspar när jag fryser, så man kan säga att jag har gäspat hela dagen idag (pga att jag fryser) Det är inte kul. Jag hade till och med långkalsonger på mig idag i skolan för jag inte skulle frysa. Men icke sa nicke!
Sen gick min cykel sönder när jag skulle hem. Smidigt Malin!

Måndag- 27 September

Skrev aldrig igår, det hade hänt massor med saker så jag lämnar den dagen

Idag var det skola och då kom en människa och föresläste för oss. Det var intressant och starkt gjort av den personen! Efter föresläsningen fick vi sluta ca. 14.00 och då gav jag mig hemåt för att läsa igenom teoriboken eftersom det var den sista dagen idag kände jag att jag skulle kunna det flytande. Nu är det slut med teorikursen och det är yttligare ett steg närmare till körkortet. ;) Riskettan på torsdag. Då får man räkna bort den.
Det känns verkligen underbart att komma närmare nu.
När jag senare kom hem från kursen pluggade jag Social behandlingsarbete (y)

och nu sitter jag här med popcorn!



Saknar dig Daniel<3

Söndag- 26 September

Skriver imorgon istället

Fredag- 24 September

Men vilken underbar sovmorgon man fick idag då!
Vakna av att en av hundarna står och gnäller och vill komma in och lägga sig i min säng. Jag går upp och öppnar min dörr och sen går jag och lägger mig igen. Tänkte jag..

Men sen när man man är tillbaka i sängen igen och försöker sova är man självklart klarvaken!
Skolan har inte ens börjat än, Nejnej inte kul :)

Jaru, vad ska man göra nu då?

Torsdag- 23 September

Jag kan inte förstå att det bara är 28 dagar kvar tills jag fyller. Kommer ihåg att jag tog bort allt på min blogg en gång och skrev att det var 5 månader kvar.. och nu är det bara en månad kvar?! Ni förstår vad jag ska göra den 22 Oktober? ;) Kommer bjuda in folk på en liten fest och senare ut på Krogen. Tyvärr så ska jag vara så tråkigt att ha en fest här i stan, för det är så tråkigt här.
Men själva födelsedagen återkommer jag till!

Idag var jag i skolan, vi började kl. 8.30 och fick gå hem ca 15.00! När jag kom hem försökte jag kolla igenom en läxa som vi fick men orkade faktiskt inte göra mer på läxan. Nu sitter jag här och ska snart börja med min myskväll. Jag har en dag för mig själv idag :) Och det första jag ska göra är att duscha och sen ta på mig mysiga kläder och efter det ska jag göra mina efterlängtande popcorn och se på idol! :D Jag har inte ätit popcorn på sjukt länge! Det är bäst att börja nu på en gång så jag kommer hinna med allting.

Jag älskar verkligen Torsdagar, för man blir alltid lika lycklig att tänka på att det är fredag nästa dag!

Puss!

Onsdag- 22 September

Jag har den perfekta lösningen på mitt tv tittande. Jag somnar som lättast med tv:n på och nu har jag äntligen hittat en uppfinning med mitt tv tittande.

Man ställer in tv:n på timer. Igår ställde jag in tv:n på kl 23.00 och vid den tiden stängdes tv:n av. Och jag ställde även in den på morgonen vid 07.30. Då vaknade tv:n till liv.
Man kunde vakna lätt till liv!
Haha fiffigt va?


18 - 20 September Helgen

Vill ni veta vad jag har gjort i helgen? Här kommer en kort sammanfattning.
Lördags träffade jag Sofie och Daniel och vi bestämde oss för att baka kladdkaka. Kladdkaka med glass och hallon, det låter gott va? ;) Det var gott. Men tyvärr blev det mättande. Samtidigt vi åt kladdkakan kollade vi på filmen "Day after tomorrow" fast alla 3 hade sett den förut men den filmen går alltid att se, tycker jag! När filmen var slut följde vi med Sofie hem. :) sen gick vi hem till Daniel och sov.

