Bildbevis

Nu mina kära läsare ska ni få bildbevis,
som ni ser är min näspiercing borta!




och sen råka jag blunda på bilden..

Skottdagen Onsdag- 29 Februari

Håller på att baka kladdkaksmuffins, just nu väntar jag på att dom ska bli färdiga så tänkte sitta här en liten stund och kolla läget på datorn. Föresten vilken tjockis jag är! Sitter och äter smeten som blev över från kladdkakan men det smakar ju gott så finns inget att klaga på :)
Åh solen skiner så fint ute, jag och hunden ska ta en promenad lite senare, då får vi hoppas att det är lika fint ute! Ikväll blir det jobb, 15.45 - 20.45! Kul kul :)

Finns inte så mycket att tillägga nu.
Ha en bra dag!

BTW!

Grattis på min namnsdag idag!

Tisdag- 28 Februari


!

Hejdå näspiercing - Hej äldreomsorgen

Torsdagssysslor

Nu sitter jag och äter en väldigt god omelett! Utsidan på omeletten blev inte lyckad, men utsidan är väl inte allt. När jag har ätit upp ska jag ta och städa hela huset! Det ska bli kul! Vi börjar med toaletterna sen ger vi oss på dammningen och sist men inte minst fixar vi dammsugaren + torka golv!
Efter städningen ska jag ta en promenad med hunden i solen, bara solen skiner lika fint då som den gör nu. Men så får det bli! :)

Torsdag- 23 Februari

Godmorgon!
Just nu sitter jag vid våran stora dator, alltså våran stationära dator. Det var ett tag sen jag satt vid en sånhär dator, jag är ju så van vid bärbara datorer, tycker faktiskt att dom är mycket smidigare och snabbare än stationära. Men det kan vara kul att sitta här med, variera sig lite.
Fast egentligen sitter jag här för att jag har lite ärenden att göra, måste ringa några telefonsamtal. Känner att jag får vuxen poäng. Jag har verkligen tagit tag i mitt liv, tänker inte sitta arbetslös längre och se mina problem dyka upp en efter en. Ta tag i ditt liv så lovar jag att det kommer förändra ditt liv med, om man vågar med saker så får nog även du ett bra självförtroende. Jag kan säga er med en stoltet att jag har förändras, jag är inte den där typen som inte vågar längre, utan jag vågar göra galna saker.

Lite kul att sitta vid den här datorn, jag har ju massa gamla bilder på mig.. Haha

Tror det här var 2008 - 2009



Jag passa ju i brunt hår!

En vacker begravning

Idag var jag på begravningen, det var min första begravning och den var riktigt sorgligt men samtidigt väldigt vacker! 
Släkt och vänner kom för att ta farväl, vissa åkte flera mil för att ta farväl..  det är så fint att man gör så för personen.  Begravningen höll på i ca 1 timme. Sen åkte alla till en restaurang och åt en god buffe, det var trevligt.
Jag tog några bilder på kistan som jag lägger in i min blogg som ett minne!





Här var våran bukett, så vacker!
Hoppas ni ser vad som står.

Vila i frid gammelfarfar

jobbigt

Nu har jag lagt fram kläder till morgondagen, för er som inte vet så ska jag på min första begravning imorgon.. Det här ser jag verkligen inte framemot! :(

Tisdag- 21 Februari

Godmorgon!
Jag vakna för en stund sen, har hunnit med att duscha och bara ta det lugnt.
Idag har jag lite att göra. Nervös...



Måndag- 20 Februari

Jag har varit ganska arg dom senaste dagarna, asså mina bilder och filmer har bara försvunnit på datorn, helt borta.. Jag kan säga er att jag hade väldigt många bilder och filmer. Alla studentbilder, biler på kompisar, familjen. Bara puttsväck!
Men en sak gör mig glad, dom flesta bilderna ligger kvar på bloggen så kan ta bilderna därifrån.. Sen har jag sparat mina favoritbilder på min kamera. Så lite smart har man varit, men tror ändå jag har lärt mig en läxa, har ju aldirg haft en hårddisk men kanske dags att tänka på en sådan.

Menmen..
Ikväll ska jag träffa Julia, vi får se vad vi kommer hitta på, men kvällen ser jag framemot med tjockisapan!

