bella



2000-10-28
2011-07-26 
<3

..

Det känns så tungt just nu, hela dagen har varit rent ut sagt åt helvete och jag önska verkligen att jag kunde spola tillbaka dom här 10 åren så jag fick uppleva dom härliga stunderna igen.

...

tror inte det kan bli värre för mig än vad det är just nu...

Tisdag- 19 Juli

Usch jag kan inte sova! Vet ej vad det är med mig, jag har aldrig haft problem förut med sömnen. Men just nu när man ska jobba dag och behöver vila ut så kan man inte sova. Det är heller ingen idée att försöka tvinga mig själv att sova för jag ska ändå upp om en halvtimme.
Idag blir det jobb, 07.00 - 14.00, skönt att sluta skapligt så man äntligen får fritid, den har jag saknat i 4 veckor då jag jobbade natt.
Nu tänkte jag gå och göra iordning en stor frukost, det var längesen jag var noga med frukosten och jag ska börja vara noga med den från och med nu, eftersom frukost är den viktigaste måltiden. Det är en bra start på dagen!
Så ha en bra dag! :)

Lördag- 9 Juli

Just nu lyssnar jag på musik och lagar mat ;) Det är riset som kokar som jag måste vänta på, när det är klart ska jag äta min kyckling, ris och sallad. Nu ska jag iallafall ta mig en cola och njuta av solen! :)

puss!


Fredag- 8 Juli

Hejhej nu är jag vaken, nyduschad och ganska hungrig. Snart ska jag fixa till mig för sedan åka till jobbet. Det är bäst om jag kollar läget här hemma. ;) 
Ha en bra fredag!


Torsdag- 7 Juli

Godmorgon eller ja godeftermiddag! Jag vakna nyss i min sköna säng. Nu ska jag gå upp och duscha av mig och sedan är det bara att packa väskan för att åka iväg till jobbet igen för att jobba. Jag ska ju jobba 4 nätter i rad den här veckan! Det kommer bli tufft men ändå kul, eftersom jag gillar mitt jobb!

Nej duschen sa jag :)
Ha det bäst

Onsdag- 6 Juli

Panik! Jag vakna visst halv 2 idag -.- Det är bäst att springa in och duscha nu då :)

Pusspuss

Jobb imorgon

jag har svårt det här med att jobba natt, för jag vet inte hur jag ska göra med dagen. Om jag ska försöka sova hur länge som helst eller om jag ska gå upp runt 08.00 och sedan gå och lägga mig runt 12.00 igen? Svårt svårt. Någon som har förslag så är det bara att öppna munnen?!

Imorgon tänkte jag iallafall sova ut så länge som det går,

Min vecka ser ut såhär:
Onsdag: Börjar 21.00
Torsdag: Slutar 07.00, börjar sen 21.00
Fredag: Slutar 07.00, börjar sen 21.00
Lördag: Slutar 07.00, börjar sen 21.00
Söndag: Slutar 07.00

Vilket härligt schema, men det är bara att kämpa på!


Bella och jag =)

Tisdag- 5 Juli

Usch jag har haft huvudvärk hela dagen idag, inte okej. Sen är jag sjukt sugen på godis. Har varit det så länge nu, men inte gör jag något åt saken. Jag väntar nog på att någon ska fråga mig om jag är sugen på godis som sen kommer köra mig till mataffären! Men det kommer ju aldrig hända om inte jag frågar någon först. Haha, problemet är att jag inte ens orkar resa på mig.

lat.com
Japp.


Måndag- 4 Juli

Snart här på 4:an börjar Johan Falk, tänkte ta och se filmen idag.

Sen är jag lite halv putt just nu, jag räknade i min almancka hur många helger jag ska jobba och jag ska jobba alla helger i 8 veckor, utom en enda helg. Jag är ledig en helg, vad kul! Det är ju på helgerna man vill vara ledig på. Men det finns inget man kan göra åt än att gilla läget!

Hörs, Pusspuss!


RSS 2.0