I söndags: Sov jag länge med Daniel och vi tog det lugnt den dagen. Jag övningskörde mot Österåker med familjen. Det var första gången jag körde med våran stora bil. Men det gick jättebra, fast det var första gången. När jag kom hem till Daniel igen så pluggade jag teori och sen tog jag och Daniel en liten cykeltur till mataffären och vi köpte lite godis och cola. Sen åkte vi hem och myste på det! Vi valde att titta på valet. Vilka som skulle vinna. Men vi hann somna på direkten och efter några timmar vaknade jag upp ca 03,00 och väckte Daniel och fråga vem det var som vann. :P Tyvärr , blev både hyffsat pigga vid 03.00 och stannade uppe en bra stund. Måste tyvärr meddela att vi gick och la oss vid 06.00 igen.
 
Idag vaknade vi upp vid 09.00! Vi satte igång en film som vi spolade igenom hela filmen så det blev inte så mycket filmtittade för vi orkade inte se filmen :P Jag åkte hem vid 13.00 och gick en kortis med hundarna och sen blev det teoriläsning enda till 16.00. Lite duktig är jag. Sedan blev det att åka till teorin vid 5 tiden. När kursen var slut anmälde jag mig till riskettan och då innebär det att dom ska prata om alkohol, droger, trötthet mm. Riskettan ska börjar kl. 08.15 och den håller på till 12.00. Så under den tiden kommer jag vara ledig från skolan!
Nu: Ska titta klart på tv:n och sen plocka fram saker till skolan som är imorgon.

Godnatt

Fredag- 18 September

Först skolan och där hände det inget speciellt, när jag kom hem så kollade jag datorn och fixade senare iordning mig för kvällen! Åkte sedan till Sofie :)
Vi var där en liten stund och vi bestämde oss för att åka och köpa godis och hyra en film, vilket vi också gjorde :D Vi hyrde filmen "Hachiko" en mysig och bra film.
Filmen är baserad på en verklig händelse



Efter våran filmhyrning åkte vi till Rhodos och åt mat där :D Eftersom Sofie bor i Tyskland så valde vi att äta för att fira våra födelsedagar för vi fyller väldigt nära varandra och det kan bli så att vi inte hinner träffas på våra födelsedagar. Men det var väldigt mysigt att gå ut och äta det bör vi göra om!
Vi åkte sedan hem till Sofie och såg på filmen och åt massa godis!  
Efter filmen satt vi och prata och tillslut hade klockan dragit iväg till kl. 06.00 och då var det dags att åka hem igen och sova. Somna på direkten haha.

PUSS

Debatt

Ser ni också på debatten?
Jag tycker det är jätteintressant, fast vissa är idioter på debatten..

Tisdag- 15 September

Jag är så besviken på skolan. Jag vet gott och väl att alla inte kan få som dom vill. Men dom borde fråga klart och tydligt vad du vill jobba med när du blir stor och inte bara ta en plats för en som inte vill jobba med det yrket. När jag började på ellwynska fanns det en sak som jag helst ville vara på. Det var såklart på Karsudden! Tyckte det skulle bli så spännande och kul. Men drömmen som man hade släpptes nyss och jag får inte vara på Karsudden för skolan. Jag ska vara på Igelkotten för det finns tydligen ett psyk ställe där. KUL! Fast det bästa är att det inte är försent utan att jag kan vara på Karsudden nästa termin, om jag har tur den gången dvs...
Jag är väldigt ledsen, det kändes så typsikt dom som alltid får som dom vill hamnar alltid på den platsen dom vill ha. Inte tror jag heller att dom hade lottat ut platserna utan bara tagit och lagt alla på något ställe bara. Känns som skolan jävlades (inte för att det är så.)
När våran lärare sa att jag skulle vara på igelkotten fick jag nästan en tår i ögat. Jag ville verkligen vara på Karsudden och det känns inget vidare kul att komma till min praktikplats längre. Allt känns meningslöst ! 
Det var nära att jag gick ut genom dörren och åkte hem...
Men jag stannade kvar i skolan fast mitt humör inte var som den skulle. Jag skäms när jag är ledsen.