Hunden gör min dag

Kunde inte sluta skratta åt hunden! Hon körde ner hela ansikte i snön.





Sen ville hon komma in när hon såg ut såhär..



Nejdu, dags att torkas tror jag!

Torsdag- 16 Februari

Godmorgon
Vakna av mig själv kl 08.00, tog det lugnt tills Sofia kom in i mitt rum och tyckte vi skulle ta en cykeltur. I själva verket skulle vi kolla på ett hus som hade brunnit. Så vi satte snabbt på oss kläder och cykla till huset. Inge nyfikna alls...

:)



Jag var och träffa Sofie idag 
Vi tog en fika och bara prata. Härlig dag! ♥

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig



Stackars bloggen som får ta alla smällar!

Onsdag- 15 Februari

Jag älskar min ordning i min garderob, jag hittar kläderna jag vill ha på direkten! Såhär duktig har jag inte varit på länge. Ska fortsätta vara såhär duktig, fast vi vet redan hur det blir med den saken.. kommer se stökigt ut om några dagar. Men jag ska iallafall försöka och det är väl positivt? :)

Jag har precis satt igång min plattång, det är dumt att platta håret jag vet, men mitt hår står åt alla håll idag och vill ha iordning på det. Sen är håret starkt, det klarar av det. Som min frisör sa, hon var avundsjuk på mitt hår för att det var så långt och naturligt hår. Jo tack jag vet, jag har kämpat för att få det såhär. Men jag ska få mitt hår att må ännu bättre, ska börja ta hand om det på riktigt. Som att ha inpackning (Nu blir Sofie stolt). Har varit slarvig med det, men ska bättra mig! För hur kul är det inte med ett friskt vackert hår?
Sen vill jag skryta lite till, jag behöver inte klippa mig så ofta för att mitt hår blir inte så slitet. Sist jag var hos frisören frågade hon mig hur längesen jag var och klippte mig. Jag sa att jag klippte mig i Juni, och jag var hos frisören iår i Januari och det var inte alls mycket som var slitet. Det är för att mitt hår mår bra, jag tar bra hand om hår helt enkelt.
När vi ändå är inne på hår, så ska jag slinga mitt hår snart framöver, eftersom ingen kan säga åt mig vilken färg jag ska ha kommer det bli blonda slingor i håret, kommer bli som jag har idag ungefär. Oh nej skriv inte i min kommentarsfält att det sliter på håret när man slingar, joo jag vet det redan. Men håret behöver faktiskt fräscas upp :)

Tack och hej

Melissa Horn



Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Glassbilen utanför!




Jag var ego idag (a)




Glad alla hjärtans dag ♥

Tisdag- 14 Februari

Tja!
Idag vakna jag runt 08.00 och låg i sängen och bara tog det lugnt. Var på väg att klicka hem lite kläder men så ställde jag mig frågan varför ska jag göra det? Det är väl bättre att spara pengarna lite? Man behöver inte jämt shoppa. Kom på att jag kan göra mamma glad istället. Det är ju ändå alla hjärtans idag då ska man tänka på sina nära och kära. Började med att fixa mitt akvarium, nu har mina fiskar det bra igen, rent och fint :) sedan fortsatte jag med våra toaletter, gjorde rent dom och nu är dom jättefina, så ingen får gå på toaletterna här hemma, förbjudet. Blev sen att jag plocka fram dammsugaren och dammsög på övervåningen och på nedrevåningen. Ser underbart ut, iallafall i mitt rum (a) Moppa sedan alla golv.  Så duktig har jag varit på förmiddagen, vad har ni gjort egentligen?
Tog sen en härlig promenad med hunden, solen skiner och det kan inte bli skönare, nu längtar jag till våren. Den får gärna komma snart för den är saknad. Efter 30 minuters promenad kom jag hem igen och kände hur gott det lukta i huset, luktar så fräscht. Så kul att komma hem till ett nystädat hem!
Någon som behöver städhjälp? Ring mig för jag är duktig!

Nu ska jag ta en efterlängtad dusch, hörs!


Promenaden







Tittut

BRB

Fast jag tror attt jag börjar min dag med att äta lunch och sedan ta en promenad med finaste flickan! Man vet ju aldrig när man kommer hem igen så bäst att äta mat innan man drar ut på äventyr. Ja vi säger så.


