Dagen kan ta och stoppa upp sig!

Gick bra på jobbet, kul var det tills jag skulle gå hem. Förstår inte hur hur mer omständig man kan vara. Ja shit ja herregud... Aja, kommer hem, lite smått irriterad och ser att familjen har sparat pizzabit till mig, riktigt gott. Börjar äta och helt plötsligt flyger tallriken + pizzabiten ner på golvet. Jag förstår inte hur det kunde ske riktigt, alltid jag... Nä ni, nu går jag och lägger mig.
 
Jobba imorgon, 07.00 - 18.00.

Lördag- 30 Juni

Otroligt skönt att kunna vakna vid den här tiden utan att bli väckt på något sätt! Hela den här veckan har jag iof haft det skönt, men det gäller att passa på att vila upp sig för snart kommer jag gå på ett schema och det blir inte att leka med. höh.
Fast jag känner så länge jag får jobba, bara det gör mig något så otroligt glad. Så jag vet att det här är rätt. Jag är stolt över mig själv.
 
Idag då, ni kan aldrig gissa vad jag ska göra, blir att jobba klockan 16.00 - 21.00.
Men innan jobbet tänkte jag börja min dag med att dricka te, slå på en film & mysa med hunden.
 

Fredag- 29 Juni

Jag är så otroligt stolt över mitt ♥
 
Det finns inte ord!
 

Nu ska jag göra mig iordning för jobb, börjar 14.00 till 21.00. Hurra!

Grattis!

 
Grattis på 20 årsdagen min fina vän!
Hoppas du får en härlig dag ♥
 
 

Tisdag- 26 Juni

Det är nu man får putsa ut och njuta, för nu är jag klar med städningen! Så otroligt skönt, för nu har jag städat heeela huset!
Idag vet jag vet inte hur jag ska lägga upp dagen riktigt, det enda jag vet om är att jag ska vara färdig 16.00 för då ska mamma och jag iväg :) hihi.
Men iallafall, blir en härlig dusch snart, sen får vi ta det som det kommer.
 
 
Får bli en charmig bild på mig och hunden

Städ tisdag

Ååh, nu har jag precis slängt ut mitt täcke + 3 kuddar på luft. Satt på tvättmaskin, och nu ska jag dammsuga och torka golv. Tjohej

Utkast: Jun. 25, 2012

Ojojoj. När man är ledig har man ändå jobb att göra som tex, tvätta kläder + stryka dom. Alltid har man något att göra. Men jag tror nog att jag överlever iallafall :)

Hemma

Hej där!
Idag kom vi hem från Öland ca 16.00. Vi hade bokat en stuga. Och vad vi gjorde på Öland var utflykter och bara tog det lugnt, en härlig semester innan jobb, så underbart! Jag ska lägga in massor med bilder och berätta mera men lite senare då, när jag orkar. Just nu är jag bara trött. Ska sätta mig i soffan och slå på en film.
Men vad bra, då vet ni att jag lever! Hejdå.
Pusss

Campar

Sådärja, nu är jag klar och allt är på plats (förhoppningsvis!) Haha.


Drar som sagt och campar nu, hejdå!

Måndag- 18 Juni

Packar nu inför Ölandsresan, kommer bli awesome!

Är tillbaka på torsdag, ha det bra fram tills dess!

Söndag- 17 Juni



Grattis på födelsedagen, 20 år idag. Hurra hurra hurra!!

Fredag- 15 Juni

 
Hej eller godmorgon.
Har precis vaknat, jag tog en rejäl sovmorgon idag och det förtjänade jag efter 7 dagar i rads arbete. :) Men iallafall. det blev även sent igår så det var en lättförtjänt sovmorgon. Jag träffa underbara Julia igår. Vi gick promenad, lagade så god mat tillsammans, såg på pirates filmen, bakade, och ja, bara hade det bra. ♥


Lägger som vanligt in gamla bilder på mina vänner, men har man inga andra kort så vad ska man göra? Inte varje dag man sin kamera med sig, och min mobil suger ju :p