Nu känner jag mig så ensam och världelöst,


Tur att man har något att göra idag, för då känns allt mycket bättre.
Ska träffa Julia idag! Tummen upp

Tisdag- 14 September

Idag efter skolan mötte jag Sofie! :) Vi tog en fika och satte oss ner och uppdaterade för varandra om allt som har hänt under den tiden vi var ifrån varandra. Kändes bra att kunna prata ut om saker!

Halv 6 åkte vi ifrån varandra och jag kom hem och satte mig direkt med en läxa. Vi har läxförhör imorgon, och det känns som vi kunde fått längre tid på oss. Inte redo för det!
Men det fixar sig. Det gör det alltid.

Har inte tid att sitta här nu.



Måndag- 13 September

Vi började kl. 08.30 och gick till 14.10.
Jag drog senare på stan med Denice och Emelie. När klockan blev ca, 16.00 var jag hemma och gjorde iordning mig till min andra föresläsning på trafikskolan. Dom tog kort på oss som var där, och dom bilderna kommer vara på Sjögrens hemsida på internet. Bara att hålla koll på den sidan nu. Haha.
Sen har jag träffat Daniel en sväng, vi gick en kort promenad och då mötte vi även Sofie.
Har duschat och är klar till imorgon. Nämnligen skola... fast?!

Börjar kl. 10.00 ;)
Aja, ska se 2 ½ män nu som går på tv.
Ha det bäst!

Helgen 10 - 12 September

Så fort jag inte skriver sjunker mina läsare på direkten xD Bäst att försöka iaf lägga några ord på helgerna. Inte alltid så lätt att sitta vid datorn på helgerna för jag är ju oftast inte hemma då. Men ska försöka skärpa mig :D
I fredags började vi kl 10.00 och vi fick sluta efter en redovisning vid 14.30. Efter det mötte jag Daniel och gick med honom på stan en stund, vi köpte lite gottisaker och drog hem till mig och myste!

Lördags: Vaknade jag upp med favoriten! Sen fixade vi till lite här hemma. Så nu har jag gjort om mitt rum + att jag har ett akvarium här ;) Tänkte ha lite fiskar. Som jag hade när jag var liten.
Vi fixade oss snabbt och drog och bowla. Tyvärr så måste jag meddela att jag förlora. :P Efter bowlingen åt vi  mat i duveholmshallen och titta på när dom andra spela där. Sen gick vi hem till mig och ordnade lite gottisaker och tittade på en film. Vi gjorde även en annan sak denna gång. Vi sov på en madrass, väldigt mysigt blev det tillslut och kul att göra lite annat! ;)
Söndags: Har pluggat teorin och hoppas jag är redo med den imorgon. Men innan teorikursen är det skola x) Fast det blir bra med skolan för då får jag träffa vännerna! :)



En till sak som händer imorgon, jo det är att Sofie är hemma igen. Tummen upp för det :D

,

all these tears that I've cried
You must be tired of taking care of me but
Its what you do best and
I'm a liar cause really its what I need


...