Måndag- 13 Februari

Godmorgon alla
Har varit vaken ett tag.. Inatt har jag vakna flera gånger under natten, det här går inte! Drömmer och har mig. Kan man hoppa in i drömmen och leva där istället? Usch säger jag.

Den här veckan börjar min duktiga vecka, liksom inget godis eller dricka. Ska vara nyttig, fast egentligen är jag redan det. Men ska iallafall ta långpromenader med hunden.
Inget planerat idag utan jag tar dagen som den kommer.

Lördag- 11 Februari

Hej!
Nu sitter jag här igen och tänkte försöka ge mig på att blogga.
*Vad har jag gjort den här veckan? Jo jag har varit med kompisar, och pratat med väldigt många, känner att jag har behövts det. Vill tacka er igen för erat stöd! Men jag vet nu att jag är en stark person. Jag har blivit det genom mina år och jag är så glad att jag är stark, man tar saker kanske bättre då?!  
*Vad har jag gjort mer? Jag fick jobbförfrågningar om helgen, så det blev att jag jobba idag från 08.00 - 17.00 och det blir samma sak imorgon, jobba och vara duktig! Ärligt talat så är det kul att jobba och göra lite vettiga saker.
*Och vad gör jag just nu? Jag kollar på melodifestivalen och tycker inte någon låt är speciellt bra? Funderar på att krypa ner i sängen och försöka sova. Klockan kommer ring 06.30 imorgon. Inte helt fel med sovmorgon, min kl brukar annars stå på 05.00 när jag jobbar vanliga tiderna, så bäst att inte klaga nu!

Men jag har fortfarande ett problem, min näspiercing sitter kvar på samma plats... Hehe

Boom, Boom, Boom, Boom!!


För mig är det söndag

Vad folk ska hålla på hela tiden, alla skriver på facebook att det är skönt med fredag. Det är inte alls fredag idag, det är söndag, imorgon är det en arbetsdag, är det bara jag som ska tjäna pengar då? Ja det verkar ju så!

Gissa vad jag ska göra nu?
Det blir att jag gör ett till test med min piercing, nu ska den ut!


Fredag- 10 Februari

Jag gjorde en dum grej igår!
Jag satte i min piercing över natten ändå så det inte skulle växa igen.. Jag som vill ha bort min piercing. Bra Malin verkligen!

Trassel

Jag har nämnt det förut, men se Trassel! En riktigt mysig film.
Kan inte sluta sjunga på låten hehe


http://youtu.be/Fc1J4lxpMKU


Köpt

Jag har köpt present till mig själv
Tyckte jag förtjänade lite presenter. Om ni undra varför jag har det inslaget så är det för att hon på Ninas kammare frågade mig om jag ville ha det inslaget och jag tänkte "Varför inte" Är ju kul att öppna fina paket ju. Så, så blev det :)



Ja, jag vet! Jag  är som jag är!



Gick sen in på Bibloteket och låna denna! Det var faktiskt bra frågor. Rekommenderar!

Torsdag- 9 Februari

Godmorgon!
Jag vakna för en timme sen, jag vaknar tidigt nuförtiden, det känns alltid lika skönt med det. Jag vakna först av att hunden ville komma in i mitt rum, jag råka stänga dörren igår. Släppte in henne och sen gick jag tillbaka till min säng :) Just nu ligger jag och slöar riktigt ordentligt! Menmen, idag ska jag göra några vikiga saker. Jag kan säga den oviktigaste först!

Det första jag ska göra är att ta ur min näspiercing, ska gå utan den hela dagen idag för att se hur det känns. Ska nämnligen ta bort den föralltid, så fort jag får mod till det. Tro det eller ej men det är svårt. Jag känner inte för att ha den kvar. Jag är ju snart vuxen... jag känner att jag vill minnas min näspiercing som en tonårsgrej, liksom en dum idé som jag fick för mig när jag var 16 år. Då när jag tog den tyckte jag bara att de va coolt! Men nu efter 3 år känner jag mig inte lika cool med den...
Som sagt, när jag tog piercingen var det en tonårsgrej, jag gick bara i skolan, man kände sig cool i den, inget märkvärdigt med det. Men nu har jag gått ur skolan och det är bara jobb i skallen på mig. Dom jobben som jag vill syssla med är att jobba med människor och jag ser ingen mening med att spela cool då. Och sen vet jag att det inte är så speciellt coolt med piercingar. Så mitt test idag blir en hel dag utan min näspiercing!

