Tidsfördriv

En liten tjej föddes den 21 Oktober på en onsdag här på BB i Katrineholm. Redan som en liten bebis fick hon problem och fick ligga över på ett stort sjukhus med sin mamma. När hon fick komma hem från BB lekte hon mycket med sin granne som blev hennes första vän och flickan började även på dagis där hon fick lite vänner. När flickan skulle börja i lågstadiumet upptäcktes det att det var talsvårigheter för henne. Hon kunde inte prata rent. Då gick hon till en talpedagog på 3 ställen. Det var en på sjukhuset och två i skolan. Flickan tyckte det var en jobbig uppväxt men hon klarade sig och började äntligen på mellanstadiet och kunde prata realativt bra.
Flickan fortsatte att umgås med sin granne och skaffade även bra vänner under sin mellanstadstiden. Hon började även att testa sporter inom, friidrott, innebandy, basket. Men det var något som saknades. Hon tyckte inte hon hörde dit så hon slutade.
När hon senare blev en stor tjej och ska börja första dagen i högstadiet får hon för första gången en bra klass. Rätt några i klassen, 15 st men det gjorde ingenting och det var bara skönt för tjejen! Hon bestämde sig för att spela piano ett tag. Hon var rätt duktig och det gick bra för tjejen. Men under den tiden hon ansträngde sig för sitt spelande gick det lite sämre i engelskan. Flickan lämnade alltså pianot för att anstränga sig mer på skolan.
Under hennes gymnasium val sökte hon till Ellwynska skola för hon trodde det skulle vara bra där. När hon fick brevet om att hon har blivit antagen på Ellwynska, så hoppade hon högt upp i luften. Men hon ville samtidigt inte lämna sin gamla klass.. men hon var ju tvungen. Flickan mötte killar också men det fanns ingen därute för just henne. Hon började gå på fester för hon trodde det skulle finnas killar där ute men det fanns bara konstigt folk och inget för henne, hehe  Första dagarna i gymnasiumet var en hemsk tid. Det var 30 personer i klassen och det var läskigt att prata med sina nya klasskompisar men på något sätt fann hon några som hon tyckte om. När det hade gått 1 år i skolan hade hon slutat hoppas på att träffa den rätta, men så en dag träffade hon en person som stod där och log mot henne och på det sättet tog han hennes hjärta direkt. Hon märkte att det var han som som hon ville ha. Under andra året i skolan var det mycket som hände och flickan mådde lite sämre. Det handla mycket om hennes familj/släkt. Flickan blev sjuk ofta och ibland ville hon inte ens gå till skolan. Det var tur att hon hade ett stöd där bredvid sig. Men när jullovet hade lämnat så visste flickan att hon inte kan fortsätta så utan att hon måste kämpa! Och det gjorde hon. Hon var i skolan hela tiden. Sen när sommarlovet kom träffade hon fortfarande sin pojkvän och vad jag vet har dom träffat ett tag och varit tillsammans i ett 1 år. 
Hennes tredje år kommer snart och hon är taggad. Hon är redo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0