Hur ser framtiden ut egentligen?
Just nu ser den mörk ut

Onsdag- 8 September

Idag började vi kl 10.00 i skolan och sluta ca. 14.00. När jag kom hem sov jag en lång stund och sen åt jag mat. Jag har tyvärr inte hunnit med så mycket mer. Fast nu sitter jag här med chips och bara njuter av det. Vem vet när jag ska äta chips nästa gång liksom ;)
Har sagt att jag ska ut och springa men det blir tyvärr aldrig av, jag gör så mycket nuförtiden (jag gör egentligen ingenting) och tiden bara åker iväg.
Men drar nu

HEJDÅ

Tisdag fortfarande =)

Yes jag har gått en promenad med Cornelia idag :) Massa trevligt!
Nu väntar jag på att jag Idol ska börja och det börjar om 2 min. Någon annan som ska se idol? Det ska bli kul att se folk som inte kan sjunga

Lägger ut en bild på Cornis och mig

Tisdag- 7 September

Dagen började vi som vanligt 8.30 och då började vi med svenska. Jag skrev upp mig på listan att jag skulle redovisa men tyvärr hann jag inte att redovisa för det tog lång tid för dom andra. Lite synd tycker jag , för jag ville ha det gjort. Det är så skönt att bara kunna släppa läxorna.
Sen hände det inget speciellt i skolan.
Vi sluta ca 15.00.. drog sen hem och ringde Daniel. Jag var verkligen upprörd. Blir förbannad på människor ibland alltså.
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig!

Måndag- 6 September

Idag var jag som vanligt i skolan, vi slutade runt ca 14.00 och efter skolan gick jag på teori kursen. Som tur var slapp jag sitta ensam på teorikursen, vilket jag inte tycker om att göra. Carro var också där =) När kursen slutade kom jag hem och pluggade till redovisningen som vi har till imorgon.
Jag är inte alls förberedd och jag måste läsa saktare än vanligt, vilket jag inte är bra på :P Men skönt att ha det gjort. Jag kommer upp till 4 min om jag läser sakta. Men jag orkar inte bry mig mer om den uppgiften.

Jag funderar på att sova nu?! Jag är sjuk men jag tycker det är skönt att lägga sig tidigt och känna sig utvilad dagen efter. Kan också vara för att jag älskar att sova, hellre sover jag än att vara vaken. Låter helt konstigt, men det ligger något i det. Förr gick jag och la mig vid 01.00 varje dag, men jag lyckades vrida om min vana och lyckas lägga mig vid 22.00.
Nu ska jag bara läsa lite bloggar och hoppa i säng och vänta på en bra film :) Kan ju hända att jag hinner somna ;)
Godnatt

Söndag- 5 September

Idag har jag pluggat stort sätt hela dagen, men är inte taggat till provet imorgon. Jag brukar alltid känna att jag ska klara provet men jag har inte fått den känslan än tyvärr. Ska läsa igenom pappret några gånger till så kanske min speciella känsla dyker upp! Och en till sak, jag förstår inte att dagarna går så pass fort? Det är redan söndagkväll. Typsikt att man aldrig kan njuta av helgen för när man väl ska njuta så är den försvunnen.

Ska inte skriva nu, utan plugga!


Fredag - 3 September

Idag i skolan hände det ingenting. Vi hade Svenska, klassråd och sen var det idrott och sedan fick vi gå hem. Men jag stannade kvar med Emelie och var med henne i ca 2 timmar. Jag hitta en kalender på stan som jag köpte, så nu har jag ordning på mitt liv igen. Efter vi hade kollat överallt så bestämde vi oss att fika på sultans =)


Här har vi Emelie som inte vill vara med :P men det får hon va ändå!


Här är mitt fika. Chokladboll och cola, mumsigt!

Senare idag ska jag träffa Emma! :) och ja vi får se vad vi hittar på! :)
Toppen dag! (Y) :D




Hjärta!


Tack för att du finns <3


från och med du


Godmorgon godmorgon

Det blir en hemma dag idag istället. Resten från skolan är snart på stallsbacke. Ärligt , så tyckte jag det skulle bli småkul därborta men magen har ju börjat krångla och vågar inte gå dit pga det. 

Jag tänkte försöka plugga idag och läsa på teorin rätt mycket. Ligger efter i den (har knappt börjat) Kursen är på måndag. Men ja det var väl allt
Hoppas ni har en bra dag iaf!

RSS 2.0