Onsdag- 8 Februari

Nu ska jag vara ärlig, jag är glad just nu.. jag borde inte vara glad. En lättnad släpptes förut och jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Att jag vågar med saker även fast det känns tungt. Det är nog såhär livet ska vara. Man går igenom mörka och ljusa tider. Min tid ska egentligen vara mörk, men ändå känns det härligt! Nu kan jag fokusera på mig och bara ta hand om mig själv och slippa alla onödiga och jobbiga tankar som har svävat där, som har tagit upp all min tid en längre tid. Jag ska aldrig låta det hända igen, ingen ska någonsin kunna ta mig förgivet längre. Nu vill jag bara tänka på mig, på familjen och mina vänner. Jag ska göra precis som jag vill. Om jag vill åka härifrån så ska jag bara göra det, ingen ska kunna hindra mig. Jag kan söka jobb vart jag vill utan att ta hänsyn till någon, ingen ska styra över mig längre. Nu vill jag bara följa mina drömmar.


Cooling

Jag har en cool hund!



Som sitter med mössa på sig inomhus!

Tisdag- 7 Februari

Vad bra, då är min helg räddad då, nu vet jag vad jag ska göra i helgen. Jobbajobba. Awesome!

Måndag- 6 Februari

Jag har haft en väldigt skön dag idag, jag vakna när jag själv ville fast dock var det väldigt tidigt 08.00 men låg i sängen till 11 och titta på andra avenyn. Tog senare en promenad med hunden i det härliga vädret. Ätit mat och bara haft det suveränt skönt. Nu tänkte jag rensa bland mina kläder, ska slänga kläder som jag inte använder längre och inte behålla dom bara för att jag gillar dom utan nu ska jag tänka på dom kläder som jag behöver.
Så har tyvärr inte tid att sitta här längre, ha de!

Lördag- 4 Februari

Helt ärligt, jag är en ung tjej och jag har inget direkt godissug, hur mår jag egentligen? Alla har godissug förutom jag känns det som. Jag ska inte klaga, nej absolut inte för jag sparar pengar på det här. Men det känns konstigt bara..

Men om min dag idag då!
Tog en lång sovmorgon imorse, vilket jag verkligen förtjänar. Har slitit hårt nu i 3 veckor med att gå upp kl 05.00 varje dag. Åh ja, det har varit kämpigt vill jag medge! Nästa vecka behöver dom inte mig. Men jag har ju lite saker att ta hand om så det passar ändå ganska bra.
Pappa kom upp till mig ca 12.00 och hade med sig frukost, så jag fick frukost på sängen och kan ni gissa vad min frukost bestod utav?! Han kom förfabian upp med smörgåstårta! Jag säger ju det, jag har det bra här hemma.
Annars har jag tagit det lugnt, städat rummet och bäddat rent i sängen. Ikväll ska jag hem till Emma, vi ska beställa pizza och kolla på melodifestivalen. Hoppas det är några bra med ikväll. Det ser jag fram emot.

Pusspuss

Fullt igen

Är redan hemma, det blev ett snabbt pass på friskis!
Det var redan fullt när vi kom dit och klockan var ändå kvart i 5. Man ska väl vara där till halv 5 om man ska gå på friskis..  Men nu ska jag väl ta en härlig dusch iallafall!


Onsdag- 1 Februari

Idag kom vårat nya kylskåp, tjohoo! Alltid spännande med nya saker ju. Vi bytte kylskåp för att vårat gamla gick sönder och det var väl på tiden kan man tycka. Nu ser det inte slitet och gammalt ut längre, utan nu ser det fräscht ut. Ska visa er en bild senare ikväll när jag har tid. Nu måste jag snart gå och byta om för snart blir det ett friskis pass och jag tror nästan att vi ska vara ute i god tid denna gång. Det ska bli skönt att röra sig, jag som inte  alls går något om dagarna. ;) (ironi)

Hejhopp



PS; Slut på tråkiga Januari månaden, tackgodegud!

RSS 2.0