Idag har jag inget planerat förrän 15.00. Då blir det åka och handla med mamma och finaste. Jag är hundvakt både lördag och söndag så måste ha mat i min lilla mage dom här dagarna.
Sen var det så typiskt att jag fick sms igår från min kära arbetskamrat och hon undra om jag kunde jobba på lördag 07.00 - 16.00. Jag är ju så snäll och har svårt att säga nej fast jag vet om att jag ska vara hundvakt imorgon. Så jag sms tillbaka att jag kunde, ofc. Men jag har ju två veckor ledigt så vafan, vet aldrig när dom frågar. Börjar mitt sommarjobb v 27. Så nu har jag redan ordnat en hundvakt som kan gå ut med våran lilla Nellie imorgon. Sköönt!

Ja annars då, dom har gjort om bloggen, det är bäst att man kollar runt här så man hittar allting.

Fortsättning

Idag har dagen varit förjävlig för mig, jag vakna upp och kände direkt att den här dagen inte kommer bli rolig. Vilket den inte blev heller. Inte för att det hände något, men jag var stressad och inte koncentrerad för 5 öre... Jobba 15.45 - 20.45, sen var jag så dum så att jag satte på en tvättmaskin så sent på jobbet så jag var tvungen att sitta kvar i 10 minuter för att den skulle bli klar. Nej fy, säger jag bara, men det var mitt eget fel, vilket jag erkänner. Så dagen kan ta och stoppa upp sig. :p

Satsar på en bra dag imorgon istället, då tar vi nya tag :) Jobb, 07.00 - 14.00.

Duktig, javisst

Nu har jag precis satt igång en tvättmaskin och diskmaskinen, skönt att fått igång dom.
Har även hunnit äta frukost, stekte ett ägg och drack blåbärssoppa till, haha. Men vafan, det är ju bra. Jag äter nästan aldrig frukost, just bara när jag ska jobba, så det är bra.

Nu ska jag kolla på en resa som jag och finaste ska boka såsmåningom :))

Onsdag- 13 Juni

Jag är lättirriterad idag, vet inte varför jag är det.. Känner på mig att jag kommer bli besviken eller ledsen på något snart, usch! Men jag ska ta en skön dusch och hoppas att det går över sen...

Closer


Söndag- 10 Juni

Nu ska jag göra mig iordning för arbete, börjar kl 13.00 - 20.30!

Lördag- 9 Juni

Godmorgon!
Nu är jag vaken, fast jag egentligen vakna ca 09.00 men har legat och segat. Vilket man får göra ibland ju. Det blev sent igår, jag jobbade igår sen åkte jag hem till Emma och myste med henne och Anna.
Kom hem sent och somnade förmodligen vid 02.00 tiden.

Idag händer det inget speciellt, ska vila upp mig och ta det lugnt för ikväll blir det jobba 16.00 - 21.00.  Så skönt!!

Ha en trevlig lördag! :)


Fredag- 8 Juni

Hej,
Jag har inte skrivit på länge nu, men jag har inte suttit framför datorn på flera dagar ju. Det är mycket jobb för min del. Jag jobbar och jobbar.. Men det trivs jag med :) Jag kommer jobba fram till torsdag nästa vecka. Sen efter det börjar jag gå på schema. Skönt ju.

Menmen,
Nu har jag duschat och ska strax fixa håret. Jag har verkligen inte bråttom idag, börjar inte förrän 14.00, så idag tar jag det lugnt. :)
Ja det var allt, hejsvejs

Onsdag- 6 Juni

Grattis min fina vän på din 20 årsdag! :)

 

Hurra, hurra, HURRA ♥ ♥

Måndag- 4 Juni

Jobba 07.00 - 14.00 idag! Sen drog jag hem och vila mig.
Ska på utbildning kl 17.00, då ska jag alltså tillbaka till jobbet, ut i regnet. Åh fy, det känner man ju för. Men man har inget val faktiskt. Nu har jag precis ätit kvällsmaten, såhär tidigt, jag vet. Men har man något val när man är hungrig och ska på utbildningen, vem vet när den slutar. Tänker inte låta min mage hungra ihjäl pga den...

Ja det var allt. Ha det bra!

RSS 2.0